Måltidskasser leveret til døren I dag
De bedste måltidskasser
samlet et sted

Herunder finder du de bedste måltidskasser lige til døren.
Med en måltidskasse får du en sund, lækker og varieret kost,
uden at det skal være besværligt.

Søg efter måltidskasse

SnackMover


Vi kunne desværre ikke finde nogle måltidskasse fra SnackMover, men tjek evt disse populære måltidskasser ud:


Spar 40 % rabat på din første kasse + 20 % rabat på de næste fire kasser
1
25% rabat på første bestilling med rabatkoden: RABAT25
2
Få op til 1.199 kr. i rabat + gratis dessert for livet
3

Mere om SnackMover:

SnackMover
    Doktorvænget 5
    9530 Støvring
    Danmark
    [email protected]

Snackmover er et af de nyere og innovative måltidskassekoncepter, som leverer sunde og lækre snacks hjem til dig, på en månedlig basis. Deres mission er, at gøre det nemt og spændende, at tage det sunde valg. Snackmover blev stiftet i 2017 af Line, som beskriver sig selv om madelsker, sundhedspassionist og livsnyder. Virksomheden samarbejder med store brands, såvel som små nicheproducenter. På den måde kan de sikre, at du som forbruger kun får det bedste, at det bedste, og får en ny smagsoplevelse hver måned.

I dag kan man finde en håndfuld måltidskasser, som tilbyder slankende måltider, med få kalorier og meget lidt fedt og kulhydrater. Men, hvad så med måltiderne mellem hovedmåltiderne? Dem har Snackmover sørget for. I stedet for, at ty til usunde snacks, som ikke er gode for en, kan din sukkertrang blive tilfredsstillet med en kasse fra Snackmover. På abonnementsordning, tilbyder Snackmover et lækkert udvalg af potentielle mellemmåltider. I kassen vil du få tilsendt omkring 10 lækre og forskellige snacks. Som kunde hos Snackmover, bliver du hver måned introduceret for nye og lækre mellemåltider, som potentielt kan hjælpe til en sundere hverdag.

Sundere alternativ til snack

Det kan for mange være overraskende, at finde ud af, hvor usundt ens snack egentligt er samt, hvor stor en betydning det kan have for ens helbred og livsstil. Der er et kæmpe udvalg af snacks, hvorfor det nemt kan blive svært, at finde hoved og hale i, hvilke der er sunde og, hvilke der ikke er. Du skal være opmærksom på, at selv om noget markedsføres som værende sundt, at det i mange tilfælde faktisk ikke er sundt. Med en snackbox fra Snackmover, kan du altid være 100% sikker på, at produkterne er sunde. Snackmover er derfor en smart løsning til dig, som gerne vil leve sundt. Virksomheden garanterer tilmed, at du i hver pakke, hver måned, får tilsendt smagfulde mellemmåltider, som tilfredsstiller ens behov for sødt eller salt.

Sund snack til dine børn

Det er vigtigt, at man sørger for ens egen sundhed og velvære som forældre, så man på den måde kan blive den bedste udgave til sine børn. Derudover er det tilmed vigtigt, at man også sikrer sine børns adgang til sundere alternativer. Mellemmåltider er særdeles vigtige for børnenes udvikling, samt det giver energi og mere overskud gennem dagen.

Børn kan dog være kræsne, og det kan derfor hurtigt blive svært, at komme op med sunde alternativer til mellemmåltiderne i skolen, som de synes er værd, at spise. Snackmover tilbyder derfor også en snackbox til børn, som er fyldt med sunde, sjove og lækre godter, der pleaser ethvert barn. Med denne box, kan du altså med god samvittighed sende dine børn i institution eller skole, velvidende de har en lækker snack i tasken.

Hvad får jeg, og hvad koster det?

Med en kasse fra Snackmover, får du hver måned en snackbox med nøje udvalgte lækkerier. Du får varer tilsendt af høj kvalitet, og med gode sunde råvarer, så du ikke får dårlig samvittiged. I den månedlige box vil du finde minimum 10 snacks. Er du interesseret i, at bestille til flere personer, kan du få rabat. Du kan tilmed kombinere snackboxen til dine børn med deres kombi abonnement.

Bindingsperiode

Bestiller du en snackbox fra Snackmover, er der ingen binding. Det betyder, at du til hver en tid kan sætte dit abonnement på pause, eller opsige det, ved, at kontakte dem.

Bestiller du din første boks inden d. 20 i måneden, vil du få leveret den i løbet af få dage. Bestiller du den efter d. 20 i måneden, får du leveret snackboksen mellem d. 1 og d. 5 i den efterfølgende måned.

Du vil fremover modtage snackboksen én gang hver måned, mellem d. 1 og d. 5. Pengene bliver først trukket fra din konto når kassen er sendt afsted til dig.

Snackmover på Trustpilot

Normalt så anbefaler vi, at man går ind på Trustpilot for, at læse bedømmelser og anmeldelser inden man køber, eller binder sig til noget. I dette tilfælde er det ikke muligt med Snackmover, da de endnu ikke er kommet på Trustpilot. Dog er det muligt, at læse få anmeldelser af Snackmover andre steder på Google.

Vi kan desværre ikke finde en måltidskasse fra SnackMover, men prøv en af disse:


Spar 25% på de 3 første måltidskasser med rabatkoden: Velkommen2024
Spar op til 944 kr. på dine 3 første måltidskasser - 1x30% + 2x20%
Med Rabatkoden: HVERDAG30_AFF
25% rabat på første måltidskasse
Spar 10% på dine første 2 leveringer
Nick Nørgaard
Latest posts by Nick Nørgaard (see all)
Måltidskasser fra Retnemt