Måltidskasser leveret til døren I dag
De bedste måltidskasser
samlet et sted

Herunder finder du de bedste måltidskasser lige til døren.
Med en måltidskasse får du en sund, lækker og varieret kost,
uden at det skal være besværligt.

Søg efter måltidskasse

Måltidskasse Til 3 Personer ⇒ Brug Din Tid Anderledes

Her kan du finde de bedste måltidskasser til 3 personer. Har du mistet kreativiteten i køkkenet? Så bestil en måltidskasse til tre personer nu.

Få op til 1.199 kr. i rabat + gratis dessert for livet
25% rabat på første bestilling med rabatkoden: RABAT25
Spar 25% på de 3 første måltidskasser med rabatkoden: Velkommen2024
Spar op til 539 kr. på dine første 2 måltidskasser
25% rabat på første måltidskasse

Måltidskasse til 3 personer

Om du er 1 person, 3 eller 5 personer, kan man stort set have lige travlt i hverdagen. Derfor kan det i en travl hverdag være rart med lidt ekstra tid til familien. Hvis I er en familie på 3, så har I muligheden for, at bestille en måltidskasse til 3 personer. En måltidskasse kan hjælpe til med, at få en nemmere og sundere hverdag. I en travl hverdag, med arbejde, afhentning af børn m.v, kan det godt blive svært, at nå alle de daglige gøremål.

Spis lækker og varieret mad med en måltidskasse til 3 personer

Man orker måske ikke lige, at først og fremmest skulle tænke over, hvad der skal serveres på middagsbordet, men derudover skal der også

handles ind til det. Det kan hurtigt blive uoverskueligt. Derfor tilbyder vi en måltidskasse til tre personer, som hverken er kedelig eller usund. Der er nye retter hver dag, som er fyldt med smag, og ikke tager mere end 30 minutter, at tilberede.

Der er et hav af valgmuligheder, når det kommer til, at vælge en måltidskasse. Du kan i oversigten ovenfor se alle de udbydere, som tilbyder en måltidskasse til 3 personer. Der er måltidskasser til hver en smag. Hvis I er vegetarer er der vegetarkassen, leder du efter den børnevenlige kasse er den der også. Du kan også finde en fiskekasse eller en kød kasse. Der er altså rigtigt mange muligheder. Hvis en af jeres familiemedlemmere lider af en allergi, er det også muligt, at finde glutenfrie og laktosefrie måltidskasser til 3 personer.

Ny madoplevelse hver aften med en målidskasse til tre personer

En måltidskasse til 3 personer, er altså en god løsning til den travle børnefamilie, som ønsker, at spise sundt og varieret, men ikke magter, at stå i køkkenet i flere timer hver aften. Det er tilmed en god løsning til jer, som vil undgå, at handler flere gange om ugen. I kan være sikrer på, at få en madoplevelse hver aften, da det er professionelle kokke, som står for, at udforme opskrifterne. Vær derfor ikke i tvivl om, at I får alt den næring og vitaminer, som I har brug for dagligt – det er der nemlig sørget for!

Hvad er en måltidskasse helt præcist?

Hvis du er i tvivl, hvad en måltidskasse helt præcist er, så vil vi forklare det yderlige i dette afsnit.

Hvis du bestiller en måltidskasse, så får du leveret den hjem til din hoveddør. Det betyder, at du altså ikke selv skal bruge tid på, at lave madplaner og tage i supermarkedet. Du får altså en kasse leveret, som indeholder alle de råvarer og krydderier, som du skal bruge for, at kunne tilberede et lækkert og velsmagende måltid mad, i de antal dage du har bestilt til. Alle ingredienserne er målt og vejet ned til mindste detalje, så du kommer hverken til, at have for meget eller for lidt.

Udover råvarerne, så indeholder måltidskasserne tilmed også opskrifter til de valgte dage. Det kan derfor ikke blive nemmere. Det eneste du reelt set selv skal gøre er, at finde køkkenredskaber frem.  Da du får alle ingredienserne leveret, skal du derfor ikke selv sørge for, at have et store hjemme i køkkenet, udover salt, peber og stegeolie. Du kan bestille en måltidskasse til 3 personer, men du kan altså også bestille måltidskasser til 1, 2, 4, 5 og 6 personer. Der er derfor mulighed for, at små som store familier, til singler, kan få nem, hurtig, sund og velsmagende mad på bordet hver aften.

Måltidskasse til 3 personer leveret lige til din hoveddør

Det bliver som sagt ikke nemmere, at gøre brug af en måltidskasse ugentligt. Udover at du på under 30 minutter kan tilberede et lækkert og velsmagende måltid, vælger mange danskere altså, at benytte sig af en måltidskasse fordi de undgår, at skulle i supermarkedet flere gange om ugen. Måltidskassen bliver altså leveret lige til din hoveddør.

Du kan tilmed selv vælge om du vil have den leveret andetsteds, hvis ikke du føler dig tryg ved, at få den leveret foran din hoveddør, hvor andre kan tage den. Derfor kan du vælge om chaufføren skal aflevere den omme på terrassen, hos naboen eller et helt tredje sted. Derudover kan du være helt tryg ved, at din mad ikke bliver dårlig, hvis ikke du lige er der til, at modtage din måltidskasse til 3 personer. Maden kommer nemlig i en speciel køleboks, hvor råvarerne kan hole sig friske i op til 24 timer, før de behøver, at komme i køleskabet.

Det varierer fra måltidskasse leverandør om, hvorvidt leveringen koster penge eller ej. Nogle tager altså et fast gebyr, andre leverer gratis, og nogle tilbyder gratis levering af og til.

Sund og enkel aftensmad

Hvis du benytter dig af en måltidskasse til 3 personer, så kan du ikke nok med, at få en varieret og sund kost, også være med til, at støtte op om, at mindske madspild. En måltidskasse til 3 personer er nemlig skræddersyet, så man får lige præcis, hvad man har brug for. Det er et ideelt valg til forældre med et barn. På den måde får barnet en masse forskellig mad, samt alt det næring han/hun behøver. En sund kost gør, at man til dagligt har mere energi, samt ens hjernefunktion fungerer bedre.

Derudover, afhængigt af alderen, så er det også en god mulighed for, at lave mad sammen, og få en oplevelse og kvalitetstid sammen. At dit barn hjælper til, gør, at du forhåbentligt undgår, at dit barn bliver kræsen senere hen. Når et familiemedlem er kræsen, gør det ofte, at maden, som bliver serveret på middagsbordet ikke er super varieret eller spændende. At benytte sig af en måltidskasse, giver jer tilmed også inspiration til madlavning fremover. Så er det et plus, at I kan gemme opskrifterne – da I får dem tildelt i papirform.

Derudover er en måltidskasse til 3 personer det rette valg til jer, som vil leve et sundere liv. En måltidskasse kan nemlig hjælpe jer på vej mod en sundere retning. Som udgangspunkt, er alle retterne, som bliver serveret sunde. Det kan selvfølgelig variere lidt, fra om du vælger til den ’kræsne’, eller fiske kassen. Men alle retterne indeholder massere af grøntsager, fuldkorn, og så lidt fedt som muligt (uden at det skal være kedeligt). Mange familier har til vane, at lave de samme retter flere gange om måneden. Men det bliver altså lidt kedeligt i længden, at spise lasagne hver tirsdag, og kartofler 5 gange om ugen.

En måltidskasse til tre personer er et smart valg

Hvis man allerede har købt en måltidskasse til 3 personer, så er man som regel mere tilbøjelig for, at få lavet aftensmad i de dage man har bestilt til. Det er nemmere, at tage sig sammen til, at lave et måltid, når du ved du har alle ingredienserne og har en opskrift. Derudover tager det heller ikke mere end 30 minutter, at tilberede. Hvis du derimod ikke har noget mad i køleskabet og først skal ud og handle ind, så ender mange ofte med, at ty til fast food eller færdiglavede retter.

Aftensmad og den travle hverdag

For de fleste danskere er aftensmad det vigtigste tidspunkt på dagen, da alle som regel er samlet. Da det for mange godt kan være svært, at finde tid til aftensmaden og hygge, er en måltidskasse til 3 personer et rigtigt godt valg. Du kan nemlig få tid til både, at spise et sundt og nærende aftensmåltid, som du har lavet hurtigt, mens du hygger med din familie. De fleste vil ikke bare ’spise for, at leve’, og altså spise noget dårligt mad hver dag. Men derimod vil folk gerne spise lækker mad, som ikke kun består af, at putte tilfældig og måske dårlig mad i munden. For danskere forbindes mad nemlig med hygge, og er derfor ikke kun en ’ting’ som skal overståes.

Vi har alle prøvet, at have en travl hverdag, hvor vi knap nok når, at binde snørrebåndene på vores sko. Derfor bliver aftensmåltiderne ofte mindre sunde end, hvad man ønsker, hvilket kan give en masse frustrationer. Du/I kan undgå, at gå rundt med følelsen af, at have dårlig samvittighed over, at spise dårlig mad. Løsningen til jer er, at bestille en måltidskasse til 3 personer. På den måde får I sund, hurtig og lækker hjemmelavet mad. Det slår på alle dage fast food, da du helt præcist ved, hvad der er i den mad du spiser.

Slip for madplaner og indkøb – hyg med familien istedet

Ved at benytte dig af en måltidskasse til 3 personer, så undgår du altså skulle i supermarkedet flere gange om ugen. Den tid kan du bruge til, at hygge med familien. Du kan også udnytte tiden til andre daglige gøremål, som du ikke har tid til, da du skal handle ind.

Det kan godt være, at din søster er mega overskudsagtig, og, hver søndag handler stort ind til hele ugen ud fra hendes madplan. For hende og familien kan det være, at de nyder, at handle ind, og selv bruge tid på, at finde spændende retter, at lave. Men det betyder ikke, at det skal være ens for alle familier.

Spar tid og penge med en måltidskasse til 3 personer

Tilbring mere tid med familien med en måltidskasse til 3 personer.Hvis du benytter dig af en måltidskasse til 3 personer, kan du spare en hel del penge. Mange tror, at det faktisk vil blive dyrere, at købe en måltidskasse. Dog er det faktisk omvendt.

Er du overhovedet klar over, hvor mange penge du bruger på, at handle hver uge? Hvis du går i supermarkedet flere gang om ugen, så bruger du nemt en stor sjat penge, da man ofte ender med, at impulskøbe.

Når du benytter dig af en måltidskasse, så behøver du heller ikke bruge tid på, at lave madplaner. Du vil komme til, at spise meget varieret med en måltidskasse til 3 personer.

Du vil opleve, at du bruger færre penge, som du kan bruge på noget andet. Lav eventuelt et madbudget over, hvor mange penge du bruger på mad om måneden. Og sammenlign dette med, hvor meget det vil koste dig, at benytte dig af en måltidskasse til 3 personer.

Ydermere, så hjælper du også miljøet, ved ikke, at smide for meget mad ud i skraldespanden. Det gode ved en måltidskasse er, at da du får lige præcist den mængde mad som du behøver.

Det betyder, at du ikke kommer til, at stå tilbage med f.eks. 3 squash. Du får nemlig det præcise antal grøntsager, kød, krydderier osv, som du skal bruge for, at tilberede retten.

Gode grunde til, at benytte sig af en måltidskasse til 3 personer

Der er derfor mange gode grunde til, at vælge en måltidskasse til 3 personer.

  1. Du får mere tid med din familie og får tid til andre vigtige gøremål.
  2. Når du benytter dig af en måltidskassse, så kommer du til, at spare en del penge.
  3. Du får tilmed ny inspiration til lækkert, sundt og velsmagende mad.
  4. Derudover får opskrifterne og råvarerne leveret lige til døren. Det betyder, at du undgår, at skulle i supermarkedet flere gange om ugen. Det betyder tilmed, at du er fri for selv, at lave en madplan.
  5. Du kan nemt finde en måltidskasse, som falder ind i dig og din families smag.
Nick Nørgaard
Latest posts by Nick Nørgaard (see all)
Måltidskasser fra Retnemt