Måltidskasser leveret til døren I dag
De bedste måltidskasser
samlet et sted

Herunder finder du de bedste måltidskasser lige til døren.
Med en måltidskasse får du en sund, lækker og varieret kost,
uden at det skal være besværligt.

Søg efter måltidskasse

Måltidskasse til 6+ Personer ⇒ Udnyt Tiden Bedre Med Dine Nærmeste

Leder du efter en måltidskasse til 6+ personer? Skal du være vært for et større selskab? Så se dine muligheder for en måltidskasse til 6+ personer.

Få op til 1.199 kr. i rabat + gratis dessert for livet
1
25% rabat på første bestilling med rabatkoden: RABAT25
2
Spar 25% på de 3 første måltidskasser med rabatkoden: Velkommen2024
3
Spar 10% på dine første 2 leveringer
Spar op til 539 kr. på dine første 2 måltidskasser
25% rabat på første måltidskasse
Spar 40 % rabat på din første kasse + 20 % rabat på de næste fire kasser
Spar 25% på de 3 første måltidskasser med rabatkoden: Velkommen2024
3
25% rabat på første bestilling med rabatkoden: RABAT25
2
Få op til 1.199 kr. i rabat + gratis dessert for livet
1

Måltidskasse til 6+ personer

Det er i dag blevet super populært blandt danskere, at benytte sig af en måltidskasse på en ugentlig basis. Hvis du er single, kan du have lige så meget brug for en måltidskasse, som hvis du er en familie på 4, 6 eller flere personer. De fleste måltidskasse leverandører tilbyder måltidskasser op til 6 personer. Du kan derfor blive nødsaget til, at skulle bestille af to omgange, hvis du har fundet en måltidskasse udbyder, som passer til dine og familiens madønsker. At der ikke er særligt mange udbydere, som tilbyder en måltidskasse til 6+ personer, er blot fordi, at der ikke er særligt mange familier i Danmark, som har en så stor familie.

Derfor tilbyder Chef Made måltider til 6-120 personer. Dem kan man til gengæld benytte sig af, hvis man har et større selskab, der skal serveres til. Det er ikke sikkert, at man lige magter, at stå i køkkenet, når der skal laves mad til så mange mennesker. Der bliver derfor tilbudt et stort udvalg af lækkert og velsmagende mad. Det kan købes i forskellige kuverter, alt efter smag.

Hvordan fungerer en måltidskasse til 6+ personer?

Nyd et godt selvskab med en måltidskasse til 6+ personer

En måltidskasse til 6+ personer kan ikke blive meget nemmere. Det fungerer sådan, at du bestiller den pakkeløsning du kunne tænke

dig. Du kan selv vælge, hvor mange dage du vil have en måltidskasse til. Herefter bliver måltidskassen leveret lige til din hoveddør. Du behøver altså ikke være hjemme for, at modtage den. Det vil sige, at du altså kan være ude med veninderne, i fitness eller på arbejde, mens din måltidskasse til 6+ personer bliver leveret.

En måltidskasse fungerer sådan, at du får alle de råvarer og krydderier, som du skal bruge for, at tilberede retterne. Der vil derudover være opskrifter tilkoblet til hver dag du bestiller til. Du kan med sikkerhed regne med, at det er nyt, sundt, anderledes og velsmagende mad, da det er professionelle kokke, som står for, at sammensætte

opskrifterne. Du vil derfor også opleve, at blive udfordret i køkkenet.

Det eneste du reelt set skal have i køkkenet er salt, peber og stegeolie. Ellers får du alle andre krydderier med i måltidskassen vejet og målt, så det passer helt præcist til de retter du skal tilberede.

Levering af måltidskasser til 6+ personer til døren

Når du bestilller en måltidskasse, så kan det næsten ikke blive nemmere. Du får nemlig altid måltidskasserne leveret lige til din hoveddør, om du er hjemme eller ej. Ved at få måltidskassen til 6+ personer leveret til din dør, så undgår du altså trælse ture i supermarkedet, når du har fri kl. 17, for derefter, at tage hjem og lav

e mad. Du sparer altså en masse tid på, at få leveret råvarerne med opskrifter dertil. Det tager som regel ikke mere end 30 minutter, at tilberede et måltid fra måltidskasserne, hvorfor det derfor er blevet super populært, da folk undgår, at skulle stå i køkkenet i flere timer.

Få leveret din måltidskasse til 6+ personer, hvor du ønsker

Hvis du er bange for, at nogen vil stjæle din måltidskasse, hvis den står udenfor din hoveddør, så kan du få chaufføren til, at stille den et andet ønsket sted. Det kan være du hellere vil have, at han stiller den omme bag huset på terrassen. Det kan også være du har en aftale med naboen, som er hjemme, at han skal aflevere den der. Så det er altså helt op til dig selv. De fleste måltidskasse udbydere tilbyder gratis levering. Hos nogle få skal du betale et mindre beløb, og hos andre forekommer der gratis levering ved køb over et X antal beløb.

Vær dog opmærksom på, at du sagtens kan lade køleboksen stå ude i op til 24 timer, før maden behøver, at komme på køl. Det bliver nemlig afleveret i en køleboks, som er lavet til, at holde råvarerne friske.

Du sparer altså derfor en masse tid på, at bestille en måltidskasse online, frem for selv, at gå ned i supermarkedet. Du får tilmed ikke købt mere end du reelt set har brug for, eller impulsshoppet. Stort set alle måltidskasser leverer derudover næsten 100% økologiske råvarer. Du kan derfor være sikret god kvalitets mad hver gang.

Hvad er fordelen ved en måltidskasse til 6+ personer?

Fordelen ved en måltidskasse til 6+ personer er mange. Vi har faktisk svært ved, at finde nogle ulemper ved en måltidskasse. De mest væsentligste fordele, vil vi beskrive nedenfor:

  1. Det er en god måde, at få ny inspiration til nye retter på. Du lærer måske tilmed nye krydderier, at kende?
  2. Når du ebstiller en måltidskasse, får du leveret økologiske og friske råvarer med opskrifter dertil. Du skal altså derfor ikke selv sørge for, at handle ind eller komme på en madplan.
  3. Du kan spare mange penge ved, at benytte dig af en måltidskasse til 6+ personer.
  4. Med en måltidskasse får du mere tid og overskud i hverdagen til daglige gøremål.
  5. Du kan altid regne med, at få sund, varieret og velsmagende mad.

Vær med i kampen om, at mindske madspild med en måltidskasse til 6+ personer

Det gode ved en måltidskasse er, hvis du i opskriften kun skal bruge ét forårsløg, så får du ét leveret. Hvis du derimod selv tager ud og handler til det, så får du et helt bundt med 5-6 stykker. Ofte ender de i skraldespanden, da de ikke når, at blive spist inden de bliver for gamle. På den måde kan du være med til, at mindske madspild.

Der er de seneste år kommet meget mere fokus på, at mindske madspild blandt danskerne. Vi mennesker har nemlig en tendens til, at over-købe, når vi handler i supermarkedet. Og det resulterer altså desværre ofte i, at der bliver smidt en masse mad ud sidst på ugen. I gennemsnit, smider danskerne flere kilo mad ud om måneden. Derfor er en måltidskasse en god løsning, hvis du vil være med til, at undgå dette spild.

Nick Nørgaard
Latest posts by Nick Nørgaard (see all)
Måltidskasser fra Retnemt