Måltidskasser leveret til døren I dag
De bedste måltidskasser
samlet et sted

Herunder finder du de bedste måltidskasser lige til døren.
Med en måltidskasse får du en sund, lækker og varieret kost,
uden at det skal være besværligt.

Søg efter måltidskasse

Simple Feast


Vi kunne desværre ikke finde nogle måltidskasse fra Simple Feast, men tjek evt disse populære måltidskasser ud:


Få op til 1.199 kr. i rabat + gratis dessert for livet
1
25% rabat på første bestilling med rabatkoden: RABAT25
2
Spar 25% på de 3 første måltidskasser med rabatkoden: Velkommen2024
3

Mere om Simple Feast:

Simple Feast
    Kanonbådsvej 2
    1437 København K
    Danmark
    [email protected]

Simple Feast startede oprindeligt med, at være en inspiration til madlavning i hjemmet. Mange danskere lever en travl hverdag, og har derfor mindre tid til, at hygge om maden. Det ender derfor ofte ud i Take Away eller noget andet hurtigt mad, uden meget næring.

I 2015 stiftede Jakob Jønck og Thomas Ambus kogebogsappen Simple Feast. I 2017 udvidede de konceptet med levering af økologiske færdigretter.

Simple Feast tilbyder dig klimavenlig mad, hvilket betyder, at du undgår kød, plastik og flamingokasser samt, at de udelukkende gør brug af økologiske råvarer. I starten var det kun én ud af fire retter som var vegetariske, mens der i 20% af retterne var kød. I dag er Simple Feast 100% kødfri, og er derfor plantebaserede færdiglavet måltidskasser. Grunden til, at de har valgt kødfrie retter er, at plantebaseret kost kan hjælpe på livsstilssygdomme, og det samtidigt nedbringer klimaaftrykket.

Hvis du har besluttet, at du gerne vil prøve en måltidskasse fra Simple Feast, skal der ikke mange overvejelser til. Simple Feast tilbyder nemlig kun 3 valgmuligheder. Du kan vælge mellem Green Feast, Family Feast eller Comfort Food.

Altid økologisk med Simple Feast

Når du bestiller en måltidskasse fra Simple Feast, kan du være sikker på, at altid få 100% økologisk, vegansk eller vegetarisk plantebaseret mad, med fokus på bæredygtighed. Den mad du får leveret er lavet uden tilsætningsstoffer og konserveringsmidler. Det mad du får leveret fra Simple Feast er baseret på den nyeste forskning bag planterig kost, og du vil hver dag opleve nye og spændende retter. Måske du tilmed lærer, at bruge krydderier og ingredienser anderledes? Hvert måltid er tilberedt med kærlighed, er sunde og fyldt med smag.

De fleste af retterne bliver leveret i glas i papkasserne. Der er to størrelser, at vælge imellem. Enten kan du vælge den lille kasse med fire glas til den lille familie, eller til et par, uden børn. Hvis I er 2 personer til 4 personer, kan I vælge den store kasse med otte glas. Simple Feast garanterer, at du kan have aftensmaden klar på 15 minutter. Her er måltider til fire dage til mellem 2-4 personer. Priserne starter på 53 kroner pr. måltid pr. person.

Planterig kost med Simple Feast

Det er ikke bare tilfældigt hvilke ingredienser, som kommer i måltiderne. Alt er gennemtænkt, så du får alt den næring som du har brug for. Da det er en planterig kost, er det vigtigt, at man tænker over sammensætningen af mad, så man får den næring og vitaminer man har brug for, da man ikke får protein fra kød. Du vil derfor i alle måltiderne få masser af planteprotein. Planter er en god kilde til protein, såfremt man fokuserer på de rette ingredienser.

Derudover  er det vigtigt, at kroppen får den rette og rigtige mængde fedt. Fedt er med til, at sørge for, at din hjerne fungerer optimalt. Derudover hjælper det hormonproduktionen, støtter generering af celler, hvorfor fedt er en nødvendighed for, at kroppen kan fungerer optimalt. Tilmed er det vigtigt, at du spiser fiberrige måltider. Simple Feast måltider indeholder store mængder af kostfibrer. Kostfribrer er godt for dit fordøjelsessystem, og holder dit blodsukker stabilt.

Simple Feast udformer måltidskasser ud fra sæsonens råvarer, hvorfor du derfor kommer rundt om alle grøntsager.

Hvor længe kan retterne holde sig i køleskabet?

Simple Feast anvender henkognings-teknikker, som gør, at retterne kan holde sig friske i køleskabet i op til 3 uger ved max 5°C såfremt de er uåbnede.
De fleste retter skal varmes i en tykbundet gryde i små 15 minutter på mellem blus. Simple Feast anbefaler, at servere retterne med enten ris, kartofler, pasta eller en god salat. Du kan finde anbefalinger til tilbehør af retterne på Simple Feast hjemmeside, eller i deres app, Simple Feast Opskrifter.

Levering af Simple Feast

Det smarte ved en måltidskasse fra Simple Feast er, at du kan bestille den når som helst på døgnet, og du får den leveret lige til din hoveddør. Leveringen af måltidskassen sker på hverdage mellem kl. 7 og kl. 17. Simple Feast leverer måltidskasser i hele Danmark, bortset fra ikke-brofaste-øer. Et eksempel her kunne være Ærø på Fyn. Derudover er det muligt, at både bestille en enkelt kasse eller vælge, at oprette et abonnement. Hvis du opretter et abonnement, vil det altid være uden binding. Det betyder, at du til hver en tid kan springe en levering over, ved, at sætte dit abonnement på pause eller opsige det, ved, at sende en mail til Simple Feast.

En af grundende til, at måltidskasser er så stort et hit hos mange danskere er, at det er nemt. Såfremt du ikke er hjemme når måltidskassen bliver leveret, skal du ikke gå i panik. Du kan nemlig helt selv vælge hvor de skal stille måltidskassen. Om det er foran din dør, hos din nabo eller ude på terrassen. Hos nogle måltidskasse leverandører skal du betale et mindre beløb for levering. Det skal du ikke hos Simple Feast. Her er leveringen nemlig gratis.

Såfremt du ikke er hjemme når måltidskassen bliver leveret, kan du forholde dig helt rolig. Maden bliver nemlig leveret i specielle kølebokse, så det mad som er temperatur følsomt ikke bliver dårligt.

Hvor nemt er det med en måltidskasse fra Simple Feast?

Har du en travl hverdag, og skal din aftensmad være nem? Så er Simple Feast måske lige noget for dig. Det kan i hvert fald ikke blive meget nemmere. De retter du modtager er som sagt allerede færdiglavet, og det eneste der forventes af dig er, at du blot skal varme og anrette retterne. Det tager ikke mere end 15 minutter, at tilberede måltiderne, hvorfor du/I hurtigt kan spise et lækkert og sundt aftensmåltid.

Du vælger selv hvilken rækkefølge du vil spise måltiderne i, og såfremt du spontant får planer en af ugens dage, kan retterne holde sig op til 3 uger i køleskabet.

Ulemper og fordele ved Simple Feast

Det er sjældent, at der ikke både forekommer fordele og ulemper ved noget. Derfor kan du i nedenstående afsnit læse om de fordele og ulemper der er ved en måltidskasse fra Simple Feast.

Fordele:

  • Den første og væsentligste fordel ved en måltidskasse fra Simple Feast er, at maden stort set er helt færdiglavet når I får den leveret. Der kræves kun fra dig, at du opvarmer maden, som tager små 20 minutter. Derudover kan du selv vælge, at lave en grøn salat, ris, pasta eller andet tilbehør til.
  • En anden fordel er, at du kan vælge, at købe måltidskasserne uden et abonnement. Det vil altså sige, at du kun modtager den kasse du bestiller. Og det betyder tilmed, at du ikke skal afmelde dig, såfremt du ikke ønsker flere måltidskasser derfra.
  • Derudover er det en fordel, at du ikke behøver, at være hjemme, når måltidskasserne bliver leveret. Du kan derfor frit være på café med veninderne, på arbejde eller noget helt tredje. Da måltidskassen kan holde sig frisk i op til 24 timer, før det har brug for, at komme i køleskabet, behøver du ikke skynde dig hjem.
  • Den fjerde fordel ved en måltidskasse fra Simple Feast er, at dette er en perfekt måltidskasse hvis man er vegetar eller veganer, eller bare ønsker kødfrie perioder.

Ulemper:

  • En ulempe der kan forekomme ved, at benytte sig af Simple Feast måltidskasser er, at hvis nogen i familien spiser kød, at det så skal tilkøbes ved siden af. At de kun tilbyder plantebaseret retter, er godt for miljøet og godt for din sundhed. Nogle mennesker nyder dog bare en god steak eller mormors frikadeller. Det er derfor vigtigt, at I som familie bliver enige om, I kan leve uden kød minimum 3 dage om ugen.
  • En anden ulempe er, at Simple Feast ikke leverer mad til 1 person, hvilket betyder, at man som single ikke kan benytte dig af denne måltidskasse, såfremt du kan spise for 2.
  • Det kan derudover være en ulempe, at maden allerede er færdiglavet. Mange går op i, at selv tilberede maden, for derved, at vide hvad der 100% er i den mad de spiser.
  • En sidste ulempe er, at Simple Feast kun leverer mad til 3 dage om ugen, hvorfor du/I selv skal være kreative de resterende 4 dage.

Simple feast trustpilot

Hvis du går ind på Simple Feast Trustpilot, finder du i omegnen af 592 anmeldinger. Størstedelen er positive kommentarer om maden og servicen. Der er få negative kommentarer, som der altid vil være. Overvejer du en måltidskasse fra Simple Feast, så anbefaler vi, at du går ind og læser forskellige reviews. Hvis du allerede har benyttet dig af en eller flere af Simple Feasts måltidskasser, anbefaler vi tilmed, at du bruger 2 minutter på, at smide en kommentar. Det kan hjælpe andre med deres beslutning om, at vælge, eller fravælge Simple Feast.

Vi kan desværre ikke finde en måltidskasse fra Simple Feast, men prøv en af disse:


Spar 10% på dine første 2 leveringer
Spar op til 539 kr. på dine første 2 måltidskasser
25% rabat på første måltidskasse
Spar 40 % rabat på din første kasse + 20 % rabat på de næste fire kasser
Nick Nørgaard
Latest posts by Nick Nørgaard (see all)
Måltidskasser fra Retnemt