Måltidskasser leveret til døren I dag
De bedste måltidskasser
samlet et sted

Herunder finder du de bedste måltidskasser lige til døren.
Med en måltidskasse får du en sund, lækker og varieret kost,
uden at det skal være besværligt.

Søg efter måltidskasse

Slankemad

Slankemad leveret til din hoveddør! Vil du også hellere fokusere på alt andet end madlavning, men stadig spise sundt? Find slankemad leveret til dig HER

Få op til 1.199 kr. i rabat + gratis dessert for livet
25% rabat på første bestilling med rabatkoden: RABAT25
Spar 25% på de 3 første måltidskasser med rabatkoden: Velkommen2024
Spar op til 539 kr. på dine første 2 måltidskasser
25% rabat på første måltidskasse

Slankemad: Sund mad kan være ret tidskrævende at lave eller svært at holde sig til, fordi der skal tænkes i andre baner, end hvad man normalt gør. Dette er også grunden til, at mange ender med at køre sur i det. Men det er slut nu, da mange leverandører af måltidskasser har lavet måltidskasser med sund og nærende mad. Det gør det muligt for dig at få leveret slankemad lige til døren – så undgår du også alle fristelserne nede i supermarkedet.

Slankekasserne fra de forskellige leverandører gør det nemt for dig at spise sundt, da maden både er nem at tilberede men også fordi, måltiderne i kasserne er ret lækre. Du kan derfor få lov til at slå hovedet fra, når det kommer til planlægningen af mad og dermed undgå at blive fristet til at lave det, du kender og plejer.

Spar tid med en slankemad leveret til døren

Med slankemad til døren er du helt og aldeles fri for at handle ind til aftensmaden i supermarkedet. Det er ret tidsbesparende, da du for det første ikke skal lave en indkøbsseddel, men også er fri for at skulle rende rundt midt i ulvetimen sammen med alle andre.

Når man er på slankekur eller ønsker en anden livsstil, er det vigtigt, at der er tid og ro omkring det. Slankemad til døren kan derfor være en kæmpe hjælp, da det giver dig mere tid til at stå i køkkenet og i sidste ende også giver dig en langt større lyst til maden.

Maden fra slankekasserne tager typisk ikke meget mere end 30 minutter at forberede. Det er meget overkommeligt. Selv når du er træt og uoplagt, er det nemt at komme i mål med madlavningen, da du bare skal følge en opskrift – der er derfor ingen undskyldning for ikke at komme i gang med den sunde madlavning.

Hvem leverer slankemad til døren?

Det er ikke alle leverandører af måltidskasser, der har specialiseret sig i også at lave slankemad. Der er dog flere, der gør det, herunder:

Aarstiderne

Aarstiderne har lavet en kasse, som de kalder for 500kaloriekassen. I denne er der sunde og varierede måltider med en god portion grøntsager. Det er bestemt ikke kedelige retter, da der er blevet lagt vægt på en god og fyldig smag.

Måltidsboxen

Måltidsboxen har lavet en måltidskasse med 4 sunde hverdagsretter. De kalder den for slankeboxen og har fyldt den op med rigtig gode og lækre måltider, som du kan kombinere sammen med din træning. Det er kalorie- og fedtfattige retter, der kun tager 10-30 minutter at lave.

Den Grønne Asparges

Den Grønne Asparges har måltidskassen, Slankekassen, til dig og andre der gerne vil leve lidt sundere. Opskrifterne er lavet ud fra low-carb-principperne og indeholder derfor kød, fisk og masser af grøntsager. Der er derfor ikke ris, pasta eller kartofler med i disse måltidskasser. Til gengæld er der fuld knald på smagen.

SkagenFood

Er du til kaloriefattige måltider med masser af smag, kan du hos SkagenFood også få en slankekasse. Måltiderne her består af 500-600 kalorier pr. pers. Og indeholder 50% grøntsager, 25% grove kulhydrater og 25% protein.

Disse og mange andre leverandører af måltidskasser leverer slankemad til døren. Se blot det store udvalg i listen ovenfor. Går du derfor død i nogle af retterne fra en af leverandørerne, kan du altid skifte til en anden – eller alternativt få leveret to steder fra hver uge, så der altid er en masse forskelligt at vælge mellem.

Hvor leveres der slankemad til døren til?

Det fantastiske ved slankemad til døren er, at de bliver leveret til alle steder i Danmark – dog ikke på øer uden broforbindelse. Bor du derfor et mørkt sted i Jylland eller på fjerde sal i København, kan du sagtens få leveret slankemad til døren.

Som regel kan du vælge hvilken dag og hvilket tidspunkt kassen skal leveres på. Dermed har du også mulighed for at være hjemme, når slankemaden leveres. Skulle der dog ske det, at du ikke er hjemme på tidspunktet, bliver maden blot stillet foran din hoveddør. Kvaliteten på maden holder sig fin, da der lægges køleelementer eller is i køleboksen. Du behøver derfor ikke stresse, hvis du bliver forhindret eller forsinket.

Er du heldig, er leveringen af maden også inkluderet i prisen, hvorfor det ikke kommer til at koste dig ekstra at få mad leveret til døren. Så giver det endnu mere mening at bestille en slankekasse.

Er slankemad til døren dyrere end andre måltidskasser?

Det er meget almindeligt at tro, at slankemad og sund mad generelt er meget dyrere end meget andet mad. Men sådan forholder det sig ikke. I hvert fald ikke med de måltidskasser med slankemad, vi har listet ovenfor.

Nogle af måltidskasserne starter fra en pris på under 300 kroner for flere måltider om ugen og er således et lige så billigt et valg som måltidskasser med fokus på nem hverdagsmad eller børnemad. Det er i hvert fald ikke prisen, der gør det sværere for dig at holde den slanke linje, da det ikke er dyrere. I nogle tilfælde vil det faktisk være en billigere løsning, fordi der ikke er kød med i kasserne.

Når det kommer til leveringen og prisen for dette, er det også det samme som de øvrige måltidskasser. Det er derfor så nemt (økonomisk set) som det kan blive at skifte over til en slankekasse.

Slankemad er også nem mad

Selvom du helst gerne skal lave slankemad, behøver det ikke være mere besværligt. Det er det i hvert fald ikke med måltidskasserne, da det er nemme og enkle opskrifter. Selvom kasserne måske kun består af grøntsager, er det ikke noget, der er svært at lave eller kræver en masse specielle ingredienser. Det kræver måske kun lidt ekstra tid til at skære grøntsagerne ud, men fordi de til gengæld er hurtige at tilberede, vinder du nemt noget tid her.

Med slankemad til døren kan du få et helt andet overskud, som du ikke havde før – måske endda til mere eller en anden form for træning? Bestil slankemad online i dag og se, om ikke det er noget for dig.

Nick Nørgaard
Latest posts by Nick Nørgaard (see all)
Måltidskasser fra Retnemt