Måltidskasser leveret til døren I dag
De bedste måltidskasser
samlet et sted

Herunder finder du de bedste måltidskasser lige til døren.
Med en måltidskasse får du en sund, lækker og varieret kost,
uden at det skal være besværligt.

Søg efter måltidskasse

Måltidskasse Til 5 Personer ⇒ Få Overskud Til Andre Gøremål

Er du på udkig efter en måltidskasse til 5 personer? Så find det store udvalg af måltidskasser til fem personer her og bestil allerede i dag.

25% rabat på første bestilling med rabatkoden: RABAT25
Spar 25% på de 3 første måltidskasser med rabatkoden: Velkommen2024
Spar op til 539 kr. på dine første 2 måltidskasser
25% rabat på første måltidskasse

Måltidskasse til 5 personer – sådan kommer du i gang

Det er de seneste år blevet super populært, at benytte sig af en af vores mange måltidskasser, som vi tilbyder i oversigten ovenfor. Det er nemt, billigt, sundt og velsmagende. Og så tager det altså ikke mere end 30 minutter, at tilberede retterne. Du få den valgte måltidskasse til 5 personer leveret lige til døren. I måltidskassen vil du finde opskrifter og råvarer til de valgte dage. Når du køber en måltidskasse, slipper du for, at handle ind flere gange om ugen, og du slipper for, at stå i køkkenet i flere timer. Du kan altså sagtens lave et velsmagende måltid, selv om det er nemt og ikke tager alverdens tid.

Få mere tid med familien med en måltidskasse til 5 personer

For at komme i gang med en måltidskasse, skal du reelt set bare vælge, hvilken måltidskasse udbyder, som vi tilbyder ovenfor, passer bedst til dig og din families behov. Om end du har en stor eller lille familie, eller er single, så kan en måltidskasse være den helt perfekte løsning. Ved at bruge mindre tid i køkkenet, vil du pludseligt have mere tid til andre vigtige gøremål, og tid til, at hygge med familien. Madlavningen har altså aldrig været nemmere eller mere overskuelig. Du kan tilmed finde måltidskasser til 5 personer til yderst fordelagtige priser.

Aftensmaden er for rigtigt mange danskere den vigtigste tid på dagen. Det er der, man, som familie, har tid til, at snakke om dagens bedrifter og nyde kvalitetstid sammen. De fleste familier sætter stor pris på, at spise et lækkert og sundt aftensmåltid hver dag. Dog er det de færreste familier, som efter en lang dag, faktisk magter, at stå i køkkenet i flere timer. Derfor er en måltidskasse til 5 personer et stort hit hos mange familier.

Få sunde og velsmagende måltidskasser til 5 personer leveret til døren

Du kan få meget mere tid i hverdagen, hvis du benytter dig af en af vores mange måltidskasser. Du får nemlig fra ligegyldigt, hvilken udbydere du vælger, leveret måltidskassen lige til døren. Derfor slipper du altså derfor for trælse ture i supermarkedet.

Hvis du bor et sted, hvor du er bange for, at din måltidskasse vil blive stjålet, så har du altså muligheden for selv, at vælge, hvor den skal leveres. Det kan være du hellere vil have de leverer den omme bag på terrassen, eller det kan være, at du har aftalt med din nabo, at chaufføren skal stille den der. Det betyder altså, at du ikke behøver, at være hjemme for, at modtage din måltidskasse til 5 personer. Hvis du derfor er til håndbold træning med dit barn, er på arbejde eller er ude og drikke kaffe med nogle venner, ja så kan du bare gøre det. Din måltidskasse kan nemlig holde sig frisk i op til 24 timer, da råvarerne er pakket ind i en special køleboks. Du kan altså derfor med god samvittighed vente med, at tage hjem og ligge varerne på køl.

Derudover, er der nogle måltidskasse udbydere, som tilbyder gratis levering, hvor andre tilbyder levering mod et mindre beløbb, alt afhængigt af, hvor meget man køber. Du kan ofte finde gode tilbud hos måltidskasseudbyderne, hvor der er gratis levering med.

Få tid til mere ved, at undgå indkøb

Mange danskere lever en travl hverdag. Det kan derfor hos mange godt være svært, at få alle ender til, at hænge sammen. Det er derfor for mange familier guld værd, at kunne undgå, at beslutte, hvad der skal serveres på aftensbordet hver aften, samt undgå store indkøb. Her er der mange timer, at spare. En måltidskasse til 5 personer bliver som sagt leveret lige til din hoveddør med alle ingredienserne. Så du skal reelt set ikke tænke på andet, end, at finde råvarerne frem og tilberede maden.

Du kan derved få mere tid med med din familie, venner, fitness eller andre daglige gøremål, som kan være svære, at nå i dagligdagen. Derudover er alle opskrifterne, som du får med i måltidskasserne lette og overskuelige. Du behøver altså derfor ikke, at være en mester-kok for, at kunne tilberede maden. Med en måltidskasse til 5 personer, kan du lave mad sammen med din familie. I vil opleve, at højst sandsynligt udvide jeres mad repertoire, og lære nye krydderier og ingredienser, at kende.

Spar penge med en måltidskasse til 5 personer

Mange danskere er faktisk ikke klar over, at det faktisk er billigere, at benytte sig af en måltidskasse end, at selv skulle handle og lave mad. Der er altså ikke mange, som forbinder mindre besvær, god kvalitet og velsmagende mad med en lavere pris. Det er dog bare tilfældet med en måltidskasse. Rigtigt mange mennesker tror, at det er billigere, selv at handle i supermarkedet. Og ja, det kan det sikkert også være for nogle.

Dog er det i de fleste tilfælde, faktisk billigere, at bestille en måltidskasse. Du får nemlig lige præcis, hvad du skal bruge. Derudover undgår du også, at impulskøbe varer i supermarkedet, som du faktisk ikke har brug for. De fleste kender til det, at tage i supermarkedet for, at købe en liter mælk, men man så kommer ud med en fyldt vogn, med ting man ’lige syntes man manglede’. Dette medfører altså, at du bruger flere penge end du burde. Ofte ender det også ud i madspild, da folk ofte køber alt for meget mad.

Du kan undgå madspild, hvis du benytter dig af en måltidskasse til 5 personer. Du får nemlig kun det mængde mad, som du har behov for, til at udføre din ret. Med en måltidskasse til 5 personer sparer du altså først og fremmest penge, men du får samtidigt også mere tid til dig og din familie, da måltiderne ikke tager mere end 30 minutter, at tilberede.

Udforsk køkkenet med din familie

En måltidskasse kan gøre godt for rigtigt mange ting. F.eks. føler mange, at der er mangel på inspiration i køkkenet. Der er mange, som ikke føler sig kreative længere, når det kommer til, at lave aftensmad. Det kan altså godt blive kedeligt, at spise frikadeller med kartofler og brun sovs hver uge, og ris 4 gange om ugen.

Det kan specielt være svært, at finde inspiration, når man skal lave mad til 5 personer hver dag. En mulighed kunne være, at bestille en måltidskasse til 5 personer, og så lave mad som en familie. I en travl hverdag glemmer mange, at bruge tid med dem man elsker. Det er derfor en god mulighed til, at få kvalitetstid sammen med familien. Derudover får I også et sundt og varieret måltid mad hver dag. Hvis du har unge børn i familien, som ikke kan holde fokus i en længere periode, så er fordelen ved en måltidskasse, at det ikke tager længere end ca. 30 minutter, at tilberede maden.

Spis varieret med en måltidskasse til 5 personer

Lær nye og spændende retter med en måltidskasse til 5 personer

Selv om der er kommet meget mere fokus på, at leve sundt, i forhold til træning og mad blandt danskerne, så lyder det fra eksperter, at danskere faktisk ikke spiser nok grøntsager, frugt og fisk. Der bliver derimod spist alt for meget sukker, mættet fedt og salt.

Det er super vigtigt, at spise en sund og varieret kost for, at opretholde sit helbred. Kroppen har brug for en masse grøntsager for, at kunne fungere ordentligt, og god mad og motion skaber tilmed mere energi.

I en stor familie, kan det hurtigt blive meget uoverskueligt, at skulle tænke på, at altid spise sundt og varieret. Derfor laver mange travle familier ofte det samme mad igen og igen, og ellers bliver, der ofte bestilt take away.

Med en måltidskasse til 5 personer, behøver du altså ikke bekymre dig om, om din familie får alle de vitaminer og næring som de har brug for. Med en måltidskasse til 5 personer, kan du altså være sikret, at få et sundt, nemt og velsmagende måltid hver dag.

Der er et hav af forskellige måltidskasser, som du kan bestille. Der er altså noget til enhver smag. Det vil derfor ikke blive svært, at finde en måltidskasse, som falder i de små såvel de store mundes smage. En måltidskasse til 5 personer kan også være med til, at mindske eventuelle kræsenheder hos jeres børn.

Det kan det, da i hver dag smager nye retter. Kokkene er tilmed gode til, at udforme opskrifter, hvor der bliver brugt mange forskellige ingredienser. Hvis du/I har børn, som er lidt kræsne, så findes der også måltidskasser, som har taget højde for dette, ved, at lave opskrifter, som gemmer grøntsagerne så vidt som muligt.

Hjælp til med, at mindske madspild med en måltidskasse til 5 personer

En måltidskasse til 5 personer kan gøre godt for rigtigt mange ting. En af de ting, som vi bestemt synes er fordelagtig ved en måltidskasse til 5 personer er, at I, som familie, hjælper til, at mindske madspild i hjemmet. Da I i måltidskassen får de nøjagtige mål på opskrifterne, står I altså ikke tilbage med en masse rester og råvarer, som i sidste ende når, at blive for gamle og skal smides ud. Fordelen ved en måltidskasse til 5 personer er, hvis du i retten kun skal bruge 2 gulerødder, så får du altså to gulerødder. Når du handler i supermarkedet er du ofte nødsaget til, at købe en hel pakke gulerødder, eller f.eks. et helt bundt forårsløg. Her går der ofte en masse mad til spilde, da grøntsager har en relativ kort ’levetid’.

Vidste du, at  danske familier smider flere kilo madvarer ud hver uge? Tænk på miljøet, og hjælp til med, at mindske madspild ved, at benytte dig af en måltidskasse til 5 personer.

Fordele ved en måltidskasse til 5 personer

Hvis du vælger, at benytte dig af en måltidskasse til 5 personer, så vil du have langt flere fordele, end du vil have ulemper. Er du stadig i tvivl om, hvorvidt en måltidskasse til 5 personer er noget for dig? Så læs med nedenunder, hvor vi beskriver fordelene.

De mange fordele:

  1. Du får nye opskrifter hver dag til, at udforme lækre og sunde retter. Du skal dermed ikke selv tænke på, at lave mad, det er nemlig sørget for dig. Alt du skal gøre er, at følge opskrifterne og tilberede maden, som ikke tager mere end 30 minutter. Et måltid fra en måltidskasse er tilmed altid nem, at tilberede.
  2. Din måltidskasse til 5 personer vil blive leveret lige til døren. Du behøver ikke være hjemme for, at modtage kassen. Måltidskassen kan derudover holde sig frisk i 24 timer, før de behøver, at komme på køl.
  3. Med en måltidskasse til 5 personer, sparer du en masse penge på madkontoen. Du kommer til, at handle ind sjældnere, og derfor undgår du de mange impulskøb og søde fristelser.
  4. Derudover vil du opleve mere overskud i hverdagen. Du vil få mere tid med familien, vennerne og andre vigtige daglige gøremål, da du undgår, at bruge flere timer i køkkenet hver aften.
  5. Derudover kan du altid regne med, at få et sundt og varieret måltid, fyldt med de vitaminer og næring, som vi har brug for dagligt. Det er professionelle kokke, som står for, at udforme opskrifterne.
  6. Stort set alle måltidskasser leverer økologiske råvarer. Du kan dermed være sikret lækre råvarer i god kvalitet.
  7. Der er et stort udvalg af måltidskasser, at vælge mellem. Det er derfor ikke svært, at finde en kasse, som vil behage hele familien. Alle de forskellige måltidskasser kan du finde i oversigten ovenfor.

Vi råder derfor familier, singler og par til, at benytte sig af en måltidskasse, da det er en god løsning i en travl hverdag, og en god løsning til, at få mere inspiration i køkkenet. Måske du vil genfinde madglæden, hvis du mistet den?

Nick Nørgaard
Latest posts by Nick Nørgaard (see all)
Måltidskasser fra Retnemt