Måltidskasser leveret til døren I dag
De bedste måltidskasser
samlet et sted

Herunder finder du de bedste måltidskasser lige til døren.
Med en måltidskasse får du en sund, lækker og varieret kost,
uden at det skal være besværligt.

Søg efter måltidskasse

Det Danske Madhus


Vi kunne desværre ikke finde nogle måltidskasse fra Det Danske Madhus, men tjek evt disse populære måltidskasser ud:


Få op til 1.199 kr. i rabat + gratis dessert for livet
1
25% rabat på første bestilling med rabatkoden: RABAT25
2
Spar 25% på de 3 første måltidskasser med rabatkoden: Velkommen2024
3

Mere om Det Danske Madhus:

Det Danske Madhus
    Vestergade 12, 1. sal
    7700 Thisted
    Danmark

Det Danske Madhus er ejet af en dansk fødevareproducent, hvor holdet bag tilbereder og leverer hjemmelavet lækre færdigretter til danske hjem i hele Danmark. I 2004, blev Det Danske Madhus stiftet i Skive, af den passionerede kok og iværksætter Henrik Sørensen. Det Danske Madhus er et aktieselskab, som er ejet af Polaris Private Equity, Henrik Sørensen, Brian Sørensen og Jan Johan Kühl. Virksomheden har flere dattervirksomheder under sig, i form af andre madhuse og transportfirmaet Multi Trans A/S.

Henrik Sørensen stiftede firmaet på baggrund af sin viden som kok og passion for mad. Han ville bringe glæde til andre danskere ved, at levere velsmagende og lækker mad. Det gik hurtigt fremad med virksomheden, hvorfor der i dag er 6 madhuse fordelt i Danmark. Det Danske Madhus leverer mad til ca. 17.000 danskere hver evig eneste uge.

Måden hvorpå Det Danske Madhus skiller sig ud er, at de har stor fokus på kundeservice og tilpasning til den enkelte kunde. De er meget fleksible, og leverer 100% skræddersyede måltider til familier, ældre og institutioner.

Mad til til private

Det Danske Madhus kører med tre forskellige koncepter: Mad til private, mad til visiterede, og mad til institutioner. Konceptet er nemt og simpelt. Det passer til både store og små husstande. Det eneste du reelt set skal gøre er, at varme maden og anrette den. Du vil på under 5 minutter være klar til, at spise maden. Du bestiller din måltidskasse til private online, og hvis du bestiller for minimum 200 kr., får du leveret maden til døren helt og aldeles gratis.

Det Danske Madhus kan garantere dig mad som gør dig glad. Måltiderne er fyldt med danske klassikere og favoritter. Der vil dog også forekomme udenlandske retter så som pasta carbonara, og pasta med kødsovs.

En måltidskasse til private kan bestilles på 3 forskellige måder, som vil blive beskrevet lidt længere nede. Du kan kort fortalt vælge mellem et komplet måltid, kun forret og dessert, kun kød og sov (så du selv står for tilbehøret).

Fordelen ved, at benytte sig af en måltidskasse fra Det Danske Madhus er, at I ikke behøver, at være enige om aftenens menu. I kan nemlig selv vælge hvilke retter, som I vil have leveret. Menuen ændrer sig fra uge til uge, og du kan finde alt lige fra supper, til frikadeller, til tarteletter til en kødsovs. Der er altså et bredt udvalg, at vælge imellem.

Det er et enkelt koncept med stor fleksibilitet

Når du benytter dig af en måltidskasse fra Det Danske Madhus, kan du være sikker på, at få en god madoplevelse med den skiftende menu hver uge. Derudover er de fleksible i og med, at du selv vælger hvor mange retter du vil have leveret, og hvor ofte. De levere måltider hver uge, hver 2. uge eller hver 3. uge – det bestemmer du altså helt selv. Leveringen er gratis, såfremt du køber for minimum 200 kr.

De forskellige måltidskasser til private

Det Danske Madhus har valgt, at gøre det lige så nemt og billigt for singler, at bestille mad, som for den store børnefamilie. Derfor koster alle måltider dermed det samme, uanset hvor mange måltider, hvor mange personer, eller hvor mange dage, du/I bestiller mad til.

Komplette måltider

Du kan vælge mellem et stort udvalg af forskellige hovedretter, når du skal vælge måltiderne. Du kan vælge mellem et stort udvalg af klassiske danske retter, eller lækre udenlandske retter. De er alle pakket i portioner, som passer til 1 person.

Kød og sovs

Her kan du vælge imellem forskellige retter, og i denne måltidskasse skal du selv lave tilbehøret. Så om du vil servere, salat, ris, kartofler eller pasta, eller noget helt fjerde, er helt op til dig selv. Kød og sovsen er pakket, så det passer 2 personer til 4 personer.

Forretter og deserter

I denne måltidskasse kan du vælge mellem forskellige færdiglavede forretter og desserter. Her kan du få gamle klassiskere så som fromage, øllebrød, suppe m.v.

Forretterne og desserterne er pakket i portioner, som passer til 1 person.

Mad til institutioner

Udover Det Danske Madhus laver mad til private, laver de også mad til institutioner. Mad som man får i institutioner er ofte kedelige og uden smag. Men det behøver det ikke være, hvorfor Det Danske Madhus på bedste vis prøver, at spræde glæde gennem deres passion for mad. De stræber efter, at aftensmaden altid er dagens højdepunkt. Om institutionen har brug for mad hver dag, et par gange om ugen, eller til alle døgnets måltider, er dette muligt, da virksomheden er så fleksibel som den er. Der tilbydes altså skræddersyede løsninger som passer alles behov.

Alle måltiderne bliver tilrettelagt efter de nødvendige næringsberegnende behov.

Der tilbydes følgende:

  1. At Det Danske Madhus står for alle døgnets måltider.
  2. At institutionen kun få leveret det varme måltid.

Hvis I som institution vælger mad til alle døgnets måltider, sikrer Det Danske Madhus, at alle beboerne får det energiindtag som man har behov for. Der vil blive leveret 3 hovedmåltider, og 3 mellemmåltider i løbet af dagen.

Vælger I det varme hovedmåltid, kan I selv vælge, hvilke måltider, som I vil have leveret, alt efter ønsker og behov. I kan tilmed selv vælge, hvilken forarbejdningsgrad, I vil have råvarerne leveret i. På den måde kan I nemlig selv bestemme, om I selv vil stege kyllingen, okstestegen eller koge kartoflerne nogle dage, hvor I andre dage får leveret det helt færdiglavet.

Vælg fra menukortet

Når du/I skal vælge mellem de forskellige retter, kan der vælges mellem 14 hovedretter, 14 desserter, og 14 forretter. Det eneste I reelt set skal gøre er, at opvarme maden, og anrette den.

Bestilling

Skal du bestille til institutionen er der forskellige måder dette kan gøres på. Enten kan du foretage bestillingen i deres onlinesystem for hele institutionen, eller du kan bestille pr. afdeling, alt afhængigt hvordan det ønskes tilrettelagt.

Alle bestillinger inklusiv specialkost og diæter bestilles i samme system, hvilket gør det meget let, at håndtere.

Hvordan varmes maden?

Det er meget simpelt når det kommer til opvarmning af maden. Såfremt I har en mikrobølgeovn og en ovn, skulle der ikke være nogle problemer. Maden skal opvarmes i den emballage, som den bliver leveret i. Der vil altid følge en grundig vejledning med, til hvordran den skal opvarmes. Det er nemlig vigtigt, at kunderne får den bedste madoplevelse.

Mad til visiterede

Den tredje og sidste måltidskasse er ”mad til visiterede”. Denne måltidskasse er udformet til ældre som bor alene eller i ældrebolig, og som har brug for lidt hjælp til de daglige gøremål.

Spis livretter hver dag

De ældre skal ligeledes have mulighed for, at spise et lækkert aftensmåltid hver dag. Derfor lægger Det Danske Madhus en hel del kræfter i, at lave et lækkert og veltilberedt måltid af de bedste råvarer.

Til denne måltidskasse kan der vælges mellem 14 forskellige hovedretter. Det er ligegyldigt om du ikke spiser meget, er diabetiker, vegetar eller har allergi. Hvis en af disse eller andet skulle være tilfældet, bliver der bare skræddersyet en pakke, så måltiderne passer til behovet.

I denne måltidskasse kan man finde alt fra frikadeller, til hakkebøf, til lasagne. Menuen skifter som ved de andre måltidskasser, hver uge. Hvis du ikke er kræsen, og spiser lidt af hvert, kan du lade kokkene sammensætte en menu til dig, så du på den måde kan blive overrasket.

Der er tilmed mulighed for, at tilkøbe hovedretter, desserter og andre mindre retter, som egner sig som et mellemmåltid.

Spis når du vil

Det gode ved disse færdiglavede retter er, at du helt selv kan vælge hvornår du vil opvarme maden, og spise den. Så når sulten melder sig, er det eneste du skal gøre, at anrette maden på en tallerken, opvarme den, og spise den. Det giver derfor en vis frihed med en færdiglavet ret. Du skal ikke tænke på indkøb, eller bruge flere timer i køkkenet.

Specialkost og diæeter

Det Danske Madhus er ikke i tvivl om, at der er noget til enhver smag, da det er muligt, at sammensætte lige præcis den menu man ønsker.

Skal du have en specialkost, er dette også muligt. Så hvis du er diabetiker, vegetar, småt spisende eller har tykke- og/eller synkebesvær, kan du få specialt tilpassede retter. Fordelen ved Det Danske Madhus er, at alle ønsker imødekommes, så det passer ind til kundens behov.

Abonnementsordning

Om du vil benytte dig af en måltidskasse fra Det Danske Madhus på ugentlig basis, er helt og aldeles op til dig. Det er tilmed op til dig hvor mange retter du vil have leveret om ugen. Som nævnt tidligere, kan du altså få leveret mad til hver uge, hver 2, uge, eller hver 3. uge.

Tilmelder du dig deres abonnementsordning, forekommer der fri levering. Der leveres i hele landet, bortset fra ikke-brofaste øer. Du behøver tilmed ikke være hjemme for, at modtage måltidskassen. Kassen består af en køleboks, som kan holde måltiderne friske i op til 24 timer, før de behøver, at komme i køleskab.

Det Danske Madhus på Trustpilot

Inde på Trustpilot kan du læse anmeldelser om Det Danske Madhus. Der få anmeldelser, men de kommentarer der er, har mange delte meninger omkring deres produkter. Størstedelen af anmeldelserne er desværre dårlige. Dog er der indimellem nogle gode andmeldelser. Hvis du tidligere har brugt Det Danske Madhus, eller på nuværende tidspunkt gør, opfordrer vi dig til, at smide en kommentar, som andre måske kan få gavn af.

Vi kan desværre ikke finde en måltidskasse fra Det Danske Madhus, men prøv en af disse:


Spar 10% på dine første 2 leveringer
Spar op til 539 kr. på dine første 2 måltidskasser
25% rabat på første måltidskasse
Spar 40 % rabat på din første kasse + 20 % rabat på de næste fire kasser
Nick Nørgaard
Latest posts by Nick Nørgaard (see all)
Måltidskasser fra Retnemt