Måltidskasser leveret til døren I dag
De bedste måltidskasser
samlet et sted

Herunder finder du de bedste måltidskasser lige til døren.
Med en måltidskasse får du en sund, lækker og varieret kost,
uden at det skal være besværligt.

Søg efter måltidskasse

Måltidskasser Bedst i Test ⇒ Find Den Rette Måltidskasse

I nedenstående artikel kan du finde frem til måltidskasser bedst i test ✅ Er du i tvivl om hvilken du skal vælge? Læs om måltidskasser bedst i test.

Få op til 1.199 kr. i rabat + gratis dessert for livet
1
25% rabat på første bestilling med rabatkoden: RABAT25
2
Spar 25% på de 3 første måltidskasser med rabatkoden: Velkommen2024
3
Spar 10% på dine første 2 leveringer
Spar op til 539 kr. på dine første 2 måltidskasser
25% rabat på første måltidskasse
Spar 40 % rabat på din første kasse + 20 % rabat på de næste fire kasser
Spar 25% på de 3 første måltidskasser med rabatkoden: Velkommen2024
3
25% rabat på første bestilling med rabatkoden: RABAT25
2
Få op til 1.199 kr. i rabat + gratis dessert for livet
1

Hvorfor vælge en måltidskasse fra bedst i test?

Hvis du allerede har besluttet dig for, eller overvejer, at bestille en måltidskasse, så er du kommet til det rette sted. I løbet af denne artikel, vil du blive guidet igennem de bedste måltidskasser i test. Det er vigtigt, at få skabt sig et overblik over, hvad man egentligt går efter, når man leder efter en måltidskasse. Det skal være en måltidskasse, som afdækker alle jeres/dine individuelle beho. Ikke kun i forhold til smagsløg, men også i forhold til jeres/din økonomi. Der er et hav af måltidskasse leverandører, som har fået høj score i test. Dog variere prisen på disse måltidskasser, som er bedst i test.

Find måltidskasser bedst i test lige her

Der er mange fordele ved, at benytte sig af en måltidskasse. Hver måltidskasse tilbyder kasser til, hver en smag, og hver en allergi. Er du veganer eller vegetar? Har du glutenallergi eller er laktoseintolerant? Eller er du bare ikke særligt glad for fisk? Ja så er der stadig en måltidskasse til dig. Ved at benytte sig af en af måltidskasserne, som er bedst i test, kan du lige nøjagtigt få det mad på bordet som du ønsker, om du er alene der spiser, eller I er 5 i huset.

Nogle udbydere leverer til blot en enkelt dag på ugen, nogle en snack eller ugens brød, mens helt andre tilbyder indhold, der rækker til hele ugen. En måltidskasse er til for, at passe lige nøjagtigt dig/dine families behov.

Træt af, at lave mad?

Det er i dag super nemt, at bestille take away, i stedet for selv, at stå i køkkenet. Det resulterer så desværre I, at maven og mormor armene vokser mere end de burde. Samtidigt forsvinder pengene også. Er du en af de mange danskere, som har en travl hverdag? Eller har du bare mistet inspirationen til, at lave mad? Så er en af måltidskasserne fra bedst i test højst sandsynligt noget for dig. Det kan være svært, at vælge, hvilken/hvilke måltidskasser man skal gå efter. Det er derfor vigtigt, at du sætter dig godt ind I, og sammenligner de forskellige bedst i test måltidskasse leverandører. På den måde kan du finde frem til den leverandør, som dækker dig og din families behov. Tilmed kan du også sammenligne, hvilken der er bedst i pris.

At lave et måltid fra måltidskassen, er nemt og hurtigt. Du får leveret måltidskassen lige til døren. I måltidskassen har du råvarer til de bedste dage målt ned til mindste detalje. Der følger dermed opskrifter med. Der er stort set ikke nogle opskrifter, som tager mere end 30 min at lave.

Fordele

Det gode ved disse måltider er, at du/I får alt den næring og de vitaminer I har brug for, hver eneste dag. Tilmed kræver det ingen planlægning i form af madplaner, og lange kedelige ture i supermarkedet. Når du/I tilbereder maden, får I med sikkerhed øjnene op for nye opskrifter og nye ingredienser. I er derudover med til, at mindske madspild, da I får leveret lige nøjagtigt, hvad I har brug for. I gør derfor jeres eget opskrifts-repertoire og kloden en tjeneste.

Hvis alt dette lyder som noget for dig, så benyt dig af en af måltidskasserne fra bedst i test, og få allerede mere overskud i dag. Som sagt, ligegyldigt hvad, findes den rette måltidskasse til dig og dine behov. Gør det klart fra start af, hvad dine prioriteter er. Hvad end det er økologi, børnevenlighed, den eksperimenterende eller til den veganske, så er der den rette måltidskasse til dig.

Top 5 bedste leverandører af måltidskasser

Vi har testet de 5 bedste måltidskasser i Danmark på pris og kvalitet. Der vil i næste afsnit blevet beskrevet grundende til rækkefølgen. Resultatet af de bedste måltidskasser i test ser således ud:

#1Aarstiderne (Her får du ny grøn inspiration til middagsbordet – fri levering i hele landet)

#2Simple Feast (Stort udvalg af veganske og vegetariske retter – max 10 min. at varme op)

#3RetNemt.dk (Der er ingen binding og gratis udbringning for leveringer over 600 kr.)

#4SkagenFood (Få leveret nogle af de bedste fiskemåltidskasser)

#5Den Grønne Asparges (Du får 25% på de to første kasser)

Måltidskasser bedst i test

I den kommende beskrivelse, vil jeg gennemgå de tre måltidskasser, som vi har vurderet til, at være bedst i test. Aarstiderne er som sagt vores testvinder – altså den måltidskasse, som er bedst i test! Du har sikkert før hørt om Aarstiderne. Aarstiderne er en af de måltidskasser, som har været på markedet i længst tid. Aarstiderne er kendt for, at være så tæt på 100% økologisk som muligt. De leverer yderligere råvarer af høj kvalitet. De formår, at komme med nye og spændende opskrifter, hver eneste uge, og har mere end 70.000 tilfredse kunder. Hvis du interesserer dig for økologi og bæredygtighed, er dette en oplagt måltidskasse for dig.

Ideen bag Aarstiderne er, at din tallerken skal matche med vejret udenfor. Med dette menes der, at opskrifterne bliver udformet på baggrund af årstiden, så du får udnyttet dig af alle årstidens danske råvarer. Måltidskasser fra Aarstiderne passer perfekt til de fleste behov, da det er sundt og varieret kost, der fokuseres meget på.

Aarstidernes måltidskasser

Lige nu tilbyder Aarstiderne dig hele 19 forskellige måltidskasser: Kvikkassen, Børnefamiliekassen, Vegetarkassen, Livretter, 500kaloriekassen, Flexitarkassen, Børnekvik, Proteinkassen, Jeres Favoritter, Vegetar 20 Minutter, Børnevegetar, Den Veganske Måltidskasse, Verdenskassen, 10 Minutterskassen, Sensekassen, Pescetarkassen, Den Glutenfri Veganerkasse, Godmorgenkassen og sidst med ikke mindst Kvikkassen uden fisk. Der er derfor rig mulighed for, at finde netop den måltidskasse, som passer dig/din families behov aller bedst.

Som sagt leveres kasserne med alle de ingredienser, der skal bruges til, at udforme retterne. Der bliver leveret råvarer, som mætter op til fem personer, 3-5 gange om ugen. Med alle de udbudte kasser følger opskrifter, som også kan fås i Aarstidernes egen app. Ideen bag Aarstiderne er ydermere, at gøre, hverdagen for travle familier lettere ved, at tilbyde frugt med sin levering. På den måde undgår du en ekstra tur i supermarkedet, samt du formår, at bevare dit ugentligt frugtbehov.

Derudover bliver Aarstidernes måltidskasse leveret lige til din dør, en gang om ugen. Du får fri fragt, og har tilmed ingen binding. Det vil sige, hvis du ikke føler Aarstidernes måltidskasse er noget for dig, så kan du nemt opsige dit abonnement med to dages varsel.

Aarstiderne blev måltidskassernes testvinder, da de har et så stor udvalg af lækre måltidskasser.

Simple Feast

Simple Feast landede på en flot 2. plads i måltidskasser bedst i test. Det gjorde den fordi det var super lækker og smagfuldt mad, som ikke tager mere end 10 minutter, at varme op.

Simple Feast er en måltidskasse er en god måltidskasse til dig, som er vegetar eller veganer, eller som bare har brug for en pause fra kød. Det kan ofte være svært, at finde frem til veganske eller vegetariske retter, og samtidigt få alt den næring og vitaminer man har brug for. Det kan derfor ofte blive et svært og tidskrævende arbejde, at udforme ikke-animalske retter.

Har du derfor lyst til, at introducere familien eller vennerne for plantebaserede retter, hvor næsten alt forarbejdet er gjort for dig/jer? Så vil 2. pladsen i måltidskasse test Simple Feast helt sikkert være noget for dig/jer.

Ved at bestille en måltidskasse fra Simple Feast, får du tre veganske eller vegetariske aftensmåltider, som stort set kun består af 100% økologiske råvarer. Alle retterne er færdiglavet, hvilket betyder, at det eneste som du skal gøre er, at varme retterne op. Det tager mindre end 10 minutter, hvilket det derfor er en yderste nem aftensmad. Denne måltidskasse er ideel til dig/jer som ofte er på farten og mangler timer i døgnet.

RetNemt.dk

På en fin 3. plads, løb RetNemt.dk med pladsen som måltidskasse bedst i test. Det gjorde den fordi, der var et hav af valgmuligheder, hvilket der altså er noget til, hver en smag. Måltidskasserne kan designes lige som du vil have dem. Da alle familie har forskellige behov, efterkommer RetNemtdk både de store og små’s ønsker. RetNemt.dk leverer desuden råvarer af høj kvalitet.

Du bestiller selv online, og du kan vælge mad til 2-6 personer i op til 5 dage om ugen. Når du bestiller online, kan du fravælge helt op til 23 uønskede ingredienser. Da alle har forskellig smage, er det derfor nemt og bekvemt, at du selv kan styre, hvilke ingredienser, der skal indgå i din aftensmad. Det er derfor med RetNemt.dk nemt, at fravælge det som du ikke bryder dig om.

Du kan hos RetNemt.dk vælge mellem 11 forskellige måltidskasser: Ret økonomisk, Middelhavsret, Ret eksotisk, Ret børnevenlig, Xtra nem, Familieret, By Cofoco, Retsund, Ret luksuriøs, Ret hurtig og til sidst Fiskeret. Du kan som sagt derfor vælge mellem alt fra den økonomiske kasse til den luksuriøse eller hurtige – alt afhængigt af din madlyst og økonomi.

Måltidskassen bliver som ved de andre kasser, også leveret lige til din dør, eller valgte sted. Du behøver ikke være hjemme for, at modtage kassen. Alt du skal gøre er, at lade dem vide, hvor de skal stille den. Derudover tager de forskellige retter maksimum 30 minutter, at tilberede. Du får derfor på kort tid en sund og nærende aftensmad serveret. Der er derfor tid til, at gøre ting du tidligere ikke har haft tid til.

Du har ydermere også muligheden for, at afmelde abonnementet når du vil, da der ikke er nogen binding på.

Hver kasse har sin egen fordel

Selv om vi har fundet, hvem vi synes er de bedste måltidskasser i test, er det som sagt en meget individuel sag. Selv om de fleste måltidskasser tilbyder kasser til familier, singler, de kræsne, allergikerne osv., er kasserne stadig en del forskellige. Hver måltidskasse leverandører tilbyder alle noget forskelligt, hvilke de derfor har, hver deres egen fordel.

Det handler i bund og grund også om, hvilken religion eller overbevisning du har. For måske spiser du slet ikke kød, eller måske spiser du ikke en bestemt slags kød. Det kan også være, at du ikke spiser fisk, eller, at du kun spiser økologisk.

Der er derfor som sagt en del, der skal tages hensyn til. Men som beskrevet tidligere, er der et hav af måltidskasse leverandører, så efter denne gennemgang af testvindere, har du måske fundet din favorit. Hvis ja, er alt du skal gøre bare, at klikke på linket. Hvis ikke, så bliv ved med, at læse om de forskellige inden du finder det helt rigtige match for dig.

Måltidskasser bedst i test trustpilot

Alle måltidskasserne, som har fået bedst i test, har fået anmeldelser inde på trustpilot. Hvis du derfor er i tvivl om, hvilken kasse du skal vælge, så kan det være en god ide, at læse dig til det på trustpilot. Hvis du derimod allerede har fundet den helt perfekte måltidskasse, så ville det være en god ide, at gå ind og skrive en anmeldelse om den. Det kan hjælpe andre til beslutningen om, at vælge netop den måltidskasse.

Genfind madglæden

Genfind madglæden med en måltidskasse bedst i test

At du læser denne artikel, betyder højst sandsynligt, at du er gået hen og blevet lidt træt af take away, eller bare har mistet motivationen og kreativiteten i køkkenet. At du har erkendt, at der er opstået et problem, er første skridt på vejen tilbage til hyggelige stunder i køkkenet.

Du har brug for en holdbar løsning, som ikke består af frosne færdiglavede retter eller take away. Det er her en måltidskasse kommer ind i billedet. Måske har du allerede hørt om dem? Enten i medierne eller fra venner og bekendte, som selv har stiftet bekendtskab med en eller flere fra det store udvalg, som udbydes.

At benytte sig af en måltidskasse er noget mange danskere har fået øjnene op for. Det giver mere frihed og tid i, hverdagen. Ting som man aldrig har haft overskud til, har man lige pludselig tid til.

Lyder det som en god løsning for dig, og noget du har lyst til, at prøve? Så er det kun et klik væk. Det er hurtigt og nemt, når du har fundet den rette måltidskasse til dig og dine behov.

Derfor skal du købe en måltidskasse fra bedst i test

Der er mange fremragende grunde til, hvorfor du skal benytte dig af en måltidskasse. For at gøre det nemmere for dig, har jeg lavet en liste over de bedste grunde. Dette giver dig et overblik over glæderne du kan få ved, at bruge måltidskasser.

Spar tid og penge

Når du benytter dig af en måltidskasse, kan du være sikret at spare både penge og ikke mindst tid. Da de fleste måltider ikke tager mere end 30 minutter, at tilberede, kan du altså lige pludselig bruge din tid meget anderledes. For eksempel kan du bruge den ekstra tid på vennerne og familien. Pengene kan du bruge på sjov og ballade, møbler osv. Der er altså i bund og grund mange penge, at spare på begge parametre.

Slip for de samme kedelige retter

Det er meget normalt, at man i en travl, hverdag ofte ender ud med, at lave de samme 5 retter. Det er ikke kun på grund af travlhed, men manglende inspiration er også en kæmpe faktor til manglende kreativitet i køkkenet. Med en måltidskasse slipper du fuldstændigt for, at bekymre dig om, hvad du skal lave til aftensmad. Disse måltidskasser er nemlig altid fyldt med lækre, sunde og smagfulde opskrifter, som alle kan lide.

Det er nemt

Du kan samtidigt være sikker på, at når du bestiller en måltidskasse, at det altid bliver nemt og lækkert. Du får ydermere et sundt og nærende måltid. Det kan heller ikke blive nemmere. Kassen bliver leveret lige til din hoveddør. Hvis du ønsker den leveret et andet sted, hos din nabo eller ude på terrassen, så er det også muligt. Du behøver altså ikke være hjemme for, at modtage din måltidskasse. Det er derudover også super nemt, at du ikke behøver, at lave madplaner, skrive indkøbssedler og handle for, at få lækker og sund mad på bordet, hver eneste aften.

Der er noget for enhver smag

So jeg også har skrevet om i denne artikel, så er der noget for enhver smag. Der er et hav af forskellige måltidskasser, at vælge imellem. Så altså, om du er vegetar, har glutenallergi, ikke spiser fisk med mere, så er der den rette måltidskasse til dig. Der er altså garanti for, at der findes en kasse til dig, hvad end du bor alene eller skal lave mad til 3 børn. At der er noget for enhver smag, gør det altså derfor mere attraktivt, at gøre brug af en måltidskasse.

Nick Nørgaard
Latest posts by Nick Nørgaard (see all)
Måltidskasser fra Retnemt