Måltidskasser leveret til døren I dag
De bedste måltidskasser
samlet et sted

Herunder finder du de bedste måltidskasser lige til døren.
Med en måltidskasse får du en sund, lækker og varieret kost,
uden at det skal være besværligt.

Søg efter måltidskasse

Veganske Måltidskasser

Veganske Måltidskasser er det nyeste nyt! Med Veganske Måltidskasser bliver det langt lettere, når både retter, opskrifter og ingredienser leveres

25% rabat på første bestilling med rabatkoden: RABAT25

Er du helt igennem veganer, og kunne du godt tænke dig en nemmere hverdag? Eller er du begyndt at lege med tanken om en mere kødfri kost for at skåne miljøet eller gøre noget godt for din krop? Så er en vegansk måltidskasse lige noget for dig. For her er der stort fokus på velsmagende veganske retter med friske og gode råvarer, der ikke tager lang tid at lave. De veganske måltidskasser byder på varierende retter og spændende mad, som du måske ikke har prøvet før – men som du måske bliver afhængig af at spise, fordi det smager så godt.

En vegansk måltidskasse behøver ikke kun være for veganere, da der er stort fokus på at sammensætte dem med retter, som både børn og voksne kan lide. Den helt store forskel fra en ”normal” måltidskasse er, at der blot ikke er kød med, og at der bruges nogle andre ingredienser som smagsgivere.

Der er mange leverandører, der er begyndt at sammensætte spændende måltidskasser, hvilket du både kan se i vores liste herover eller læse nærmere om på siden her. Så vil du helt sikkert også kunne finde en eller flere, som du har lyst til at prøve.

Få fornyet inspiration med en vegansk måltidskasse

Som veganer kan det være svært at finde på nye opskrifter eller spændende inspiration, der også er nemt at lave i en travl hverdag. Men det gælder også for dig, som gerne vil prøve at leve mere plantebaseret – for hvilke retter kan du lave? Uanset hvilken situation du er i, når det kommer til madlavning, er der et væld af muligheder for at finde en god og sund vegansk måltidskasse, som byder på lækre retter og en masse velsmag.

Her på siden har vi samlet de bedste veganske måltidskasser fra vores samarbejdspartnere. I disse kasser vil du kunne finde lækre retter såsom risotto, salater, wokretter, bønneretter, pastaretter og meget andet lækkert. Uanset hvad du godt kan lide, eller har lyst til at prøve, kan du altså finde det i de veganske måltidskasser, vi har her på siden.

Fælles for alle de veganske måltidskasser er, at grøntsagerne er en stor del af retterne. De bliver suppleret med pasta, ris og vegetabilske proteiner såsom bønner, korn og linser. Du kommer derfor ikke til at mangle noget og kommer med garanti til at gå glad og mæt fra bordet.

Gå derfor gerne på jagt i vores store udvalg af måltidskasser og se, om ikke du kan finde en eller flere favoritter.

Hvor finder man veganske måltidskasser?

Der er som sagt ret mange forskellige kasser og leverandører at vælge mellem, når det kommer til veganske måltidskasser. Herunder giver vi dig derfor en indsigt i, hvilke leverandører du har at vælge imellem, og hvilke veganske måltidskasser der er på markedet.

Måltidsboxen

Hos Måltidsboxen har de det, de kalder for VeganerBoxen. Den er skræddersyet til dig, der gerne vil indføre flere grøntsager i hverdagen, eller som allerede lever 100% vegansk. Alle grøntsagerne er udvalgt efter sæsonens råvarer, ligesom der er fuld fokus på smagen.

Aarstiderne

Aarstiderne er en af dem, der går forrest, når det kommer til retter med grøntsager. Derfor har de også Den Veganske Måltidskasse, der indeholder retter med gode grøntsager, krydderier, nemme proteiner og lækkert tilbehør.

Bonzo

Bonzo er en af de få leverandører af veganske måltidskasser, der faktisk har flere forskellige at vælge mellem. Der er derfor alt lige fra klassiske retter baseret på det grøntsager og bælgfrugter samt kasser med supper og pastaretter.

Simple Feast

Ho Simple Fest er det muligt at vælge en Season Feast eller Family Feast måltidskasse med veganske retter. Her er der fokus på meget gode råvarer og en spændende sammensætning af opskrifter.

Dette er blot nogen af de leverandører af måltidskasser, der har veganske måltidskasser. Der er derfor rigeligt med muligheder, hvis du gerne vil spise mindre kød og samtidig få en lettere hverdag.

Slip for turen ned i supermarkedet med veganske måltidskasser

Det er ikke altid nemt at finde alle ingredienser i supermarkedet, når man gerne vil leve vegansk. Derudover kan det også være uoverskueligt at skulle finde ingredienserne, hvis ikke du ved, hvor de er henne.

Med en vegansk måltidskasse leveret direkte til døren, behøver du ikke stresse nede i supermarkedet, eller skulle gå fra butik til butik for at finde alle de ingredienser, der skal til for at lave lækker og velsmagende vegansk mad. Hos flere af leverandørerne kan du bestille veganske aftensretter til mange dage – og hos Bonzo kan du endda bestille til en hel uge.

Altså kan du spare en masse tid og ikke være nødt til at gå på kompromis med de retter, du gerne vil lave, fordi du ikke kan finde ingredienserne til det nede i supermarkedet.

Spar penge med måltidskasser leveret til døren

Det er ikke kun tid og turen ned i supermarkedet, du kan spare eller blive fri for. Du kan også spare penge med måltidskasser leveret direkte til døren. For ved ikke at skulle ned i supermarkedet, bliver du fri for at blive fristet af impulskøb eller andre gode tilbud, som du reelt set ikke har brug for. Altså får du kun købt de varer, du rent faktisk har brug for. Er du heldig, kan du også bruge rabatkoder eller gøre brug af nogle særlige tilbud.

Men, fordi måltidskasserne og deres indehold også er nøje tilpasset til antallet af personer, er du fri for at komme til at lave for meget mad. Altså kan du blive fri for madspild og at skrabe penge lige ned i skraldeposen – der kan derfor hurtigt være mange penge at spare for dig alene ved dette.

Måltidskasserne hos leverandørerne fås i forskellige prisklasser, i forskellige størrelser og kan altså fås uanset, hvilket budget du har, eller hvor mange personer du gerne vil lave vegansk mad til.

Hvad indeholder veganske måltidskasser?

En vegansk måltidskasse indeholder alt det, du skal bruge for at lave et lækkert måltid med god smag, variation og masser af grøntsager. Den er både til dig, der af personlige årsager lever vegansk og til dig, som gerne vil leve sundere og have god inspiration til grønnere og mere lækre retter.

Uanset hvilken leverandør du vælger, indeholder kasserne spændende opskrifter, som du måske allerede kender til, eller som er helt nye for dig – og det er netop det fantastiske ved kasserne.

Derudover er der følgende i kasserne:

Alle opskrifter og retter er sammensat med et fokus på at kunne laves på kort tid, så selv den store familie kan leve sundt og grønt i hverdagen. Alt du skal gøre er at følge opskriften og bruge de ingredienser, der er i kassen.

Derfor skal du vælge en vegansk måltidskasse

Er du lidt i tvivl om, hvorvidt en kødfri diæt vil være noget for dig, eller om det kan betale sig for dig at bestille varerne direkte hjem til døren i stedet for selv at købe ingredienserne i supermarkedet, får du her nogle gode grunde til, hvorfor du skal vælge en vegansk måltidskasse:

Altså er der et væld af gode grunde til, hvorfor du skal prøve det af med en vegansk måltidskasse. Hos nogle af leverandørerne kan du også vælge færdigretter, så du ikke behøver andet end at varme maden og eventuelt tilberede noget tilbehør. Det kan derfor godt betale sig at prøve det af for at se, om ikke det er noget for dig.

Bestil veganske måltidskasser i dag

Med en vegansk måltidskasse bliver det nemmere end nogensinde før at leve sundt, grønt og klimavenligt. Alt du behøver at gøre er at klikke dig videre til den leverandør, du godt kunne tænke dig at få veganske retter fra. Herefter vælger du blot den kasse, du godt kunne tænke dig, eller de retter som du gerne vil prøve af. Så er der kun tilbage at vente på, at den bliver leveret, og at du kan lave retter på absolut ingen tid i dit køkken.

Der er ingen tvivl om, at du bliver glad for en vegansk måltidskasse, da det bliver nemmere end før at lave varierede og sunde retter. Men, det bliver også meget mere spændene, da du med al sandsynlighed bliver introduceret for retter, du ikke før kendte til, eller som du ikke før havde tænkt over, at du kunne lave.

Flere af måltidskasserne tager også højde for børn, og er dermed familievenlige og også oplagte til dig, der måske er ny i den veganske verden. De fleste tilbyder abonnementsordninger, så du får leveret på en fast dag – og vil du ikke være en del af ordningen mere, kan du som regel afmelde det med det samme uden at være bundet af en binding. Mere nemt og enkelt bliver det ikke.

Nick Nørgaard
Latest posts by Nick Nørgaard (see all)
Måltidskasser fra Retnemt