Måltidskasser leveret til døren I dag
De bedste måltidskasser
samlet et sted

Herunder finder du de bedste måltidskasser lige til døren.
Med en måltidskasse får du en sund, lækker og varieret kost,
uden at det skal være besværligt.

Søg efter måltidskasse

Vegetar Måltidskasse – Nye Spændende Kød Frie Retter

Er du ude efter en vegetar måltidskasse? Spiser du ikke kød, eller er du nysgerrig efter at prøve kødfrie retter, så bestil en vegetar måltidskasse her!

Få op til 1.199 kr. i rabat + gratis dessert for livet
25% rabat på første bestilling med rabatkoden: RABAT25
Spar 25% på de 3 første måltidskasser med rabatkoden: Velkommen2024

Vegetar måltidskasse, der passer til dig og dine behov

Det er de seneste år blevet utroligt populært i blandt danskerne, at spise vegetarisk mad. Og nu har du endelig muligheden for, at udfolde dine vegetariske evner. Med en vegetar måltidskasse får du nye og inspirerende opskrifter, så det lige pludseligt bliver sjovt, at lave mad igen. Som sagt har mange danskeres forhold til kød ændret sig, hvilket vises ved, at ca. 42% af danskerne i dag har mindst én eller flere kødfrie dage om ugen.

Der kan være mange grunde til, at du har besluttet, at fravælge kød i hverdagen. Det kan være du går meget op i dyrevelfærd eller/og bæredygtighed. Måske er velvære for egen krop grunden til, at du ikke spiser kød, og derfor kører en vegetarisk eller vegansk livsstil. Når man vælger, at ikke spise kød, fisk og måske også afholder sig helt fra mælkeprodukter, så bruger man nogle helt andre fødevarer til et måltid.

Få inspiration til kød-frie retter med en vegetar måltidskasse

I vegetarisk og vegansk mad, bliver der som regel brugt masser af linser og bønner som kilde til protein. Man kan lave alle mulige forskellige retter med disse råvarer. Hvis man dog er helt ny som vegetar, kan det være svært, at finde ud af, hvordan linserne skal tilberedes, samt hvilke man skal vælge. For ja – udvalget er stort! Med de vegetariske måltidskasser, bliver det nemt og hurtigt, at tilberede lækre retter uden kød.

Tag en chance

Hvis du længe har haft i sinde, at springe ud som vegetar, er en vegetar måltidskasse en god start. Opskrifterne du får med i vegetar måltidskassen giver dig nemlig inspiration til, hvordan du kan forberede lækker vegetarisk mad uden animalske produkter.

Er du derimod en mere erfaren vegetar, kan det godt være svært, at hele tiden finde ny inspiration til aftensmaden. Ved at gøre brug af en vegetar måltidskasse, får du derfor et bredt sortiment af forskellige opskrifter med spændende og lækre råvarer. Du kan tilmed også altid være sikret en varieret kost, med alt det næring og vitaminer du dagligt har brug for.

En fordel med en måltidskasse er, at du da bliver fri for, at købe store poser med bønner og alle de forskellige linser. Du får nemlig leveret alle de nødvendige ingredienser i afmålte mængder. På den måde er du også ydermere med til, at mindske madspild.

Vi kender alle til, at have et fyldt køleskab, hvor maden sidst på ugen finder plads i skraldespanden, fordi det ikke når, at blive brugt. Dette skyldes mangel på motivation til, at lave mad, men det skyldes også en anden ting. Mange danskere impuls shopper når de handler. Det er alt for nemt, at lige smide et par ekstra ting ned i kurven, som måske ikke stod på listen til, at starte med. Det er ofte ting, som ikke ender med, at blive spist.

Med en vegetar måltidskasse, som du finder i oversigten ovenfor, undgår de impulskøb og du undgår, at smide unødvendig mad. På den måde giver du en hjælpende hån til miljøet.

Økologiske vegetar måltidskasser

Vi er i Danmark de sidste år, blevet meget mere bevidste om, hvad vi propper i munden. Dermed sagt, er vi blevet meget mere bevidste omkring sundhed og økologi. Danmark er kommet op og fået verdensrekorden i økologi-salg i detailhandlen.

Når du bestiller en vegetar måltidskasse, spiser du dermed en del mere frugt og grønt, da du skal udenom kødet. Det er derfor vigtigt, at du får de helt rigtige råvarer. Måltidskasse leverandørerne går meget op i, at tilbyde de bedste råvarer, hvilket de fleste måltidskasse udbydere i dag leverer næsten 100% økologiske råvarer.

Det er nemlig super populært og en prioritet for mange danskere, at spise sunde og økologiske råvarer, som er fri for sprøjtegift. Der er desuden flere vitaminer og næring i økologiske grøntsager og frugter. Sprøjtegiften fjerner nemlig mange af vitaminerne.

Selv om det er størstedelen af måltidskasseudbydere, som tilbyder økologiske råvarer, er der nogle, som tilbyder stort set 100% økologiske råvarer. Dette gør bl.a. Aarstiderne og Den Grønne Asparges.

Som sagt, er der mange danskere, som vælger, at købe økologisk for, at undgå sprøjtegift/unødvendige kemikalier, som findes i fødevarerne. Økologiske råvarer er ikke kun bedre for helbredet, de smager også generelt meget bedre.

Levering af vegetar måltidskasse til døren

Det kan næsten ikke blive meget nemmere, når du nu har muligheden for, at få vegetar måltidskasser leveret lige til din hoveddør. Ja du kan faktisk endda også selv vælge om den skal leveres et andet sted, om det er til din nabo, ude på terrassen, ja så er de meget fleksible. Deres job er, at gøre hverdagen nemmere for dig. Udover at du får leveret vegetar måltidskassen til døren, skal du hos nogle udbydere, så som Simple Feast, kun tænke på, at opvarme maden. Du behøver altså ikke være mesterkok, for at få leveret mad til døren. Det behøver nemlig ikke de store tilberedning.

Ved andre måltidskasser får du leveret råvarer og opskrifter til de valgte dage. Opskrifterne fortæller dig i ned til mindste detalje, hvordan retterne skal udføres. Det eneste arbejde, som reelt set er bare en smule hårdt er, at skulle vælge, hvilken vegetar måltidskasse du kunne tænke dig, at prøve ad. Hvis du er i tvivl, har du altid muligheden for, at prøve flere forskellige vegetar måltidskasser, da du ikke skal binde dig til en måltidskasse leverandør.

Vær opmærksom på, at når du får leveret din vegetar måltidskasse til døren, at du så kan være helt rolig, selv om du får leveret temperaturfølsomme fødevarer. Måltidskassen kommer nemlig i en speciel køleboks, der kan holde råvarerne friske i lang tid efter levering. Dette betyder, at du ikke nødvendigvis behøver, at være hjemme kort tid efter kassen er leveret. Inde på måltidskassernes hjemmeside, kan du se, hvornår og, hvor mange gange om ugen de leverer. Nogle leverandører tilbyder gratis levering, hvorimod andre tager et fast gebyr for levering. Alt om levering kan du læse inde på deres hjemmeside.

Bedste vegetar måltidskasser

Du kan finde vegetar måltidskasser hos langt de fleste måltidskasseudbydere, da det er blevet attraktivt, at leve kød-frit. Det er svært, at afgøre, hvilken vegetar måltidskasse, som er bedst, da det er et meget personligt valg. Vi har afprøvet fem forskellige vegetar måltidskasser og kommet med vores afgørelse om, hvilke vi synes var bedst. De bedste vegetar måltidskasser var henholdsvis SundTakeaway, Aarstiderne og Den Grønne Asparges. Der var super lækkert fokus på lækre grønne og friske råvarer.

Så ønsker du sund, nem, lækker og vegetarisk mad leveret til din dør en eller flere gange om ugen, så kan du bestille allerede i dag. Du kan gå på jagt efter den vegetar måltidskasse, som passer bedst til dig og dine behov i oversigten ovenfor.

Nemme vegetariske opskrifter

Hvis du er ny som vegetar, eller bare vil prøve, at spise kød-fri aftensmad, kan det for mange godt virke uoverskueligt. Hvis man ikke er vant til, at lave kødfrie retter, kan det godt være svært for mange, at være kreativ i køkkenet. Der er jo visse proteiner, vitaminer og andet næring vi dagligt har brug for.

Selv om mange gerne vil prøve en kød-fri dag om ugen, eller leve helt kød-fri, bliver det hurtigt uoverskueligt. Mange vælger derfor, at droppe det eller udskyde det, da der ofte er mangel på ideer.

Mange tror derudover også, at der kun findes få muligheder til madlavningen når man ikke spiser kød. Der er mindst lige så mange muligheder når det gælder madlavning uden kød. Med en vegetar måltidskasse er der stor fokus på velsmag, sundhed og økologi.

I de vegetariske måltidskasser kunne nogle af opskrifterne bestå af risotto, vegetar lasagne, frisk hjemmelavet pasta og mange andre grønsagsretter.

Vegetar måltidskasse til 1 person

Ligegyldigt om du vælger en vegetar måltidskasse, en fiske måltidskasse eller en helt tredje, er det altid muligt, at bestille en måltidskasse til en person. Du kan bestille en vegetar måltidskasse til mellem 1-6 personer. Hvis du er alene, har travlt eller bare mangler overskud og inspiration til aftensmaden, så kan du hurtig og nemt få bestilt en måltidskasse. Hvis du har børn, kan det hurtigt ende op i ensformigt mad. Der bliver ofte også brugt for lang tid i køkkenet, som kunne bruges med tid med børnene. Med en vegetar måltidskasse, kan du få mere tid og overskud med dem, som betyder noget.

Hvorfor vælge en vegetar måltidskasse?

Vegetar måltidskasse der passer til dig og dine behov

Der er mange gode grunde til, at du skal gøre brug af en vegetar måltidskasse, og bare en måltidskasse generelt. Du kan altid være sikker på, at få leveret råvarer af en fremragende kvalitet, samtidigt med, at det som oftest er økologisk. Du får tilmed en masse ny inspiration til nye, spændende og lækre vegetar retter.

Ved at vælge en vegetar måltidskasse, kommer du også til, at spare en masse tid, men også penge, da du undgår impulskøb i supermarkedet. Denne tidsbesparelse kan du evt. bruge på noget du ikke førhen har haft tid til. De ekstra penge kan du bruge på rejser, sjov og ballade eller noget helt tredje. Så der er helt sikker en del, at spare på denne front. Du undgår, at skulle lave madplan, og sætte tid af til de ugentlige ture til supermarkedet for, at købe ind.

Det er ydermere en fordel, at du har et så stort udvalg af vegetar måltidskasser. På den måde er det nemt, at finde den måltidskasser, som passer lige nøjagtig til dig og dine behov. Ingen vegetar måltidskasser er nemlig ens. Et godt råd: Vær nysgerrig, og prøv noget nyt. Du kan nemt blive positivt overrasket, og få øjnene op for nye og spændende ingredienser.

En af de bedste ting ved en måltidskasse, som mange danskere mangler i deres travle hverdag er, variation. Det ender nemlig for mange familier, at der bliver serveret spaghetti kødsovs hver tirsdag, og ja, ellers optræder de samme 5 retter bare oftere end de burde. Med en vegetar måltidskasse, kan du være sikret varieret og lækker mad, du ikke bliver træt af. Du får forhåbentligt motivation til, at stå i køkkenet og lave mad.

Hvis alt dette lyder godt, så find den rette vegetar måltidskasse i oversigten ovenfor, og bestil allerede i dag!

Måltidskasser fra Retnemt