Måltidskasser leveret til døren I dag
De bedste måltidskasser
samlet et sted

Herunder finder du de bedste måltidskasser lige til døren.
Med en måltidskasse får du en sund, lækker og varieret kost,
uden at det skal være besværligt.

Søg efter måltidskasse

RetNemt.dk


Spar op til 944 kr. på dine 3 første måltidskasser - 1x30% + 2x20%
Med Rabatkoden: HVERDAG30_AFF
Pris Fra 34hos RetNemt

Mere om RetNemt:

RetNemt.dk
    Ole Rømers Vej 4
    3000 Helsingør
    Danmark
    [email protected]

Hos RetNemt får du leveret lækre, sunde og velsmagende råvarer til døren. Du får leveret maden en gang om ugen, og leverandøren sørger for, at pakke råvarerne i afpassede mængder ned i kasserne, sammen med opskrifter til de valgte dage. Benytter du dig af en måltidskasse fra RetNemt, bliver hverdagen nemmere, da du får tid til andre vigtige daglige gøremål. RetNemt levering finder sted 1-4 gange om ugen, og du kan naturligvis selv bestemme, hvor ofte du vil have det leveret. Derudover kan du selv vælge hvor mange personer du ønsker måltider til. Du kan vælge mellem 2-6 personer.

Da du kan vælge mellem 60 forskellige retter fra RetNemt, kan deres måltidskasser meget nemt tilpasses dine behov og ønsker. De er ikke i tvivl om, at du nok skal finde en måltidskasse, som pleaser både du og/eller din families maver. I måltidskasserne finder du opskrifter, der er lette, at følge, og som resulterer i et færdiglavet måltid på maksimum 30 minutter.

Alle måltidskasser fra RetNemt bliver tilmed leveret i en køleboks som gør, at du ikke behøver være hjemme når den bliver leveret.

Historien bag RetNemt

Historien bag RetNemt får du her. I sommeren 2003, besluttede Klaus Toft sig for, at finde en løsning, som ville ændre det evige dilemma: ”Hvad skal vi spise til aftensmad?”. På daværende tidspunkt var Klaus Toft markedschef hos Danske Slagterier, og havde dermed stærke kompetencer inden for udvikling og salg af fødevarer. For, at sikre en forretning i fremtiden, vidste han, at løsningen lå i e-handel.

Dog kunne han ikke klare denne opgave alene, og søgte derfor en partner med erfaring inden for dette område. Igennem nogle fælles bekendte, blev han indtroduceret for en mand ved navn Bjarne, som på daværende tidspunkt arbejdede for Zitech Computer, og havde mange års erfaring inden for e-handel.

Bjarne havde et brændende ønske om, at blive iværksætter. I 2006 stiftede Bjarne og Klaus RetNemt.dk, som siden da har passeret adskillige milepæle i årene op til nu. I 2016, valgte den svenske måltidskasse-gigant Linas Matkasse, at opkøbe aktiemajoriteten i RetNemt.

Levering lige til døren

Måltidskasser er de seneste år blevet utroligt populært blandt travle danskere, familier som singler. Grunden til, at mange vælger, at gøre brug af RetNemt er ikke kun fordi det et hurtigt, nemt og varierende mad, men fordi, at måltidskasserne bliver leveret lige til hoveddøren.

RetNemt har flere faste ugentlige leveringsdage, som sker i tidsrummet fra kl. 24-17. Det er desværre ikke muligt, at oplyse det præcise tidspunkt for levering. Dog behøver du ikke bekymre dig om, at være hjemme, når kassen bliver leveret. Kommer du sent hjem fra arbejde, eller er du på café med veninderne, behøver du altså ikke skynde dig hjem. Råvarerne bliver leveret i specialdesignet kølekasse, som holder maden frisk i op til 24 timer, før de skal på køl. Oplever du, at din mad er blevet dårlig, yder RetNemt 100% tilfredshedsgaranti.

Derudover har du med måltidskasser herfra, mulighed for selv, at bestemme hvor kassen skal stilles. Så om det er ude foran din hoveddør, på terrassen eller hos naboen, så er det helt op til dig. Hvis du skal på ferie i sommerhus, eller andet sted i Danmark, kan du ændre adressen, såfremt du får leveret maden på din feriedestination.

Frisk frugt og grønt

Udover måltidskassen kan du tilvælge, at få leveret frugt og ekstra grønt. Alt frugt og grønt, som indgår i måltidskasserne er købt på Københavns Grønttorv, som leveres friske til RetNemts pakkeri om morgenen på selve pakkedagen. Kvaliteten vil altid være i top, da der omhyggeligt bliver sorteret dårlige grøntsager og frugter fra under pakningen. Dog sker der menneskelige fejl. Hvis du er utilfreds med nogle af dine varer, så skal du bare kontakte kundeservice via mail eller på telefon.

Magert og lækkert kød

Da der altid er fokus på kvalitet på alle deres produkter, ses dette selvfølgelig også i kødet. Alt deres kød kommer hovedsageligt fra slagter Gert Nielsen, som forstår sig på kødkvalitet. Du kan derfor altid regne med, at kødet ankommer korrekt skåret, afpudset for sener, fedt og hinder. Derudover er det som oftest magert kød, som du får i dine måltider. I langt de fleste tilfælde vil kødet komme fra dansk landbrug. Der vil dog i nogle tilfælde forekomme udenlandsk kød. Dog kan de forsikre dig om, at fødevaresikkerheden er i top.

I alle EU lande gælder de samme regler for hygiejne. Synes du dog, at kødet har en dårlig lugt eller farve ved åbningen? Så prøv, at lade pakken stå åben i 5-10 minutter inden brug. Det vil da nemlig have fortaget sig, da det er en naturlig konsekvens af den beskyttende atmosfære, som kødet bliver pakket i. Kødet pakkes hos slagteren eller slagteriet så tæt på afsendelsestidspunktet som muligt. De hygiejniske forhold i kombination med pakkemetoden gør, at de kan garantere en god holdbarhed. Er du ikke tilfreds med kødet, er du altid velkommen til, at skrive en mail til deres kundeservice.

Råvarerne kan holde sig op til 5 dage

Vær opmærksom på, at vi anbefaler, at du følger datoanmærkingen for måltiderne. Fiskeretter og retter med hakket oksekød har generelt kortere holdbarhed. Vi anbefaler derfor, at du spiser retterne med kortest holdbarhed først. Dukker der noget uventet op, som gør, at du ikke kan nå, at spise maden, kan du selvfølgelig fryse kødet eller fisken ned. Som regel har alle retterne 4-5 dages holdbarhed.

RetNemt på Trustpilot

Er du interesseret i, at læse hvad andre synes om måltidskasserne fra RetNemt, så kan du klikke ind på Trustpilot. Her har andre brugere delt deres erfaringer med RetNemts produkter og service. Der er over 600 anmeldelser, at finde, hvoraf størstedelen er postive kommentarer. Hvis du tidligere har benyttet dig af, eller stadig gør, så anbefaler vi, at du går ind og smider en kommentar omkring dine erfaringer med RetNemt. Det kan helt sikker hjælpe andre med, at beslutte sig for en måltidskasse herfra eller ej.

Spar op til 944 kr. på dine 3 første måltidskasser - 1x30% + 2x20%
Med Rabatkoden: HVERDAG30_AFF
Pris Fra 34hos RetNemt
Nick Nørgaard
Latest posts by Nick Nørgaard (see all)
Måltidskasser fra Retnemt