Måltidskasser leveret til døren I dag

De bedste måltidskasser
samlet et sted


Herunder finder du de bedste måltidskasser lige til døren.
Med en måltidskasse får du en sund, lækker og varieret kost,
uden at det skal være besværligt.

Søg efter måltidskasse

Måltidskasse til 6+ Personer ⇒ Udnyt Tiden Bedre Med Dine Nærmeste

Leder du efter en måltidskasse til 6+ personer? Skal du være vært for et større selskab? Så se dine muligheder for en måltidskasse til 6+ personer.

  Antal personer Måltider pr. uge Pris pr. person Tilbud  
Pris Fra. 35 hos RetNemt.dk TilbudSpar 20 % på de to første leverancer laan-url

Flere detaljer om RetNemt.dk

Pris Fra. 50 hos Måltidsboxen Tilbud20% rabat ved bestilling med fast levering! laan-url

Flere detaljer om Måltidsboxen

Pris Fra. 87 hos Kokkens Hverdagsmad TilbudKøb en kasse og få én gratis laan-url

Flere detaljer om Kokkens Hverdagsmad

Pris F.ra .43  hos Aarstiderne TilbudBestil online og få en gratis gave laan-url

Flere detaljer om Aarstiderne

Pris Fra. 63 hos Simple Feast Tilbud25% på første ugekasse: INTRO25 laan-url

Flere detaljer om Simple Feast

Pris Fra. 59 hos Det Danske Madhus TilbudLevering af madglæde direkte til din hoveddør. laan-url

Flere detaljer om Det Danske Madhus

Pris Fra. 43..33 hos Skagenfood Tilbud3 GRATIS leveringer af 600 gram pivfriske rødspættefileter laan-url

Flere detaljer om SkagenFood

Pris Fra. 77 hos Halkær Ådal Tilbud10% rabat med koden: Ny fast kunde laan-url

Flere detaljer om Halkær Ådal

Pris Fra. 17 hos Bonzo TilbudBrug rabatkoden MK15 og få 15% på dine ordre (Unik for Maaltidskassen.com) laan-url

Flere detaljer om Bonzo

Pris Fra. 50 hos Marley Spoon TilbudFaa 75 kroner i rabat på hver af dine 2 første ordre laan-url

Flere detaljer om Marley Spoon

Pris Fra. 87 hos TilbudKøb en kasse og få én gratis laan-url

Flere detaljer om Kokkens Hverdagsmad

Pris Fra. 50 hos Tilbud20% rabat ved bestilling med fast levering! laan-url

Flere detaljer om Måltidsboxen

Pris Fra. 35 hos TilbudSpar 20 % på de to første leverancer laan-url

Flere detaljer om RetNemt.dk

Måltidskasse til 6+ personer

Det er i dag blevet super populært blandt danskere at benytte sig af en måltidskasse på en ugentlig basis. Hvis du er single, kan du have lige så meget brug for en måltidskasse, som hvis du er en familie på 4, 6 eller flere personer. De fleste måltidskasse leverandører tilbyder måltidskasser op til 6 personer. Du kan derfor blive nødsaget til at skulle bestille af to omgange, hvis du har fundet en måltidskasse udbyder, som passer til dine og familiens madønsker. At der ikke er særligt mange udbydere som tilbyder en måltidskasse til 6+ personer, er blot fordi, at der ikke er særligt mange familier i Danmark som har en så stor familie.

Derfor tilbyder Chef Made måltider til 6-120 personer. Dem kan man til gengæld benytte sig af hvis man har et større selskab som der skal serveres til. Det er ikke sikkert, at man lige magter at stå i køkkenet, når der skal laves mad til så mange mennesker. Der bliver derfor tilbudt et stort udvalg af lækkert og velsmagende mad. Det kan købes i forskellige kuverter, alt efter smag.

Hvordan fungerer en måltidskasse til 6+ personer?

En måltidskasse til 6+ personer kan ikke blive meget nemmere. Det fungerer sådan at du bestiller den pakkeløsning du kunne tænke

Nyd et godt selvskab med en måltidskasse til 6+ personer

dig. Du kan selv vælge hvor mange dage du vil have en måltidskasse til. Herefter bliver måltidskassen leveret lige til din hoveddør. Du behøver altså ikke være hjemme for at modtage den. Det vil sige, at du altså kan være ude med veninderne, i fitness eller på arbejde, mens din måltidskasse til 6+ personer bliver leveret.

En måltidskasse fungerer sådan, at du får alle de råvarer og krydderier som du skal bruge for at tilberede retterne. Der vil derudover være opskrifter tilkoblet til hver dag du bestiller til. Du kan med sikkerhed regne med, at det er nyt, sundt, anderledes og velsmagende mad, da det er professionelle kokke som stå for at sammensætte

opskrifterne. Du vil derfor også opleve at blive udfordret i køkkenet.

Det eneste du reelt set skal have i køkkenet er salt, peber og stegeolie. Ellers får du alle andre krydderier med i måltidskassen vejet og målt, så det passer helt præcist til de retter du skal tilberede.

Levering af måltidskasser til 6+ personer til døren

Når du bestilller en måltidskasse, så kan det næsten ikke blive nemmere. Du får nemlig altid måltidskasserne leveret lige til din hoveddør, om du er hjemme eller ej. Ved at få måltidskassen til 6+ personer leveret til din dør, så undgår du altså trælse ture i supermarkedet, når du har fri kl. 17, for derefter at tage hjem og lav

e mad. Du sparer altså en masse tid på at få leveret råvarerne med opskrifter dertil. Det tager som regel ikke mere end 30 minutter at tilberede et måltid fra måltidskasserne, hvorfor det derfor er blevet super populært, da folk undgår at skulle stå i køkkenet i flere timer.

Få leveret din måltidskasse til 6+ personer hvor du ønsker

Hvis du er bange for at nogen vil stjæle din måltidskasse hvis den står udenfor din hoveddør, så kan du få chaufføren til at stille den et andet ønsket sted. Det kan være du hellere vil have, at han stiller den omme bag huset på terrassen. Det kan også være du har en aftale med naboen som er hjemme, at han skal aflevere den der. Så det er altså helt op til dig selv. De fleste måltidskasse udbydere tilbyder gratis levering. Hos nogle få skal du betale et mindre beløb, og hos andre forekommer der gratis levering ved køb over et X antal beløb.

Vær dog opmærksom på, at du sagtens kan lade køleboksen stå ude i op til 24 timer, før maden behøver at komme på køl. Det bliver nemlig afleveret i en køleboks, som er lavet til at holde råvarerne friske.

Du sparer altså derfor en masse tid på at bestille en måltidskasse online, frem for selv at gå ned i supermarkedet. Du får tilmed ikke købt mere end du reelt set har brug for, eller impulsshoppet. Stort set alle måltidskasser leverer derudover næsten 100% økologiske råvarer. Du kan derfor være sikret god kvalitets mad hver gang.

Hvad er fordelen ved en måltidskasse til 6+ personer?

Fordelen ved en måltidskasse til 6+ personer er mange. Vi har faktisk svært ved, at finde nogle ulemper ved en måltidskasse. De mest væsentligste fordele, vil vi beskrive nedenfor:

  1. Det er en god måde at få ny inspiration til nye retter på. Du lærer måske tilmed nye krydderier at kende?
  2. Når du ebstiller en måltidskasse, får du leveret økologiske og friske råvarer med opskrifter dertil. Du skal altså derfor ikke selv sørge for at handle ind eller komme på en madplan.
  3. Du kan spare mange penge ved at benytte dig af en måltidskasse til 6+ personer.
  4. Med en måltidskasse får du mere tid og overskud i hverdagen til daglige gøremål.
  5. Du kan altid regne med at få sund, varieret og velsmagende mad.

Vær med i kampen om at mindske madspild med en måltidskasse til 6+ personer

Det gode ved en måltidskasse er, at hvis du i opskriften kun skal bruge ét forårsløg, så får du ét leveret. Hvis du derimod selv tager ud og handler til det, så får du et helt bundt med 5-6 stykker. Ofte ender de i skraldespanden, da de ikke når at blive spist inden de bliver for gamle. På den måde kan du være med til at mindske madspild.

Der er de seneste år kommet meget mere fokus på at mindske madspild blandt danskerne. Vi mennesker har nemlig en tendens til at over-købe, når vi handler i supermarkedet. Og det resulterer altså desværre ofte i, at der bliver smidt en masse mad ud sidst på ugen. I gennemsnit, smider danskerne flere kilo mad ud om måneden. Derfor er en måltidskasse en god løsning, hvis du vil være med til at undgå dette spild.