Måltidskasser leveret til døren I dag
De bedste måltidskasser
samlet et sted

Herunder finder du de bedste måltidskasser lige til døren.
Med en måltidskasse får du en sund, lækker og varieret kost,
uden at det skal være besværligt.

Søg efter måltidskasse

Færdiglavet Mad Leveret Til Døren

Leder du efter færdiglavet mad leveret til døren, så er du kommet til det rette sted. Vi leverer daglige måltidskasser med færdiglavet mad

Få op til 1.199 kr. i rabat + gratis dessert for livet
1
25% rabat på første bestilling med rabatkoden: RABAT25
2
Spar 25% på de 3 første måltidskasser med rabatkoden: Velkommen2024
3
Spar 10% på dine første 2 leveringer
Spar op til 539 kr. på dine første 2 måltidskasser
25% rabat på første måltidskasse
Spar 40 % rabat på din første kasse + 20 % rabat på de næste fire kasser
Spar 25% på de 3 første måltidskasser med rabatkoden: Velkommen2024
3
25% rabat på første bestilling med rabatkoden: RABAT25
2
Få op til 1.199 kr. i rabat + gratis dessert for livet
1

Drømmer du også om færdiglavet mad leveret til døren? Vi kender alle problemstillingen, om man gerne vil have noget lækkert at spise, og man gider ikke Just-Eat igen. Man vil gerne have mad som mor lavede det, men vi gider ikke bruge tiden på og lave de danske klassikere.
Frygt ej, vi leverer færdiglavet mad hjem til dig, så alt du skal gøre er, at varme det i ovnen.

Færdiglavet mad bragt til døren

Lækker og smagfuldt mad bragt til din hoveddør, er noget af det bedste storbyens menneske ved.
Vi lever i en tid, hvor vi kun bliver mere bevidst om vores tid, hvorfor færdiglavet mad er blevet et hit hos storby-mennesket. Dermed kan få mere tid til sin familie, arbejde eller, hvad der vægter højere end og kokkerere i dagligdagen.

Alle vil have velsmagende mad, men frygter for tiden det tager, at lære og lave mad. Eller bare tiden de skal bruge hver dag på og kokkere, og handle ind.
Alt dette kan du undgå nu og bestille færdiglavet mad leveret til din dør, alt du skal bruge tid på nu er, at tænde for ovnen.

Spis varrieret

Mange især unge mennesker ved, hvordan man laver et par retter, og så bliver det oftest det samme om og om igen, men når du bestiller måltidskasser med færdiglavet mad, ja så udfordre du samtidig dine smagsløg med retter du måske ikke selv lige havde faæt lavet, men stadig synes smager fantastisk godt.

Det er velkendt det er sundt, at spise varieret. Med en måltidskasse med færdiglavet mad, behøves du ikke engang, at være kreativ og komme op med nye ideer til hver dag.
Alt du skal gøre er et par klik med musen og vælge fra en liste over retter. Næste uge, så er retterne skiftet og du kan nu vælge på ny mellem ugens retter.

Færdiglavet sund mad leveret til døren

Går du op i helse og sundhed, kan de danske madklassikere skræmme lidt, i forhold til din kostplan, men frygt ikke. Vi har også healthy options, der har netop sportsentuisiasten i fokus.

Leder du efter sundt mad leveret til døren, så du kan holde den slankelinie og smide et par kilo, mens du spiser lækkert mad.
Så er du ikke vild med og måle kalorier og kulhydrater inden hvert måltid, så kan du vælge en af vores fitnesskasser med fokus på sundhed og velvære.

Bestil færdiglavet sund mad ovenfor og få det leveret ligei til din dør.

Måltidskasser med færdiglavet mad

Vi har måltidskasser med færdiglavet mad til alle husstandsstørelser, hvad enten du leder efter en single-måltidskasse eller til hele familien.

Vi leverer dagligt måltidskasser med færdiglavet mad over hele landet. hvorfor vi sagtens kan levere til dig og din familie. Du skal blot gå igennem vores filter ovenfor, og finde ud af, hvilke ting du gerne vil have i eller slet ikke vil have i netop din måltidskasse.

Vi kan levere måltidskasser med færdiglavet mad alle hverdage, så kan du bruge tiden på det du har lyst til.
Hvad venter du på, find vores måltidskasser med færdiglavet mad i oversigten ovenfor og nyd frisk mad leveret dagligt til din dør.

Hvad koster færdiglavet mad

Du frygter sikkert, at færdiglavet mad er dyrt, især når det også skal leveres direkte til din dør. Men frygt ej, oftest kan det ende med og være billigere og bestille en måltidskasse med færdiglavet mad. Det danske måltidskasse-marked har efterhånden mange udbydere, som du kan se ovenfor i vores oversigt. Dette giver dig fordele som forbruger, da priserne er yderst konkurrence dreven.

Vi kan faktisk levere måltidskasse for helt ned til 35 kroner pr måltid. Det er svært, at kokkerere for mindre selv. Hvis du så også regner tiden med, du skal bruge på, at handle ind, skrælle kartofler og så videre.

Når du bestiller og betaler for din færdiglavede mad er 99% af madlavningen klaret. Nu skal du blot tænde for ovnen og sørge for, at varme dit måltid.

Leveringen af færdiglavet mad

Bare rolig, du behoves ikke, at være hjemme eller få maden leveret på din arbejdsplads. Når du får leveret færdiglavet mad, kommer det altid i en termokasse, der kan holde maden ved den rette temperatur.

Leverandøren leverer maden til din for- eller bagdør alt efter dit eget ønske. Bor du i en aflåst opgang, kan du give leverandøren en nøgle til opgangen, eller alliere dig med en af dine naboer, der er hjemme i løbet af dagen.
Er dette ikke muligt, så frygt ej, leverandøerne har prøvet en del udfordringer før. Du er næppe den første med netop din problemstilling. Kontakt din madleverandør og hør, hvordan du kan være sikker på din mad når frem til din dør uden problemer.

Kan maden stå uden for?

Maden leveres som sagt i en termoboks, hvorfor maden kan holde sig ved rette temperatur helt indtil de sene aftentimer. Frygt ikke, hvis du skal arbejde sent eller til fitness inden du er hjemme, så er maden pakket til, at kune holde sig, til du når hjem.

Og du skal slet ikke bøvle med returembalage eller andet – da der bliver leveret i engangsemballage.

Nick Nørgaard
Latest posts by Nick Nørgaard (see all)
Måltidskasser fra Retnemt