Måltidskasser leveret til døren I dag
De bedste måltidskasser
samlet et sted

Herunder finder du de bedste måltidskasser lige til døren.
Med en måltidskasse får du en sund, lækker og varieret kost,
uden at det skal være besværligt.

Søg efter måltidskasse

Simreretter

Opdag verden af lækre Simreretter 🍲. Fra traditionelle til eksotiske Simreretter, der vækker dine smagsløg. Start eventyret nu!

Vil du gerne prøve noget nyt? Så prøv måltidskasser med simreretter. Selvom simreretter måske ikke lyder som noget, du ville vælge i første omgang, fordi det har lidt en klang af traditionelle og kedelige retter, er det tværtimod sådan, det forholder sig. Simreretter er faktisk ret lækre og kan være alt lige fra en smagfuld chili con carne til en bolognese. Altså behøver simreretter ikke være traditionelt bundne retter.

Simreretter er noget, danskerne stille og roligt får øjnene op for er lækkert. Bagsiden af medaljen ved simreretter er bare, at de tager noget længere tid at lave end en frikadelle på panden eller stegte grøntsager. Men, det kan der gøres bod på med måltidskasser med simreretter, da det dermed kun tager 10-20 minutter at få varm og lækker mad på bordet.

Der er ikke mange måltidskasser, der tilbyder simreretter, men det er dog muligt at få fingrene i. Så læs gerne med videre, så du kan få lækre og smagfulde retter leveret lige til døren og eventuelt prøve noget andet end måltidskassen fra Aarstiderne eller Kokkens Hverdagsmad.

Veganske og klassiske simreretter

Simreretter er som regel forbundet med kødretter. Mange simreretter laves da også med kødretter, men det er faktisk også muligt at bestille en måltidskasse med veganske simreretter, der udelukkende er baseret på grøntsager og krydderier, der smager helt fantastisk. Simretter er derfor noget for alle – også for de mindste.

Få en nemmere hverdag med simreretter i måltidskasser

Simreretter i måltidskasser er blevet til for at gøre hverdagen lidt mindre travl og lidt mere hyggelig. Det gøres med afsæt i velsmagende og sunde hverdagsretter, hvor der er noget at spise for hele familien. Simreretter er normalt ikke noget, man forbinder med et hurtigt måltid, da det jo netop skal stå og simre og trække godt med smag ud af råvarerne.

Når du bestiller en måltidskasse med simreretter, kan du godt forvente, at maden kommer til at smage fuldstændigt, som havde du selv stået og lavet den. Hverdagen bliver derfor gjort meget nemmere og måske endda også mere smagfuld. Fordi det ikke kræver meget mere end 10 minutter at tilberede, er der også plads til god snak ved bordet eller lidt hygge efterfølgende.

Hvor kan man bestille simreretter?

Vil du gerne prøve simreretter leveret til døren? Så skal du prøve at kigge over til leverandøren Bonzo. For de gør simreretter meget nemt, og gør det også muligt at købe en enkelt måltidskasse for at prøve det af. Men du kan også vælge at indgå i et abonnement uden binding, hvor du selv vælger, hvor ofte du gerne vil have mad leveret til døren.

Du kan vælge mellem fire abonnementer:

Du kan altid selv vælge, om du vil stoppe eller ændre dit abonnement. Det er derfor meget fleksibelt og gør det muligt for dig at prøve noget forskelligt.

Bonzo har 8 forskellige måltidskasser at vælge mellem, der alle er meget forskellige.

Vegansk

Når klimaet tæller

Denne måltidskasse indeholder 3 sunde og veganske måltider til en familie på 4. Det er alt lige fra chili sin carne til vegansk bolognese. Familier kan derfor også sagtens bestille denne måltidskasse, hvis ugen står på klimavenlig mad.

Bestil Når Klimaet Tæller her

Vegansk forrådskasse

Denne består af veganske retter med måltider til hele familien i mere end en uge – deraf navnet. Den indeholder fire af de mest populære veganske retter såsom chili sin carne og tomatsuppe. Der er derfor noget for alle med en god variation af retter.

Bestil Vegansk Forrådskasse her

Bono Vegan top 10

Kassen her indeholder 6 måltider til 4 personer og rummer 6 forskellige sunde simreretter på glas og fire forskellige spændene One Pot retter. Er du derfor vild med vegansk mad er Bono Vegan top 10 bestemt noget for dig.

Bestil Bono Vegan Top10 her

One pot pasta – basta

Her er der pasta for alle pengene. I One Pot Pasta Basta kassen er der 5 pastaretter hentet fra det klassiske køkken i Italien. Alle sammen veganske naturligvis.

Bestil One Pot Pasta – Basta her

Den store suppekasse

Kassen her er perfekt til efteråret og vinteren, da den indeholder 6 lækre og klassiske supper såsom tomatsuppe og linsesuppe. De er meget lækre og velsmagende.

Bestil Den Store Suppekasse her

Klassisk

Forrådskassen

Dette er samme princip som den veganske forrådskasse bare bortset fra, at denne er med klassiske retter med kød. Vil du derfor gerne have mad til mere end en uge til familien, er denne et oplagt valg.

Bestil Forrådskassen her

Bonzo top 10

Kassen her har 6 måltider til 4 personer og indeholder 6 forskellige sunde og gode simreretter på glas og fire forskellige one pot retter. Vil du derfor gerne prøve noget forskelligt og spændende, er det en perfekt kasse til dig.

Bestil Bonzo Top 10 her

Smagepakker

Vegan smagepakke

Vegan smagepakke er for dig, der gerne vil prøve nogle veganske retter, inden du kaster dig ud i en fast levering af måltidskasser. Her får du din fem klassikere: chili sin carne, fagiolo al forno, ragout al paccatino, arrabiata og funghi con promodori. Det skal blot varmes!

Bestil Vegan Smagepakke her

Classic smagepakke

I denne smagepakke kan du smage på fem klassiske retter, som blandt andet er bolognese, gullasch og kødboller. De skal blot varmes og ellers serveres med dit yndlingstilbehør.

Bestil Classic Smagepakke her

Flex smagepakke

Kan du ikke finde ud af, om du vil have vegetarisk eller klassisk? Så prøv en kombination med denne flex smagepakke, hvor der er en blanding af ovenstående retter.

Bestil Flex smagepakken her

Hvem kan bestille måltidskasser med simreretter?

Uanset hvilken leverandør af måltidskasser og simreretter her fra siden, du vælger at bestille fra, er der levering til hele landet. Du kan derfor sagtens få leveret en måltidskasse, selvom du bor derude, hvor bussen ikke kommer forbi. Dog er det ofte ikke muligt til ikke brofaste øer.

Ønsker du derfor en enkelt måltidskasse, lægger du den bare i kurven og bestiller, og så har du den i hænderne den dag, du har valgt levering til. Vælger du et abonnement hos en af leverandørerne, kan du i stedet oplyse om, på hvilken dag du gerne vil have måltidskassen fast leveret. Du kan endda være heldig, at der også er fri fragt på nogle af måltidskasserne.

Du skal ikke være nervøs for, om maden kan holde sig, hvis ikke du er hjemme under levering, da maden altid bliver holdt kølig i kølebokse. Bestiller du ved Bonzo kan de endda sagtens tåle ikke at stå i køleskab, da retterne er henkogte. De skal først på køl, når der er blevet åbnet for glasset – for så holder maden kun i fem dage. Det er derfor ganske nemt med simreretter.

Måltidskasser fra Retnemt