Måltidskasser leveret til døren I dag
De bedste måltidskasser
samlet et sted

Herunder finder du de bedste måltidskasser lige til døren.
Med en måltidskasse får du en sund, lækker og varieret kost,
uden at det skal være besværligt.

Søg efter måltidskasse

BetterFeast


25% rabat på første måltidskasse
Pris Fra 39.56hos BetterFeast

Mere om BetterFeast:

BetterFeast
    Østbakken 11
    8586 Ørum Djurs
    Danmark
    [email protected]

Hos BetterFeasty er deres mål, at gøre hverdagen lettere og mere overskuelig. Derfor har de startet et koncept med en sund og nem løsning, som mange danskere hver dag får glæde af. Hos BetterFeast er der fokus på kalorielette måltider. Måltidskasserne som du får leveret er sunde færdiglavedede retter, som blot kræver, at blive opvarmet. Disse måltider får du leveret lige til døren.

Hvis man lever en travl hverdag, kan det være nemt, at ty til de usunde løsninger, da det er nemt. Derfor har BetterFeast bragt et sundere alternativ til verden, som også kan kaldes for ”den nemme løsning”, dog bare i sundere forstand. Det er vigtigt for virksomheden, at du som forbruger bliver inspireret til madlavningen, får nye smagsoplevelser og samtidigt bliver oplyst omkring næringsstofanbefalinger. I alle deres måltider har du nemlig muligheden for, at se næringsværdien i KJ/kcal, og tilmed indholdet af makronæringsstoffer. Makronæringsstoffer omfatter protein, kulhydrat og fedt. Derudover vil kostfibre også være angivet på emballagen.

Hos BetterFeast kan du modtage måltider op til 5 dage om ugen, fra 1-5 måltider om dagen. Alle måltiderne er spækket med lækre og spændende sunde oplevelser, som vil få dig til, at værdsætte god mad.

Hvem er BetterFeast?

BetterFeast blev stiftet i August 2018, og arbejder på, at blive den fortrukne leverandør inden for måltidskasser. De stræber sig på, at levere sunde og nemme løsninger til de travle danskere. Nemme løsninger er ofte skuffende og smagløse, men dette er BetterFeast ikke. Tværtimod får du nye, varierede og smagfulde retter hver uge. BetterFeast håber på, at folk bliver inspireret af deres spændende og innovative måltidskasser.

De skiller sig tilmed ud fra andre leverandører, i og med, at du kan bestille op til hele 4 måltider om dagen i op til 5 dage. Bestiller du til en måned, får du rabat på kasserne. At du får mad, som dækker i 5 dage betyder, at du kun selv skal stå for maden 2 dage om ugen. Ofte har folk planer i weekenden, eller bruger weekenden til, at spise mere usundt mad. Måltidskasserne er inspireret af de nordiske næringsstofanbefalinger. BetterFeast går forrest i kampen mod en nem løsning til en sundere livsstil.

Måltidskasser fra BetterFeast

Du kan vælge imellem 4 måltidskasser fra BetterFeast. Det er henholdsvis Slankekassen, Hverdagskassen, Familiekassen og Kickstarterkassen.

Du kan vælge mellem 3-5 dages mad, og anderledes fra andre måltidskasser, får du måltider til op til 5 gange om dagen. Dette betyder altså mad morgen, middag, aften og til mellemåltider.

Maden som du finder i måltidskasserne, er af naturlige produkter. De indeholder en masse grøntsager, som bidrager til kroppens behov for mikronæringsstoffer. Produkter som brød, energibarer og kager er lavet efter deres egne opskrift.

Der vil på alle produkterne stå beskrevet, hvornår det anbefales, at du spiser de forskellige måltider. Nogle råvarer kan nemlig holde sig friske i længere tid end andre.

Bestiller du en måltidskasse med mellemmåltider, er disse måltider ofte i form af: hjemmelavet sund kage, energibarer, chokokugler, nødder, frugt m.v.

Beslutter du dig for en måltidskasse til mere end 3 dage, så vil du få leveret mad 2 gange om ugen. Dette gør de for, at kunne opretholde kvaliteten og friskheden på råvarerne.

For at BetterFeast kan sikre, at du får den portion mad som du har brug for, er det vigtigt, at du krydser dit køn af. Portionerne er nemlig anrettet, så du i gennemsnit får den helt rigtige mængde kalorier i din hverdag.

En dagsmenu med 4 retter kunne se således ud:

  1. Morgenmad: Skyr med blåbær.
  2. Mellemmåltid: Energibar.
  3. Middagsmad: Kyllingebryst med pastinakmos og bagte rodfrugter
  4. Aften: Kalkunfrikadelle, bulgur og grøn salat.

Måltidskasser til 3 dage

Vælger du, at bestille en måltidskasse til tre dage, kan du vælge denne løsning til 3-5 personer. Jo flere personer du bestiller til, jo billigere bliver kuvertprisen.

Prisen for denne måltidskasse varierer, alt efter, hvilken mængde, der ønskes. Prisen er mellem 495 kroner – 720 kroner, og gælder for 2 voksne og 1-3 børn.

Måltidskasser til 5 dage

Er du derimod interesseret i en kasse med måltider til 5 dage, hvor du her selv kun skal stå for maden 2 gange om ugen, er dette også muligt. Er du vegetar kan du også vælge en måltidskasse uden kød. I måltidskasserne til 5 dage, får du mad til fire måltider om dagen. Her får du, som tidligere nævnt morgenmad, middagsmad, aftensmad og mellemmåltider.

Du undgår med denne kasse, at skulle lave madplaner og bruge tid på, at handle ind. Når man handler, ender det ofte med unødvendige impulskøb i kurven.

Prisen for denne måltidskasse er pr. person. Prisen varierer mellem 512,50 kroner – 900 kroner, afhængig af størrelse og mængde.

Måltidskasser til 4 uger

En måltidskasse til 4 uger, er til dig, som ved, at du kan lide produktet, lever en travl hverdag, og elsker denne løsning til nem og sund mad.

Prisen på disse måltidskasser er dog i den lidt højere ende. Men omregner du alt den tid du bruger på, at lave madplaner, handle ind osv., vil du hurtigt opdage, hvilken investering det er. Prisen for 4 ugers mad varierer mellem 2.050 kroner – 2.995 kroner. Hvis du vælger en måltidskasse til 4 uger, får du tilmed rabat på de ugentlige måltidskasser.

Slankekassen

Navnet på denne kasse siger måske sig selv. Det er en kasse rettet mod folk, der gerne vil slanke sig, spise sundt og/eller holde linjen. Mange kender nok til, at have været på utallige slankekure, men hvor man hurtigt falder i de usunde vaner igen. BetterFeast hjælper dig til en nemmere hverdag, da den fokuserer på sundhed og livsstil. Med en måltidskasse fra BetterFeast, får du måltider til 5 dage om ugen, og til 4 måltider hver dag. Denne kasse starter fra 900 kroner. Vælger du derimod, at bestille måltider til 4 uger, sparer du hele 151 kroner om ugen = 604 kr besparelse.

Hverdagskassen

I hverdagskassen får du mad fra alle verdens hjørner, samtidigt med, at du får kendte danske klassikere. Der er en god blanding af lækre retter, som vil glæde både små og store munde. I hverdagskassen har du nogle forskellige muligeder, at vælge imellem. Du kan enten vælge, at bestille 4 måltider om dagen, 3 måltider om dagen eller 2 måltider om dagen. Prisen afhænger af, hvor mange du vælger, men ligger mellem 600-900 kroner.

Familiekassen

Som navnet på Slankekassen siger sig selv, gør navnet på Familiekassen det også. Denne måltidskasse har fokus på, at glæde børnefamilier med lækre, sunde og velsmagende retter. Denne kasse er anderledes end hverdagkassen, hvor du her får aftensmad til 3 dage til 3-5 personer. Prisen ligger her på 495 kroner og 720 kroner, alt afhængigt, hvor mange personer det er til.

Kickstarterkassen

Har du længe gået og overvejet en detox kur, eller en form for kickstarter til en ny og sund livsstil, så er denne kasse måske det du søger. Her får du en blanding af en juicekur og slankekassen. Du vil få 3-dages juicekur og efterfølgende 5 dages måltider fra slankekassen.

Det er i alt et forløb på 4 uger. Juicerne som du vil få med er:

  1. Klare øjne – Bladselleri, Ingefær, Æbler, Lime, Æbler, Agurk & Spinat.
  2. Lynet – Gulerødder, Æbler, Appelsiner & Chili.
  3. Go’ Forbrænding – Gulerødder, Rødbeder, Appelsiner, Æbler, Citroner & Ingefær

Alle juices er på 450 ml. og du vil på samme tid modtage en plan for, hvornår du skal drikke diverse juicer for, at få det optimale indtag.

Juicekuren holder en varighed på 3 dage og har en værdi af 1.250 kroner.

Prisen for denne kasse er 2.995 kroner for 4 uger, hvilket giver 748,50 kr. per uge.

Kvalitetsparametre

Når du bestiller mad hos BetterFeast, kan du være sikker på, at få leveret følgende 4 parametre: Kvalitet, økologi, sundhed og smag. Disse 4 punkter er med til, at skabe konceptet for BetterFeast måltidskasser. BetterFeast bestræber sig på, at have en klar sammenhæng mellem kvalitet og økologi. De gør af den grund så vidt muligt brug af økologiske råvarer. Økologiske råvarer indeholder langt færre pesticidrester end konventionelt dyrket frugt og grøntsager, og samtidigt fremmer den økologiske produktionsmetode indholdet af naturlige antioxidanter i råvaren.

Jo bedre råvarerne er, jo mere smag kommer der automatisk når man tilbereder maden. Alle måltider fra BetterFeast er nøje afmålt, og indeholder alle fem grundsmage: surt, sødt, salt, bittert og umami. Vil du gerne leve sundt, er det dog ikke nok med, at du benytter dig af måltidskasser herfra. Det er tilmed vigtigt, at du også dyrker motion, trives godt, er psykisk velbefindende og andre øvrige livsvilkår.

Levering af BetterFeast

Måltidskasser er blevet super populært blandt mange danskere. Og er specielt et hit hos travle familier med børn, da det er en nem og hurtig måde, at få aftensmad på bordet. Derudover sparer man tid, da man undgår, at handle ind flere gange og lave madplaner. Derudover bliver kasserne leveret lige til døren, hvilket er super nemt. Er du dog ikke tryg ved, at chaufføren stiller måltidskassen foran din dør, kan du bede ham/hende om, at stille den omme på terrassen, hos naboen eller et helt tredje sted.

Du behøver ikke, at være hjemme når maden bliver leveret. Derfor kan du uden bekymring være på arbejde, til træning eller et tredje sted, uden, at skulle skynde dig hjem til kassen. Den bliver nemlig leveret i en flamingokasse, hvor der er lagt et køleelement i, som gør, at måltiderne kan holde sig friske i op til 24 timer, før de behøver, at komme i køleskabet.

Leveringen sker hver onsdag og lørdag, og de leverer selv deres måltidskasser ud. Leveringen er ligegyldigt beløb gratis. Oplever du, at din mad er blevet dårlig, yder BetterFeast 100% tilfredshedsgaranti.

Hvis du skal på ferie til en af Danmarks andre byer, kan du tilmed få leveret din kasse mens du er på ferie. Det eneste du skal gøre er, at sende kundeservice en mail og informere dem omkring datoerne.

BetterFeast på trustpilot

Overvejer du, at afprøve en måltidskasse fra BetterFeast, men er interesseret i, at læse anmeldelser om dere produkter inden, så gå ind på Trustpilot. Inde på BetterFeast Trustpilot finder du anmeldelser, hvor folk har delt deres erfaring med deres produkter og service. Ud af de 200+ kommentarer på Trustpilot, er størstedelen positive kommentarer omkring deres måltider.

Hvis du allerede benytter dig af, eller har gjort, så opfordrer vi dig til, at gå ind og smide en kommentar. Du vil helt sikkert komme til, at hjælpe andre, som er i tvivl om hvorvidt de skal vælge en måltidskasse fra BetterFeast eller ej.

25% rabat på første måltidskasse
Pris Fra 39.56hos BetterFeast
Nick Nørgaard
Latest posts by Nick Nørgaard (see all)
Måltidskasser fra Retnemt