Måltidskasser leveret til døren I dag
De bedste måltidskasser
samlet et sted

Herunder finder du de bedste måltidskasser lige til døren.
Med en måltidskasse får du en sund, lækker og varieret kost,
uden at det skal være besværligt.

Søg efter måltidskasse

HelloFresh


Få op til 1.199 kr. i rabat + gratis dessert for livet
Pris Fra 43.50hos HelloFresh

Mere om HelloFresh:

HelloFresh
    Fruebjergvej 3
    2100 København Ø
    Danmark

HelloFresh er en helt ny spiller på det danske måltidskassemarked. Det er et tysk firma, som leverer måltidskasser til mange familier verden over. Nu er de så kommet til Danmark for, at gøre udbuddet af måltidskasser endnu større og dermed hverdagen lettere for dig. Kender du derfor ikke til virksomheden eller brandet i sig selv, er det ikke så underligt. Men det kommer du til i det følgende herunder.

For HelloFresh er det vigtigt, at råvarerne er lokale og så friske som muligt. De indgår derfor altid aftaler med lokale leverandører og landmænd i de lande, som de tilbyder deres måltidskasser i. Økologi er ikke deres pejlemærke. Til gengæld er god kvalitet det i stedet, sådan så du og deres andre kunder kan få nem hverdagsmad, uden det skal gå udover kvaliteten af råvarerne.

Konceptet til HelloFresh opstod på baggrund af det store behov for en nemmere hverdag hos tyske familier. Måltidskasserne blev ret hurtigt et hit, hvilket nu er skyld i, at de er klar til, at indtage det danske marked. Med en måltidskasse fra HelloFresh kan du spare penge på indkøb, samt tiden det tager, at planlægge det. Madspild bliver også minimeret, hvilket kan spare dig for mange penge hvert år.

Hvem er HelloFresh?

HelloFresh er en tysk gigant, når det kommer til måltidskasser. Siden deres begyndelse i Tyskland er de nu vokset til, at være en spiller på hele 14 markeder verden over, deriblandt hos vores naboer på den anden side af Øresund.

Baggrunden for HelloFresh og deres måltidskasser er, at de gerne vil give familier og singler muligheden for, at nyde sunde, hjemmelavede måltider uden lang forberedelse, indkøb og besvær. De sørger derfor nøje for, at planlægge måltiderne omhyggeligt, pakke dem nænsomt og levere dem hurtigt til hoveddøren til deres abonnenter på det tidspunkt, de har valgt, er det bedste.

Vælger du derfor HelloFresh, vælger du et firma, der har masser af erfaring på området, og som er garant for en god kvalitet i deres måltidskasser. Det har stor betydning, da netop aftensmaden er noget af det mest centrale i husstanden og noget, der bruges rigtig meget tid på.

Hvem står bag HelloFresh?

Tyske Dominik og Thomas startede i 2011 HelloFresh med et ønske om, at ændre måden, vi spiser på. Dengang var drømmen og motivationen, at alle skulle have adgang til de bedst mulige ingredienser samt have adgang til viden om, hvordan man laver god mad. Første spadestik blev derfor, at bruge en hel eftermiddag på, at pakke indkøbsposer og levere dem selv til deres første ti kunder, som var deres familier og venner.

For, at bygge det op til det, HelloFresh er blevet til i dag, har det krævet mange vågne nætter og meget planlægning for, at få det hele til, at gå op i en enhed. Men lidt efter lidt blev deres drøm til en virkelighed og en virksomhed i meget stor vækst. Inden for 9 år er de således lykkedes med, at lancere konceptet i 14 lande!

Det er en ret stor virksomhed, som nu leverer mere end 111 millioner måltider til mere end 4 millioner kunder. Det har gjort HelloFresh til den absolut største spiller, når det kommer til levering af måltider. Den store vækst har dog ikke rørt ved deres ambitioner om, at alle skal være i stand til, at lave god mad til sig selv og deres kære med gode råvarer.

Altid god kvalitet med HelloFresh

HelloFresh er i Tyskland og mange andre lande kendt for, at levere mad, der er i rigtig god kvalitet hver gang. Når de gør det, betyder det, at du får råvarer, der er nøje udvalgt, og som ikke er transporteret fra den anden side af jorden, hvis det kan undgås. Derudover er produkterne så vidt muligt danske, så de støtter de leverandører, der er i det land, de leverer i.

Både du, de lokale leverandører og naturen er derfor omdrejningspunktet for hele deres forretning. Det gør det til et noget nemmere valg, hvis det også er værdier, du går højt op i. Men selvom de ønsker en kvalitet, der er rigtig høj, påvirker det ikke prisen. For deres måltider starter fra priser på 43,50 kroner. Så er det muligt for langt de fleste, at have råd til, at få måltider leveret lige til døren.

Hvilke måltidskasser tilbyder de?

HelloFresh har i alt 4 forskellige måltidskasser, at tilbyde deres kunder. De er inddelt i kategorier, som imødekommer langt de flestes behov. Netop derfor har de valgt ikke, at have flere måltidskasser, da de har erfaret, at det er tilstrækkeligt. Fælles for alle måltidskasserne er, at de bliver leveret med opskrifter og friske råvarer, så det er ligetil, at gå i gang med, at lave mad.

Klassisk

I deres klassiske måltidsklasse kan man kombinere kød og fisk med vegetariske retter. Måltidskassen er ikke sammensat på forhånd, så du helt selv kan vælge, hvilke retter du gerne vil prøve, at give dig i kast med.

Familievenligt

Den familievenlige måltidskasse er baseret på lidt det samme princip som den klassiske version. Her er der dog udvalgt klassiske retter, som er børnevenlige og meget hurtige, at lave. Ingredienserne er friske og retterne udvalgt med et kærligt tvist.

Vegetarisk

Denne måltidskasse er naturligvis pakket med ingredienser til lækre, vegetariske retter. Opskrifterne er fyldt med friskhed og naturlige proteiner fra det vegetariske køkken, så ernæringen er helt på plads, selv når det skal gå hurtigt.

Hurtigt

Vælger du, at klikke dig videre til en hurtig måltidskasse, bliver du præsenteret for opskrifter, der ikke tager mere end 30 minutter, at lave. Maden er stadig god og råvarerne lækre, da god mad ikke behøver, at tage lang tid, at lave.

Levering flere dage om ugen

Det er nemt, at benytte sig af HelloFresh, da de leverer måltidskasser i hele Danmark undtagen Bornholm og andre øer uden broforbindelse. Langt de fleste danskere har derfor mulighed for, at få leveret lækre råvarer lige til døren. HelloFresh leverer desuden på søndage, mandage og tirsdage i forskellige tidsrum.

Du får et overblik over, hvornår du kan vælge leveringstidspunktet til, når du har sammensat din måltidskasse og går til betaling. Deres leveringstidspunkter gør det muligt for langt de fleste, at være hjemme, når den kommer.

Skulle det ske, at du alligevel ikke er hjemme, når måltidskassen bliver leveret, er det ikke noget, du skal bekymre dig over. For hver måltidskasse bliver leveret med isposer og isolering, så dine varer kan holde til, at stå i flere timer uden for døren uden, at blive dårlige. Sørg dog blot for, at stille varerne i køleskabet med det samme.

Måltidskasse uden binding

Hos HelloFresh har de måltidskasser på abonnement, så du ikke skal huske, at bestille hele tiden. Du kan dog til enhver tid gå ind og holde pause i abonnementet, hvis du skal sydpå, eller sætte det på pause, hvis du gerne vil handle ind selv i en periode. Du er ikke bundet til noget som helst ved, at benytte dig af HelloFresh og betaler derfor kun for det, du rent faktisk får – nemlig rigtig god og velsmagende mad.

Fragten er også kun på 29 kroner for en måltidskasse, hvilket gør det overskueligt rent økonomisk, at få leveret mad lige til døren. Skal du i forvejen selv køre langt for, at handle, er der ikke den store forskel.

HelloFresh Rabatkode

Vi har i samarbejde med Hello Fresh gjort det muligt for dig som læser hos Maaltidskassen.com, at opnå en rabat på dine første 4 ordre.

Indtast denne rabatkode når du bestiller foerste gang hos HelloFresh: MAALTIDSKASSEN725

Denne rabatkode til HelloFresh giver alle førstegangskøbere

30% på dine 2 første måltidskasser

Samt 10% på din 3. Og 4. Levering fra HelloFresh 

Giv en rabatkode til venner og familie

Når du har bestilt din første måltidskasse hos Hello Fresh, modtager du en personlig kode, som du kan sende til 10 af dine nærmeste venner og familie.

Med denne kode får de en gratis måltidskasse, og bestiller dine nærmeste så en måltidskasse, med denne rabatkode, modtager du en bonus, som kan fratrækkes din næste måltidskasse.

Få leveret måltidskassen på din ferie

Skal du på sommerferie eller måske efterårsferie i en af de danske byer eller sommerhusområder, kan du stadig få din måltidskasse fra HelloFresh leveret lige til døren. Her skal du bare huske på, at ændre adressen til levering, så den kommer til sommerhuset og ikke hjem til din bolig. Det er ret nemt og hurtigt, at ændre adressen frem og tilbage og er en god mulighed for, at undgå, at bruge for meget tid på, at lave mad, når man bare gerne vil slappe af og hygge sig med familien.

Det er dog ikke muligt, hvis du holder ferie på en af de øer, der ikke har en fast broforbindelse.

Hvad siger brugerne om HelloFresh på Trustpilot?

Har du brug for, at tjekke op på, hvordan andre brugere oplever HelloFresh og deres ydelser? Så har du mulighed for, at læse andre brugeres anmeldelser på Trustpilot. Mere end 4.000 mennesker har skrevet, hvad de synes om HelloFresh, deres varer og deres service. Det er en del mennesker.

Den gennemsnitlige bedømmelse er lidt over middel dog med 43%, der mener, at HelloFresh er fremragende. Der er derfor rigtig gode chancer for, at du med en måltidskasse fra HelloFresh får en rigtig god og velsmagende oplevelse.

Ender du med, at prøve det af, kan du også selv tilkendegive din mening inde på Trustpilot. Det hjælper andre danske brugere til beslutte, om ikke også de skal prøve, at se, hvordan det er, at få leveret måltider lige til døren med opskrifter, der er nemme, at følge.

Trustpilot er altid en god målestok for, om et firma holder det, de lover – og det synes vi bestemt, at HelloFresh gør.

Få op til 1.199 kr. i rabat + gratis dessert for livet
Pris Fra 43.50hos HelloFresh
Nick Nørgaard
Latest posts by Nick Nørgaard (see all)
Måltidskasser fra Retnemt