Måltidskasser leveret til døren I dag
De bedste måltidskasser
samlet et sted

Herunder finder du de bedste måltidskasser lige til døren.
Med en måltidskasse får du en sund, lækker og varieret kost,
uden at det skal være besværligt.

Søg efter måltidskasse

Måltidskasser i Aarhus

Er du på udkig efter en måltidskasse i Århus? Det kan være du mangler motivation i køkkenet, eller måske du har en travl hverdag? Læs mere her.

25% rabat på første bestilling med rabatkoden: RABAT25
Få op til 1.199 kr. i rabat + gratis dessert for livet
Spar 25% på de 3 første måltidskasser med rabatkoden: Velkommen2024
Spar op til 944 kr. på dine 3 første måltidskasser - 1x30% + 2x20%
Med Rabatkoden: HVERDAG30_AFF
25% rabat på første måltidskasse

Kommer du ofte hjem fra arbejde og stresser over, at du igen, igen ikke har fået købt ind til aftensmaden? Eller føler du ikke, du har tiden til at være kreativ og lave noget lækkert? Så er en måltidskasse leveret til din dør i Aarhus med al sandsynlighed løsningen på dine bekymringer og udfordringer. For bor du i eller omkring Aarhus, har du mulighed for at få leveret en længere række af lækre og velsmagende måltidskasser.

På denne side har vi samlet alle de firmaer, der tilbyder måltidskasser i Aarhus. Det er alt sammen meget forskellige måltidskasser, men fælles for dem alle er, at de gør det nemmere og mere overskueligt for dig at lave mad i en travl og hektisk hverdag. Derudover slipper du naturligvis for at handle ind, fordi alle ingredienserne bliver leveret lige til dit dørtrin. Det giver dig mere ro på samt mere overskud til vigtigere ting i hverdagen.

Få sund og varieret mad

Hos Måltidskassen har vi valgt at specialisere os i at hjælpe børnefamilier, såvel som travle par og singler med at få en lettere og mere overskuelig hverdag. Vi har derfor gransket hele nettet for at finde frem til de bedste løsninger, der er inden for måltidskasser – og som naturligvis kan leveres i Aarhus.

Når du derfor bestiller en måltidskasse direkte fra en af de leverandører, vi har listet her på siden, får du mulighed for at få sund og varieret kost leveret lige til din hoveddør. Men det er ikke kun sundt og varieret. Det er også yderst velsmagende og giver dig en lyst til at være i køkkenet og senere sætte tænderne i maden. Så selvom måltidskasserne gør det hurtigt for dig at komme gennem aftensmåltidet, gør det ikke nydelsen mindre.

Langt de fleste måltider i en måltidskasse kan tilberedes på 30 minutter eller derunder, hvilket både gør det overskueligt for dig, der arbejder meget og er sent hjemme samt for dig, der har børn, der også skal videre ud ad døren igen senere til fritidsaktiviteter. Flere af leverandørerne har delt deres måltidskasser op således, at nogle af dem er mere henvendt til det voksne publikum, til familien og decideret til børn. Der er derfor et hav af muligheder for at få sund og varieret kost, uanset hvordan din madsituation er skruet sammen.

Måltidskasserne består alle af nye retter hver uge, så du har mulighed for at prøve noget forskelligt af hele tiden og ikke går død i de samme 10 retter.

Få mere kvalitetstid derhjemme med en måltidskasse

Der er rigtig mange fordele forbundet med at benytte sig af en måltidskasse. Men den største er måske nok, at du får lidt mindre travlt i din hverdag og rent faktisk kan bruge den opsparede tid til at komme ned i gear og bruge den på kvalitetstid sammen med dine børn, mand eller kæreste. Vi glemmer ofte hinanden i en travl hverdag, men med en måltidskasse leveret til døren i Aarhus, bliver det mere oplagt at lave maden sammen, ligesom det bliver mere hyggeligt at mødes rundt om bordet, fordi det ikke har taget lang tid at lave og smager rigtig godt.

Der er stor forskel på priserne på måltidskasserne samt hvor mange dage, de er beregnet til. Men uanset hvordan og hvorledes, får du nogle afbræk i hverdagen, hvor du kan slappe lidt mere af og nyde nuet, fordi alt er forberedt til dig – du skal bare finde en opskrift frem, følge den og ellers servere maden.

Hvilke typer af måltidskasser kan man vælge til levering i Aarhus?

Hvis ikke du allerede har kigget listen af måltidskasser igennem, kan vi fortælle dig, at udvalget af måltidskasser er meget stort og forskelligt. Det betyder, at du den ene uge kan få lov til at tilberede og nyde asiatiske retter med glasnudler, supper og ris fra DailyNam, mens du den anden uge kan nyde kulinariske retter med masser af grøntsager, fisk eller kød fra SkagenFood. Derudover er der lækre måltidskasser til levering i Aarhus fra Aarstiderne, Kokkens Hverdagsmad og Simple Feast, som alle er dygtige til at sammensætte retter uge efter uge, som får munden til at løbe i vand.

Det er forskelligt, hvornår måltidskasserne bliver leveret, da leverandørerne har forskellige tidspunkter for, hvornår de kører ud med kasserne. De bliver dog typisk leveret i dagene søndag-tirsdag i et tidsrum, du på forhånd har ønsket. Skulle det ske, at du ikke er hjemme alligevel på det angivne tidspunkt, vil der altid være køleelementer med til måltidskasserne, så råvarerne holder sig lækre og friske. Du behøver derfor ikke stresse over ikke at kunne være hjemme på leveringstidspunktet.

Måltidskasser i Aarhus på abonnement

Ved du allerede nu, at det bliver en kæmpe hjælp for dig med måltidskasser leveret lige til døren? Så har du også muligheden for at bestille mange af måltidskasserne ovenfor på abonnement. Det betyder, at du opretter dig som kunde eller medlem og tilmelder dig ugentlig levering af en måltidskasse. Her vil du typisk selv kunne vælge, hvilken type af måltidskasse, du gerne vil have leveret hver uge samt i hvilket tidsrum, du helst gerne vil have den leveret.

Når du bestiller en måltidskasse i Aarhus på abonnement, slipper du for at skulle huske på at bestille en måltidskasse til den kommende uge inden for tidsfristen. Det gør det nemmere at planlægge hele ugen, da du ikke bliver forstyrret med tanken om at skulle huske at lægge en bestilling.

Du kan vælge levering til hver anden uge hos flere af leverandørerne. Det giver dig en mulighed for at få forskellige måltidskasser hver uge, som har hver deres signatur. Så er du også sikker på, at ikke ét måltid bliver det samme.

Bestil en måltidskasse i Aarhus i dag

Måltidskasser i Aarhus er kommet for at blive, da et er smart, at man ikke selv skal ud at handle ind og planlægge i detaljer, hvad der skal laves. Vil du derfor gerne gøre det nemt for dig selv, kan du med fordel bestille en måltidskasse til levering i Aarhus allerede i dag.

Nick Nørgaard
Latest posts by Nick Nørgaard (see all)
Måltidskasser fra Retnemt