Måltidskasser leveret til døren I dag
De bedste måltidskasser
samlet et sted

Herunder finder du de bedste måltidskasser lige til døren.
Med en måltidskasse får du en sund, lækker og varieret kost,
uden at det skal være besværligt.

Søg efter måltidskasse

SkagenFood


Spar 25% på de 3 første måltidskasser med rabatkoden: Velkommen2024
Pris Fra 49hos Skagenfood

Mere om SkagenFood:

SkagenFood
    Hyttefadsvej 8
    9970 Strandby
    Danmark
    [email protected]

 

Skagenfood.dk blev i 2001 etableret af ægteparret Betina Kühn og Peter Bagge-Nielsen. I Skagenfoods måltidskasser får du leveret frisk fisk fra den gældende årstid. Betina og Peter fik inspirationen til Skagenfood, da de i deres familie altid har været glade for fisk. Danskere er generelt ikke særligt gode til, at implementere fisk i deres hverdagskost, hvorfor Skagenfood blev stiftet.

Skagenfood har i dag 20.000 kundeabonnementer på en fiskekasse eller måltidskasse rundt omkring i Danmark. Deres vision har lige fra starten været af skabe gode madoplevelser med friske råvarer.

Skagenfood måltidskasser

Skagenfood har et stort udvalg af måltidskasser. De tilbyder i alt 11 forskellige måltidskasser. Hvis du er en stor fan af fisk, så er dette den rette måltidskasse for dig. Vi er derfor ikke i tvivl om, at du nok skal finde en måltidskasse, som passer perfekt til dig og din families madbehov. Alle måltidskasserne har det tilfælles, at de alle indeholder opskrifter til de valgte dage. Tilmed bliver de alle leveret med friske økologiske råvarer og krydderier.

Vi vil nedenunder nævne de 11 måltidskasser, som Skagenfood tilbyder:

#1. SkagenKassen. Denne kasse er til fiskeelskere. Den indeholder 2 måltider med fisk, og derudover har du mulighed for, at vælge et Heat måltid. Et Heat måltid er en økologisk færdiglavet ret, som bliver lavet af Skagenfoods huskok Jacob Dahl, samt Halkær Ådal og deres dygtige slagtere. Fiskeretterne tager ca. 30 minutter, at tilberede, og Heat retterne ca. 15 minutter.

skagenfood

#2. Go Green Kassen. Opskrifterne til denne kasse er udviklet af Per Nøhr. Du får i denne måltidskasse 1-2 dage med frisk fisk, en dag med kød, og en dag med en grøn ret.

#3. SlankeKassen. Denne kasse er udformet til dig, som gerne vil slanke dig, eller holde den slanke linje. Du får her masser af lækre grøntsager, grove kulhydrater og protein i form af fisk og  kød.

#4. LynKassen. Lynkassen er for dem, som har en ekstra travl hverdag, gerne vil spise sundt og varieret, men ikke har alverdens tid. Et måltid herfra tager mellem 20-30 minutter, at tilberede. Du vil få en blanding af fisk, kød og fjerkræ, samt masser af grønt i denne kasse.

#5. 20 min. Kassen. Denne kasse er udformet til primært børnefamilier, som lever en travl hverdag, og gerne vil have serveret aftensmad kl. 18. I denne kasse får du leveret børnevenlige økologiske færdigretter, som blot skal varmes op og laves ris, pasta kartofler eller andet dertil.

#6. FavoritKassen. Denne kasse er til dem, som ikke er bange for, at prøve noget nyt. I favoritkassen får du måltider fra alverdens kulinariske hjørner. Lige fra fisk, til kød til fjerkræ og en masse grønt.

#7. PescetarKassen. Hvis du ikke spiser kød, men gerne spiser fisk, så er denne kasse det rette valg for dig. Du får her 2 dage med fisk og en dag med en grøntsagsret. Opskrifter til Pescetarkassen er udformet af Jacob Dahl og Peter Nøhr, som begge er super passionerede i, at give gode smagsoplevelser.

#8. Familie X-Lyn. Denne måltidskasse er lavet til familier, som har en x-tra travl hverdag. I får leveret 2 økologiske færdiglavede retter med kød eller fjerkræ, og så får I tilmed leveret en fiskeret. De skal alle varmes op. Sammen med Heat retterne får I en masse grønt dertil.

#9. Heat & Cook. I denne måltidskasse vil du få leveret et økologisk Heat måltid, som ikke kræver andet end opvarmning. Derudover får du leveret råvarer til to dage med enten fisk, kød eller fjerkræ, samt en masse grøntsager. Denne måltidskasse tager mellem 15-30 minutter, at tilberede.

#10. KlarParat Kassen. I denne måltidskasse får du en færdiglavet ret med fisk, som ikke kræver andet end, at blive opvarmet i ovnen. I nogle tilfælde skal du stege eller koge også. Det er en nem måde, at spise fisk på, og dertil kommer lækre grøntsager.

#11. FredagsFisk. I denne kasse får du aftensmad til én dag. Det er et måltid med fisk og andre lækre råvarer. I denne kasse vil du blive opgraderet til en lidt dyrere fisk. Det er et godt måltid, til dig, som vil forkæles med en omgang lækker mad.

FiskePakker

Udover, at du kan vælge mellem det store udvalg af måltidskasser, kan du også vælge fiskepakker. Disse fiskekasser indeholder fisk til valgte dage. Der er 16 forskellige fiskepakker, at vælge imellem. Dog skal du være opmærksom på, at andet tilbehør ikke er vedlagt. Det et altså kun fisken du får leveret, samt en opskrift til, hvordan du kan tilberede fisken. De andre råvarer, såsom grøntsager, ris osv., skal du altså selv finde frem til.

Fiskepakkerne er gode til dig, som gerne vil spise mere fisk, men ikke er god til, at implementere dem i maden.

Fisken du får i disse kasser er frisk fisk fra de danske farvande. Hvis der dog har været stormvejr eller helligdage, er det ikke altid muligt, at få fisk fra Danmark. Hvis dette er tilfældet, vil du få leveret fisk fra henholdsvis Norge eller Island.

Skagenfood Trustpilot

Skagenfood er oppe og have en ’excellent’ i deres reviews. Der er stort set kun blevet skevet gode anmeldelser inde på Skagenfood Trustpilot. Der er som hos alle anmeldelser et par mindre gode. Men alt i alt er Skagenfoods kunder godt tilfredse.

Hvis du benytter dig af, eller har benyttet dig af en eller flere måltidskasser fra Skagenfood, så anbefaler vi, at du går ind og smider en anmeldelse. Det kan være med til, at hjælpe folk på vej, om en beslutning om, at vælge en måltidskasse fra dem eller ej.

Spar 25% på de 3 første måltidskasser med rabatkoden: Velkommen2024
Pris Fra 49hos Skagenfood
Nick Nørgaard
Latest posts by Nick Nørgaard (see all)
Måltidskasser fra Retnemt