Måltidskasser leveret til døren I dag
De bedste måltidskasser
samlet et sted

Herunder finder du de bedste måltidskasser lige til døren.
Med en måltidskasse får du en sund, lækker og varieret kost,
uden at det skal være besværligt.

Søg efter måltidskasse

Salt & Peber


Vi kunne desværre ikke finde nogle måltidskasse fra Salt & Peber, men tjek evt disse populære måltidskasser ud:


Få op til 1.199 kr. i rabat + gratis dessert for livet
1
25% rabat på første bestilling med rabatkoden: RABAT25
2
Spar 25% på de 3 første måltidskasser med rabatkoden: Velkommen2024
3

Mere om Salt & Peber:

Salt & Peber
    Odensevej 90
    5260 Odense
    Danmark
    [email protected]

Hos Salt & Peber kan du få leveret mad hvis du holder større fester. En god middag er altafgørende for en god fest. Salt og Peber sørger derfor for, at I får lækker aftensmad, når I får gæster. Derudover har Salt & Peber startet et nyt koncept, som går ud på, at de leverer aftensmad hjem til private. Du behøver derfor ikke holde fest for, at kunne bestille mad herfra. Du kan bestille fra to kuverter og op.

Hos Salt og Peber anstrenger de sig for, at tilberede det bedste mad med den bedste smag. De bestræber sig på, at bestillingen, leveringen, kvaliteten og mængden af mad er helt i top.

Salt og Peber leverer altså mad ud af huset til både større forsamlinger, og til den uformelle komsammen med vennerne, og til hverdagens aftensmad.

Aftensmad leveret til døren

At levere aftensmad til døren, er et af Salt og Pebers nyeste koncepter. Det foregår meget enkelt ved, at de sørger for, at levere aftensmaden til dig og din familie, så mange aftener i løbet af ugen, som I ønsker. Der bliver sammensat nye menuer hver uge, og man kan altid regne med, at blive overrasket af den gode smag. Det er nemt og hurtigt med måltider herfra. Det eneste du skal gøre er blot, at opvarme maden, og snitte salaten.

Det er nemt og hurtigt, at bestille mad herfra. Du skal blot gå ind på deres hjemmeside og vælge de måltider som du vil have leveret hjem til dig. Fordelen ved aftensmåltider herfra er, at du slipper for, at lave madplaner og handle ind. Når man handler ind, ender der ofte unødvendige impulskøb i indkøbskurven. Disse måltider fra Salt & Peber bliver altså leveret lige til hoveddøren.

Mange familier lever en travl hverddag, hvor aftensmaden er noget der bare hurtigt skal laves. Det er ofte der ikke bliver tilberedt et måltid med det anbefalte næring, eller det er ofte, at folk ender med, at bestille fast food. Det tager tid, at lave ordentligt, lækkert og sundt mad, og det kan Salt og Peber hjælpe dig/jer med. Med dette aftenskoncept, kan du og din familie få et lækkert aftensmåltid, uden, at skulle bruge flere timer i køkkenet hver dag. Det eneste I skal gøre er, at opvarme maden, servere den og spise den.
Mad med gode og friske råvarer

Når du bestiller måltider fra Salt & Peber, kan du med sikkerhed regne med, at få økologisk mad. Alle deres råvarer er handlet ind økologisk, så de kan forsvares i forhold til kvaliteten og prisen.
De har tilmed altid øje på hygiejnen og den skånsomme behandling af råvarerne.
Madfra dit lokale køkken
Du kan finde Salt & Peber køkkener i flere dele af landet, hvorfor der i mange tilfælde er et lokalt køkken tæt på dit hjem. I samarbejde med de lokale kokke køber de ind og produktudvikler gode menuer og buffeter, alle kan lide – både traditionelle og mere moderne.

Levering

Salt og Peber leverer i hele Danmark. Dog er leveringsprisen afhængig af hvor du bor. Prisen undersøger du ved, at vælge leveringsform og ved, at indsætte dit postnummer inde på deres hjemmeside. Når du bestiller mad inden på deres hjemmeside, er det altså gjort så nemt for dig som muligt, i og med, at fragten er inkluderet. Det eneste du skal sørge for er, at bestille hverdags-menuerne (mandag til og med torsdag), inden tirsdag kl. 12 ugen forinden. Weekendpakkerne skal bestilles inden kl 12, søndag ugen inden.

Der behøver ikke, at være nogen hjemme for, at få leveret maden, såfremt I giver chaufføren besked, kan kassen blive stille på terrassen, hos naboen eller et helt tredje sted.

Derudover kommer leveringen i plastikbokse, med is oven på madvarerne, så de holder sig lækre og friske. Man skal ikke sende emballagen retur. Det eneste du og familien stort set skal bekymre jer om er, at nyde maden.

Salt og Peber på Trustpilot

Vil du læse mere om anmeldelser af Salt og Peber inden du bestiller derfra, så gå ind på Trustpilot. Her finder du massere af kommentarer fra folk som tidligere har haft erfaring med dem.

Vi kan desværre ikke finde en måltidskasse fra Salt & Peber, men prøv en af disse:


Spar 10% på dine første 2 leveringer
Spar op til 539 kr. på dine første 2 måltidskasser
25% rabat på første måltidskasse
Spar 40 % rabat på din første kasse + 20 % rabat på de næste fire kasser
Nick Nørgaard
Latest posts by Nick Nørgaard (see all)
Måltidskasser fra Retnemt