Måltidskasser leveret til døren I dag
De bedste måltidskasser
samlet et sted

Herunder finder du de bedste måltidskasser lige til døren.
Med en måltidskasse får du en sund, lækker og varieret kost,
uden at det skal være besværligt.

Søg efter måltidskasse

Måltidskasse Til 2 Personer ⇒ Få Mere Ud Af Din Hverdag

Leder du efter en måltidskasse til 2 personer? Så tilbyder vi et hav af forskellige måltidskasser til to personer, lige fra den kræsne til den nysgerrige

25% rabat på første bestilling med rabatkoden: RABAT25
Få op til 1.199 kr. i rabat + gratis dessert for livet
Spar 25% på de 3 første måltidskasser med rabatkoden: Velkommen2024
Spar op til 944 kr. på dine 3 første måltidskasser - 1x30% + 2x20%
Med Rabatkoden: HVERDAG30_AFF
25% rabat på første måltidskasse

Måltidskasser til 2 personer

Om du er 2, 3 eller 5 personer, så er aftensmad rundt om bordet for mange familier og par dagens højdepunkt. Det er her man efter en lang dag, kan sætte sig ved middagsbordet, snakke om dagens begivenheder og spise et lækkert måltid mad. Med en måltidskasse til 2 personer, kan du få mere tid til hygge med dine nærmeste, frem for, at stå og lave mad i flere timer. Retterne fra måltidskasserne tager som regel maksimum 30 min af tilberede.

Vær kreative i køkkenet sammen, med en måltidskasse til 2 personer

Overskuddet forsvinder hurtigt hos folk, som kommer sent hjem fra arbejde, og derefter skal i gang med madlavningen. Det kan være der også lige skal handles ind på vej hjem fra arbejde, hvorfor man først ender med, at spise en sen aftensmad.

Det er vigtigt, at man får lavet varieret mad hver dag, da vi som mennesker har brug for en masse forskellig næring og vitaminer for, at fungerer optimalt. Mange mærker tilmed mangel på energi, hvis de spiser fast food for ofte. Dog kan det være svært, at være kreativ og finde motivationen frem i køkkenet hver aften. Derfor er en måltidskasse til 2 personer en god idé, til dig, som mangler inspiration.

Udforsk køkkenet sammen

Med en måltidskasse til 2 personer, får du leveret alle råvarerne, samt opskrifter til de valgte dage. Så det eneste du reelt set skal bekymre dig om er, at finde gryderne frem. Hvis man vælger en måltidskasse til 2 personer som et par, giver det også mulighed for, at udforske køkkenet sammen. I bliver nemlig udforsket med nye ingredienser og lækre råvarer hver dag. På den måde, kan I få kvalitetstid sammen – måske I lærer en ting eller to?

Du kan finde vores udbydere af måltidskasser til 2 personer i oversigten ovenfor. Benyt dig af en måltidskasse, og få mere tid til de vigtige daglige gøremål.

Hvordan fungerer en måltidskasse til 2 personer helt præcist?

En måltidskasse fungerer sådan, at du får leveret det præcise antal af råvarer og opskrifter. Der er målt og vejet af, så du har præcist det du skal bruge til, at forberede din aftensmad. Det vil sige, at der hverken er en tomat for meget eller for lidt. Hvis du benytter dig af en måltidskasse hver uge, kan du være sikker på, ikke, at få den samme opskrift tildelt. Der er kokke tildelt hver måltidskasse udbyder, som hver uge står for, at komme med nye og spændende opskrifter. Det eneste du selv skal have i køkkenet er salt og peber, samt køkkenredskaber. Ellers sørger de for, at alle ingredienserne er inkluderet i måltidskassen.

Måltidskasse til 2 personer leveret direkte til døren

Det smarte ved en måltidskasse til 2 personer er, at du får den leveret lige til døren. Hvis du ikke er meget for, at få den leveret til din hoveddør, hvor andre kan snuppe den, ja, så har du altså muligheden for, at vælge et andet sted, som udbringeren skal stille den. Det kan være du hellere vil have den stillet omme i baghaven, på terrassen eller hos naboen. Det betyder, at du altså ikke behøver, at være hjemme for, at få din måltidskasse leveret. Din måltidskasse til 2 personer kommer leveret i en køleboks, så de friske råvarer altid holder sig friske i op til 24 timer, inden de behøver, at komme på køl.

Ved at få din måltidskasse leveret lige til døren, så undgår du altså unødvendige ture til supermarkedet flere gange om ugen. Der er tilmed også mulighed for, at udfordre din egen og måske kærestens smagsløg, ved at spise nye og forskellige retter hver dag. Måltidskasserne består altid af friske og næsten 100% økologiske råvarer.

Det er forskelligt fra låneudbyder til låneudbyder, om leveringen koster penge eller er gratis. Du kan ofte finde tilbud hos de forskellige måltidskasser, hvor leveringen ofte er inkluderet. I oversigten ovenfor, kan du finde en liste over vores måltidskasser til 2 personer. Vi anbefaler, at du kigger lidt rundt på de forskellige måltidskasser, før du bestiller en. De tilbyder nemlig alle et stort udvalg af lækre måltidskasser, som falder ind i alles smage.

Nem og sund aftensmad med en måltidskasse

Når du bestiller en måltidskasse til 2 personer, kan du med sikkerhed regne med, at få et lækkert og nærende måltid mad. En måltidskasse er kort sagt – nemt, billigt og velsmagende. Bare fordi du kan have aftensmaden stående på bordet inden for 15- 30 minutter, betyder det altså ikke, at maden ikke kan være super velsmagende – for det er den helt bestemt! Det bliver ikke nemmere, når du får alt, hvad du behøver for, at udforme et lækkert måltid mad.

Da alle måltidskasser på bedste vis stræber efter, at lave så varierede opskrifter som muligt, er det også vigtigt, at de så vidt som muligt laver sunde og spændende opskrifter. Der er et hav af forskellige måltidskasse udbydere, at vælge imellem. Du kan vælge lige fra vegetarkassen, til den kræsne kasse, til kassen med inspiration fra hele verden. Vi kan derfor forsikre dig om, at du nok skal finde en kasse, som passer helt perfekt til jeres behov og madønsker.

Med en måltidskasse leveret til døren, kan du altså spare rigtigt mange timer i supermarkedet, så du bruger din tid på gøremål, du måske længe ikke har haft tid til. En måltidskasse er derfor en super nem løsning, til dig, som mangler timer på døgnet, og ikke har lyst til, at bruge hele aftenen på, at stå i køkkenet. Hvis dig og din partner begge har en travl hverdag, vil en måltidskasse til 2 personer være en god løsning for, at skabe mere tid sammen.

Spar penge med en måltidskasse til 2 personer

Nogle kigger på priserne på måltidskasser og tænker, at det faktisk er en dyr affære, at få leveret en kasse hver uge. Men har du egentligt styr på, eller overvejet, hvor mange penge du reelt set handler ind for hver uge? Nogle handler ind stort set hver dag, da de handler ind til aftenens mad. Hver gang du handler ind, er du mere tilbøjelig for, at komme varer ned i kurven, som du reelt set ikke har brug for. Mange ender også med, at købe chips, slik osv. Hvis du er god til, at lave madplan for ugen, kan du godt spare penge på denne front, dog impulskøber mange stadig. Så selv om du har et ugentligt madbudget på 700 kr., så kan du snildt have brugt 300 kr. ekstra på bare usunde og unødvendige varer.

Når du bestiller en måltidskasse til 2, så undgår du, at tage i supermarkedet oftere end nødvendigt. Du kan altså spare en masse penge ved, at benytte dig af en måltidskasse. Tilmed, vil du også opleve, at du smider mindre mad ud i skraldespanden. Du kan på den måde også støtte op om mindre madspild, som vi vil komme nærmere ind på længere nede i teksten.

Få mere tid til vigtige ting med en måltidskasse til 2 personer

De fleste mennesker elsker, at stå i køkkenet og lave mad, nogle nyder endda, at stå i køkkenet i flere timer for, at lave et ordentligt og velsmagende måltid. Hvis man vil lave et velsmagende måltid, kan det meget hurtigt komme til, at tage op til flere timer. Det ville være dejligt, at kunne spise lækkert mad hver dag, de fleste har dog bare ikke tiden eller overskud til, at stå i køkkenet hele aftenen. Mange har jo også træning, venne-tid og andre ting, at se til i løbet af ugen. Derfor kan du med en nem måltidskasse til 2 personer, få lækkert og velsmagende mad på bordet hver aften. Så bliver det ikke nemmere, at lave et godt og sundt måltid mad.

Hjælp til med, at bekæmpe madspild med en måltidskasse

Få mere tid til daglige gøremål med en måltidskasse til 2 personer

De seneste år, er der kommet rigtigt meget fokus, at mindske madspild. I de danske hjem, bliver der hver måned smidt flere kilo madvarer ud i skraldespanden. Der er kommet stor fokus på det i Danmark, da man er blevet mere opmærksom på, hvor mange som egentligt sulter verden over.

Der bliver simpelthen handlet mere ind end, hvad folk får spist. En af grundene til det er, at når man køber friske råvarer, at der som regel kommer flere stykker i en pakke. Du kan f.eks. ikke bare købe en porrer, men derimod får du 4-5 porrer. Hvis du altså derfor kun skal bruge en porrer til din aftensmad, så er det ikke sikkert, at du får brugt de resterende porrer i andre retter.

Det er ikke kun i private hjem danskerne er blevet opmærksomme på madspild. Danske virksomheder er tilmed også blevet meget mere bevidste om ikke, at smide mad ud. Hos danske supermarkeder f.eks. bliver varer med kort holdbarhed nedsat gevaldigt i pris.

Mange restauranter tilbyder, at sælge mad-bokse til få penge efter lukketid, så det undgår, at blive smidt ud. Der er altså derfor kommet meget mere fokus på, at mindske madspil så meget som muligt.

Derfor er måltidskasser blevet super populære blandt danskerne de seneste år, da det formindsker madspild i deres hjem. Man får nemlig lige præcis, hvad man har brug for, målt og vejet ned til mindste detalje. Så når du køber en måltidskasse til 2 personer, så får du hverken mere eller mindre mad, så du undgår, at smide mad ud. Det gavner altså miljøet, at benytte sig af en måltidskasse til 2 personer.

Udvid dine kulinariske evner i køkkenet

Der er mange gode grunde til, at vælge en måltidskasse til 2 personer. Først og fremmest bliver man hurtig træt af, at lave det samme mad hver uge. En pasta kødsovs smager fremragende, men måske ikke, hvis man spiser det to gange om ugen. Derfor kan en måltidskasse hjælpe til med, at få inspiration i køkkenet igen. Det kan godt være, at du tror, at du kender til alt, der har med madlavning, at gøre.

Men bare vent, vi lover, at du nu nok skal komme på udebane med nogle af retterne. Kokkene, som planlægger opskrifterne, er gode til, at inddrage alverdens krydderier (alt afhængigt af, hvilken måltidskasse du vælger). Du vil derfor højst sandsynligt opleve, at du udvider dine kulinariske evner i køkkenet. Dem kan du jo også bruge senere hen, hvis ikke du vælger, at fortsætte med en måltidskasse. Du lærer altså nye retter, som du kan beholde opskrifter på, og beholde til senere brug.

Hvis man har en tendens til, at være lidt kræsen, så er en måltidskasse en hammer god løsning. Der er nemlig større chance for, at du afprøver noget nyt, og på den måde styre udenom forskellige kræsdenheder. At folk er kræsne, har det med, at begrænse, hvad der bliver serveret på middagsbordet.

Er du allergisk?

Hvis du er allergisk over for nogle specifikke fødevarer, så er det altså også muligt, at finde en måltidskasse til 2 personer. Nogle mennesker er desværre så allergiske, at det kan være livstruende, hvis de f.eks. spiser peanuts. Du kan derfor hos de fleste måltidskasse udbydere finde kasser, som tager hensyn til de mest udbredte allergier og intolerancer. Der er f.eks. en måltidskasse, som er glutenfri, eller en måltidskasse, som er laktose fri. Du skal derfor ikke være bange for ikke, at kunne finde en måltidskasse, bare fordi der er nogle madprodukter du ikke kan tåle.

Fordelene ved en måltidskasse til to personer

Der er langt fra flere fordele end ulemper når det kommer til, at benytte sig af en måltidskasse til 2 personer. Hvis du stadig er i tvivl om, hvilke fordele det giver dig i hverdagen, så vil vi beskrive dem nedenfor:

#1. Det er en fantastisk måde, at få ny inspiration til aftensmaden på. Du behøver ikke selv tænke over, hvad, der skal laves til aftensmad – det er nemlig sørget for dig!

#2. Med en måltidskasse til 2 personer får du lækre opskrifter. Du vil hver dag kunne tilberede et velsmagende måltid, som ovenikøbet er nemt, at lave – win-win!

#3. Hvis du benytter dig af en måltidskasse, kan du altså spare rigtigt mange penge på madkontoen. Du handler ikke lige så ofte ind, og undgår derfor også søde fristelser.

#4. Du vil opleve mere overskud til daglige gøremål, samt du vil få mere tid til vennerne og familien, ved ikke, at bruge flere timer i køkkenet hver aften.

#5. Du kan tilmed altid regne med, at få en sund og varieret kost med en måltidskasse. Der bliver sørget for, at du får alt den næring og vitaminer, som du har brug for.

#6. Stort set alle måltidskasser udformer opskrifter med økologiske varer. Du kan derfor være 95% sikker på, at alle dine råvarer vil være økologiske og af god kvalitet.

#7. Der er et hav af måltidskasse udbydere, at vælge imellem. Det er derfor nemt, at finde kasser, som vil behage alle – både store som små.

#8. En måltidskasse til 2 personer er generelt bare en super god ide, hvis man har en travl hverdag, samt har mistet kreativiteten i køkkenet.

Bestil en måltidskasse til 2 personer

Der er altså rigtigt mange fordele ved, at benytte sig af en måltidskasse til 2 personer. Vi ser ikke nogen ulempe i en måltidskasse, da det som sagt ikke kan blive nemmere. Dog skal du være opmærksom på, at folk jo spiser forskellige portionsstørrelser, hvilket der derfor hos nogle vil være rester til frokosten næste dag, hvor der ved andre vil blive spist op.

Find din favorit måltidskasse til 2 personer i oversigten allerede nu, og bestil i dag!

 

Nick Nørgaard
Latest posts by Nick Nørgaard (see all)
Måltidskasser fra Retnemt