Måltidskasser leveret til døren I dag
De bedste måltidskasser
samlet et sted

Herunder finder du de bedste måltidskasser lige til døren.
Med en måltidskasse får du en sund, lækker og varieret kost,
uden at det skal være besværligt.

Søg efter måltidskasse

Mad Til Hverdag – Spis Varieret Med En Måltidskasse

Er du på udkig efter et sundt alternativ til mad til hverdag? Så kig på vores udvalg af måltidskasser leveret til døren. Mad til hverdag bliver ikke nemmere

Spar 40 % rabat på din første kasse + 20 % rabat på de næste fire kasser
1
25% rabat på første bestilling med rabatkoden: RABAT25
2
Få op til 1.199 kr. i rabat + gratis dessert for livet
3
Spar 25% på de 3 første måltidskasser med rabatkoden: Velkommen2024
Spar op til 944 kr. på dine 3 første måltidskasser - 1x30% + 2x20%
Med Rabatkoden: HVERDAG30_AFF
25% rabat på første måltidskasse
Spar 10% på dine første 2 leveringer
Spar 10% på dine første 2 leveringer
Få op til 1.199 kr. i rabat + gratis dessert for livet
3
25% rabat på første bestilling med rabatkoden: RABAT25
2
Spar 40 % rabat på din første kasse + 20 % rabat på de næste fire kasser
1

Mad til hverdag med en måltidskasse

Måltidskasser er de seneste år blevet populært blandt den danske befolkning. Der er et hav af forskellige måltidskasser, at vælge imellem, og en måltidskasse er samtidig med til, at gøre hverdagen meget nemmere, for rigtigt mange singler og familier. Med en måltidskasse får du mad til hverdag, så du ikke selv skal tænke på kedelige trælse indkøb tirsdag sidst på eftermiddagen efter arbejde.

Vi kender det nok allesammen. At komme hjem efter en lang dag på arbejde. Og det sidste man egentligt gider er, at skulle ud og handle ind og tilberede aftensmad. Om det er til sig selv, til sin partner eller til sin familie på 4, så kan det være lige uoverskueligt. Mange er tilmed nået til et punkt, hvor de er løbet tør for ideer til mad til hverdag. Det er her en måltidskasse kommer ind og spiller en vigtig rolle. Ligegyldigt, hvilken måltidskasse du vælger, er det sundt, lækkert og velsmagende mad til hverdag, du får med en måltidskasse.

Få nemt, velsmagende og hurtigt mad til hverdag med en måltidskasse!

Lav aftensmad på under 30 minutter

Du får måltidskassen leveret lige til døren, fyldt med råvarer til de valgte dage. Derudover er der vedlagt opskrifter, som gør, at du reelt set ikke skal tænke på andet end, at tage råvarerne ud af køleskabet og tilberede maden ud fra opskrifterne. Det tager derudover ikke mere end maksimum 30 minutter, at tilberede et aftensmåltid fra en måltidskasse. Måltidskasserne kommer leveret med alle de ingredienser du har brug for. Der er blevet målt ned til mindste detalje, så du kan få nem mad til hverdag. Der er dog få ting, som måltidskasse udbyderne forventer, at du har i dit hjem. Det er henholdsvis salt peber, og stegeolie.

En måltidskasse giver dig altså rig mulighed for, at få lækkert, velsmagende og nem mad til hverdag. Det vil give dig mere overskud i hverdagen, og mere tid til andre af hverdagens gøremål.

Mad ideer til hverdag

I en travl hverdag kan man nemt miste kreativiteten og lysten til, at stå i køkkenet hele aftenen. Det kan for mange også være uoverskueligt, at skulle tænke på, at udforme madplaner, planlægge indkøbsturen til supermarkedet med videre. Det ender derfor for mange i Take Away alt for ofte. Eller de samme 5 retter hver uge. Men vi kan da alle godt blive enige om, at det er en smule kedeligt, at spise spaghetti med kødsovs hver torsdag? Eller ris 4 gange om ugen? Mad til hverdag skal være nemt og sjovt. Med en måltidskasse vil du hver uge få nye opskrifter, og dermed nye ideer til madlavningen, som du forhåbentligt vil kunne bruge senere hen. Måske du også lære en ny måde, at bruge de forskellige råvarer, eller får kendskab til nye krydderier?

Derudover er det altså også en god måde, at få inddraget familien på. Børn kan som regel ikke holde fokus særligt længe. Men da et mad til hverdag fra en måltidskasse ikke tager mere end 30 minutter, at tilberede, er der god chance for, at de vil synes, at det er sjovt. På den måde kan I også undgå kræsenheder i hjemmet. Når børn selv står med råvarerne, og er med til, at lave aftensmaden, har de en større tendens til, at spise det, og det gælder altså også fisk og grøntsager!

Se dine muligheder for mad til hverdag måltidskasser i vores oversigt ovenfor – vi er sikrer på, at du ikke bliver skuffet!

Nem mad til hverdag

Du får altså nem mad til hverdag med en måltidskasse. Og du skal som sagt ikke andet end, at finde den måltidskasse, som passer aller bedst til dine/jeres behov. Du kan altså vælge imellem alt fra fiskekassen, til vegetar kassen, til den børnevenlige kasse, til den eventyrlystne kasse og mange flere. Vi er derfor ikke i tvivl om, at du nok skal finde en måltidskasse, som vil gøre jer alle glade, store som små.

Mad til hverdag leveret til døren

Når du skal have leveret mad til hverdag, så bliver det ikke meget nemmere. Du får nemlig måltidskassen leveret lige til din hoveddør. Det betyder altså, at du slipper for kedelige ture til supermarkedet. Og du sparer dermed også tid, som du kan bruge med familien, eller til andre vigtige gøremål. Mad til hverdag bliver altså ikke nemmere, og da du får leveret sundt, velsmagende og nemt mad lige til døren. Det eneste du altså skal gøre er, at tage råvarerne ud af køleskabet og tilberede maden efter en opskrift. Stort set alle måltidskasser leverer næsten 100% økologiske råvarer, som altid bliver kvalitetssikret.

Hvis du ikke bryder dig om tanken om, at chaufføren stiller måltidskassen ude foran din hoveddør, så kan du altså selv vælge et andet levereingssted. Det kan være du føler dig mere tryg, hvis den bliver stillet omme bag på terrassen, hos naboen eller noget helt tredje. Du behøver altså derfor ikke, at være hjemme for, at modtage mad til hverdag. Du skal derfor ikke tænke over om du skal tage tidligere hjem fra arbejde, ikke kan se veninderne eller tage med børnene til deres aktiviteter. Måltidskasserne er nemlig pakket ind i specielle kølebokse, som gør, at råvarerne kan holde sig friske i op til 24 timer, før de behøver, at komme i køleskabet.

Derudover veksler det fra måltidskasse leverandør til måltidskasse leverandør, hvorvidt fragten er inkluderet. De fleste tilbyder dog gratis levering. Hos nogle skal man dog betale et mindre gebyr for, at få mad til hverdag leveret til døren. Nogle leverandører tilbyder også gratis levering ved en større ordrer.

Billig mad til hverdag

Med mad til hverdag med en måltidskasse, kan du altså spare en masse penge på madkontoen. Mange tror, at det faktisk er dyrere, at bestille en måltidskasse, da det er sundt økologisk mad, som bliver leveret hjem til en. Samtidigt får man en opskrift med. Hvis du tænker på, hvor ofte du egentligt tager i supermarkedet og, hvor ofte du du ’impulskøber’, og altså tilføjer unødvendige varer ned i din kurv, så bliver det altså til rigtigt mange penge.

Hvis du gør brug af en måltidskasse, så minimerer du dine besøg til supermarkedet. Så du får altså tid til andre ting. Derudover køber du ikke usunde ting, og du undgår, at fylde dit køleskab op med unødvendige ting.

Undgå madspild med mad til hverdag fra en måltidskasse

Med en måltidskasse kan du ydermere være med i kampen om, at mindske madspild. Når du handler i supermarkedet og egentligt kun skal bruge f.eks. én porrer, så er det svært, at finde dem enkeltvis, hvorfor du bliver nødt til, at købe et helt bundt. Du får nødvendigvis ikke brugt de resterende porrer, som så desværre bare ender i skraldespanden.

Når du bestiller mad til hverdag med en måltidskasse, så får du de helt nøjagtige mål på, hvad du skal bruge for, at kunne udforme retterne til det antal personer du har bestilt til. Hverken for meget eller for lidt. På den måde undgår du, at smide for meget mad ud i skraldespanden. Vidste du, at danskerne i gennemsnit smider flere kilo mad ud om ugen?

Nick Nørgaard
Latest posts by Nick Nørgaard (see all)
Måltidskasser fra Retnemt