Måltidskasser leveret til døren I dag

De bedste måltidskasser
samlet et sted


Herunder finder du de bedste måltidskasser lige til døren.
Med en måltidskasse får du en sund, lækker og varieret kost,
uden at det skal være besværligt.

Søg efter måltidskasse

Måltidskasse Til 2 Personer ⇒ Få Mere Ud Af Din Hverdag

Leder du efter en måltidskasse til 2 personer? Så tilbyder vi et hav af forskellige måltidskasser til to personer, lige fra den kræsne til den nysgerrige

  Antal personer Måltider pr. uge Pris pr. person Tilbud  
Pris F.ra .43  hos Aarstiderne 1-5  personer

3-5 måltider

Fra 43  kr. Bestil online og få en gratis gave laan-url

Flere detaljer om Aarstiderne

Pris Fra. 63 hos Simple Feast 2-5 personer

3 måltider

Fra 63 kr. 25% på første ugekasse: INTRO25 laan-url

Flere detaljer om Simple Feast

Pris Fra. 35 hos RetNemt.dk 2-6 personer

1-5 måltider

Fra 35 kr. Spar 20 % på de to første leverancer laan-url

Flere detaljer om RetNemt.dk

Pris F.ra .102 hos Den Grønne Asparges 2-6  personer

3-4 måltider

Fra 102 kr. Spar 25% på de to første kasser. Rabatkode: INTRO25 laan-url

Flere detaljer om Den Grønne Asparges

Pris Fra. 81 hos Familiemåltider.dk 1-4 personer

4 måltider

Fra 81 kr. 50% rabat på næste uge levering, ved blot at skaffe en ny kunde, som henviser til dig. laan-url

Flere detaljer om Familiemåltider.dk

Pris F.ra .300 hos ChefMade 6-120 personer

1-7 måltider

Fra 300 kr. Løbende rabatter laan-url

Flere detaljer om ChefMade

Pris Fr.a 1..25 hos Osuma 1+ personer

1+ måltider

Fra 1.25 kr. Gratis forsendelse med kode: NYKUNDE. Yderligere 100 Kr. rabat på en måltidskasse med kode: MÅLTIDSKASSE2019. laan-url

Flere detaljer om Osuma

Pris Fra. 99 hos FitnessKassen 1+ personer

5-12 måltider

Fra 99 kr. Første box fra 99,- laan-url

Flere detaljer om FitnessKassen

Pris F.ra .139 hos SnackMover 1+ personer

30 dages snack

Fra 139 kr. Der tildeles løbende rabatter laan-url

Flere detaljer om SnackMover

Pris F.ra .199 hos Munchbox 1+ personer

30 dages snack

Fra 199 kr. Tilbud kommer løbende laan-url

Flere detaljer om Munchbox

Pris Fra. 43..33 hos Skagenfood 1+ personer

Fra 43.33 kr. 3 GRATIS leveringer af 600 gram pivfriske rødspættefileter laan-url

Flere detaljer om SkagenFood

Pris Fra. 50 hos Måltidsboxen 1+ personer

Fra 50 kr. 20% rabat ved bestilling med fast levering! laan-url

Flere detaljer om Måltidsboxen

Pris Fra. 59 hos Det Danske Madhus 1+ personer

Fra 59 kr. Levering af madglæde direkte til din hoveddør. laan-url

Flere detaljer om Det Danske Madhus

Pris Fra. 87 hos Kokkens Hverdagsmad 1+ personer

Fra 87 kr. Køb en kasse og få én gratis laan-url

Flere detaljer om Kokkens Hverdagsmad

Pris Fra. 35 hos 2-6 personer

1-5 måltider

Fra 35 kr. Spar 20 % på de to første leverancer laan-url

Flere detaljer om RetNemt.dk

Pris Fra. 63 hos 2-5 personer

3 måltider

Fra 63 kr. 25% på første ugekasse: INTRO25 laan-url

Flere detaljer om Simple Feast

Pris F.ra .43  hos 1-5  personer

3-5 måltider

Fra 43  kr. Bestil online og få en gratis gave laan-url

Flere detaljer om Aarstiderne

Måltidskasser til 2 personer

Om du er 2, 3 eller 5 personer, så er aftensmad rundt om bordet for mange familier og par dagens højdepunkt. Det er her man efter en lang dag, kan sætte sig ved middagsbordet, snakke om dagens begivenheder og spise et lækkert måltid mad. Med en måltidskasse til 2 personer, kan du få mere tid til hygge med dine nærmeste, frem for at stå og lave mad i flere timer. Retterne fra måltidskasserne tager som regel maksimum 30 min af tilberede.

Vær kreative i køkkenet sammen, med en måltidskasse til 2 personer

Overskuddet forsvinder hurtigt hos folk, som kommer sent hjem fra arbejde, og derefter skal i gang med madlavningen. Det kan være der også lige skal handles ind på vej hjem fra arbejde, hvorfor man først ender med at spise en sen aftensmad.

Det er vigtigt at man får lavet varieret mad hver dag, da vi som mennesker har brug for en masse forskellig næring og vitaminer for at fungerer optimalt. Mange mærker tilmed mangel på energi, hvis de spiser fast food for ofte. Dog kan det være svært at være kreativ og finde motivationen frem i køkkenet hver aften. Derfor er en måltidskasse til 2 personer en god idé, til dig som mangler inspiration.

Udforsk køkkenet sammen

Med en måltidskasse til 2 personer, får du leveret alle råvarerne, samt opskrifter til de valgte dage. Så det eneste du reelt set skal bekymre dig om er, at finde gryderne frem. Hvis man vælger en måltidskasse til 2 personer som et par, giver det også mulighed for at udforske køkkenet sammen. I bliver nemlig udforsket med nye ingredienser og lækre råvarer hver dag. På den måde, kan i få kvalitetstid sammen – måske i lærer en ting eller to?

Du kan finde vores udbydere af måltidskasser til 2 personer i oversigten ovenfor. Benyt dig af en måltidskasse, og få mere tid til de vigtige daglige gøremål.

Hvordan fungerer en måltidskasse til 2 personer helt præcist?

En måltidskasse fungerer sådan, at du får leveret det præcise antal af råvarer og opskrifter. Der er målt og vejet af, så du har præcist det du skal bruge til at forberede din aftensmad. Det vil sige, at der hverken er en tomat for meget eller for lidt. Hvis du benytter dig af en måltidskasse hver uge, kan du være sikker på, ikke at få den samme opskrift tildelt. Der er kokke tildelt hver måltidskasse udbyder, som hver uge står for at komme med nye og spændende opskrifter. Det eneste du selv skal have i køkkenet er salt og peber, samt køkkenredskaber. Ellers sørger de for at alle ingredienserne er inkluderet i måltidskassen.

Måltidskasse til 2 personer leveret direkte til døren

Det smarte ved en måltidskasse til 2 personer er, at du får den leveret lige til døren. Hvis du ikke er meget for at få den leveret til din hoveddør, hvor andre kan snuppe den, ja, så har du altså muligheden for at vælge et andet sted, som udbringeren skal stille den. Det kan være du hellere vil have den stillet omme i baghaven, på terrassen eller hos naboen. Det betyder, at du altså ikke behøver at være hjemme for at få din måltidskasse leveret. Din måltidskasse til 2 personer kommer leveret i en køleboks, så de friske råvarer altid holder sig friske i op til 24 timer, inden de behøver at komme på køl.

Ved at få din måltidskasse leveret lige til døren, så undgår du altså unødvendige ture til supermarkedet flere gange om ugen. Der er tilmed også mulighed for at udfordre din egen og måske kærestens smagsløg, ved at spise nye og forskellige retter hver dag. Måltidskasserne består altid af friske og næsten 100% økologiske råvarer.

Det er forskelligt fra låneudbyder til låneudbyder, om leveringen koster penge eller er gratis. Du kan ofte finde tilbud hos de forskellige måltidskasser, hvor leveringen ofte er inkluderet. I oversigten ovenfor, kan du finde en liste over vores måltidskasser til 2 personer. Vi anbefaler at du kigger lidt rundt på de forskellige måltidskasser, før du bestiller en. De tilbyder nemlig alle et stort udvalg af lækre måltidskasser, som falder ind i alles smage.

Nem og sund aftensmad med en måltidskasse

Når du bestiller en måltidskasse til 2 personer, kan du med sikkerhed regne med at få et lækkert og nærende måltid mad. En måltidskasse er kort sagt – nemt, billigt og velsmagende. Bare fordi du kan have aftensmaden stående på bordet inden for 15- 30 minutter, betyder det altså ikke, at maden ikke kan være super velsmagende – for det er den helt bestemt! Det bliver ikke nemmere, når du får alt hvad du behøver, for at udforme et lækkert måltid mad.

Da alle måltidskasser på bedste vis stræber efter at lave så varierede opskrifter som muligt, er det også vigtigt, at de så vidt som muligt laver sunde og spændende opskrifter. Der er et hav af forskellige måltidskasse udbydere at vælge imellem. Du kan vælge lige fra vegetarkassen, til den kræsne kasse, til kassen med inspiration fra hele verden. Vi kan derfor forsikre dig om, at du nok skal finde en kasse, som passer helt perfekt til jeres behov og madønsker.

Med en måltidskasse leveret til døren, kan du altså spare rigtigt mange timer i supermarkedet, så du bruger din tid på gøremål, du måske længe ikke har haft tid til. En måltidskasse er derfor en super nem løsning, til dig som mangler timer på døgnet, og ikke har lyst til at bruge hele aftenen på at stå i køkkenet. Hvis dig og din partner begge har en travl hverdag, vil en måltidskasse til 2 personer være en god løsning, for at skabe mere tid sammen.

Spar penge med en måltidskasse til 2 personer

Nogle kigger på priserne på måltidskasser og tænker, at det faktisk er en dyr affære, at få leveret en kasse hver uge. Men har du egentligt styr på, eller overvejet hvor mange penge du reelt set handler ind for hver uge? Nogle handler ind stort set hver dag, da de handler ind til aftenens mad. Hver gang du handler ind, er du mere tilbøjelig for at komme varer ned i kurven, som du reelt set ikke har brug for. Mange ender også med at købe chips, slik osv. Hvis du er god til at lave madplan for ugen, kan du godt spare penge på denne front, dog impulskøber mange stadig. Så selv om du har et ugentligt madbudget på 700 kr., så kan du snildt have brugt 300 kr. ekstra på bare usunde og unødvendige varer.

Når du bestiller en måltidskasse til 2, så undgår du at tage i supermarkedet oftere end nødvendigt. Du kan altså spare en masse penge, ved at benytte dig af en måltidskasse. Tilmed, vil du også opleve, at du smider mindre mad ud i skraldespanden. Du kan på den måde også støtte op om mindre madspild, som vi vil komme nærmere ind på længere nede i teksten.

Få mere tid til vigtige ting med en måltidskasse til 2 personer

De fleste mennesker elsker at stå i køkkenet og lave mad, nogle nyder endda at stå i køkkenet i flere timer, for at lave et ordentligt og velsmagende måltid. Hvis man vil lave et velsmagende måltid, kan det meget hurtigt komme til at tage op til flere timer. Det ville være dejligt at kunne spise lækkert mad hver dag, de fleste har dog bare ikke tiden eller overskud til at stå i køkkenet hele aftenen. Mange har jo også træning, venne-tid og andre ting at se til i løbet af ugen. Derfor kan du med en nem måltidskasse til 2 personer, få lækkert og velsmagende mad på bordet hver aften. Så bliver det ikke nemmere at lave et godt og sundt måltid mad.

Hjælp til med at bekæmpe madspild med en måltidskasse

Få mere tid til daglige gøremål med en måltidskasse til 2 personer

De seneste år, er der kommet rigtigt meget fokus at mindske madspild. I de danske hjem, bliver der hver måned smidt flere kilo madvarer ud i skraldespanden. Der er kommet stor fokus på det i Danmark, da man er blevet mere opmærksom på, hvor mange som egentligt sulter verden over.

Der bliver simpelthen handlet mere ind end hvad folk får spist. En af grundene til det er, at når man køber friske råvarer, at der som regel kommer flere stykker i en pakke. Du kan f.eks. ikke bare købe en porrer, men derimod får du 4-5 porrer. Hvis du altså derfor kun skal bruge en porrer til din aftensmad, så er det ikke sikkert, at du får brugt de resterende porrer i andre retter.

Det er ikke kun i private hjem danskerne er blevet opmærksomme på madspild. Danske virksomheder er tilmed også blevet meget mere bevidste om ikke at smide mad ud. Hos danske supermarkeder f.eks. bliver varer med kort holdbarhed nedsat gevaldigt i pris.

Mange restauranter tilbyder at sælge mad-bokse til få penge efter lukketid, så det undgår at blive smidt ud. Der er altså derfor kommet meget mere fokus på at mindske madspil så meget som muligt.

Derfor er måltidskasser blevet super populære blandt danskerne de seneste år, da det formindsker madspild i deres hjem. Man får nemlig lige præcis hvad man har brug for, målt og vejet ned til mindste detalje. Så når du køber en måltidskasse til 2 personer, så får du hverken mere eller mindre mad, så du undgår at smide mad ud. Det gavner altså miljøet at benytte sig af en måltidskasse til 2 personer.

Udvid dine kulinariske evner i køkkenet

Der er mange gode grunde til at vælge en måltidskasse til 2 personer. Først og fremmest bliver man hurtig træt af at lave det samme mad hver uge. En pasta kødsovs smager fremragende, men måske ikke hvis man spiser det to gange om ugen. Derfor kan en måltidskasse hjælpe til med at få inspiration i køkkenet igen. Det kan godt være, at du tror at du kender til alt der har med madlavning at gøre.

Men bare vent, vi lover at du nu nok skal komme på udebane med nogle af retterne. Kokkene som planlægger opskrifterne, er gode til at inddrage alverdens krydderier (alt afhængigt af hvilken måltidskasse du vælger). Du vil derfor højst sandsynligt opleve, at du udvider dine kulinariske evner i køkkenet. Dem kan du jo også bruge senere hen, hvis ikke du vælger at fortsætte med en måltidskasse. Du lærer altså nye retter, som du kan beholde opskrifter på, og beholde til senere brug.

Hvis man har en tendens til at være lidt kræsen, så er en måltidskasse en hammer god løsning. Der er nemlig større chance for, at du afprøver noget nyt, og på den måde styre udenom forskellige kræsdenheder. At folk er kræsne, har det med at begrænse hvad der bliver serveret på middagsbordet.

Er du allergisk?

Hvis du er allergisk over for nogle specifikke fødevarer, så er det altså også muligt at finde en måltidskasse til 2 personer. Nogle mennesker er desværre så allergiske, at det kan være livstruende hvis de f.eks. spiser peanuts. Du kan derfor hos de fleste måltidskasse udbydere finde kasser, som tager hensyn til de mest udbredte allergier og intolerancer. Der er f.eks. en måltidskasse som er glutenfri, eller en måltidskasse som er laktose fri. Du skal derfor ikke være bange for, ikke at kunne finde en måltidskasse, bare fordi der er nogle madprodukter du ikke kan tåle.

Fordelene ved en måltidskasse til to personer

Der er langt fra flere fordele end ulemper når det kommer til at benytte sig af en måltidskasse til 2 personer. Hvis du stadig er i tvivl om hvilke fordele det giver dig i hverdagen, så vil vi beskrive dem nedenfor:

#1. Det er en fantastisk måde at få ny inspiration til aftensmaden på. Du behøver ikke selv tænke over hvad der skal laves til aftensmad – det er nemlig sørget for dig!

#2. Med en måltidskasse til 2 personer får du lækre opskrifter. Du vil hver dag kunne tilberede et velsmagende måltid, som ovenikøbet er nemt at lave – win-win!

#3. Hvis du benytter dig af en måltidskasse, kan du altså spare rigtigt mange penge på madkontoen. Du handler ikke lige så ofte ind, og undgår derfor også søde fristelser.

#4. Du vil opleve mere overskud til daglige gøremål, samt du vil få mere tid til vennerne og familien, ved ikke at bruge flere timer i køkkenet hver aften.

#5. Du kan tilmed altid regne med at få en sund og varieret kost med en måltidskasse. Der bliver sørget for, at du får alt den næring og vitaminer som du har brug for.

#6. Stort set alle måltidskasser udformer opskrifter med økologiske varer. Du kan derfor være 95% sikker på, at alle dine råvarer vil være økologiske og af god kvalitet.

#7. Der er et hav af måltidskasse udbydere at vælge imellem. Det er derfor nemt at finde kasser, som vil behage alle – både store som små.

#8. En måltidskasse til 2 personer er generelt bare en super god ide, hvis man har en travl hverdag, samt har mistet kreativiteten i køkkenet.

Bestil en måltidskasse til 2 personer

Der er altså rigtigt mange fordele ved at benytte sig af en måltidskasse til 2 personer. Vi ser ikke nogen ulempe i en måltidskasse, da det som sagt ikke kan blive nemmere. Dog skal du være opmærksom på, at folk jo spiser forskellige portionsstørrelser, hvilket der derfor hos nogle vil være rester til frokosten næste dag, hvor der ved andre vil blive spist op.

Find din favorit måltidskasse til 2 personer i oversigten allerede nu, og bestil i dag!

 

close

SPAR 20%

  • angle-double-right
    Vil du gerne vide, hvordan du kan vinde 3 måltidskasser?
  • angle-double-right
    Vil du gerne have 20% rabat på dine måltidskasser?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev