Måltidskasser leveret til døren I dag

De bedste måltidskasser
samlet et sted


Herunder finder du de bedste måltidskasser lige til døren.
Med en måltidskasse får du en sund, lækker og varieret kost,
uden at det skal være besværligt.

Søg efter måltidskasse

Måltidskasse Til 4 Personer ⇒ Mere Tid Med Din Familie

Find vores store udvalg af måltidskasser til 4 personer her. Er i en familie med en travl hverdag? Så er en måltidskasse til 4 personer måske noget for jer.

  Antal personer Måltider pr. uge Pris pr. person Tilbud  
Pris F.ra .43 hos Aarstiderne 1-5  personer

3-5 måltider

Fra 43  kr. Bestil online og få en gratis gave laan-url

Flere detaljer om Aarstiderne

Pris Fra. 63 hos Simple Feast 2-5 personer

3 måltider

Fra 63 kr. 25% på første ugekasse: INTRO25 laan-url

Flere detaljer om Simple Feast

Pris Fra. 35 hos RetNemt.dk 2-6 personer

1-5 måltider

Fra 35 kr. Spar 20 % på de to første leverancer laan-url

Flere detaljer om RetNemt.dk

Pris F.ra .102 hos Den Grønne Asparges 2-6  personer

3-4 måltider

Fra 102 kr. Spar 25% på de to første kasser. Rabatkode: INTRO25 laan-url

Flere detaljer om Den Grønne Asparges

Pris Fra. 81 hos Familiemåltider.dk 1-4 personer

4 måltider

Fra 81 kr. 50% rabat på næste uge levering, ved blot at skaffe en ny kunde, som henviser til dig. laan-url

Flere detaljer om Familiemåltider.dk

Pris F.ra .300 hos ChefMade 6-120 personer

1-7 måltider

Fra 300 kr. Løbende rabatter laan-url

Flere detaljer om ChefMade

Pris Fr.a 1..25 hos Osuma 1+ personer

1+ måltider

Fra 1.25 kr. Gratis forsendelse med kode: NYKUNDE. Yderligere 100 Kr. rabat på en måltidskasse med kode: MÅLTIDSKASSE2019. laan-url

Flere detaljer om Osuma

Pris Fra. 99 hos FitnessKassen 1+ personer

5-12 måltider

Fra 99 kr. Første box fra 99,- laan-url

Flere detaljer om FitnessKassen

Pris F.ra .139 hos SnackMover 1+ personer

30 dages snack

Fra 139 kr. Der tildeles løbende rabatter laan-url

Flere detaljer om SnackMover

Pris F.ra .199 hos Munchbox 1+ personer

30 dages snack

Fra 199 kr. Tilbud kommer løbende laan-url

Flere detaljer om Munchbox

Pris Fra. 43..33 hos Skagenfood 1+ personer

Fra 43.33 kr. 3 GRATIS leveringer af 600 gram pivfriske rødspættefileter laan-url

Flere detaljer om SkagenFood

Pris Fra. 50 hos Måltidsboxen 1+ personer

Fra 50 kr. 20% rabat ved bestilling med fast levering! laan-url

Flere detaljer om Måltidsboxen

Pris Fra. 59 hos Det Danske Madhus 1+ personer

Fra 59 kr. Levering af madglæde direkte til din hoveddør. laan-url

Flere detaljer om Det Danske Madhus

Pris Fra. 87 hos Kokkens Hverdagsmad 1+ personer

Fra 87 kr. Køb en kasse og få én gratis laan-url

Flere detaljer om Kokkens Hverdagsmad

Pris Fra. 35 hos 2-6 personer

1-5 måltider

Fra 35 kr. Spar 20 % på de to første leverancer laan-url

Flere detaljer om RetNemt.dk

Pris Fra. 63 hos 2-5 personer

3 måltider

Fra 63 kr. 25% på første ugekasse: INTRO25 laan-url

Flere detaljer om Simple Feast

Pris F.ra .43 hos 1-5  personer

3-5 måltider

Fra 43  kr. Bestil online og få en gratis gave laan-url

Flere detaljer om Aarstiderne

Måltidskasse til 4 personer – hvad går det ud på?

De seneste år er det blevet super populært blandt danskerne at gøre brug af måltidskasser. Det er dog et nyere koncept, som stadigt er i gang med at bryde igennem. En måltidskasse til 4 personer, kan være en kæmpe hjælp til familier som har en travl hverdag. Du bestiller selv til så mange dage du har brug for. I måltidskassen vil du få alle de råvarer og ingredienser som du har brug for, for at tilberede måltiderne. Du vil tilmed få en opskrift med til alle de dage som du har bestilt til. Det er nye opskrifter hver dag. Disse opskrifter er udformet af professionelle kokke, som kreerer spændende og velsmagende retter hver uge.

Få mere tid til familien med en måltidskasse til 4 personer

Det kan tilmed ikke blive nemmere med en måltidskasse til 4 personer, da kokkene sørger for, at det maksimum vil tage 30 minutter at tilberede et måltid. I Danmark er aftensmåltidet for mange danskere det vigtigste måltid på dagen. Det er det, da danskere går meget op i at hygge med familien, og snakke om dagens bedrifter. Mange danskere sætter tilmed også pris på et lækkkert måltid mad.

Dog har mange børnefamilier desværre ikke tid til at kræse for meget om maden. Med en travl hverdag, hvor man kommer sent hjem fra arbejde, træning eller andet, så er det sidste man magter, at stå i køkkenet i flere timer og lave mad. Mange ender med at se madlavningen som en sur pligt der bare skal overståes. Derfor er der for mange mangel på inspiration i køkkenet, og folk ender derfor med at lave de samme 5 retter gang på gang.

Få din måltidskasse til 4 personer leveret lige til døren

Det kan ikke blive nemmere, end når du bestiller en måltidskasse. For det første får du den leveret lige til din hoveddør, og for det andet slipper du for trælse ture til supermarkedet. En måltidskasse består næsten altid af 100% økologiske råvarer og i god kvalitet. Du kan derfor være sikker på, at få et sundt og velsmagende måltid hver dag.

Hvis du ikke føler dig tryg med, at din måltidskasse til 4 personer bliver stillet ude foran din hoveddør, kan du altså selv vælge, hvor chaufføren skal stille den. Om det er ude i baghaven på terrasen, eller hos naboen. Så længe du bare giver besked, stiller chaufføren den, hvor det passer dig bedst.

Det betyder, at du altså ikke behøver at være hjemme når kassen bliver leveret. Du kan derfor snildt være ude og hygge med veninderne, være med dit barn til fodboldtræning eller noget helt tredje. Måltidskassen bliver dernæst leveret i en speciel køleboks, som altså bevarer de temperaturfølsomme råvarer. Derfor kan du sikre dig, at råvarerne altid holder sig så friske som muligt. De kan holde sig friske i op til 24 timer før de behøver at komme på køl.

Derudover er det forskelligt fra låneudbyder til låneudbydere om de tager penge for levering. Hos mange måltidskasser tilbyder de gratis levering. Hos andre skal du betale et mindre beløb, for at få din måltidskasse til 4 personer leveret. Og hos nogle, er det gratis alt afhængigt, hvor mange penge du køber for. Hvis du decideret går efter gratis levering, er det en god ide at tjekke op på hvad de forskellige måltidskasser tilbyder, inden du vælger en måltidskasse til 4 personer.

Få mere overskud i hverdagen

Mange danskere lider af stress, da det ofte føles som om, at der mangles tider på døgnet. Med en travl hverdag, kan det derfor ofte ende ud i for både familier, par og singler, at de vælger det usunde og nemme valg – nemlig at købe fast food. Med en måltidskasse kan du altså spise sundt og varieret mad hver dag, uden at bruge hele aftenen på at stå i køkkenet. Win-win!

Mange familier kan derfor få stor glæde af, at benytte sig af en måltidskasse. Du får nemlig mere tid til andre vigtige gøremål, ved at undgå at tage i supermarkedet flere gange om ugen. Mange danskere besøger et supermarkede næsten én gang om dagen. Det resulterer for det første i, at man bruger for mange penge. Derudover impulskøber mange unødvendige ting – for ikke at tale om usunde ting.

Med en måltidskasse til 4 personer, kan du altså koncentrere dig mere om at bruge tid med familien eller andre vigtige gøremål, frem for at skulle handle, lave madplaner og lave mad. Der er et hav af forskellige måltidskasser at vælge imellem. Du kan få alt fra den børnevenlige kasse, til vegetar kassen, fiskekassen, den kødglade kasse til forskellige måltidskasser for allergikere. Du kan derfor være sikker på, at finde en måltidskasse som falder lige i din smag.

Når du bestiller en måltidskasse, så vil du få alle ingredienserne til at udforme retterne. Dog forventer de fleste måltidskasse leverandører, at du står inde med de mest basale ting, så som salt, peber, og stegeolie.

Hvilke måltidskasser kan jeg bestille til 4 personer?

Når du bestiller en måltidskasse til 4 personer, så kan du vælge et hav af forskellige måltidskasser. Alle de måltidskassse leverandører som du ser i oversigten ovenfor, tilbyde rnemlig måltidsksser til 4 personer. Så det eneste du reelt set selv skal ind og gøre er, at finde den måltidskasse du kunne tænke dig, og bestille den. Det bliver altså ikke meget nemmere.

Det store udvalg af måltidskasser gør, at aftensmaden aldrig behøver at være kedelig. Måske du lærer at elske noget mad, du aldrig havde troet du ville. Du kan altså derfor i højeste fald risikiere at adoptere måske sundere og madvaner.

Måltidskasse til 4 personer

De forskellige typer af måltidskasser til 4 personer:

#1. Hurtige måltidskasser. Kort fortalt, så er måltidskasser lavet til ’den travle familie’ eller ’travle person’, som ikke har nok timer i døgnet til at stå for længe i køkkenet eller handle ind.

#2. Slanke måltidskasser. Hvis du ønsker at tabe dig, men ikke selv har overskud til at finde frem til sunde måltider, så er der altså måltidskasser som er lavet med henblik på vægttab.

#3. Måltidskasse til børnefamilie. Det er specielt børnefamilier som har travlt i løbet af hverdagene. Det kan derfor godt være svært at finde tid til det hele. En måltidskasse til 4 personer, vil derfor være en stor hjælp. Mange af retterne i denne kasse er ’børnevenlige’, og er udtænkt sådan, at grøntsagerne ’skjules’ i de forskellige retter.

#4. Den eksotiske måltidskasse. Med den eksotiske måltidskasse får du helt sikkert afprøvet nye retter og ingredienser, som du måske ikke troede eksisterede. Denne kasse er for den/de eventyrlystne, som er villige til at prøve nyt, og som ikke er kræsne.

#5. Low-carb måltidskasser. Denne måltidskasse er lavet til dig, som måske er i gang med et vægttab, eller til dig, som bare vil leve sundt, med så få kalorier som muligt. Du vil finde en masse lækre økologiske grøntsager i denne kasse.

Ja, der er mange kasser at vælge imellem

#6. Vegetar og veganer måltidskasser. Der er de seneste år kommet mange flere veganer og vegetarer til. Det er altså blevet populært at leve en plantebaseret livsstil. Hvis man for nyligt har droppet kød, kan det godt være svært at finde ud af at lave et måltid, hvor du får alle de proteiner du reelt set har brug for. Derfor kan en vegansk eller vegetarisk måltidskasse være en stor hjælp. Hvis du har levet uden kød længe, kan det tilmed bare fungerer som inspiration. Det kan nemlig godt blive lidt trist at spise de samme retter med bønner og kikærter hver dag.

#7. Flexitar måltidskasser. Du spiser måske stadig kød, men vil gerne undgå at spise det hver dag. Så er en flexitar kasse lige noget for dig. Du får kød et par gange om ugen, og ellers vil der være lækre vegetar retter de resterende dage.

#8. Fiske kasser. Denne kasse er til dig som elsker fisk, eller som spiser fisk, men ikke kød. Det er vigtigt at vi husker at spise fisk ugentligt. Denne kasser byder på mange lækre retter med forskellige fisk.

#9. Allergiker kasser. Hvis en i din familie lider af en slem allergi, kan i tilmed finde måltidskasser som er laktosefrie, glutenfrie osv.

Inddrag familien i madlavningen

En måltidskasse til 4 personer, er en god måde at få inddraget sin familie på. Børn har ofte ikke særligt meget tålmodighed, hvorfor det er optimalt med en måltidskasse. Her tager retterne ikke meget mere end 30 minutter at tilberede. Derudover er det en god måde for børnene at lære forskellige råvarer at kende. Mange børn er mere villige til at spise mad de ikke kender, hvis de selv har stået og hjulpet til med at tilberede det. Derudover vil måltiderne variere for hver dag. Det giver børnene en mulighed for at mindske eventuelle kræsenheder.

Det kan nemlig godt blive kedeligt at skulle spise pasta kødsovs hver torsdag, og kartofler 4 gange om ugen.

Ved at lave mad sammen, kan i også få mere kvalitetstid med hinanden som familie. Børnene finder måske frem til nogle livretter i blandt opskrifterne, som i kan gemme til en anden gang. Der er altså meget inspiration at hente ved et benytte sig af en måltidskasse.

Hjælp til med at undgå madspild med en måltidskasse til 4 personer

Der er i Danmark de seneste år kommet meget mere fokus på at mindske madspild i husholdningen. Der bliver hver uge smidt kilovis af mad ud i skraldespanden, som når at blive for gammelt. Når folk handler ind flere gange ugentligt, har de fleste en tendens til at impulskøbe madvarer, som ikke når at blive spist. Hvis du benytter dig af en måltidskasse til fire personer, kan du altså nedbringe madspild i hjemmet.

En måltidskasse er nemlig skræddersyet til antallet af mennesker som der bliver bestilt til. Det betyder, at du får de præcise mængder råvarer og krydderier, som du skal bruge til at tilberede retterne. Hvis du derfor kun skal bruge én gulerod, så får du én gulerod. Hvis du derimod handler i supermarkedet, er det stort set umuligt kun at købe én gulerod. Mange ender derfor med ikke at få spist de resterende gulerødder, og ender derfor med at smide det ud i skraldespanden. Dette undgår du, når du benytter dig af en måltidskasse.

Skift fast food ud med sund mad

Udover at en måltidskasse til 4 personer vil gøre hverdagen for dig og din familie meget nemmere, så er det også en god mulighed for at leve sundt. Du kan altid være sikker på at få sund, nærende og velsmagende mad med en måltidskasse. Der er nemlig altid grøntsager, fibrer og så lidt fedt som muligt, uden at det skal være kedeligt. Du kan derfor godt regne med at få alt den næring og de vitaminer som du har brug for.

Spar tid og penge med en måltidskasse til 4 personer

Måltidskasse til 4 personer

Du kan sparer en masse tid, ved at benytte dig af en måltidskasse til 4 personer. Der er nemlig allerede sørget for en madplad for dig og din familie. Du behøver derfor ikke at bruge tid på at udforme en madplan, og bruge tid på at handle ind.

De opskrifter du får med måltidskasserne, vil ligegyldigt udbyder, altid være sunde, velsmagende og varieret. Du sparer tilmed tid, ved at få din måltidskasse til 4 personer leveret til døren.

De fleste danskere handler ind op til flere gange om ugen. Det er både dyrt og tidskrævende. Der kommer ofte flere ting ned i indkøbskurven end der burde, som resulterer i, at folk bruger langt flere penge end de burde. Du undgår altså turene til supermarkedet ved at benytte dig af en måltidskasse til 4 personer.

Du undgår tilmed også at skulle betale for ekstra varer, som du i sidste ende ikke komnmer til at få brugt. Nogle familier nyder at lave madplaner og handle ind sammen, samt bruge tid i køkkenet.

Det er også okay, dog er det bare ikke sagen for alle, selv om de gerne vil have et sundt og varmt måltid på bordet hver aften. Der er derfor ingen skam i, at få ’hjælp’ til at spise et lækkert og nemt måltid hver aften.

Derudover hjælper du som sagt til med at mindske madspild, så unødvendig mad bliver smidt ud.

Få mere overskud til hverdagens gøremål

Mange danskere har en travl hverdag. Der er arbejde at se til, træning, hyggetid med vennerne og mange andre ting. Derudover kommer familie i første række, hvorfor der derfor ikke altid er lige meget tid tilbage til madlavning. Det bliver altså ofte nedprioriteret for at kunne bruge tid sammen med familien.

Derfor kan du i oversigten ovenfor bestille en måltidskasse til 4 personer. Du vil mærke mere overskud og tid i hverdagen, da du slipper for indkøb, madplaner og diverse impulskøb. Du vil mærke at du får mere tid med din familie, og til alle andre huslige pligter og gøremål. De penge som du tilmed sparer ved at benytte dig af en måltidskasse til 4 personer, kan du bruge på opsparing, ferier, sjov og ballade med videre.

Det kræver nemlig ikke meget mere, end at stille råvarerne ind i køleskabet og følge opskrifterne. Du behøver ikke være super-kok, for at kunne finde ud af at tilberede måltidet. Der er nemlig sørget for, at de er nemme at følge. Du får altså alt det som du har brug for til at tilberede maden, én gang om ugen.

Fordelene ved en måltidskasse til 4 personer

Når det kommer til en måltidskasse til 4 personer er fordelene mange. Vi har faktisk svært ved at nævne nogle dårlige ting ved en måltidskasse. Hvis du stadig er i tvivl om en måltidskasse til 4 personer er noget for dig, så vil vi nedenfor nævne alle fordelene ved at gøre brug af en.

Fordele:

 1. Hvis du benytter dig af en måltidskasse så får du hver dag ny inspiration i køkkenet. Du lære tilmed at bruge nye råvarer og ingredienser, som du kan bruge i fremtiden.
 2. Du behøver tilmed ikke tænke over hvad du skal lave til aftensmad. Det er planlagt – det eneste du skal gøre er, at finde opskriften frem og tilberede maden.
 3. Du sparer en masse tid ved at benytte dig af en måltidskasse, i og med at du får kassen leveret lige til din hoveddør. Du undgår derfor trælse ture i supermarkedet.
 4. Med en måltidskasse til 4 personer, kan du altså også spare en masse penge, da du undgår impulskøb i supermarkedet, samt du undgår søde fristelser.
 5. Derudover tager det maksimum 30 minutter at tilberede et lækkert, sundt og velsmagende mad.
 6. Du vil tilmed opleve at du har meget mere overskud og tid med vennerne og familien, samt du vil få tid til at få ordnet andre vigtige gøremål, som du normalt ikke har tid til, da du bruger den på at handle.
 7. Du kan ydermere altid regne med at få en sund og varieret kost, med alt den næring og vitaminer som du har brug for.
 8. De fleste måltidskasser kører tilmed med næsten 100% økologiske varer. Derfor kan du altid være sikret mad i god kvalitet.
 9. Der er et hav af måltidskasse udbydere som du kan vælge imellem. Vi er derfor sikre på, at du kan finde lige den måltidskasse, som passer bedst til dig og din families madbehov.
 10. Vi anbefaler en måltidskasse, hvis du har mistet kreativiteten i køkkenet – den kan forhåbentligt give dig noget inspiration.
close

SPAR 20%

 • angle-double-right
  Vil du gerne vide, hvordan du kan vinde 3 måltidskasser?
 • angle-double-right
  Vil du gerne have 20% rabat på dine måltidskasser?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev