Måltidskasser leveret til døren I dag
De bedste måltidskasser
samlet et sted

Herunder finder du de bedste måltidskasser lige til døren.
Med en måltidskasse får du en sund, lækker og varieret kost,
uden at det skal være besværligt.

Søg efter måltidskasse

Nem Aftensmad – Sundt Mad På Under 30 Minutter

Med en måltidskasse kan du få nem aftensmad på under 30 minutter. Det er sundt, lækkert og velsmagende selv om det er nem aftensmad.

Spar 40 % rabat på din første kasse + 20 % rabat på de næste fire kasser
1
25% rabat på første bestilling med rabatkoden: RABAT25
2
Få op til 1.199 kr. i rabat + gratis dessert for livet
3
Spar 25% på de 3 første måltidskasser med rabatkoden: Velkommen2024
Spar op til 944 kr. på dine 3 første måltidskasser - 1x30% + 2x20%
Med Rabatkoden: HVERDAG30_AFF
25% rabat på første måltidskasse
Spar 10% på dine første 2 leveringer
Spar 10% på dine første 2 leveringer
Få op til 1.199 kr. i rabat + gratis dessert for livet
3
25% rabat på første bestilling med rabatkoden: RABAT25
2
Spar 40 % rabat på din første kasse + 20 % rabat på de næste fire kasser
1

Nem aftensmad

I en travl hverdag kan det være svært, at finde tid til, at stå i køkkenet og lave et lækkert og sundt aftensmåltid. Nem aftensmad bliver ofte set som junkfood eller ’retter’ som pasta med ketchup. Hvis du benytter dig af en måltidskasse, så kan du være sikret nem aftensmad hver dag. Det er ikke kedelig nem aftensmad, men derimod velsmagende, sundt og lækkert.

Det er professionelle kokke, som står for, at udforme opskrifter. Disse opskrifter tager maksimum 30 minutter, at tilberede. Du kan altid være sikret sundt og velsmagende mad med en måltidskasse. Og på samme tid, kan du være sikret nem aftensmad. Du behøver altå ikke være en professionel kok, eller i det hele taget vide en hel masse om madlavning, for at kunne tilberede et måltid mad. Det er nemme og overskuelige opskrifter som du får tildelt. Du behøver tilmed heller ikke have en masse ingredienser liggende.

De fleste måltidskasse udbydere, kræver dog, at du har salt, peber og stegeolie i dit hjem. Det bliver altså ikke meget nemmere. Derudover får du leveret den valgte måltidskasse direkte til din dør, så du undgår altså trælse ture i supermarkedet flere gange om ugen.

Tilbered nem aftensmad med en måltidskasse

I en familie med en travl hverdag, er der mange bolde i luften i form af fritidsaktiviteter, arbejde, hente børn osv. Det er derfor en kæmpe hjælp for mange familier, at de kan få nem aftensmad, som ikke tager alverdens tid at forberede, men stadig er sundt og velsmagende.

Nem sund aftensmad

Med en måltidskasse, om det er til 1, 2 eller 5 personer, så kan du altid være sikret, at få nem sund aftensmad hver dag. Ideen med en nem måltidskasse er, at hjælpe danskere så meget som muligt med, at få hverdagen til, at hænge sammen. Du kan finde et hav af måltidskasser, som vil glæde både de store såvel de smås munde. Der er alt lige fra den børnevenlige kasse, til fiskekassen, til vegetar kasse, til allergi kassen og mange flere måltidskasser, at vælge imellem. Alle opskrifter i de forskellige kasser er fyldt med grøntsager, fuldkorn og protein. Du kan derfor være sikret alle de vitaminer og næring som du dagligt har behov for.

Med en nem måltidskasse, så undgår du:

  1. At udforme madplaner hver uge.
  2. Du undgår trælse ture i supermarkedet kl. 16, hvor alle har fri fra arbejde, og køen rækker helt ned til køledisken.
  3. Du undgår, at impulskøbe ting du egentligt ikke har brug for. Og du undgår tilmed, at smide usunde madvarer ned i kurven.
  4. Så undgår du tilmed også, at spise de samme retter igen og igen hver uge. Det kan altså godt blive lidt kedeligt i længden, at spise lasagne hver tirsdag, og kartofler 4 gange om ugen.
  5. Derudover får du mere tid til dig selv, familien og andre vigtige gøremål, som du måske har haft svært ved, at finde tid til.
  6. Og det vigtigste af alt, så kan du være med i kampen om, at mindske madspild! Med en nem måltidskasse får du lige præcis de råvarer som du har brug for, for at kunne udforme aftensmåltidet, hverken mere eller mindre. På den måde undgår du, at smide mad i skraldespanden. Vidste du, at danskere i gennemsnit smider flere kilo mad ud om ugen?

Nem aftensmad lige til døren

En nem måltidskasse kan altså ikke blive meget nemmere. I oversigten ovenfor, vælger du den måltidskasse, som passer bedst til dig og dine madønsker. Herefter vil du få måltidskassen leveret lige til døren. Du behøver altså ikke tage i supermarkedet, for at få lækre råvarer til aftensmaden. Hvis du ikke er vild med ideen om, at måltidskassen står foran din hoveddør, hvor andre muligvis kan snuppe den, så har du faktisk mulighed for selv, at vælge, hvor de skal stille den. Om det er omme i baghaven på terrassen, eller hos din nabo, så er det muligt, så længe du giver udbringeren besked.

Det betyder altså, at du ikke behøver, at være hjemme for, at kune modtage din måltidskasse. Derudover bliver maden leveret i en speciel køleboks, som gør, at råvarerne kan holde sig friske i op til 24 timer, før de behøver, at komme i køleskabet.

Ved at vælge, at få din måltidskasse leveret lige til døren, ja så undgår du altså trælse ture til supermarkedet op til flere gange om ugen. Der er samtidigt også rig mulighed for, at udfordre dig selv og din familie i køkkenet ved, at gøre brug af en måltidskasse. De professionelle kokke, som udformer opskrifterne laver aldrig de samme opskrifter. Derfor vil du helt sikkert vil komme på udebane, og lære nye ingredienser og krydderier, at kende. Det er derudover en god mulighed til senere hen. Mange benytter sig tilmed af en måltidskasse, da de har mistet kreativiteten i køkkenet. En måltidskasse er derfor god inspiration til, at udvide dit mad repertoire.

Fri fragt

Inden du vælger en måltidskasse udbyder, så undersøg om, hvorvidt fragten er inkluderet. De fleste leverandører tilbyder fri fragt. Der er dog nogle, hvor du skal betale et mindre beløb for, at få det leveret. De fleste måltidskasser kører løbende med rabatter, hvor fragten her er inkluderet. Vi anbefaler derfor, at du ’surfer’ lidt rundt på de forskellige måltidskasse leverandører, inden du beslutter dig for en udbyder af nem aftensmad.

Nem aftensmad til 2

Om du er 1, 2 eller 4 personer, så kan du/I have mindst lige så meget brug for en måltidskasse. Når man har børn, er der fritidsaktiviter, arbejde osv., at tænke på, og når man er 2, har folk ofte travlt på arbejde, træning og hygge med vennerne, og når du kun er dig selv, kan du have mindst lige så travlt med alle hverdagens gøremål.

Du kan finde et hav af måltidskasser, som tilbyder nem aftensmad til 2 personer. Med en måltidskasse kan I som par udforske køkkenet sammen. På den måde kan I få kvalitetstid sammen, hvem ved, måske I lærer en ting eller to om hinanden?

Med en måltidskasse til 2  personer, kan I spare en masse penge på madfronten. Mange tror, at det faktisk er dyrere, at benytte sig af en måltidskasse, da man får leveret nemt og sundt mad med opskrift lige til døren. Men faktisk er det, det komplet modsatte. Først og fremmest så undgår du/I at tage i supermarkedet flere gange om ugen, som ofte resulterer i køb af unødvendige ting. Du får leveret lige præcis den mængde råvarer som du skal bruge for, at kunne udforme nem aftensmad.

Hvis du f.eks. skal bruge én porrer i din opskrift, så får du tilmed også kun leveret én porrer. Hvis du derimod skal til supermarkedet for, at handle porrer ind, så køber du altså et helt bundt, da det er mere eller mindre umuligt, at købe dem enkeltvis. På den måde undgår du, at smide mad ud sidst på ugen, som du ikke har fået spist. Det er nemlig ikke alle, som er lige kreative til, at bruge rester fra kølekabet.

Nem aftensmad til 1

Nem aftensmad til 1 person er tilmed blevet super populært blandt danskerne de seneste år. Mange singler har opgivet, at lave det helt store måltid mad, når det bare er til dem selv. Det ender derfor ofte ud i rugbrød, eller andet kedeligt mad. Hvorfor kun spise lækker og velsmagende mad når man er flere? Med en måltidskasse til 1 person, kan du hver dag få nem aftensmad, som er sundt, lækkert og velsmagende. Det tager altså ikke mere end 30 minutter, at tilberede, hvilket giver dig masser af tid til, at hygge med vennerne, træne og, hvad du end bruger din tid på.

Opskrifter på nem aftensmad

I alle måltidskasser får du leveret opskrifter til alle de dage som du har bestilt mad til. Du undgår derfor selv, at skulle tage initiativ til, at finde frem til, hvad for noget mad du vil lave. Med en måltidskasse undgår du, at tænke på maplaner, opskrifter, at handle og, at stå i køkkenet i mere end 30 minutter ad gangen. Du kan altid regne med, at få opskrifter til nem aftensmad. Og du kan tilmed altid regne med, at få sundt og velsmagende aftensmad.

Nick Nørgaard
Latest posts by Nick Nørgaard (see all)
Måltidskasser fra Retnemt