Måltidskasser leveret til døren I dag
De bedste måltidskasser
samlet et sted

Herunder finder du de bedste måltidskasser lige til døren.
Med en måltidskasse får du en sund, lækker og varieret kost,
uden at det skal være besværligt.

Søg efter måltidskasse

Mr. Beef


Vi kunne desværre ikke finde nogle måltidskasse fra Mr. Beef, men tjek evt disse populære måltidskasser ud:


Få op til 1.199 kr. i rabat + gratis dessert for livet
1
25% rabat på første bestilling med rabatkoden: RABAT25
2
Spar 25% på de 3 første måltidskasser med rabatkoden: Velkommen2024
3

Mere om Mr Beef:

Mr. Beef
    Vesterled 12
    6950 Ringkøbing
    Danmark

Hos MrBeef får du leveret fantastiske og meget velsmagende kødpakker til døren. Hvor ofte du gerne vil have leveret, er helt op til dig selv, da det kommer helt an på, hvor ofte du går ind og bestiller. Der sker nemlig ikke en automatisk levering af kød – du skal selv gå ind og samle sammen i din kurv, og når du ikke kan finde mere kød at lægge i, betaler du, og så bliver det leveret lige til din dør på den dato, du har valgt. De leverer fire gange om ugen.

Det fungerer på en lidt anderledes måde end mange andre madkasser, da du selv aktivt skal gå ind og vælge, hvad du godt kunne tænke dig i din kødpakke. Der er kun ganske enkelte pakker, der på forhånd er sammensat – ellers er det op til dig og dine favoritter. De har udelukkende lækre højkvalitetsudskæringer fra okse, kalv, svin, lam og meget mere. Der er derfor ingen tvivl om, at du højner niveauet for aftensmaden, når du bestiller en kødpakke til døren fra MrBeef.

Da du selv kan sammensætte et udvalg af lækre udskæringer, kan kødpakker fra MrBeef meget nemt tilpasses de behov og ønsker du har. Alle kødpakker til døren bliver leveret i en køleboks, der gør det muligt for dig at få kød leveret, også selv når du ikke er hjemme. Du behøver derfor ikke stresse, hvis ikke du kan være hjemme på leveringstidspunktet.

Historien bag MrBeef

Synes du, at MrBeef og deres kødpakker til døren lyder bekendt? Så er det med al sandsynlighed fordi, du har fulgt med på DR, når Løvens Hule er rullet over skærmen. For det er netop herfra, at størstedelen af succesen for MrBeef er udsprunget.

Bag MrBeef og hele initiativet er Ole Østberg, som blev udlært butiksslagter i 1990. Siden da har han været slagtermester i førende supermarkeder i Danmark og Norge og har endda også drevet en restaurant i Søndervig i 5 år.

Efter det og nogle år i grossistbranchen som konsulent, kom han på ideen om MrBeef – et koncept, der består udelukkende af at sælge kød i meget høj kvalitet til priser, hvor de fleste kan være med, og som to løver også sprang med på.

Det vigtigste for hele konceptet er, at det kun er det bedste kød fra dyr, der har haft det godt, der bliver solgt. Målet er at give danskerne en større glæde ved at spise kød og give dem en bedre og mere smagfuld oplevelse, når de gør det.

Kød leveret til døren i hele Danmark

Kødpakker er blevet mere og mere populære i Danmark i takt med, at vi har fået flere penge mellem hænderne. De penge vil vi gerne bruge på råvarer af god kvalitet – og det er jo netop det, MrBeef og deres kødpakker kan leve op til. Mange vælger at gøre brug af MrBeef, fordi der er lækre råvarer, men også fordi det er nemt at sammensætte en kødkasse, og fordi man kan vælge mellem flere mulige leveringsdatoer.

Når du bestiller en eller flere kødpakker til døren, kan du vælge levering helt op til 3 uger frem i tiden. Ved du derfor, at du om 3 uger skal holde middagsselskab, men vil du gerne have det leveret frisk, kan du altså bestille det allerede tre uger før. Når datoen nærmer sig, bliver kødpakken sendt afsted og pengene trukket fra din konto.

Du skal ikke bekymre dig for, om du er hjemme i det tidspunkt, hvor kødpakken bliver leveret, da de altid sendes i kølebokse med is. Kødet holder sig derfor frisk i mange timer i kassen, uden det går udover kvaliteten. Oplever du, at kødet er blevet dårligt, henvender du dig blot til MrBeef, så finder de sammen med dig den bedste løsning.

Når du bestiller en kødpakke til døren, kan du også oplyse, hvor du ønsker, at den bliver stillet. Vil du derfor ikke have den stillet ved hoveddøren, er det sagtens noget, du kan få lavet om.

Kødpakker fra MrBeef

Vil du gerne have noget lækkert svinekød eller oksekød f.eks., men ved du ikke rigtig noget om, hvad der er godt, kan du også vælge at bestille en favoritkasse. Under samtlige kategorier er der nemlig blevet lavet en favoritkasse med de udskæringer, som Ole Østberg, Jan Lehrmann og Jacob Riisgaard foretrækker på middagsbordet.

Kasserne indeholder alle seks forskellige udskæringer til en samlet vægt på 8 kilo og til en pris på 1.495 kroner, når de er på tilbud. Du får dermed virkelig meget lækkert og velsmagende kød for næsten ingen penge. Udskæringerne kan naturligvis fryses ned, så smagen og friskheden bevares, til når du gerne vil hive de store bøffer frem på bordet.

Friske og økologiske råvarer

Hos Mr. Beef er råvarerne altid friske. Derudover er der også mulighed for at bestille økologisk kød, da en del af udvalget er fra økologisk landbrug. Det gælder dog ikke for hele udvalget, men ønsker du en god økologisk bøf, er det altså en mulighed.

Dog gælder det for alt kødet, at dyrene bag det alle har haft det rigtig godt, og har haft den plads, der har været nødvendig for god trivsel. Det er også derfor, at kødet smager så godt – for lam fra New Zealand kommer gårde, hvor de har gået på frodige enge, mens kvæg fra Australien har fået lov til at gå og hygge sig og fået næring fra andet end korn.

MrBeef på Trustpilot

Overvejer du at bestille kødpakker til døren fra MrBeef, kan du gøre det med god samvittighed. For ifølge anmeldelserne leverer de ikke kun billigt kød til døren, de leverer det også i så fantastisk en kvalitet, at 90% af alle anmeldelser er fremragende. Samtlige kunder skriver, at kvaliteten er super og rigtig høj.

Kunne du derfor godt tænke dig at få billigt kød leveret til døren, er MrBeef bestemt et rigtig godt sted at gøre det fra. Kunderne melder desuden også ud om, at kundeservicen er rigtig god, hvis der er tvivl om noget, eller man gerne vil have svar på noget omkring kødet.

Vi kan desværre ikke finde en måltidskasse fra Mr. Beef, men prøv en af disse:


Spar 10% på dine første 2 leveringer
Spar op til 539 kr. på dine første 2 måltidskasser
25% rabat på første måltidskasse
Spar 40 % rabat på din første kasse + 20 % rabat på de næste fire kasser
Nick Nørgaard
Latest posts by Nick Nørgaard (see all)
Måltidskasser fra Retnemt