Måltidskasser leveret til døren I dag
De bedste måltidskasser
samlet et sted

Herunder finder du de bedste måltidskasser lige til døren.
Med en måltidskasse får du en sund, lækker og varieret kost,
uden at det skal være besværligt.

Søg efter måltidskasse

Aarstiderne


25% rabat på første bestilling med rabatkoden: RABAT25
Pris Fra 45hos Aarstiderne

Mere om Aarstiderne:

Aarstiderne
    Barritskovvej 34
    7150 Barrit
    Danmark

Aarstiderne er en af de måltidskasser, som går længst tilbage i tiden. Det er et firma som har haft flot vækst i mange år, og er super populær blandt danskerne. Der er de seneste mange år kommet meget mere fokus på økologi og sundhed. Da Aarstiderne er kendt for deres økologiske råvarer, har dette blot givet dem flere kunder gennem tiden. I 1999 blev Aarstiderne en realitet for stifteren Thomas Hartung, som efter flere år i frugt og grønt branchen endelig fik sin drøm i opfyldelse.

Økologi og kvalitet har fra firmaets start været 1. prioritering. Man har derfor altid, og kan i dag være 100% sikker på, at få leveret en måltidskasse med lækre og friske råvarer lige til døren.

Rigtigt mange danske familier, såvel som singler, lever en travl hverdag. De fleste mennesker vil gerne leve og spise sundt, der er bare ikke altid nok timer i døgnet til, at nå det hele. Derfor blev en måltidskasse udviklet. Med en måltidskasse fra Aarstiderne, har du mulighed for, at spare både penge på indkøb, og tid ved ikke, at stå flere timer i køkkenet, samt udforme madplaner. Du kan altid være sikret sund, økologisk og velsmagende mad med en måltidskasse fra Aarstiderne.

Aarstidernes udvikling

Thomas Hartung startede ud med, at sælge måltidskasser med frugt og grønt fra Barritskov Grøntsagshave i 1996. Senere hen begyndte Aarstiderne tilmed, at indeholde kød, fisk, brød m.v. I de følgende år blev der tilføjet et større sortiment. Alle råvarerne skal leve op til Aarstidernes krav, hvilket inkluderer, at det skal være økologisk, være fokus på dyrevelfærd, bæredygtighed og miljøbevidsthed.

I måltidskasserne fra Aarstiderne finder du stort udvalg af frugt og grønt

For at Aarstiderne har formået, at blive så store som de er i dag, har de for tid tilbage skabt et samarbejde med udenlandske bønder rundt omkring i Europa.

Derudover udvikler de alle deres opskrifter til de forskellige måltidskasser i et landkøkken på Krogerup Avlsgaard i Nordsjælland. Alle opskrifterne bliver udarbejdet af profesionelle kokke. Alle de friske råvarer bliver tilmed pakket i pakkeriet i Barritskov i Østjylland.

Hvem står bag Aarstiderne?

Som nævnt tidligere, er det Thomas Harttung som står bag den populære måltidskasse Aarstiderne. Før Aarstiderne blev etableret i 1999, havde han 3 år forinden taget de første skridt, ved etableringen af foreningen Barritskov Grøntsagshave. Han fik inspirationen efter, at have deltaget i Verdensøkologikonferencen på Holmen i København i 1996.

Til at starte med foregik Thomas’ grøntsagshave således i kun 10 uger, og havde i omegnen af 100 medlemmere. Disse medlemmere stod selv for, at hente de friske og økologiske råvarer.

I 1997 slog Thomas sig sammen med Søren Ejlersen og oprettede en ’søster-grøntsagshave’ Urte-Kompagniet. I 1998 valgte de, at slå sig sammen under navnet Aarstiderne, hvor Thomas blev bestyrelsesformand og Søren som direktør. D. 1 januar 1999 bliver Aarstiderne A/S en realitet.

De valgte her, at ændre taktik. Istedet for, at folk selv skulle komme og hente deres grøntsagskasser, kørte de nu ud med dem. På den måde, kunne mange flere danskere få fat i deres kasser. I løbet af kort tid, fik de tilmed oprettet en hjemmeside, hvorpå deres forretning dagen i dag stadig bliver ved med at vokse.

Altid økologi med Aarstiderne

Aarstiderne er kendt for, at levere så tæt på 100% økologiske råvarer som muligt. At de gør det, betyder, at du i din mad bliver fri for sprøjtemidler, kunstgødning og andre farlige kemikalier. Deres basale værdier består i, at levere råvarer i form af økologi, kvalitet, kreativitet, samt behandling af naturen med omtanke.

Hvis du har brug for, at se hvordan hele Aarstiderne konceptet foregår, før du vil benytte dig af en af deres måltidskasser, har du mulighed for, at besøge deres gårdbutik Krogerup Avlsgaard, som ligger i Humlebæk.

Derudover har alle Aarstidernes måltidskasser det danske ø-mærke. Det danske ø-mærke viser, at et givent produkt er statskontrolleret af fødevareministeriet, samt lever op til danske regler for økologisk husdyrproduktion og EU-regler for økologisk landbrug.

Hvilke måltidskasser tilbyder Aarstiderne?

Aarstiderne har i alt 17 måltidskasser, at tilbyde. Derfor er vi ikke i tvivl om, at du nok skal finde en som passer lige præcis til dig og dine madønsker. Måltidskasserne har det tilfælles, at de alle bliver leveret med opskrifter, og de alle bliver leveret med friske økologiske råvarer til de valgte dage.

Vi vil nedenunder nævne de 17 måltidskasser som Aarstiderne tilbyder:

#1. Kvikkassen:

Denne kasse indeholder sunde og varierede retter, som er hurtige, at tilberede. Kvikkassen er fuld af friske grøntsager, kød og fisk.

#2. Vegetarkassen:

Denne kødfrie måltidskasse består af sunde og nærende retter. Har du været vegetar længe, eller vil du gerne prøve, at spise mindre kød? Så bliver du med vegetarkassen introduceret til mange nye spændende grøntsagsretter.

#3. Børnefamiliekassen:

Denne måltidskasse er udformet til børnefamilier. Den har fokus på varierede retter, men som ikke er alt for udfordrende for de små munde. Der er en god blanding af grønt, kød og fisk. Retterne tager ikke meget mere end 30 minutter, at tilberede.

#4. Livretter:

Her finder du velkendte retter og danskernes favoritter, med et godt twist af grøntsager. Denne kasse er god til børnefamilier, som ønsker nemt og velkendt mad til hverdag.

#5. 500kalorierkassen:

Denne kasse er udformet til dig som gerne vil holde den slanke linje, eller tabe sig. Den indeholder få kalorier og er glutenfri. Slankekassen indeholder sunde, velsmagende og varierede retter som giver dig mæthedsfornemmelse.

#6. Flexitarkassen:

Denne måltidskasse er populær hos folk som gerne vil spise mindre kød. Du får i denne kasse aftensmad til 4 dage. 2 af dagene vil bestå af vegetar retter, der vil være én dag med fjerkræ og en dag med fisk.

#7. BørneKvik:

Hvis I er en travl børnefamilie med fart på, kan det ofte godt være svært, at have maden klar til kl. 18.00. Med Kvik Børnefamilie måltidskassen, kan du tilberede aftensmaden på 20 minutter. Kassen er fyldt med smagfulde retter, som pleaser både store som små munde.

#8. Proteinkassen: 

Er du til varierede og velsmagende måltider, bestående af masser af grøntsager, samt kød og fisk – så er Proteinkassen noget for dig.

#9. Jeres Favoritter:

Denne kasse er det dig selv der bestemmer! Du kan frit vælge mellem 3 måltider, Aarstidernes kunder har givet topkarakter tidligere

#10. Vegetar 20 Minutter:

Denne kasse er til dig der elsker vegetariske retter og gerne vil have hurtige og simple retter til dagen. 4 dage om ugen, kan du få vegetariske retter, der kan laves på under 20 minutter med denne kasse

#11. Børnevegetar:

En måltidskasse for hele familien. Du får her 3 retter i en god blanding af fastfood, mormormad og verdensmad i den milde ende.

#12. Den Veganske Måltidskasse:

Denne måltidskasse er perfekt for dig som lever en 100% animalsk-fri livsstil. Kassen indeholder et stort og bredt udvalg af grønne retter, fyldt med proteiner og det næring, som man dagligt har brug for.

#13. Verdenskassen:

I denne kasse finder du en god blanding af egnsretter fra hele verden. Du vil opleve grønne, varierede og krydrede retter, som måske får dig til, at drømme dig hen til det givne land. Vær opmærksom på, at svinekød ikke vil være på menuen i denne måltidskasse.

#14. 10 Minutterskassen:

Denne kasse er udformet til dig som lever en rigtig travl hverdag. Da det kun tager 10 minutter, at tilberede retterne fra denne kasse, er grøntsagerne og andet tilbehør allerede skrællet og skåret, så det bare er klar til, at blive opvarmet.

#15. Sensekassen:

I denne kasse får du aftensmad ud fra Sense-principperne. De er fyldt med grøntsager og andre friske råvarer.

#16. Pescetarkassen:

Pescetarkassen giver dig muligheden for og spise sundt og varieret, kassen serverer dig 1 dag med fisk og 2 dage med vegetariske retter

#17. Den Glutenfri Veganerkasse:

Denne kasse er udformet til dig som enten er glutenallergiker, eller til dig som gerne vil undgå, at spise for meget gluten i din daglige kost. Du finder her veganske opskrifter som altid er glutenfri og velsmagende.

#18. Godmorgenkassen:

I Godmorgenkassen, får du en god start på dagen med en fiberrig og fedtfattig start. Du vil i denne kasse finde en god blanding af morgenmad til 5 dage, i form af korn, nødder, frugt, æg, samt magre mejeripodukter.

#19. Kvikkassen Uden Fisk:

Er du vild med kød, men vil gerne undgå fisk? Så er dette den rette måltidskasse for dig. Her finder du alle de lækre hverdagsklassikere, som er fyldt med grøntsager og lækkert kød.

Aarstiderne trustpilot

Hvis du googler anmeldelser af Aarstiderne i Trustpilot, finder du flere siders anmeldelser. Der fremragende som mindre gode anmeldelser, at finde. Dog er størstedelen rigtigt fine anmeldelser om Aarstidernes produkter og service.

Vi opfordrer stærkt til, at du smider en anmeldelse ind på Aarstidernes Trustpilot, hvis du før har/eller benytter dig af deres måltidskasser. Det vil nemlig hjælpe andre med, at beslutte sig for, hvilken måltidskasse de skal gå med.

25% rabat på første bestilling med rabatkoden: RABAT25
Pris Fra 45hos Aarstiderne
Nick Nørgaard
Latest posts by Nick Nørgaard (see all)
Måltidskasser fra Retnemt