Måltidskasser leveret til døren I dag
De bedste måltidskasser
samlet et sted

Herunder finder du de bedste måltidskasser lige til døren.
Med en måltidskasse får du en sund, lækker og varieret kost,
uden at det skal være besværligt.

Søg efter måltidskasse

Måltidskasse Til 6 Personer ⇒ Aftensmad På 30 Minutter

Leder du efter en måltidskasse til 6 personer? Har du en travl hverdag, og mangler overskud til aftensmaden? Så bestil en måltidskasse til 6 personer her.

Spar op til 539 kr. på dine første 2 måltidskasser

Måltidskasse til 6 personer – få mere tid i hverdagen

Det er de seneste år blevet populært blandt danskerne, at benytte sig af en måltidskasse. Mange familier lever en travl hverdag, hvor der ikke er så meget tid tilbage til vigtige daglige gøremål. En ting som de fleste danskere dog har tilfælles er, at aftensmad ikke bare er et basalt behov for, at overleve. De fleste danskere går nemlig meget op i, at spise en ordentlig omgang aftensmad. Danskere forbinder tilmed mad med hygge og fællesskab. Der er tilmed de seneste år kommet større fokus på, at leve sundt.

Brug mere tid med familien med en måltidskasse til 6 personer

Det vil sige, danskere er begyndt, at motionere noget mere, og spise sundere til hverdag. Dog siger ernæringseksperter, at vi stadig ikke spiser nok grøntsager, frugt, fuldkorn og fisk til hverdag. Men vi derimod spiser for meget mættet fedt, sukker og salt. Derfor er en måltidskasse til 6 personer et godt valg til jer, som vil spise sundt. I får nemlig hver dag nye retter, med alle de vitaminer og næring som man har brug for dagligt. Det er professionelle kokke, som står for, at udforme opskrifterne, hvorfor du/I kan være sikret lækkert og velsmagende mad.

Ikke nok med, at det er lækkert og velsmagende mad, så kan det faktisk heller ikke blive nemmere med en måltidskasse til 6 personer. Opskrifterne er udformet sådan, at det ikke tager mere end 30 minutter af tilberede et måltid.

Det er vigtigt, at spise sundt

I en travl hverdag kan det være svært, at nå alt. Hvis der også skal være tid til familiehygge, sport, at ses med vennerne med videre, så kan det altså ofte være svært, også at nå, at tilberede et lækkert måltid mad. Derfor bliver måltiderne ofte ikke nær så sunde som ønsket, og mange vælger tilmed også ofte, at købe take away. Det er vigtigt, at man dagligt får de vitaminer, næring og proteiner som man har brug for. Ellers kan energi niveauet godt falde, og man vil føle sig mere træt.

Hvordan fungerer en måltidskasse til 6 personer?

Det bliver ikke nemmere end når du benytter dig af en måltidskasse til 6 personer. Først og fremmest skal du ind og vælge, hvilken måltidskasse udbyder som du vil bestille fra. Du kan finde de forskellige udbydere i oversigten ovenfor. Når du har bestilt den måltidskasse du synes falder i bedst smag med dig og din familier, så bliver måltidskassen leveret lige til din hoveddør. I måltidskassen vil du finde alle de råvarer som du skal bruge for, at kunne udforme et lækkert måltid til de valgte dage.

Du vil hverken få mere eller mindre mad til din ret, når du bestiller en måltidskasse. Det vil sige, at du får det præcise antal grøntssager, kød, kulhydrat, krydderier osv. for, at kunne tilberede retterne. Du behøver derfor ikke have køkkenet fyldt med alle mulige forskellige krydderier når du bestiller en måltidskasse til 6 personer. De fleste udbydere regner dog med, at du har de helt basale ting, så som salt, peber og stegeolie.

Du har sikkert til dagligt de bedste intentioner om, at lave et dejligt, varmt og sundt måltid mad til din familie. Det er desværre bare ikke altid muligt i en travl hverdag. I stedet for, at få dårlig samvittighed over ikke, at lave lækker aftensmad hver aften, så fokusér på, hvad du kan gøre for, at ændre det.

Med en måltidskasse til 6 personer, kan du få løst dette problem:

  1. Du undgår, at skulle bruge tid på, at lave madplaner og handle ind.
  2. Du undgår, at stå i køkkenet i flere timer. Alle opskrifterne er nemlig udformet sådan, at de ikke tager mere end 30 minutter, at tilberede.
  3. Du får leveret råvarerne lige til døren.

Nogle familier kan sagtens finde overskuddet og selv handle og lave mad. Det er dog bare ikke realiteten for alle.

Få leveret din måltidskasse til 6 personer lige til døren

Det bliver ikke nemmere, end når du bestiller en måltidskasse til 6 personer. I en stor familie, er der ofte meget, at se til, og mange ting man som forældre skal deltage i. Derfor kan du fra, hvilken som helst måltidskasse leverandør, som du finder i oversigten ovenfor, få din måltidskasse leveret lige til din hoveddør. På den måde slipper du for trælse ture i supermarkedet flere gange om ugen. Du slipper tilmed for alle de søde fristelser og for, at impulskøbe unødvendige varer.

Det gode ved, at få din måltidskasse til 6 personer leveret lige til døren er, at du ikke behøver, at være hjemme for, at modtage kassen. Så hvis du er til badminton træning med dit barn, eller til skole-hjem-samtale, på arbejde med videre, så kan du altså sagtens få leveret måltidskassen. Hvis du da ikke føler dig tryg ved, at lade kassen stå ude foran din hoveddør, hvor folk nemt kan tage den, så har du andre muligheder. Du kan i bund og grund få den leveret, hvor det passer dig bedst. Hvis det er omme i baghaven på terrassen, eller hos din nabo, så er det OK, så længe du bare giver chaufføren/måltidskasse leverandøren besked.

Alle måltidskasser bliver leveret i en speciel køleboks, som holder råvarerne friske i op til 24 timer, før de behøver, at komme på køl. Du behøver derfor ikke skynde dig hjem, så snart den er blevet leveret.

Levering

Derudover skal du være opmærksom på, at de fleste måltidskasser tilbyder gratis levering, men det er dog ikke er alle, som gør. Nogle tilbyder levering mod et mindre beløb, alt afhængigt af, hvor meget du køber for. Og hos andre skal du betale et mindre gebyr for, at få den leveret.

Spar penge på madkontoen med en måltidskasse til 6 personer

Med en måltidskasse til 6 personer, kan du spare en hel del på madkontoen. Mange tror, at det faktisk er dyrere når man bestiller en måltidskasse, da man får tilsendt lækre økologiske råvarer med opskrifter, som er nemme, at tilberede. Det er dog komplet modsat. Idet du undgår, at skulle ned i supermarkedet flere gange om ugen, så undgår du hermed, at impulskøbe.

Når du bestiller en måltidskasse til 6 personer, får du altså præcist det du har brug for, for at tilberede et måltid. Det vil altså sige, at du, hverken får mere eller mindre. Hvis der står i opskriften, at du skal bruge 2 porrer, så får du 2 porrer. Hvis du derimod handler i supermarkedet, så er det svært, at bare købe porrer i løskøb. Du køber dem altså i bundt. Dette resulterer ofte i, at det ender i skraldespanden. Grøntsager har som regel ikke en særlig lang holdbarhed, hvor det er smart, at du i en måltidskasse til 6 personer, kun får lige det du har brug for.

Hjælp med, at mindske madspild med en måltidskasse til 6 personer

Ved at benytte dig af en måltidskasse til 6 personer, undgår du altså, at smide rester og overskydende mad ud. Er du klar over, at danskere i gennemsnit smider flere kilo mad ud hver uge? Det er fordi, der bliver handlet meget mere ind end, hvad man reelt set har brug for.

Slip for, at lave madplaner og handle ind flere gange ugentligt

Spis sundt og varieret med en måltidskasse til 6 personer

Med en måltidskasse til 6 personer slipper du for, at lave ugentlige madplaner, og du undgår de trælse ture i supermarkedet, kl. 16, hvor køen til, at betale går helt ned til køledisken. Den tid du bruger på, at handle, kan du i stedet bruge sammen med familien, eller til andre daglige gøremål, du generelt ikke har tid til. Når du ikke handler flere gange om ugen, så undgår du også, at købe alle mulige unødvendige ting. Du vil måske komme til, at leve sundere, idet du undgår, at købe de mange søde fristelser som man støder på i supermarkedet.

Hvilke fordele er der ved en måltidskasse til 6 personer?

Vi ser faktisk ikke nogle ulemper i, at benytte sig af en måltidskasse til 6 personer. Derfor vil vi nedenfor nævne alle fordelene ved en måltidskasse. Tvivler du stadig på, om en måltidskasse er noget for dig og din familie? Så læs med her.

De væsentligste fordele:

#1. Først og fremmest vil du få leveret måltidskassen direkte til døren. Du behøver hverken, at være hjemme for, at modtage den, eller handle ind selv for, at kunne tilberede et varmt måltid hver aften.

#2. Du vil få ny inspiration til madlavningen med nye opskrifter hver dag. Du vil lære nye ingredienser, at kende, som du forhåbentligt kan bruge til senere brug.

#3. Et måltid fra måltidskasserne tager derudover ikke mere end 30 minutter, at tilberede. Det er nemt, hurtigt, sundt og velsmagende.

#4. Du vil spare en masse penge ved, at benytte dig af en måltidskasse til 6 personer. Du undgår nemlig, at gå i supermarkedet flere gange ugentligt. Og du undgår tilmed alle de søde fristelser.

#5. Derudover vil du opleve, at få mere tid og overskud til familien og andre vigtige gøremål.

#6. Med en måltidskasse kan du tilmed altid regne med, at få en sund og varieret kost, da det er professionelle kokke, som udformer opskrifterne.

#7. Da der er et hav af forskellige måltidskasser, at vælge imellem, er vi sikrer på, at du kan finde lige præcis den måltidskasse, som passer bedst til dig og dine families madønsker.

#8. De fleste måltidskasser kører med økologiske råvarer, hvorfor du kan være sikret lækre råvarer af god kvalitet.

En måltidskasse til 6 personer, er altså en god ide, hvis du mangler tid og overskud til, at tilberede et lækkert, sundt og varmt måltid hver aften. Du vil spare penge på det, og du vil få mere tid med familien. Hvis du er interresseret i en måltidskasse, så se dine muligheder i vores oversigt ovenfor.

 

Nick Nørgaard
Latest posts by Nick Nørgaard (see all)
Måltidskasser fra Retnemt