Måltidskasser leveret til døren I dag
De bedste måltidskasser
samlet et sted

Herunder finder du de bedste måltidskasser lige til døren.
Med en måltidskasse får du en sund, lækker og varieret kost,
uden at det skal være besværligt.

Søg efter måltidskasse

Måltidskasse Til 1 Person ⇒ Få Mere Tid i Hverdagen

Leder du efter en måltidskasse til 1 person? Mangler du inspiration og motivation i køkkenet? Så bestil en måltidskasse til 1 person allerede i dag!

25% rabat på første bestilling med rabatkoden: RABAT25
Spar 25% på de 3 første måltidskasser med rabatkoden: Velkommen2024

Måltidskasser til 1 person

Rigtigt mange danskere har en tendens til, at springe hurtigt og let over aftensmaden, hvis de er alene. Men hvorfor behøver det, at være kedeligt, at lave mad, bare fordi man er alene? Derfor er en måltidskasse til 1 person en rigtig god ide, hvis du er træt af kedelig aftensmad. Det er da ikke fair, at du kun kan spise lækker mad, når du er i et selskab. Mange har bare mistet motivationen, når det kommer til, at lave mad til sig selv.

Med en måltidskasse til 1 person behøver det ikke være kedeligt at spise aftensmad

Når man handler ind til sig selv, kommer man som oftest til, at købe langt mere end man egentligt har brug for. Når du f.eks. skal handle kød ind, er det sjældent du kan finde ét kyllingebryst eller 200 gram hakket oksekød i stedet for 500 gram. Der bliver derfor handlet alt for meget ind, hvilket for mange kan blive en smule overvældende.

Med en måltidskasse til 1 person, skal du ikke blive ved med, at købe for meget mad, som resulterer i, at blive smidt ud. Med en måltidskasse til 1 person, får du leveret lige præcis den mængde mad som én person har brug for. Hverken mere eller mindre.

Og bare fordi du er alene, betyder det heller ikke, at du ikke har en travl hverdag, eller stadig er kreativ i køkkenet. Tværtimod. Måltidskasser er derfor ikke kun for par eller familier, men i den grad også for singler, eller folk som bor alene. En måltidskasse hjælper alle med en nemmere hverdag.

Hvorfor kun spise lækker mad når man er flere?

Om du er single, eller har en familie du skal lave mad til, så skal der stadig handles. Det er tidskrævende, da det ydermere kræver, at du har udformet en madplan og indkøbsliste for ugen. Dette kan virke totalt uoverskueligt for mange, selv om de stadig ønsker et lækkert aftensmåltid.

Hvorfor holde sig til kun, at spise lækker mad når du er i et selskab? Du har lige så meget brug for sund og nærende mad mandag, tirsdag, onsdag og torsdag, som du har fredag, lørdag og søndag. Med en måltidkasse til 1 person, kan du være sikret, at få et sundt måltid, med alle de vitaminer og næring som du har brug for. Det behøver altså ikke være kedeligt, at spise alene.

Grunden til, at mange singler ikke vælger, at lave mad, er fordi inspirationen ikke er der, og mange synes som sagt, at det er kedeligt, at lave mad til en. Men med en måltidskasse til 1 person, kan du på under 30 minutter have et lækkert aftensmåltid foran dig. Med en måltidskasse til 1 person, får du i kassen en opskrift til alle retterne. Da alle råvarerne er fundet frem til dig, samt at du har en opskrift, tager det faktisk ikke længere tid, at tilberede et sundt måltid end, at f.eks. bestille Take Away. En måltidskasse til 1 person er altså et sundt, hurtigt og velsmagende måltid.

Der er altså mange gode grunde til, at vælge en måltidskasse til 1 person. Udbyderne kan du finde i oversigten ovenfor.

Spar tid og penge med en måltidskasse til 1 person

Som nævnt tidligere, er det nemt, at handle for meget ind når man er single. Det betyder, at du ofte har alt for meget mad i køleskabet tilbage, som når, at rådne, inden du får det spist. Du smider derfor en masse penge ud ad vinduet. Hvis du benytter dig af en måltidskasse til 1 person, kan du hermed spare penge. Denne besparelse kan du bruge på rejser, andet sjov og ballade, en ny vaskemaskine osv. Du får altså leveret den rette mængde mad med en måltidskasse, så du undgår, at smide mad ud i skraldespanden. Du undgår også impulskøb og fristelser ved, at mindske turene til supermarkedet.

Det er udover, at være en besparelse, også en sundere løsning til aftensmad. Med en måltidskasse til 1 person, er du sikret en sund og varieret kost. Du undgår tilmed, at skulle bruge energi på, at være opfindsom i køkkenet. Du undgår den ugentlige lasagne og de samme 4 retter. Det kan jo godt blive en anelse kedeligt i længden, altid, at spise det samme.

Udover at spare penge ved, at benytte sig af en måltidskasse, sparer du også en masse tid. Du undgår ikke kun turene i supermarkedet. Du undgår tilmed, at skulle planlægge aftensmaden, og du kan altid være sikret, at det ikke tager mere end 30 minutter, at tilberede maden med en måltidskasse til 1 person. Derfor har du lige pludseligt mere tid om hænderne. Denne ekstra tid kan du evt. bruge på gøremål du ikke har haft tid til længe, eller til ekstra kvalitetstid med din familie og venner.

Så bestil din måltidskasse til 1 person allerede i dag. Mærk, hvordan pengepungen bliver tungere, og  dine smagsløg vil takke dig. Find de bedste måltidskasser her.

Måltidskasse til 1 person er det miljørigtige valg

En måltidskasse til 1 person, er ikke bare et godt økonomisk og sundt valg, men det er også et miljørigtigt valg. Ved at benytte dig af en måltidskasse, undgår du altså madspild. Du undgår, at få det dårligt over, at smide en masse mad ud i skraldespanden. At du heller ikke tager lige så ofte i supermarkedet gør altså også, at du undgår impulskøb, og derved unødvendige madvarer.

En anden god ting ved alle måltidskasser er, at du får præcis den mængde råvarer, som står i opskriften. Hvis opskriften inkluderer tomater, nødder, selleri osv., får du altså kun den mængde tomater, nødder og seller,i som du behøver for, at tilberede opskriften. Du ender derfor ikke med, at have overskydende råvarer, som ender med, at blive smidt ud.

Lækkert mad og nemt, at tilberede

Vi har ovenfor i oversigten, samlet de bedste og mest populære måltidskasser på det danske marked. Det er derfor en god ide, at kigge de forskellige måltidskasser igennem, og sammenligne dem. På den måde kan du finde frem til den helt perfekte måltidskasse, som passer bedst til dig og dine mad ønsker. Der er et hav af forskellige lækre måltidskasser. Fælles for dem alle er, at de er nemme, at tilberede, og alle er lækre.

Det er selvfølgelig en personlig smag hvad man er til. Derfor bliver der tilbudt måltidskasser til 1 person til hver en smag. Om du er til fisk, eller er vegetar, glutenallergiker osv., så er den rette måltidskasse til, at finde i oversigten ovenfor.

Måltidskasse til 1 person leveret til døren

Spis sundt hver dag med en måltidskasse til 1 person

Som prikken over i’et vedrørende en måltidskasse til 1 person, så får du nemlig leveret din måltidskasse lige til døren. Hvis hoveddøren ikke passer dig, kan du selv vælge et andet sted de skal levere kassen. Du behøver altså ikke, at være hjemme for, at modtage måltidskassen. Alt maden er derudover leveret i en speciel køleboks, så mad, som f.eks. er temperatur følsomt ikke bliver dårligt.

Mange leverandører leverer måltidskasserne gratis. Du skal dog være opmærksom på, at nogle tager et fast gebyr for levering. Trods gebyr for levering, kan du stadig regne med, at måltidskasserne til 1 person er billigere for dig, end selv, at skulle handle ind og lave mad.

Så hvis du er blevet nysgerrig efter en måltidskasse, efter, at have læst denne artikel, så bestil allerede en måltidskasse i dag! Husk på, at hvis du gerne vil prøve nogle forskellige måltidskasser, at du roligt kan gøre det. Du er nemlig ikke bundet til én måltidskasse.

Nick Nørgaard
Latest posts by Nick Nørgaard (see all)
Måltidskasser fra Retnemt