Måltidskasser leveret til døren I dag
De bedste måltidskasser
samlet et sted

Herunder finder du de bedste måltidskasser lige til døren.
Med en måltidskasse får du en sund, lækker og varieret kost,
uden at det skal være besværligt.

Søg efter måltidskasse

Bonzo


Vi kunne desværre ikke finde nogle måltidskasse fra Bonzo, men tjek evt disse populære måltidskasser ud:


Få op til 1.199 kr. i rabat + gratis dessert for livet
1
25% rabat på første bestilling med rabatkoden: RABAT25
2
Spar 25% på de 3 første måltidskasser med rabatkoden: Velkommen2024
3

Mere om Bonzo ApS:

Bonzo

    3140 Ålsgårde
    Danmark

Bonzo er grundlagt med formålet om, at gøre den travle hverdag lidt nemmere. Det sker med afsæt i sunde og velsmagende hverdagsretter med noget for enhver smag. Og for hele familien. Med Bonzo får du en ugentlig måltidskasse leveret lige til døren med mad nok til 4 personer i 4 dage. Alle måltider er sammensat nøje uanset om I foretrækker det veganske, det klassiske eller det mere familievenlige køkken. Derfor kan I altid vælge lige netop den kasse der passer bedst til jer og jeres behov og ønsker!

Du finder hele 8 forskellige måltidskasser fra Bonzo. Fra den klassiske Forråds- og Familiekassen, til Flexitarkasse til et godt udvalg af veganske måltidskasser. Fælles for alle måltidskasserne er, at give fornyet inspiration og motivation til nye smagsoplevelser. Derfor følger der også altid en række serveringsforslag med hver enkelt kasse. Og du får også en række spændende opskrifter, som alle er nemme, at gå til.

En af de klare fordele ved Bonzo er den utroligt korte tilberedningstid. Alle måltider skal blot varmes op og det kan i de fleste tilfælde klares på bare 10 minutter! Nemmere – og hurtigere – bliver det ikke! Og så kan du bruge tiden på, at hygge med familien i stedet for, at stå i timevis bag gryderne.

Bonzo leverer gratis over hele landet, med undtagelse af ikke-brofaste øer.

Historien bag Bonzo

Inspirationen til Bonzo er hentet fra Tante Bonzo. En farverig og livlig dame, der nød, at lave de lækreste retter med grøntsager hentet i sin egen kolonihave. Derfor er det også Tante Bonzo der har lagt navn til. Og nøjagtig som i Tante Bonzos køkken, er Bonzos retter lavet ved hjælp af henkogning. En metode, der har været kendt i generationer og som betyder, at retterne kan holde sig i årevis. Helt uden konservering. Således fremstilles alle vores retter udelukkende af de bedste råvarer i store, åbne gryder. De færdige retter hældes på lufttætte, steriliserede glas. Klassisk, enkelt og helt uden brug af konserveringsstoffer. Så med en måltidskasse fra Bonzo vil du altid være sikker på måltider af høj kvalitet med en fantastisk holdbarhed. Og frem for alt en fremragende smag!

Hvilke måltidskasser kan jeg vælge imellem?

Bonzo leverer måltidskasser for enhver smag. Otte i alt, for, at være helt præcis. Fra den klassiske familiekasse og den særlige ulvetidskasse til hele tre forskellige veganske måltidskasser med mad til flere dage. Der ud over har du altid mulighed for, at supplere med forskellige sidedishes, one pots og gode vine. Og savner du inspiration til ugens måltider, er der hjælp, at hente i det store udvalg af opskrifter både med og uden kød.

Vennemiddag – mad og vin til 8 personer

Her er alt, hvad der skal til for, at holde en hyggelig middag med gode venner. 2 glas Chili con Carne og 2 glas Chili sin Carne (uden kød) – så der er god mad til alle, uanset om man foretrækker den med eller uden kød. Begge retter er baseret på en krydret sovs med grøntsager og kidneybønner. Lige som en chili skal være! Perfekt med en klat creme fraiche og lidt krydderurter på toppen. Men ingen vennemiddag uden vin, så kassen indeholder også god vin og det perfekte tilbehør til en hyggelig aften!

Forrådskassen – stor, klassisk kødkasse

Med Forrådskassen får du klassiske retter og kød i en og samme kasse. Den indeholder 8 glas med 4 forskellige sunde simreretter og 3 forskellige slags tilbehør. I alt 4 solide måltider – eller 6-8 almindelige måltider. Alt efter hvor sulten man er.

Middelhavskassen – vegan pastakasse

Nyd smagen af Middelhavets fristelser med Bonzos Middelhavskasse. Et fantastisk valg for alle der elsker en hurtig veganske pastaret – tilberedt på blot 10 minutter. Og naturligvis certificeret vegansk. Denne måltidskasse indeholder 4 veganske retter – 2 med chili og 2 uden chili – samt 4 lækre pastavarianter.

Når klimaet tæller – vegan familiekasse

Ønsker I, at spise klimavenligt, så vælg denne veganske familiekasse. Her får I 4 sunde, veganske måltider til 4 personer. Alle retter er certificeret veganske, og opfylder dermed alle gældende krav til en vegansk ret. Og så er de fulde af vitaminer, næringsstoffer – og ikke mindst smag! Når klimaet tæller-kassen indeholder i alt 6 glas med 4 forskellige retter og 2 forskellige slags tilbehør.

Perfekt til ulvetimen – Børnenes livretter

Når sulten melder sig hos de mindste, skal det ofte gå stærkt. Og det kan det med denne måltidskasse fyldt med børnenes livretter. Her er 2 glas af vores populære Bonzos Kødboller og 2 glas af den klassiske Bonzos Bolognese. Sundt og godt – også for resten af familien. Og som alle andre retter, er de klar til, at servere på 10 minutter!

Få sved på panden – Vegan chilikasse

Må maden godt have lidt bid, så vælg Vegan chilikassen. Den indeholder 2 forskellige veganske retter med chili og 2 med auberginer og bønner. Desuden følger der 2 slags tilbehør med, som kan serveres til de veganske retter. Alt i alt 6 glas, som indeholder  4 måltider til 4 personer.

Flexitarkassen – flex familiekasse

Foretrækker I, at spise vegetarisk, men ønsker I ikke helt, at undvære kød, er denne kasse et godt valg. I Flexitarkassen får I både veganske retter og retter med både kød og grøntsager. 4 måltider i alt, som kan kombineres på kryds og tværs – alt efter smag – eller spises hver for sig.

Familiekassen – klassisk familiekasse

Som navnet antyder, er Familiekassen det perfekte valg for en familie med børn. Den indeholder nemlig retter, som de fleste synes om. Store som små. Kassen indeholder 4 måltider fordelt på 3 simreretter med kød og grøntsager og en vegansk grøntsagsret. Der ud over består den af 3 forskellige slags god pasta. Og fælles for det hele er, at det er klar på bare 10 minutter!

Find Bonzo på Trustpilot

På Trustpilot.dk kan du læse en række anmeldelser af Bonzo. Vi anbefaler, at du læser dem, hvis du gerne vil vide lidt mere om hvad kunderne synes om måltidskasserne fra Bonzo – så kan de måske hjælpe dig med, at tage den endelige beslutning.

Hvis du allerede har benyttet dig af Bonzos måltidskasser,, håber vi, at du går ind på Trustpilot og skriver en anmeldelse om dine oplevelser. Så kan din kommentar måske være med til, at hjælpe andre med, at finde ud af, om de ønsker, at prøve en måltidskasse fra Bonzo.

Vi kan desværre ikke finde en måltidskasse fra Bonzo, men prøv en af disse:


Spar 10% på dine første 2 leveringer
Spar op til 539 kr. på dine første 2 måltidskasser
25% rabat på første måltidskasse
Spar 40 % rabat på din første kasse + 20 % rabat på de næste fire kasser
Nick Nørgaard
Latest posts by Nick Nørgaard (see all)
Måltidskasser fra Retnemt