Måltidskasser leveret til døren I dag
De bedste måltidskasser
samlet et sted

Herunder finder du de bedste måltidskasser lige til døren.
Med en måltidskasse får du en sund, lækker og varieret kost,
uden at det skal være besværligt.

Søg efter måltidskasse

Familiemåltider.dk


Vi kunne desværre ikke finde nogle måltidskasse fra Familiemåltider.dk, men tjek evt disse populære måltidskasser ud:


Få op til 1.199 kr. i rabat + gratis dessert for livet
1
25% rabat på første bestilling med rabatkoden: RABAT25
2
Spar op til 539 kr. på dine første 2 måltidskasser
3

Mere om Familiemåltider.dk:

Familiemåltider.dk
    Østervang 8
    8920 Randers NV
    Danmark
     [email protected]

Familiemåltider er en online måltidskasse leverandør, som specielt henvender sig til travle børnefamilier, som kommer sent hjem fra dagens gøremål, og mangler tid og overskud til madlavningen. Er du enlig, kan du tilmed også benytte dig af en måltidskasse fra Familiemåltider. Familiemåltider blev stiftet i 2009, og har derfor mange års erfaring inden for måltidkasser, og levere måltider som danskerne vil have. De ønskede fra start af, at løse det daglige problem ”hvad skal vi spise til aftensmad?”.

Det har de gjort ved, at levere lækre, sunde og smagfulde måltidskasser til døren. Aftensmad er nemt et punkt som bliver nedprioriteret, når der jongleres med arbejde, relationer og familieliv. Med en måltidskasse fra Familiemåltider, får du det næring som man dagligt har brug.

Måltidskasser til alle familier 1-4 personer

Hvad end du er enlig, eller en familie bestående af op til 4 personer, ja så kan du bestille en måltidskasse fra Familiemåltider, som giver dig mad til 4 måltider om ugen.

Hvilke måltidskasser er der?

Hos Familiemåltider kan du vælge mellem 2 måltidskasse typer, og herunder 4 måltidskasse størrelser. Hos Familiemåltider sætter kokkene en ære i, at sammensætte forskellige menuer hver uge, så de passer til de to kassetyper. De to kassetyper er: Familiekassen og Den Varierede Kasse.

Familiekassen er fyldt med børnevenlig mad og traditionelle retter som pleaser både store og små munde. Den Varierede Kasse består af mere moderne og udfordrende retter, som passer til den ”eventyrlystne”. Når du modtager måltidskassen får du alle råvarerne leveret, bortset fra basisvarer, som der forventes, at alle husstande har. Det er f.eks. varer så som salt, peber og stegeolie. I nogle tilfælde forventes det også, at du har mælk, æg og ost. I den kasse som du får leveret, vil det stå beskrevet hvilke ingredienser du selv skal have for, at kunne færdiggøre retterne.

Uanset hvilken måltidskasse du vælger, så kan du bestille mad i op til 4 dage, hvilket betyder du får råvarer til, at lave mad fra mandag-torsdag, hvor du i weekenden må være lidt mere kreativ.

De 4 forskellige måltidskasser du kan vælge imellem er:

Small kasse

Den mindste og billigste måltidskasse man kan køber er ”Small kassen”. Den koster 325 kroner, og den er velgegnet til 1 person. Denne kasse er altså skræddersyet til enlige, som mangler tid, overskud eller kreativitet i køkkenet. Ofte er det heller ikke spændende, at lave mad til én person, hvorfor man kan spise lækkert mad hver aften med en måltidskasse fra Familiemåltider.

Medium kasse

En “Medium kasse” koster 425 kroner, og er velegnet til 2 personer. Er I et par, eller en voksen og et barn, er denne kasse løsningen. Med denne kasse kan I få mere tid til hinanden, og samtidigt kan I bruge de 30 minutter som det tager, at tilberede måltiderne på, at lave mad sammen. Det giver måske inspiration til madlavning senere hen.

Large kasse

Med en “Large kasse”, får du leveret råvarer og opskrifter beregnet til 2 voksne og 2 børn. Denne kasse koster 525 kroner, og er en stor hjælp hos mange børnefamilier. Med denne måltidskasse, kan du afkrydse en af de mange daglige bekymringer, da du tilmed ikke skal bruge tid på, at handle og lave madplaner. Maden bliver leveret lige til hoveddøren.

Xlarge-kasse

Den sidste og største måltidskasse du finder er ”Xlarge kassen”. Her får du i alt 4 måltider til 4 voksne. Prisen for denne kasse er 625 kroner. Denne kasse skiller sig ud fra Large kassen, i og med, at der er stor forskel på om man har små børn, eller teenage børn. Mængden af mad, vil derfor være større i Xlarge kassen end i Large kassen.

Levering

Leveringen sker hver uge mandag eller tirsdag. Du vil modtage kassen i løbet af dagen med alle varerne. Som udgangspunkt forventes kassen, at blive leveret hos dig mellem kl. 07.00 og kl. 20.00, alt afhængigt hvor du bor.

Fordelen ved en måltidskasse herfra er, at du ikke behøver, at være hjemme når kassen bliver afleveret. Måltiderne kommer nemlig leveret i special køleboks, som kan holde de temperatur følsomme råvarer friske, i op til hele 24 timer, før de behøver, at komme i køleskabet. Du kan derfor frit være til frisøren, til håndbold med børnene eller på arbjde, når måltidskassen bliver leveret.

Derudover kan du selv vælge hvor din kasse skal leveres. Er du ikke tryg ved, at de stiller den foran hoveddøren, kan du bede dem om, at stille den omme på terrassen, hos naboen eller et helt tredje sted.

Hvorfor vælge familiemåltider.dk?

Der er flere gunde til, at du burde vælge en måltidskasse fra Familiemåltider. Disse grunde vil vi beskrive nedenfor.

Kort tilberedningstid

Når Familiemåltider udformer opskrifterne til de ugentlige måltider, bestræber de sig på, at minimere tilberedningstiden så meget som muligt. Tilberedningstiden vil altid ligge på mellem 20-40 minutter, alt afhængigt af, hvor avanceret den pågældende ret er.

Børnevenligt mad

En fordel ved Familiemåltider er, at de har stor fokus på børnene i deres opskrifter og måltider. Dette er der mange måltidskasser som ikke har, hvorfor Familiemåltider er oplagt til en familie med børn. De har stort fokus på, at inddrage vitaminer, mineraler og nødvendige proteiner som både børn og voksne har brug for. Samtidigt bestræber de sig også på, at maden skal være nem, velsmagende og hurtig, at lave.

 

Inspirerende opskrifter

Derudover gør Familiemåltider meget ud af, at udforme de bedste af de bedste opskrifter, som skifter hver uge. Det er vigtigt, at man spiser sundt og varieret. Dette vil du opleve med måltider herfra, da de forbliver lækre og spændende. En måltidskasse herfra kan også bruges om inspiration, hvis du selv er gået i stå med madlavningen. Det kan give dig inspiration til retter, som du selv kan lave senere hen. Og måske endda give dig fornyet energi i køkkenet? Vi anbefaler derfor, at du altid gemmer de opskrifter som følger med.

Ingen skjulte betalinger

En anden fordel ved, at benytte sig af Familiemåltider er, at du kun betaler for selve måltidskassen. Det betyder altså, at leveringen er 100% gratis. Derudover er der ingen bindingsperiode. Skal du på ferie, kan du nemt sætte dit abonnement på bero, eller du kan skifte adressen til din ”feriedestination”, såfremt du ønsker den med på din ferie i Danmark. Vil du afmelde abonnementet helt, kan dette også lade sig gøre helt uden gebyrer.
Spar penge på madbudgettet

Gør du brug af Familiemåltider, kan du altså spare penge på madkontoen. Familiemåltider er en af de mere budgetvenlige måltidskasser, som du finder i Danmark. Ved at bestille en måltidskasse ugentligt, undgår du, at skulle i supermarkedet flere gange om ugen, og du undgår tilmed, at lave eventuelle madplaner. Derudover undgår du impulskøb, som ofte hænder ud i usunde og unødvendige ting. Impulskøb kan løbe op i rigtigt mange penge. Prøv derfor Familiemåltider, og bliv overrasket over, hvor mange penge du egentligt kan spare.

Familiemåltider på Trustpilot

Hvis du vil læse anmeldelser om Familiemåltider inde på Trustpilot, inden du bestiller en måltidskasse herfra, finder du blot få anmeldelser. Dog er de få kommentarer, postive kommentarer omkring maden og servicen.

Hvis du tidligere har bestilt en måltidskasse herfra, eller stadig gør, så anbefaler vi, at du går ind og skriver en lille anmeldelse. Det kan andre få glæde af, når de skal beslutte sig for en måltidskasse.

Vi kan desværre ikke finde en måltidskasse fra Familiemåltider.dk, men prøv en af disse:


Spar 25% på de 3 første måltidskasser med rabatkoden: Velkommen2024
25% rabat på første måltidskasse
Spar 10% på dine første 2 leveringer
Måltidskasser fra Retnemt