Måltidskasser leveret til døren I dag

De bedste måltidskasser
samlet et sted


Herunder finder du de bedste måltidskasser lige til døren.
Med en måltidskasse får du en sund, lækker og varieret kost,
uden at det skal være besværligt.

Søg efter måltidskasse

Måltidskasse Til 3 Personer ⇒ Brug Din Tid Anderledes

Her kan du finde de bedste måltidskasser til 3 personer. Har du mistet kreativiteten i køkkenet? Så bestil en måltidskasse til tre personer nu.

Pris hos HelloFresh Tilbud30% rabat på de 2 først leveringer - rabatkode: HELLOAFF
Pris hos RetNemt.dk TilbudSpar 15% på dine første 2 leverancer
Pris hos Aarstiderne TilbudFå en GRATIS gave med din første levering - Værdi 169 kr.
Pris hos Simple Feast TilbudSpar 25% på dine næste 4 leveringer med rabatkoden: REALFOOD
Pris hos Den Grønne Asparges TilbudSpar 20% på den første måltidskasse med rabatkoden: introrabat20
Pris hos Måltidsboxen Tilbud20% rabat på din første bestilling
Pris hos Skagenfood Tilbud3 GRATIS leveringer af 600 gram økologisk laks
Pris hos Kokkens Hverdagsmad TilbudFri Fragt + Spar 20% på første kasse

Måltidskasse til 3 personer

Om du er 1 person, 3 eller 5 personer, kan man stort set have lige travlt i hverdagen. Derfor kan det i en travl hverdag være rart med lidt ekstra tid til familien. Hvis i er en familie på 3, så har i muligheden for at bestille en måltidskasse til 3 personer. En måltidskasse kan hjælpe til med at få en nemmere og sundere hverdag. I en travl hverdag, med arbejde, afhentning af børn m.v, kan det godt blive svært at nå alle de daglige gøremål.

Man orker måske ikke lige at først og fremmest skulle tænke over hvad der skal serveres på middagsbordet, men derudover skal der også handles ind til det. Det kan hurtigt blive uoverskueligt. Derfor tilbyder vi en måltidskasse til tre personer, som hverken er kedelig eller usund. Der er nye retter hver dag, som er fyldt med smag, og ikke tager mere end 30 minutter at tilberede.

Spis lækker og varieret mad med en måltidskasse til 3 personer

Der er et hav af valgmuligheder, når det kommer til at vælge en måltidskasse. Du kan i oversigten ovenfor se alle de udbydere, som tilbyder en måltidskasse til 3 personer. Der er måltidskasser til hver en smag. Hvis i er vegetarer er der vegetarkassen, leder du efter den børnevenlige kasse er den der også. Du kan også finde en fiskekasse eller en kød kasse. Der er altså rigtigt mange muligheder. Hvis en af jeres familiemedlemmere lider af en allergi, er det også muligt at finde glutenfrie og laktosefrie måltidskasser til 3 personer.

Ny madoplevelse hver aften med en målidskasse til tre personer

En måltidskasse til 3 personer, er altså en god løsning til den travle børnefamilie som ønsker at spise sundt og varieret, men ikke magter at stå i køkkenet i flere timer hver aften. Det er tilmed en god løsning til jer, som vil undgå at handler flere gange om ugen. I kan være sikrer på, at få en madoplevelse hver aften, da det er professionelle kokke som står for at udforme opskrifterne. Vær derfor ikke i tvivl om, at i får alt den næring og vitaminer som i har brug for dagligt – det er der nemlig sørget for!

Hvad er en måltidskasse helt præcist?

Hvis du er i tvivl, hvad en måltidskasse helt præcist er, så vil vi forklare det yderlige i dette afsnit.

Hvis du bestiller en måltidskasse, så får du leveret den hjem til din hoveddør. Det betyder, at du altså ikke selv skal bruge tid på at lave madplaner og tage i supermarkedet. Du får altså en kasse leveret, som indeholder alle de råvarer og krydderier, som du skal bruge for at kunne tilberede et lækkert og velsmagende måltid mad, i de antal dage du har bestilt til. Alle ingredienserne er målt og vejet ned til mindste detalje, så du kommer hverken til at have for meget eller for lidt.

Udover råvarerne, så indeholder måltidskasserne tilmed også opskrifter til de valgte dage. Det kan derfor ikke blive nemmere. Det eneste du reelt set selv skal gøre er, at finde køkkenredskaber frem.  Da du får alle ingredienserne leveret, skal du derfor ikke selv sørge for at have et store hjemme i køkkenet, udover salt, peber og stegeolie. Du kan bestille en måltidskasse til 3 personer, men du kan altså også bestille måltidskasser til 1, 2, 4, 5 og 6 personer. Der er derfor mulighed, for at små som store familier, til singler, kan få nem, hurtig, sund og velsmagende mad på bordet hver aften.

Måltidskasse til 3 personer leveret lige til din hoveddør

Det bliver som sagt ikke nemmere at gøre brug af en måltidskasse ugentligt. Udover at du på under 30 minutter kan tilberede et lækkert og velsmagende måltid, vælger mange danskere altså at benytte sig af en måltidskasse fordi de undgår at skulle i supermarkedet flere gange om ugen. Måltidskassen bliver altså leveret lige til din hoveddør.

Du kan tilmed selv vælge om du vil have den leveret andetsteds, hvis ikke du føler dig tryg ved at få den leveret foran din hoveddør, hvor andre kan tage den. Derfor kan du vælge om chaufføren skal aflevere den omme på terrassen, hos naboen eller et helt tredje sted. Derudover kan du være helt tryg ved, at din mad ikke bliver dårlig, hvis ikke du lige er der til at modtage din måltidskasse til 3 personer. Maden kommer nemlig i en speciel køleboks, hvor råvarerne kan hole sig friske i op til 24 timer, før de behøver at komme i køleskabet.

Det varierer fra måltidskasse leverandør om hvorvidt leveringen koster penge eller ej. Nogle tager altså et fast gebyr, andre leverer gratis, og nogle tilbyder gratis levering af og til.

Sund og enkel aftensmad

Hvis du benytter dig af en måltidskasse til 3 personer, så kan du ikke nok med at få en varieret og sund kost, også være med til at støtte op, om at mindske madspild. En måltidskasse til 3 personer er nemlig skræddersyet, så man får lige præcis hvad man har brug for. Det er et ideelt valg til forældre med et barn. På den måde får barnet en masse forskellig mad, samt alt det næring han/hun behøver. En sund kost gør, at man til dagligt har mere energi, samt ens hjernefunktion fungerer bedre.

Derudover, afhængigt af alderen, så er det også en god mulighed for at lave mad sammen, og få en oplevelse og kvalitetstid sammen. At dit barn hjælper til, gør, at du forhåbentligt undgår at dit barn bliver kræsen senere hen. Når et familiemedlem er kræsen, gør det ofte, at maden som bliver serveret på middagsbordet ikke er super varieret eller spændende. At benytte sig af en måltidskasse, giver jer tilmed også inspiration til madlavning fremover. Så er det et plus, at i kan gemme opskrifterne – da i får dem tildelt i papirform.

Derudover er en måltidskasse til 3 personer det rette valg til jer som vil leve et sundere liv. En måltidskasse kan nemlig hjælpe jer på vej mod en sundere retning. Som udgangspunkt, er alle retterne som bliver serveret sunde. Det kan selvfølgelig variere lidt, fra om du vælger til den ’kræsne’, eller fiske kassen. Men alle retterne indeholder massere af grøntsager, fuldkorn, og så lidt fedt som muligt (uden at det skal være kedeligt). Mange familier har til vane at lave de samme retter flere gange om måneden. Men det bliver altså lidt kedeligt i længden at spise lasagne hver tirsdag, og kartofler 5 gange om ugen.

En måltidskasse til tre personer er et smart valg

Hvis man allerede har købt en måltidskasse til 3 personer, så er man som regel mere tilbøjelig for at få lavet aftensmad i de dage man har bestilt til. Det er nemmere at tage sig sammen til at lave et måltid, når du ved du har alle ingredienserne og har en opskrift. Derudover tager det heller ikke mere end 30 minutter at tilberede. Hvis du derimod ikke har noget mad i køleskabet og først skal ud og handle ind, så ender mange ofte med at ty til fast food eller færdiglavede retter.

Aftensmad og den travle hverdag

For de fleste danskere er aftensmad det vigtigste tidspunkt på dagen, da alle som regel er samlet. Da det for mange godt kan være svært at finde tid til aftensmaden og hygge, er en måltidskasse til 3 personer et rigtigt godt valg. Du kan nemlig få tid til både at spise et sundt og nærende aftensmåltid, som du har lavet hurtigt, mens du hygger med din familie. De fleste vil ikke bare ’spise for at leve’, og altså spise noget dårligt mad hver dag. Men derimod vil folk gerne spise lækker mad, som ikke kun består af, at putte tilfældig og måske dårlig mad i munden. For danskere forbindes mad nemlig med hygge, og er derfor ikke kun en ’ting’ som skal overståes.

Vi har alle prøvet at have en travl hverdag, hvor vi knap nok når at binde snørrebåndene på vores sko. Derfor bliver aftensmåltiderne ofte mindre sunde end hvad man ønsker, hvilket kan give en masse frustrationer. Du/i kan undgå at gå rundt med følelsen at have dårlig samvittighed over at spise dårlig mad. Løsningen til jer er, at bestille en måltidskasse til 3 personer. På den måde får i sund, hurtig og lækker hjemmelavet mad. Det slår på alle dage fast food, da du helt præcist ved, hvad der er i den mad du spiser.

Slip for madplaner og indkøb – hyg med familien istedet

Ved at benytte dig af en måltidskasse til 3 personer, så undgår du altså skulle i supermarkedet flere gange om ugen. Den tid kan du bruge til at hygge med familien. Du kan også udnytte tiden til andre daglige gøremål, som du ikke har tid til, da du skal handle ind.

Det kan godt være at din søster er mega overskudsagtig, og hver søndag handler stort ind til hele ugen ud fra hendes madplan. For hende og familien kan det være, at de nyder at handle ind, og selv bruge tid på at finde spændende retter at lave. Men det betyder ikke, at det skal være ens for alle familier.

Spar tid og penge med en måltidskasse til 3 personer

Tilbring mere tid med familien med en måltidskasse til 3 personer.Hvis du benytter dig af en måltidskasse til 3 personer, kan du spare en hel del penge. Mange tror at det faktisk vil blive dyrere at købe en måltidskasse. Dog er det faktisk omvendt.

Er du overhovedet klar over hvor mange penge du bruger på at handle hver uge? Hvis du går i supermarkedet flere gang om ugen, så bruger du nemt en stor sjat penge, da man ofte ender med at impulskøbe.

Når du benytter dig af en måltidskasse, så behøver du heller ikke bruge tid på at lave madplaner. Du vil komme til at spise meget varieret med en måltidskasse til 3 personer.

Du vil opleve at du bruger færre penge, som du kan bruge på noget andet. Lav eventuelt et madbudget over hvor mange penge du bruger på mad om måneden. Og sammenlign dette med hvor meget det vil koste dig at benytte dig af en måltidskasse til 3 personer.

Ydermere, så hjælper du også miljøet, ved ikke at smide for meget mad ud i skraldespanden. Det gode ved en måltidskasse er, at da du får lige præcist den mængde mad som du behøver.

Det betyder, at du ikke kommer til at stå tilbage med f.eks. 3 squash. Du får nemlig det præcise antal grøntsager, kød, krydderier osv, som du skal bruge for at tilberede retten.

Gode grunde til at benytte sig af en måltidskasse til 3 personer

Der er derfor mange gode grunde til at vælge en måltidskasse til 3 personer.

 1. Du får mere tid med din familie og får tid til andre vigtige gøremål.
 2. Når du benytter dig af en måltidskassse, så kommer du til at spare en del penge.
 3. Du får tilmed ny inspiration til lækkert, sundt og velsmagende mad.
 4. Derudover får opskrifterne og råvarerne leveret lige til døren. Det betyder at du undgår at skulle i supermarkedet flere gange om ugen. Det betyder tilmed, at du er fri for selv at lave en madplan.
 5. Du kan nemt finde en måltidskasse som falder ind i dig og din families smag.