Måltidskasser leveret til døren I dag
De bedste måltidskasser
samlet et sted

Herunder finder du de bedste måltidskasser lige til døren.
Med en måltidskasse får du en sund, lækker og varieret kost,
uden at det skal være besværligt.

Søg efter måltidskasse

Madkasser til døren

Få op til 1.199 kr. i rabat + gratis dessert for livet
25% rabat på første bestilling med rabatkoden: RABAT25
Spar op til 539 kr. på dine første 2 måltidskasser
Spar 25% på de 3 første måltidskasser med rabatkoden: Velkommen2024
25% rabat på første måltidskasse
Spar 10% på dine første 2 leveringer
Fri fragt ved køb over 399 kr.

Kan du godt lide at lave mad, men er du ved at være lidt træt af, at det tager så lang tid, eller at du er nødt til at bruge en masse tid på at gå ned i supermarkedet? Sådan behøver det ikke at være. Mange danskere vælger i dag at benytte sig af madkasser til døren, fordi det er nemt, billigt, overskueligt og som regel også meget mere velsmagende end de retter, man selv kan finde på en stresset mandag eller en travl onsdag.

Madkasser til døren gør det muligt at slippe for at stå flere timer i køkkenet hver uge, men også at du ikke behøver gå ned i supermarkedet, når alle andre også skal det – og med en madkasse til døren, kan du også være sikker på, at alle ingredienserne er der.

Uanset om du har en stor familie, bor sammen med andre eller måske bare bor for sig selv, er det muligt at få madkasser til døren, som passer til netop dit behov. Der er nemlig et væld af leverandører at vælge mellem, hvilket kun gør det endnu mere attraktivt med madkasser leveret til døren.

Madkasser leveret til døren

Madkasser leveret til døren er madlavning og indkøb gjort meget nemt. For ikke nok med at det er ret nemt at bestille, så er det også nemt at pakke dem ud og finde de ingredienser frem, som du skal bruge til dagens ret. Med madkasser leveret til døren sparer du en del tid og behøver ikke længere bekymre dig om planlægning af mad og indkøb.

Det giver dig mere tid til at slappe af, lave god mad og bare hygge dig omkring aftensmaden. Har du børn, er det tilmed også nemmere at inkludere dem i madlavningen, fordi der altid følger en nem og overskuelig opskrift med. Retterne tager desuden heller ikke meget mere end en halv time at lave, hvilket er perfekt i forhold til at holde børnenes koncentration og interesse om madlavning.

Når du bestiller madkasser med levering til døren, behøver du ikke bekymre dig om, hvorvidt de bliver leveret, mens du er hjemme. For skulle der ske det, at du ikke er hjemme, bliver kassen blot stillet foran din dør, eller hvor du ellers har oplyst, at den skal stilles. Maden bliver ikke dårlig, da der i madkasserne er vedlagt køleelementer, så maden holder sig frisk i timevis, hvis ikke du er hjemme, eller ikke har tiden til at pakke madkasserne ud med det samme.

Flere af leverandørerne har tilmed også valgt at have gratis levering på madkasser – særligt hvis du vælger at skrive dig op til et abonnement, hvor du får leveret en madkasse på fast basis. Det er derfor ren win-win for dig med en ugentlig madkasse.

Spar penge med en ugentlig madkasse

Mange tror helt fejlagtigt, at det er dyrt at få leveret en ugentlig madkasse. Men, det er det faktisk ikke. For i en madkasse er der typisk mad til fire eller flere dage end det med alle de ingredienser, der skal bruges – hverken mere eller mindre, da måltiderne er portionsanrettet. Det betyder, at du kommer til at undgå madspild, hvilket hvert år koster danskerne mange penge. Men, fordi du ikke selv skal ned i supermarkedet og hente ingredienserne, betyder det også, at du ikke bliver fristet til at gøre impulskøb – det er nemt flere hundrede kroner, der er sparet på den konto hver måned.

Der er derfor hurtigt mange flere penge at spare, end hvad man lige regner med. En ugentlig madkasse varierer også meget i pris, hvorfor det er muligt at finde mad, der passer til dit budget.

Der fås både:

… Og mange flere! Du kan få flere af madkasserne for mindre end 400 kroner om ugen med retter til 4 personer. Det er ret billigt, når man tænker på, hvad det ellers hurtigt kan rende op i nede i supermarkedet, når børnene står og tigger, og du bliver fristet af en nem frysepizza, fordi du er træt, og ungerne skriger.

Gå derfor på jagt efter en madkasse, der passer perfekt til dine behov – så får du råd til mange andre ting i din hverdag.

Spis sundt med madkasser leveret til døren

Er der noget, der er fokus på i disse moderne tider, så er det, at vi skal spise sundt og varieret. Men, det kan være svært at komme i gang med, når der skal arbejdes, sættes tid af tid til indkøb, laves mad og alt muligt andet, som hører til i en travl hverdag. Det er det ikke med madkasser til døren, da du her kun behøver bruge nogle få minutter på at beslutte, hvilken type madkasse du gerne vil have. Langt de fleste har et stort fokus på sunde og lækre retter med grøntsager og gode råvarer.

Men det er heller ikke svært at lave, da der følger opskrifter med til hver enkelt ret. Det tager ikke mere end 30 minutter at forberede, hvilket gør enhver undskyldning om ikke at leve sundt til skamme. Vil du derfor gerne leve sundere i din hverdag, end hvad du måske gør nu, er madkasser til døren et godt skridt i den rigtige retning.

Det fantastiske ved sunde madkasser er også, at du kan få leveret forskellige typer af madkasser hver uge. Vil du derfor gerne blive ved med at synes, at sunde retter er spændende at tilberede og spise, kan du med fordel skifte mellem flere leverandører eller de forskellige madkasser som en respektiv leverandør tilbyder.

Du kan derfor sagtens bestille vegetarisk den ene uge og retter med fisk den anden uge, for så at bestille klassiske hverdagsretter med ekstra grøntsager den tredje uge. På denne måde kommer du aldrig til at spise det samme og dermed køre død i de samme retter. Det er helt fantastisk og en mulighed, som du bestemt ikke bliver træt af.

Mange fordele med en ugentlig madkasse

Som du næsten kan læse dig til, er der et væld af fordele med en ugentlig madkasse. Vil du gerne have dem alle ridset op, så du er helt sikker på, om du skal bestille en eller ej, får du her listen over de absolut største og bedste fordele, der er ved en ugentlig madkasse:

Der er mange flere fordele end ovenstående at hente ved madkasser til døren. Der er derfor kun gode grunde til, hvorfor du skal prøve det af. Du kan altid starte med kun at bestille en enkelt kasse, så du kan se, om det er noget for dig. Ofte er der ikke noget bindende abonnement – du kan selv bestille, som du har lyst til og sammensætte ordrer på kryds og tværs.

Bestil en lækker madkasse til døren allerede i dag

Der er ingen grund til at bruge tid på at være irritabel over madlavning eller planlægningen af den, når det er så nemt med en madkasse. Alt du skal gøre er blot at finde en leverandør i listen ovenfor. Når du har gjort det, kan du vælge en madkasse, som passer størrelsesmæssigt og smagsmæssigt til dig og din familie eventuelt.

Når du har gjort det, kan du tage stilling til, om du ønsker at få leveret en madkasse fast hver eller hver anden uge, eller om du blot vil bestille fra gang til gang. Tilbage er der kun at vælge den ønskede leveringsdato, og så kan du faktisk bare glæde dig til, at madlavning bliver nemmere end nogensinde før.

Det er ikke særligt mange år siden, at madkasser til døren blev introduceret for danskerne. Men fordi det er så nemt og bekvemt, og gør det nemt for danskerne at tilberede lækker mad i hverdagen, er populariteten vokset eksplosivt. Det er kun godt for dig, da du i dag derfor har mulighed for at vælge madkasser, der passer til din livsstil. Du behøver derfor ikke gå på kompromis med lækre retter, hvis du er veganer eller helst gerne vil leve økologisk.

Se bare det udvalg vi har af leverandører og madkasser ovenfor. Det er helt fantastisk, hvad der er at vælge imellem – også når det kommer til prisen. Vi er derfor sikre på, at du finder en madkasse, der er helt perfekt for dig, og som du bliver mere end glad for at få leveret hver eneste uge.

Men pas på! For man bliver meget nemt afhængig af at få leveret madkasser med råvarer og opskrifter lige til døren. Det smager simpelthen så godt og er så nemt, at man ikke kan lade være.

Gå derfor gerne på jagt efter den perfekte madkasse til dig og få en hverdag, der er meget nemmere og meget mere rolig, end hvad den er nu.

Måltidskasser fra Retnemt