Måltidskasser leveret til døren I dag
De bedste måltidskasser
samlet et sted

Herunder finder du de bedste måltidskasser lige til døren.
Med en måltidskasse får du en sund, lækker og varieret kost,
uden at det skal være besværligt.

Søg efter måltidskasse

Fiskekasser – Få Leveret Frisk Fisk Til Døren

Du kan få leveret fiskekasser lige til døren. Få lækker og sund aftensmad med en af vores mange fiskekasser. Det er altid frisk - bestil i dag!

25% rabat på første bestilling. Rabatkode: FISK25

Fiskekasser – hvad er det helt præcist?

Er du bare helt vild med fisk? Eller spiser du bare ikke nok af det? Så har du nu mulighed for, at bestille fiskekasser hjem til din hoveddør. Du kender forhåbentligt konceptet ’måltidskasser’. Hvis ikke, så er det i bund og grund råvarer med opskrifter til valgte dage, som du får leveret. Der er et hav af valgmuligheder, når det kommer til måltidskasser, hvor fiskekasser er en af dem. Det er altså muligt, at finde en måltidskasse, som pleaser hver en smag. Både store munde som små.

Få de nødvendige omega-3 fedtsyre med vores fiskekasser

Mange får ikke spist fisk lige så ofte som de burde, da de er i tvivl om, hvordan fisken skal tilberedes. Men det skal du altså ikke bekymre dig om, når du benytter dig af fiskekasser. Sammen med fisken og alle de andre råvarer, får du altså leveret opskrifter, som forklarer ned til mindste detalje, hvordan de skal tilberedes. Du behøver tilmed ikke være kendt i køkkenet eller professionel kok, for at kunne udforme disse retter.

Som mange ikke ved, burde man faktisk spise fisk minimum 3 gange om ugen. Fisk giver energi og styrker vores hjerne, så vi kan komme igennem en travl hverdag. Vi vil længere nede i teksten komme nærmere ind på, hvad fisk præcist gør godt for.

Vi anbefaler dog, at du og din familie så vidt som muligt spiser fisk, så ofte som I kan. Med vores store udbud af fiskekasser, som du finder i oversigten ovenfor, kan I holde jer sunde, og spise lækkert, nemt og velsmagende mad dagligt.

Server fisk til dine børn fra de er små

Det er ikke ofte, du ser børn hoppe op fra stolen, når de hører de skal have fisk til aftensmad. Det ser du derimod oftere, hvis der skal serveres burger eller pizza. Derfor er det vigtigt, at man som forælder på bedst mulig vis, integrere fisk i børnenes mad fra de er helt små. På den måde, vil der være større chance for, at de kommer til, at kunne lide fisk senere hen.

Det gode ved fiskekasser er flere. Først og fremmest kan I selv vælge, hvad for noget fisk I vil have leveret. Derudover, kan børnene være med til, at tilberede retterne, og på den måde få et andet forhold til fisk.

Hvilke måltidskasse leverandører tilbyder fiskekasser?

Alle måltidskasser leverandører som vi tilbyder i oversigten ovenfor, tilbyder fiskekasser. Dog er der en måltidskasse, som skiller sig lidt ekstra ud fra de andre. Skagenfood er den måltidskasse, som tilbyder det største udvalg af fiskekasser. Du får fra skagenfood leveret frisk fisk fra de danske have, og der er et hav af forskellige typer fisk og opskrifter af finde her.

Hvilke typer fisk er der i fiskekasser?

Der er et bredt udvalg af fisk i fiskekasser. Og der kommer løbende nye fisk til, for at gøre fiskekasserne spændende hver gang. De typer fisk som du kan forvente, at finde i fiskekasserne, vil vi nævne nedenunder:

#. Laks

#. Sild

#. Torsk

#. Ørred

#. Makrel

#. Og andre hvide fisk, som f.eks. fladfisk, hornfisk osv.

Fiskekasser er rig på omega-3 fedtsyre

Få fiskekasse leveret lige til døren

Fisk gør godt for rigtig mange ting. Først og fremmest indeholder fisk et højt indhold af omega-3 fedtsyre, som vores hjerne har stærkt brug for. Hvis man spiser en kost, som er rig på omega-3 fedtsyre, så er det med til, at beskytte dig mod Alzheimers og demens, og det kan også mindske hjertekarsygdomme.

Det er tilmed blevet bevist, at spiser en man kost, der er rig på omega-3 fedtsyrer, at det giver mere energi, bedre reaktionsevne og bedre hukommelse.

Vi anbefaler derfor, at man spiser fisk flere gange ugentligt, da det både er godt for vores fysiske såvel som psykiske helbred.

Udover at fisk er rig på omega-3, er der også en del D-vitamin i fisk. Så ved at benytte dig af fiskekasser, behøver du ikke solens stråler, for at få indtaget vitamin D.

Vitamin D styrker vores immunforsvar, og det er lige som omega-3 fedtsyrer godt for vores fysiske og psykiske helbred. Ved at spise fisk, og benytte sig af fiskekasser, kan du være sikker på, at din krop vil blive glad.

Det vil påvirke dit humør i den rigtige retning, og du vil kunne mærke mere overskud i hverdagen.

Fiskekasser til døren

Fisk er sundt, og du kan bestille en masse forskellige fiskekasser, selv skræddersy dem osv., så er noget af det bedste altså, at du får fiskekasserne leveret lige til din hoveddør. Du undgår altså trælse ture i supermarkedet, og sparer altså på den måde tid, ved ikke, at handle flere gange om ugen. Derudover er der også en masse penge, at spare ved en måltidskasse. Du får leveret lige præcis det mad som du har brug for, og derfor undgår du impulskøb i supermarkedet. Du undgår tilmed, at ligge usunde varer ned i indkøbskurven.

Når du bestiller fiskekasser, får du dem leveret lige til din hoveddør. Hvis du dog ikke er glad for, at den står ude foran din dør, kan du selv vælge om den skal stilles et andet sted. Det kunne f.eks. være hos din nabo, eller omme på din terrasse. Det betyder altså, at du ikke behøver, at være hjemme, for at kunne modtage fiskekassen. Du kan altså være til sport med børnene, sammen med veninderne, på arbejde eller noget helt fjerde.

Derudover kommer råvarerne leveret i en speciel køleboks, som kan holden maden frisk i op til 24 timer, før det behøver, at komme i køleskabet. Alle fisk er tilmed placeret i køleboksen med is, som er med til, at sørge for, at det holder en vis temperatur ind til du kommer hjem, og kan sætte det på køl.

Der bliver ydermere tilbudt gratis levering fra de fleste måltidskasse udbydere. Hos nogle få skal du betale et mindre beløb for levering, og hos andre er det gratis ved køb af et vis beløb.

 

Til toppen af Maaltidskassen.com
Måltidskasser fra Retnemt