Måltidskasser leveret til døren I dag
De bedste måltidskasser
samlet et sted

Herunder finder du de bedste måltidskasser lige til døren.
Med en måltidskasse får du en sund, lækker og varieret kost,
uden at det skal være besværligt.

Søg efter måltidskasse

Sunde Måltidskasser

Sunde Måltidskasser? Hvis du leder efter sunde måltidskasser er du kommet det helt rigtige sted, vi giver dig et let overblik over let sund mad til din dør

25% rabat på første bestilling med rabatkoden: RABAT25
Få op til 1.199 kr. i rabat + gratis dessert for livet
Spar 25% på de 3 første måltidskasser med rabatkoden: Velkommen2024
Spar op til 944 kr. på dine 3 første måltidskasser - 1x30% + 2x20%
Med Rabatkoden: HVERDAG30_AFF
25% rabat på første måltidskasse

Du har sikkert prøvet det før – du er gået ned i supermarkedet lige efter arbejde. Du er træt og måske også lidt for sulten. Du har heller ikke lige fået lavet en madplan, men bilder dig selv ind, at det går fint uden til trods. Når du når kassen, indser du, at du igen er kommet til at ty til de nemme, usundere retter, og at der måske også lige røg nogle søde sager med i købet, fordi du var lidt sulten og ikke kunne modstå fristelsen.

Kender du det? Langt de fleste af os ønsker inderligt at spise sundere mad i hverdagen, og at maden tilmed skal være spændende hver gang. Men når hverdagen rammer som et slag fra en stegepande, er det bare de nemme og hurtige løsninger, der tager over. Igen. Det hjælper heller ikke, at du kommer træt hjem fra arbejde og måske også skal køre ungerne til fodbold og gymnastik – for så er der ikke meget overskud at komme efter mere.

Men det er der heldigvis en løsning på, som gør det meget nemmere for dig at handle og spise sundt. Denne løsning er sunde måltidskasser, som indeholder sund hverdagsmad til næsten ingen penge. De sunde måltidskasser gør det nemt for dig at planlægge god og nærende mad i en hverdag, hvor alt gå hurtigt, og du er for træt til at tænke i spændende og inspirerende retter.

Få en sund aftensmad madplan med sunde måltidskasser

Det blev søndag formiddag igen, og du aner ikke, hvad du skal finde på af spændende retter. Er det noget, der lyder bekendt, og som måske også sker ofte? Sådan er der mange, der har det, da de heller ikke bryder sig om at skulle bruge tid på at være nede i supermarkedet en eftermiddag på en hverdag eller i weekenden.

Men med sunde måltidskasser bliver det noget nemmere, da du med få klik kan lave en sund aftensmad plan med lækre og velsmagende retter, der smager af mere. Der er et ret stort udvalg af sunde måltidskasser, hvorfor det også er ret nemt at komme til at prøve noget nyt eller kaste sig ud i klassikere, der er tænkt på en ny og sundere måde. Så selvom du bestiller sunde måltidskasser, behøver du ikke gå på kompromis med nogle af dine livretter, eller hvad du skal til at spise – for ofte er det klassikere med et twist og lidt ekstra grøntsager. Absolut lækkert.

Fordele ved sunde måltidskasser

Når du beslutter dig for at beslutte sunde måltidskasser med sunde retter, er der mange fordele at hente i det for dig. For det er ikke kun de sunde retter, der er en fordel. Det er udvalget af retter også, da du aldrig kommer til at køre død i de samme 10 forskellige retter. For med sund mad til døren behøver du ikke længere bruge lang tid på at tænke over, hvad du godt kunne tænke dig, eller hvad du har mulighed for at lave i forhold til, hvor travl den kommende uge kommer til at være.

Men der er også følgende fordele:

Alt det kan du få ved bare at klikke dig videre til en leverandør af sunde måltidskasser. Det er da ret fedt! Altså kan du med et snuptag komme til at få mere tid i din hverdag samtidig med, at du får så meget mere overskud, at du rent faktisk også kan nyde dine hverdage og ikke bruge dem på at se frem til weekenden. Det er, hvad de fleste drømmer om, og det kan sagtens gå i opfyldelse.

Spar penge med sund mad til døren

En af fordelene ved sunde måltidskasser er som sagt, at du kan spare penge. Men hvordan lige det, tænker du måske. Jo, først og fremmest er det så smart med sunde måltidskasser, at du ved bestilling kan portionsbestemme dem. Har du derfor en familie på 4, kan du med få klik sammensætte en måltidskasse med en mængde af råvarer, der passer til det antal personer, I er i din familie. Det er fantastisk og meget besparende, da det sikrer, at du ikke kommer til at lave for meget mad og dermed skal smide mad ud i skraldespanden.

For madspild er faktisk en af de poster, hvor vi danskere virkelig kan gøre en forskel for vores budgetter. Hvert år smider vi alt for mange penge direkte ned i skraldespanden – og det er penge, du kan bruge på bedre råvarer eller andre fornøjelser, som hele familien kan få gavn af. Så vil du gerne spare penge, er det bare med at komme i gang med sund mad til døren.

Men, du kan også spare penge, fordi du ikke skal en tur ned i supermarkedet for at handle. Dette kan du meget nemt spare flere hundrede kroner ved hver måned, da du ikke kommer til at foretage impulskøb. Det er nemt at blive fristet og butikkerne ved det også – men vil du gerne være fri for det, kan du gøre det ved at bestille sunde måltidskasser fremover.

Hvilke leverandører har sunde måltidskasser?

Måltidskasser og sund mad leveret til døren har virkelig været i stor udvikling de seneste år. Derfor kommer der hele tiden flere og flere leverandører af sunde måltidskasser til, ligesom der også er flere og flere af de veletablerede leverandører, der begynder at have et større fokus på det.

Du kan med fordel se på sunde måltidskasser fra:

Aarstiderne

Aarstiderne er nærmest synonym med sunde retter og grøntsager, da de selv gør meget ud af dyrkningen af grøntsager, og hvordan mad finder vej fra jord til bord. Du finder derfor både måltidskasser med klassikere med et grønt twist, veganerkasser og måltidskasser med fisk og grøntsager. Der er noget for enhver smag, og sundhed er bestemt, hvad du får her.

Simple Feast

Simple Feast er en af de leverandører, der gerne vil gøre mere ud af en grønnere og sundere hverdag og hjælpe familier til det. Derfor tilbyder de det, de kalder for Kokkens Grønne Kasse, hvor de har skruet op for grøntsagerne, økologien og de grove varianter af brød og pasta med mere. Det er derfor absolut værd at tjekke deres måltidskasser ud.

Den Grønne Asparges

Som det lidt ligger i navnet, er Den Grønne Asparges også en leverandør, hvor sunde retter står højt på listen. Vil du gerne prøve at gå all in på de sunde retter, kan du prøve deres vegetarkasse, hvor der blandt andet er citronpasta, blomkålsfrikadeller og asiatiske nudler iblandt retterne. Det er absolut spændende og giver dig mulighed for at smage nogle helt andre retter og råvarer end normalt.

Sund takeaway

Sundtakeaway.dk har virkelig nytænkt takeaway, da de har formået at lave måltidskasser med retter til hele dagen, der er sunde og ernærende. Uanset hvilken måltidskasse du vælger, vil der altid være retter med sunde råvarer og masser af vitaminer og mineraler. Du kan både få morgenmad, frokost, aftensmad og mellemmåltider med, så du ikke behøver tænke på noget som helst.

Ret Nemt

Ret Nemt har fokus på retter, der ikke tager meget mere end en halv time at lave. Men, de har også åbnet op for at sammensætte måltidskasser med ekstra sunde og lækre råvarer, som giver dig mulighed for at lave billig sund mad hver eneste dag. Du sammensætter selv, som du vil og kan altid skifte mellem deres måltidskasser, som du vil.

Dette er blot nogle af de leverandører, der tilbyder sunde måltidskasser og sund hverdagsmad. Du er selv velkommen til at gå yderligere på jagt her på siden efter sunde måltidskasser, som du tænker kunne være interessante at prøve.

Få sund mad leveret til døren

Fælles for alle leverandørerne af sunde måltidskasser er, at de leverer lige til døren til kunder i hele landet – på nær ikke brofaste øer. Ofte er det også en del af prisen for måltidskasserne, hvis du vælger at indgå i et abonnement. Det er noget, du stærkt bør overveje, da det hurtigt kan spare dig for nogle ekstra penge. Det er ganske fint at have et abonnement, da det ofte er uden binding og dig ganske frit for, om du ønsker at stoppe abonnementet igen på et senere tidspunkt.

Med sund mad til døren er det nemmere end nogensinde før at komme i gang med at lave sund og lækker mad. For du behøver ikke bevæge dig ned i supermarkedet for at lave god og lækker mad, der er sundt og billigt. Men, du behøver heller ikke at sidde og lave en indkøbsliste eller madplan, da det er gjort nemt med måltidskasserne.

Du skal ikke være bekymret for, om du er hjemme på tidspunktet for levering eller ej, da sunde måltidskasser med friske råvarer altid bliver leveret med køleelementer, der kan holde sig i flere timer. Er du derfor stadig på arbejde, eller måtte du haste ud ad døren tidligere end forventet, er det ingen problem. Måltidskassen bliver blot stillet foran din hoveddør, og så er den ellers klar til at blive pakket ud, når du kommer hjem igen.

Sund aftensmad på ingen tid

Drømmer du om mere tid til nærvær med familien? Eller kunne du godt tænke dig at gøre madlavningen endnu nemmere? Når du bestiller sunde måltidskasser, er der den ekstra fordel, at der følger nemme og overskuelige opskrifter med.

Disse er så nemme at følge, at det også er nemt for børnene at være med i madlavningen eller at stå for den, hvis de er store nok til det. Alle opskrifter tager maksimalt 30 minutter at lave, hvilket er attraktivt for selv de mest travle familier. I behøver derfor ikke gå på kompromis med, hvad I spiser eller ty til noget, der er usundt, fordi det er hurtigere.

Bliv fri for fastfood med sunde måltidskasser

I en hverdag, hvor 24 timer nærmest ikke synes nok, kan det være svært at prioritere de sunde og nærende retter. Fastfood er meget nemmere, fordi det bare lige kan bestilles med levering til døren, eller fordi det kun tager 10 minutter at varme i ovnen. Men, der er ikke særlig god næring i denne type af mad, hvilket kun giver jer som familie et endnu lavere overskud og mindre energi i hverdagen.

Sådan skal det ikke være! Med måltidskasser bliver fastfood slet ikke en mulighed, fordi I får et mere bedre og mere velsmagende alternativ, der ikke tager meget længere at lave. I behøver end ikke tænke særlig meget selv, da I bare kan følge de opskrifter, der er med i kassen. Vi er næsten sikre på, at I slet ikke får lyst til at bestille fastfood særlig ofte mere, fordi det bare er så lækkert og så nemt med en måltidskasse.

Hvad koster det at få sund mad leveret?

Det der desværre afholder mange danskere fra at bestille måltidskasser er, at de tror, det er en meget dyrere løsning end at gå ned og handle selv. Men det er det ofte ikke, da man får ret meget for pengene i måltidskasser. Råvarerne er nemlig typisk helt friske og i top, ligesom retterne er fordelt efter antal af personer. Der er derfor hverken købt for meget eller for lidt. Nogle måltidskasser starter fra priser fra under 300 kroner for 4 måltider til 2 personer, hvilket ikke er dyrere end at gå ned og handle i supermarkedet for at finde ingredienserne selv.

Du kan naturligvis også finde sunde måltidskasser, der er dyrere, hvis du ønsker, det skal være med økologiske råvarer eller dyrere kød. Men, der er heldigvis så mange forskellige varianter at vælge mellem, at det er muligt at vælge efter, hvad dit budget er.

Prøv bare at se på det udvalg af måltidskasser, som vi har på siden her. De varierer meget, ligesom udvalget af retter også varierer meget. Gå gerne på udkig i listen og se, om ikke du kan finde din favorit til dit budget, så du kan komme i gang med at lave sunde retter til næsten ingen penge.

Stort udvalg af sunde måltidskasser

Er du helt frisk på at komme i gang med sunde måltidskasser, er du landet på den rette side, da vi har samlet et ret stort udvalg af leverandører, der netop leverer sunde måltidskasser til døren. Vi har forsøgt at finde de bedste og mest populære leverandører, hvor du både får en masse for pengene, men også kan være sikker på, at det du bestiller, også er hvad du får.

På listen finder du blandt andet måltidskasser fra Aarstiderne og Ret Nemt, som er nogle af de største leverandører af måltidskasser på markedet i Danmark. Men, de er også nogle af de største, når det kommer til sunde måltidskasser. Uanset hvad du vælger, og hvad der er din favorit, kan du være sikker på at få leveret god, lækker og sund mad til din dør.

Men, vi skal advare om, at det godt kan gå hen og blive vanedannende. For sund mad i forskellige indpakninger er utroligt spændende at servere, ligesom mad leveret lige til døren er så bekvemt, at du ikke får lyst til at bytte det ud med ture ned i supermarkedet igen midt i ulvetimen.

Det lyder måske lidt for godt til at være sand – men det er det ikke. Det er bedre endda, da det giver dig så mange fordele, uden du behøver gøre særlig meget. Det synes vi er helt fantastisk.

Bestil en sund måltidskasse i dag og få overskud igen

Er du topmotiveret for at komme i gang med en sundere livsstil og en sundere hverdag med mere overskud og energi? Så er det bare med at bestille en af de sunde måltidskasser fra listen ovenfor. Er du ikke sikker på, om det er noget for dig, eller om det er den rette løsning til at komme i gang med sundere måltider, er det muligt blot at bestille en enkelt kasse som en start.

Bliver du herefter helt vild med det – hvilket vi er sikre på, at du gør – kan du altid gå ind og bestille måltidskasser med levering til de næste uger, eller endnu bedre, bestille måltidskasser på abonnement. Så behøver du heller ikke tænke over, hvad du godt kunne tænke dig, eller at du skal huske at bestille inden en bestemt deadline – for så bliver den sunde måltidskasse sendt til dig samme dag, samme tidspunkt, hver uge. Det er nemt og bekvemt.

Alle leverandørerne er enten danske eller har danske afdelinger. Du kan derfor trygt og sikkert handle gennem deres hjemmesider og lade dem levere til din hoveddør. Betalingen foregår nemt og sikkert og typisk med flere betalingsmuligheder, så du har mulighed for at betale på den måde, som du har lyst til.

Vi håber, du finder den perfekte sunde måltidskasse for dig og din familie, og at det bliver startskuddet til en fantastisk og sund hverdag med aftensmad, der aldrig er kedeligt at få for hverken børn eller voksne.

Nick Nørgaard
Latest posts by Nick Nørgaard (see all)
Måltidskasser fra Retnemt