Måltidskasser leveret til døren I dag
De bedste måltidskasser
samlet et sted

Herunder finder du de bedste måltidskasser lige til døren.
Med en måltidskasse får du en sund, lækker og varieret kost,
uden at det skal være besværligt.

Søg efter måltidskasse

Prøv at få mad til døren – Som også er sundt

Prøv at få mad til døren – Som også er sundt

18 april, 2021

I mange år har udbringning af mad været forbundet med usund mad. Usund mad som de fleste fortryder i sekundet, hvor de har sat tænder i det sidste stykke. Men levering af mad betyder ikke være ensbetydende med usund mad. Det har måltidskasser i den grad lavet om på.

Hvad er en måltidskasse?

En måltidskasse er et forholdsvis nyt begreb for mange. Det er i alt sin enkelthed kasser med mad, som man køber på abonnement. Et eksempel er kokkenshverdagsmad.dk. Det kan være i én eller flere uger ad gangen, ligesom man selv beslutter sig for, hvor mange måltider, som man ønsker.
Måltidskasser henvender sig ikke til nogen specielt, men kan være en rigtig fornuftig løsning til de personer, der oplever en travl hverdag, hvor alt skal gå op i en højere enhed, inklusive madlavningen.
Der er mange forskellige faktorer, der spiller ind, når folk vælger en måltidskasse. Dels er der tidsfaktoren, men også kreativiteten. Det kan være svært at være kreativ hver evig eneste aften, alle ugens syv dage. Derfor er en måltidskasse meget behjælpelig, da du modtager en kasse med alt den mad, som du skal bruge. Udover det kommer kassen med en meget specifik opskrift til hver enkelt ret, som forbrugeren blot skal følge slavisk. Nemmere bliver det ikke!

Sund mad – Mange muligheder

I takt med udviklingen og den stigende interesse for måltidskasser er steget, er der ligeledes kommet et kæmpe udbud i måltidskasser. Uanset om du er vegetar, er til klassisk mad, er til fisk eller hvad du er til, så er der altid en måltidskasse efter dit humør (Og dine smagsløg!). Du har ligeledes heller ikke startet et langt abonnement, hvor du ikke kan afbryde dette, tværtimod – Så kan du skifte mellem forskellige udbydere løbende, for at finde det du ønsker lige i den periode, mens du to uger efter kan prøve en helt anden måltidskasse. Kort sagt er mulighederne nærmest uendelige, og bliver du træt af én bestemt type mad, så skifter du bare kvit og frit.
De fleste firmaer der står bag måltidskasser, har også flere pakker at vælge imellem. F.eks. har kokkens hverdagsmad tre løsninger, som alle fokuserer på noget bestemt. De har deres klassiske måltidskasser, en familiekasse og en grøn kasse. Hver især har de deres eget fokuspunkt, hvilket gør lige netop den enkelte kasse unik. Det er supersmart, og giver forbrugeren gode muligheder på hånden i forhold til valg af deres måltider.

Hvad koster måltidskasser?

Priserne på måltidskasser varierer rigtig meget. Derfor er det svært at give et entydigt svar på, hvad en måltidskasse koster. Det afhænger bl.a. af hvor du bestiller måltidskasser fra, samt over hvor lang en periode du vælger at bestille. Jo længere tid du bestiller, desto større rabat vil du også opnå. En anden faktor er antallet af kuverter. Er du 2 personer, som skal have måltidskasser, vil det være dyrere, end hvis du bestiller til 4 personer. En almindelig familie på 4 personer skal dog regne med ca. 40-60 kr. pr. måltid. Det kan i mange tilfælde vise sig at være billigere end selv at skulle handle og lave maden selv.

Måltidskasser fra Retnemt