Måltidskasser leveret til døren I dag
De bedste måltidskasser
samlet et sted

Herunder finder du de bedste måltidskasser lige til døren.
Med en måltidskasse får du en sund, lækker og varieret kost,
uden at det skal være besværligt.

Søg efter måltidskasse

Måltidskasserne er på alle måder en god forretning

Måltidskasserne er en god forretning

13 juli, 2021

Hverdagskassen, Kvikkassen, Måltidskassen, kokkekassen og vi kunne blive ved, for kært barn har mange navne, og danskerne har i den grad fattet kærlighed til konceptet med måltider i “kasser”

Måltidskasser er kort fortalt en måltidskasse du bestiller, og så får du leveret en kasse med råvarer og opskrifter direkte til hoveddøren. Du kan selv vælge hvilken type måltider du vil have, og hvor mange personer og hvor mange dage, der skal være mad til.

Sund og varieret kost uden på den nemme måde 

De fleste af os ved godt at vi spiser for alt for lidt grøntsager, frugt, og fisk. De fleste danskeres kost indeholder også alt for meget sukker, salt og mættet fedt. Men i en travl hverdag i den virkelige verden har man altid været nødt til at ofre noget, og det første der som regel bliver beskåret er tiden vi bruger på at planlægge og forberede vores mad.

Derfor er måltidskasserne også en gave sendt fra himmelen, både for singles og børnefamilier, og det er en af de store grunde til at måltidskasserne har fundet fodfæste på det danske marked, da det er en fantastisk måde at få spist sundere og mere varieret, og det hjælper til gengæld både vores fysiske helbred og vores psykiske velvære. Det giver os til gengæld mere energi og overskud til at gribe de muligheder som livet sender i vores retning.

Måltidskasser er god business

Der findes nu et hav af forskellige måltidskasser på det danske marked, og danskernes appetit virker til kun lige at være blevet vækket. Nu kan vi vælge imellem alt fra Danish Granola Company til Kokkens Hverdagsmad og det bliver kun spændende at se hvem der kommer på den næste revolutionerende idé.

Aarstiderne der blev stiftet helt tilbage i 1999, er måske det mest kendte version af måltidskasserne herhjemme. Firmaet begyndte med at levere økologiske frugter og grøntsager over internettet.

En anden stor grund til måltidskassernes store popularitet er at de er med til at reducere vores Co2-aftryk, da apps og algoritmer er med til at reducere transport, og friskheden og rutinen gør at vi undgår madspild.

Fremtiden er online

Uanset om du selv står overfor at lancere en helt ny måltidskasse der kommer til at revolutionere markedet og kommer til at tjene strygende, og dermed kommer til at skulle bruge et sted at investere dine mange millioner …eller om du – som de fleste af os – bare overvejer at begynde at investere i stedet for at kløjes med den bund lave rente, så har det aldrig været lettere at komme i gang med at investere.

Måske har du endda hørt om online-fænomenet DogeCoin – den sjove kryptovaluta med den japanske hund på forsiden, og spurgt dig selv om det er ‘for real’? Svaret er nok at det er der ingen af os der kan vide med 100% sikkerhed endnu, den blev i hvert fald startet som en joke, men Elon Musk er kæmpe fan. Find DogeCoin-kursen her.

Måltidskasser fra Retnemt