Måltidskasser leveret til døren I dag
De bedste måltidskasser
samlet et sted

Herunder finder du de bedste måltidskasser lige til døren.
Med en måltidskasse får du en sund, lækker og varieret kost,
uden at det skal være besværligt.

Søg efter måltidskasse

Madpakke Kasse

Madpakke kasse: Find den ideelle løsning til din madpakke. Vi giver dig landets bedste oversigt, når det gæder hvilken madpakke kasse du skal bestille

Spar 40 % rabat på din første kasse + 20 % rabat på de næste fire kasser
25% rabat på første bestilling med rabatkoden: RABAT25
Få op til 1.199 kr. i rabat + gratis dessert for livet
Spar 25% på de 3 første måltidskasser med rabatkoden: Velkommen2024
Spar op til 944 kr. på dine 3 første måltidskasser - 1x30% + 2x20%
Med Rabatkoden: HVERDAG30_AFF
25% rabat på første måltidskasse
Spar 10% på dine første 2 leveringer

Synes du, det er rart at kunne få leveret aftensmaden med tilhørende opskrifter lige til døren? Og kunne du nu også godt tænke dig det samme med maden til madpakken? Det er helt forståeligt, at du gerne vil gøre så mange måltider så nemme som overhovedet muligt. Særligt madpakken kan være det måltid, der hurtigt bliver lidt kedeligt, fordi det skal gå nemt og hurtigt om aftenen.

Men med en madpakke kasse bliver det hele lidt mere spændende og sjovere, fordi du ikke behøver stå og tage stilling til, hvad du eller børnene godt kunne tænke sig at have med – eller at stå og bruge en masse tid på det i køkkenet.

Der er endnu ikke så mange leverandører af måltidskasser, der har sammensat en madpakke kasse. Men, det er ikke helt umuligt at finde – særligt heller ikke, hvis du gerne vil være fri for den daglige rugbrødsmadder eller den kedelige salat, som du altid får blandet sammen. Madpakken skal være spændende, og noget man glæder sig til, og det bliver det med en madpakke kasse.

Hvor kan man få en madpakke kasse?

Det er som sagt ikke så udbredt endnu, men det betyder ikke, at det er helt umuligt at få hjælp til madpakken på ugentlig basis.

Sundtakeaway.dk

Sundtakeaway er en af de leverandører, der har været så smarte at tænke alle måltider ind i deres måltidskasser. Derfor kan du med en måltidskasse hos dem vælge morgenmad, middagsmad, aftensmadmad og mellemmåltider i én og samme kasse! I kasserne er der mad til fem dage i ugen. Madpakkeforslagene er alt lige fra grov salat og pastasalat til pasta med kødsovs og græskarsuppe. Der er derfor lagt op til en varieret frokost hele ugen igennem, som du eller børnene ikke på noget tidspunkt bliver træt af at spise.

Aarstiderne

Aarstiderne har ikke en decideret madpakke kasse eller madpakke levering. Men fordi de har så mange forskellige måltidskasser såsom vegetarkassen eller kvikkassen, der egner sig godt til madpakke, er det oplagt også at kigge forbi dem og se, om du skal prøve dette. En madpakke kan sagtens bestå af varme retter, der bare lige skal lunes – så det er oplagt at kigge forbi Aarstiderne også.

Bonzo

Ligesom Aarstiderne har Bonzo heller ikke en decideret madpakke kasse. Til gengæld giver de mulighed for at købe enkelte retter. Vil du derfor gerne have pastaretter, supper eller måske en kødret med i madpakken, som du kan varme, er det faktisk en mulighed. Du kan selv bestemme, hvor meget du gerne vil have, eller hvilke retter det skal være. Det er smart og nemt, da det kun er tilbehøret, der tager tid at lave.

Hvordan foregår madpakke levering?

Det er ret nemt at få din madpakke leveret fra en af leverandørerne af måltidskasser. For alt du skal gøre er bare at vælge den madpakke kasse eller de færdigretter, som du godt kunne tænke dig, og så ellers oplyse, hvornår du ønsker den leveret, eller hvor ofte du ønsker det.

Når du har tilkendegjort dette, bliver madpakke kassen sendt afsted, så du har den på den lovede dato. Skulle du ikke være hjemme på det tidspunkt, hvor de kommer forbi med din madpakke kasse, er det ikke noget problem, da kassen blot bliver stillet foran din hoveddør. Maden leveres altid i en flamingokasse eller anden kasse, der formår at holde maden kølig. Sammen med køleelementer kan maden holde i kassen i mange timer, og du kan derfor godt nå hjem og stille maden i køleskabet, selvom det er flere timer siden, madpakke kassen blev leveret.

Ofte er fragt og levering inkluderet i prisen for den kasse, du leverer. Du skal derfor ofte ikke betale ekstra for det, hvilket kun er endnu en grund til, hvorfor du skal skynde dig at bestille en madpakke kasse.

Få god energi med en madpakke kasse

Selvom man siger, at morgenmaden er det vigtigste måltid på dagen, så er madpakken nu også ganske vigtig. For det er den, der sikrer, at du får et godt skud energi igen og ikke får et blodsukker, der kører op og ned i samme tempo som dit humør.

Med en god madpakke kasse og en god frokost, er der både noget at glæde sig til, men du bliver også i stand til lige at give det sidste på dit arbejde, uden det bliver alt for hårdt eller trættende.

Med en madpakke kasse fra f.eks. sundtakeaway sikrer du, at du får nogle gode og sunde retter, som giver dig de vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer, som du har brug for i din hverdag. Du vil hurtigt kunne mærke en forskel på dit velvære og energiniveau, fra du begynder på madpakke kassen – især hvis du har været vant til at skippe frokosten eller bare tage et enkelt stykke rugbrød med, fordi du ikke rigtig gider spise det. Det smitter så absolut af på dine omgivelser!

Bestil en madpakke kasse og få en god frokost

En madpakke kasse her fra siden er heldigvis ikke særlig dyr i forhold til de retter, du kan komme til at spise fremadrettet. Derfor er det bare med at få bestilt en madpakke kasse allerede i dag, hvis du er fristet og gerne vil prøve at se, om det kunne fungere bedre, end hvad det måske gør nu.

Flere af leverandørerne kører også ofte med nogle opstartsrabatter eller opstartstilbud, som du kan bruge på den første madpakke kasse. Så bliver det lidt ekstra spændende og sjovt at prøve det af, fordi det koster endnu mindre end forventet.

Vi kan dog garantere, at du bliver glad for at få madpakke levering lige til døren, da det sparer dig for en masse tid i supermarkedet, men også gør det nemmere for dig at planlægge og forberede, hvad børnene skal have med i madpakke, eller hvad du skal have med på arbejde.

Mulighederne er ret mange, alsidige og spændende, så uanset hvad du bedst kan lide at spise, vil du helt sikkert kunne finde en god og velsmagende madpakke kasse.

Nick Nørgaard
Latest posts by Nick Nørgaard (see all)
Måltidskasser fra Retnemt