Måltidskasser leveret til døren I dag
De bedste måltidskasser
samlet et sted

Herunder finder du de bedste måltidskasser lige til døren.
Med en måltidskasse får du en sund, lækker og varieret kost,
uden at det skal være besværligt.

Søg efter måltidskasse

Den Grønne Asparges


Vi kunne desværre ikke finde nogle måltidskasse fra Den Grønne Asparges, men tjek evt disse populære måltidskasser ud:


Få op til 1.199 kr. i rabat + gratis dessert for livet
1
25% rabat på første bestilling med rabatkoden: RABAT25
2
Spar 25% på de 3 første måltidskasser med rabatkoden: Velkommen2024
3

Mere om Den Grønne Asparges:

Den Grønne Asparges
    Michael Drewsens Vej 12
    8270 Højbjerg
    Danmark
    [email protected]

Den Grønne Asparges har en del år på bagen, da virksomheden blev stiftet tilbage i maj 2011. Den Grønne Asparges formål er, at levere lækker, nem, sund, økologisk og velsmagende mad til de danske husstande. Du får leveret en ugentligt måltidskasse lige til døren, som dækker 3-4 dage til op til 6 personer. Du finder fem måltidskasser fra Den Grønne Asparges, som består af Familiekassen, Inspirationskassen og Slankekassen, Vegetarkassen samt den nye Pescetarkasse. I mange år nu, har Den Grønne Asparges leveret friske råvarer til private familier.

Deres mål er, at gøre det nemmere for dem som lever en travl hverdag, der gerne vil spise sundt, men ikke har tiden til, at stå i flere timer og lave mad. Derudover er en måltidskasse herfra også lavet til dem, som har mistet inspirationen og motivationen i køkkenet. Du får nye og spændende opskrifter hver uge, og måltiderne tager normalt 30 til 60 minutter, at tilberede. At du ikke skal bruge hele aftenen på, at stå og lave mad gør, at du kan bruge mere kvalitetstid med familien, eller andre daglige gøremål. Den Grønne Asparges lægger et stort stykke arbejde i, at levere nye ugentlige opskrifter som er tilpasset sæsonens råvarer. Alle opskrifterne er nemme og overkommelige for dem som lever en travl hverdag.

Du vil i måltidskasserne finde forskellige retter med kød, fjerkræ, fisk og grøntsagsdage. Den Grønne Asparges leverer landet rundt, bortset fra på ikke-brofaste øer. Leveringen sker mandag i en lang række postnumre i øst- og midtjylland samt store dele af Fyn. Alle øvrige landsdele får levering tirsdag. Du får tilmed fri fragt når du abonnerer på en måltidskasse herfra.

Historien bag Den Grønne Asparges

Bag Den Grønne Asparges, finder man indehaveren Pia. Hun fik ideen til Den Grønne Asparges efter, at have boet i udlandet i en årrække. Da hun tidligere havde være bosat i Spanien og Italien, hvor friske råvarer nærmest er din nabo, fik hun ideen til, at tilbyde danskerne måltider med gode og friske råvarer, fyldt med smag. Da hun og familien kom tilbage til Danmark, startede hun ud med, at have et fuldtidsjob, men fandt hurtigt ud af, at det var svært, at holde køleskabet fyldt med gode og friske råvarer. Derfor valgte hun i Maj 2011, at starte Den Grønne Asparges, som kunne hjælpe andre, der oplevede lignende problemer. Ved at benytte sig af en måltidskasse herfra, undgår du, at skulle i supermarkedet flere gange ugentligt, du undgår impulskøb, og du undgår, at lave madplaner. Du vil med en måltidskasse fra Den Grønne Asparges både spare tid og penge, mens du får et sundt og nærende aftensmåltid.

Spis økologisk med Den Grønne Asparges

Når du bestiller en måltidskasse fra Den Grønne Asparges, kan du være sikker på, at du altid vil få økologiske råvarer i kassen. De fleste råvarer, så som grøntsager, nødder og frugter er økologiske. Dog er kødet ikke økologisk, men kommer stadigt frisk fra den lokale slagter. Det vil stå tydeligt i kassen, hvilke produkter som er økologiske, og hvilke som ikke er. En af de ugentlige retter indeholder frisk fisk, hvilket er noget som virksomheden vægter højt i deres sammensætning af måltider. Hvis du ikke er interesseret i, at få fisk, kan du i inspirations- og slankekassen finde en vegetardag.

Lokale råvarer

Den Grønne Asparges benytter sig altid af lokale råvarer, og udformer opskrifter ud fra sæsonens råvarer. Du kan på den måde altid være sikker på, at få friske og lækre råvarer leveret til døren.

Sæsonens grøntsager – En stor del af grøntsagerne som du får med i måltidskasserne, kommer fra lokale gårde og gartnerier omkring Århus.

Slagterkød og fisk – Det er kun fersk kvalitetskød og frisk fisk i deres måltidskasser, som du får i en måltidskasse fra Den Grønne Asparges. Det bliver leveret fra lokale slagtere og fiskehandlere.

Brød og dej – I nogle måltidskasser får du brød og dej til f.eks pitabrød, naanbrød, pizza o.lign.

Det er derfor altid det bedste af det bedste du får leveret.

Hvilke måltidskasser kan jeg vælge imellem?

Den Grønne Asparges har fokus på, at levere lækre og friske råvarer til dig, som skal være nemt og hurtigt. Det mad der bliver serveret skal naturligvis også være i orden. Derfor koncentrerer de sig kun om 5 forskellige måltidskasser: Familiekassen, Inspirationskassen og Slankekassen, Pescetarkassen samt Vegetarkassen.

Du har hos Den Grønne Asparges tilmed mulighed for, at få leveret andre varer, samtidigt med din måltidskasse. Ønsker du f.eks. vin med til dine måltider, kan du bestille det ved siden af. På den måde, bliver hverdagen og madlavningen en smule nemmere.

Nedenfor kan du læse mere om de 4 forskellige måltidskasser fra Den Grønne Asparges.

Familiekassen:

Den første kasse, Familiekassen, er som du måske kan høre på navnet, en kasse som er tilpasset en familie med børn. Den indeholder altså retter som både pleaser de store og små munde. I denne kasse vil der både være danske og udenlandske retter, så man kommer lidt omkring. Retterne tager normalt 30 til 60 minutter, at tilberede.

Du får alle råvarerne leveret, som passer nøjagtigt til det valgte antal personer. Hertil får du leveret opskrifter på måltiderne, så det bliver nemt for dig og din familie, at tilberede.

Inspirationskassen:

Denne måltidskasse er til den mere ”eventyrlystne”, som mangler inspiration og kreativitet i køkkenet. Du vil i denne måltidskasse få opskrifter på retter fra hele verden, hvor du måske afprøver nye og spændende krydderier og råvarer, som du ikke har arbejdet med før.

Så denne kasse er altså til de mere modige folk, som ikke er kræsne, eller bange for, at prøve nye ting. Tilberedningstiden på denne måltidskasse er lidt længere, på de ca- 30-60 minutter.

Slankekassen:

Denne kasse er til dig som gerne vil leve en sundere hverdag, uden for meget fedt og for mange kulhydrater. Hvis du vil tabe dig, er dette tilmed en fornuftig måltidskasse. I de måltider du skal tilberede, er der et større fokus på grøntsager. Men bare fordi denne kasse består af færre kalorier, er det ikke ensbetydende med, at smagen mangler. Du vil stadig opleve lækre retter fyldt med saft og smag.

Tilberedningstiden på denne måltidskasse ligger normalt mellem 30 og 60 minutter, så du hurtigt og nemt kan få et lækkert og sundt aftensmåltid.

Derudover kan du også vælge deres lækre Vegetarkasse eller Pescetarkasse.

Ny inspiration med opskrifterne

Der bliver hver uge udformet nye og spændende opskrifter, som bliver nøje afmålt. Du kan komme ud for, at modtage råvarer eller/og ingredienser, som du ikke er bekendt med. Hvis dette hænder, skal du blot følge den opskrift der følger med. Det står nemlig beskrevet til mindste detalje, hvordan retten skal tilberedes.

Den kommende uges opskrifter vil du kunne se på min side fredag efter kl. 11 i ugen før levering. Her kan du se hvilket basislager det forventes at du har i huset. Opskrifterne er desuden også pakket ned i måltidskassen når du modtager den.

Levering

Som nævnt tidligere, leverer Den Grønne Asparges til husstande i hele Danmark, såfremt det er på brofaste øer. Leveringen sker senest klokken 17. Er du ikke hjemme når de leverer kassen, skal du ikke gå i panik. Du har nemlig mulighed for selv, at vælge hvor leverandøren skal stille måltidskassen. Så om det er foran din hoveddør, hos naboen, eller omme på terrassen, så er det altså helt op til dig.

Råvarerne kan holde sig friske i op til 24 timer. Det kan de, da de bliver leveret i temperaturfølsomme kølebokse, som sikrer en konstant temperatur på 0-2 grader. Du behøver derfor ikke tage tidligere hjem fra arbejde, fra café turen med veninderne eller andet. Du vil derfor opleve, at det er simpelt med en måltidskasse fra Den Grønne Asparges. Det eneste du reelt set selv skal sørge for er, at tilberede maden, og servere den.

Find Den Grønne Asparges på Truspilot

Inden på Truspilot kan du læse anmeldelser om Den Grønne Asparges. Der er lige nu under 100 anmeldelser, hvorfor der kun er få, at læse. Dog anbefaler vi, at du går ind og læser de enkelte som der er, da det forhåbentligt kan hjælpe dig med en beslutning. De fleste af anmeldelserne er positive kommentarer, dog er der også få mindre gode kommentarer.

Hvis du derfor allerede benytter dig af måltidskassen, eller har gjort, anbefaler vi, at du går ind på deres truspilot og smider en kommentar. Måske din kommentar er med til, at hjælpe andre med, at beslutte, om de vil prøve en måltidskasse fra Den Grønne Asparges.

Vi kan desværre ikke finde en måltidskasse fra Den Grønne Asparges, men prøv en af disse:


Spar 10% på dine første 2 leveringer
Spar op til 539 kr. på dine første 2 måltidskasser
25% rabat på første måltidskasse
Spar 40 % rabat på din første kasse + 20 % rabat på de næste fire kasser
Nick Nørgaard
Latest posts by Nick Nørgaard (see all)
Måltidskasser fra Retnemt