Måltidskasser leveret til døren I dag
De bedste måltidskasser
samlet et sted

Herunder finder du de bedste måltidskasser lige til døren.
Med en måltidskasse får du en sund, lækker og varieret kost,
uden at det skal være besværligt.

Søg efter måltidskasse

Osuma


Vi kunne desværre ikke finde nogle måltidskasse fra Osuma, men tjek evt disse populære måltidskasser ud:


Få op til 1.199 kr. i rabat + gratis dessert for livet
1
25% rabat på første bestilling med rabatkoden: RABAT25
2
Spar op til 539 kr. på dine første 2 måltidskasser
3

Mere om Osuma:

Osuma
    Vestergade 5b
    8000 Aarhus C
    Danmark
    [email protected]

Osuma.dk er en e-handel butik som leverer dagligvarer i hele landet, lige til døren. Osuma blev stiftet i 2007, og er siden da vokset gevaldigt. Virksomheden leverer varer fra Kvickly og SuperBrugsen rundt omkring i landet. Med Osuma forekommer der færre bekymringer, og de giver dig mere tid til alle hverdagens gøremål. Det eneste du skal gøre er, at gå ind via din smartphone eller tablet, og bestille de dagligvarer som du har brug for. Dette kan nemt klares fra sofaen, sengen eller på gåturen med hunden.

Osuma har altså indgået et samarbejde med Kvickly og SuperBrugsen (Coop), og ikke nok med, at de leverer daglivarer til døren, leverer de også måltidskasser til døren. En måltidskasse fra Osuma sker i samarbejde med RetNemt. Så snart du bestiller en måltidskasse fra Osuma, kan du på samme tid bestille dine dagligvarer, uden nogle ekstra gebyrer.

På den måde slipper du altså for, at lave madplaner, og bruge tid på, at handle ind. Osuma tilbyder et stort udvalg af forskellige produkter, heriblandt premium produkter og discount produkter. Du kan på Osuma.dk altså finde alt det, som du normalt kan finde på hylderne i din lokale dagligvarer butik. Der er alt fra frugt og grønt, til kød og fisk, til personlig pleje og alkohol. Bestillingen kan ske i løbet af alle døgnets timer.

Daglivarer online

Osuma startede altså som et online supermarked, der leverer dagligvarer via nettet, inden måltidskasserne også blev muligt. Da mange danskere lever en hektisk hverdag med børn og arbejde, kan det blive svært, at finde tid til alt. Ofte handler folk op til flere gange om ugen, som i sidste ende udgør mange timer. I stedet for, at bruge tid på fysisk, at handle ind, kan det nemt og hurtigt klares med få klik via telefonen, computeren eller sin iPad. Du vil modtage en SMS fra Osuma ca. en time før, at dine dagligvarer er på vej, og snarest bliver leveret til din adresse. Du kan på den måde bedre planlægge din dag, og være hjemme så snart varerne ankommer. Det er dog ikke et krav, at du er hjemme når varerne bliver leveret.

Modtag varer fra dit lokale supermarked

Osuma er mere end bare et online supermarked. Da Osuma samarbejder med Kvickly og SuperBrugsen rundt omkring i hele landet, betyder det, at dine varer kommer fra din lokale Kvickly eller SuperBrugsen. Det betyder tilmed, at du får leveret friske råvarer med dag til dag levering. Det bliver altså ikke nemmere, at handle lokalt, uden, at skulle gå uden for en dør.

Osuma lover friskhedsgaranti, da alle varerne er nøje udvalgt og håndplukket af medarbejderne i dit lokale supermarked. Med Osuma.dk, får du en personlig shopper.

Osuma levering

En af grundende til, at mange danskere vælger en måltidskasse, er på baggrund af flere ting. Først og fremmest er det nemt og bekvemt. Man slipper for, at handle ind og lave madplaner, og man slipper for, at stå i køkkenet i flere timer. En måltidskasse er tilmed godt til dem som har mistet kreativiteten og motivationen i køkkenet. Med en måltidskasse fra Osuma, får man varieret mad hver uge. Det kan ofte være nemt, at lave de samme 4 retter hver uge, og lasagne hver tirsdag. I stedet får du nye retter hver dag, hvis du benytter dig af en måltidskasse.

Fordelen ved en måltidskasse er, at du selv kan vælge hvor den skal leveres. Hvis du ikke er hjemme, og derfor ikke føler dig tryg ved, at lade måltidskassen stå foran din hoveddør, kan du selv bestemmer om chaufføren stiller den omme på terrassen, hos din nabo, eller et helt tredje sted.

Hos Osuma er der dag til dag levering. Så hvis du bestiller dine varer i dag, så bliver varerne leveret i morgen. Fordelen ved, at bruge Osuma som din online dagligvarer udbyder er, at det er lige meget hvor mange varer du har brug for. Er det bare til aftensmaden imorgen, eller til weekenden, eller er det til hele ugen? Ja, så får du altså gratis levering. Der er nemlig ingen minimumsbeløb på bestillingen.

Få levering på dagen

Står du dog i en situation og skal bruge varerne så hurtigt som muligt, samme dag, så kan dette dog godt lade sig gøre mod et gebyr på 20 kr. Osuma leverer altså dine varer direkte til din hoveddør. Skulle der være behov for det, så kan de tilmed pakke varerne ud for dig, og stille dem på køkkenbordet. Er nogle af varerne fra frost afdelingen, kommer de indpakket i emballage, der kan holde kølevarer kolde i længere tid. Derfor kan dine varer altså holde sig friske, selv om du ikke er hjemme, når varerne bliver leveret.

Hvis du gerne vil være hjemme så snart varerne bliver leveret, kan du tilmelde dig deres SMS service. Med denne service, får du en SMS op til en time inden, du modtager dine varer. På den måde kan du bedre sikre dig, at være hjemme, så snart leveringen kommer. Du undgår på den måde, at skulle være hjemme i hele leveringsvinduet. Så selv om du f.eks. bestiller levering til mellem kl. 10 og kl. 14, modtager du stadig en besked ca. en time inden.

Vær opmærksom på, at såfremt du får leveret dine varer af Fønix Transport, at du ikke vil modtage en SMS inden deres ankomst. Dette er grundet, at varerne er pakket i termoemballage med køleelementer, som gør, at varerne kan holde sig friske i op til 24 timer, før de behøver, at komme i køleskabet.

Hvorfor vælge Osuma?

Der er flere grunde til, at vælge Osuma nå man handler sine dagligvarer online.

Først og fremmest er der levering hver dag gratis. Der er herunder ikke noget minimumsbeløb. Dernæst bliver dine dagligvarer håndplukket og pakket, nøjagtigt som du selv ville have gjort det.

Hos Osuma.dk, finder du tilmed mere end 600 økologiske varer, fra blandt andet mærkerne Änglamark og Urtekram. Deres store udvalg af økologi består af produkter såsom tørvarer, frostvarer og friske varer. Du kan finde økologiske varer til billige penge, da Coops overordnede strategi er, at gøre økologi til hvermandseje.

Derudover kan du på Osuma.dk finde en række discountprodukter så som X-tra. Der skal være plads til alle, hvorfor du kan finde et stort udvalg af varer i forskellige priser. På den måde er der noget for enhver smag, og til de prisbevidste.

Osuma kan tilmed altid garantere friske varer, som er i overensstemmelse med deres friskhedsgaranti.

Mejeriprodukter

Handler du mejeriprodukter ind på Osuma, garanterer de til enhver tid minimum 5 dages holdbarhed. Dette kan være produkter så som mælk, yoghurt, fløde, creme fraiche m.v. Derudover er der minimum holdbarhed på 7 dage på æg. Ved discount produkterne fra eksempelvis X-tra, kan der kun garanteres en holdbarhed på minimum 3 dage på mælk.

Frugt & Grønt

Køber du frugt og grønt hos Osuma, pakkes frugten, samt de andre dagligvarer af uddannede pakkere. På den måde kan du være sikkker på, at frugterne bliver kvalitetschecket inden du får leveret varerne. Vi kan dog ikke udelukke, at der sker menneskelige fejl. Skulle dette ske, og er du ikke tilfreds, har du mulighed for, at sende varerne retur.

Kød, Fisk & Fjerkræ

Alt kødet, fisk, og fjerkræ bliver leveret fra din lokale Kvickly eller Superbrugsen, som er kendt for, at levere høj kvalitet til de danske forbrugere. Disse to kæder, har deres egen slagterafdeling, hvorfor du kan finde et stort sortiment af kød.

Friskhedsgarantien på kød er minimum 3 dages holdbarhed. Fjerkræ har ligeledes minimum 3 dages holdbarhed.

Hvis der er tale om friskhakket kød med sidste salgsdag, samme dag som det er hakket, kan det holde sig i 24 timer. Bestiller du derimod detailpakket kød, er der tilmed minimum 3 dages holdbarhed. Opbevaringsanvsining og dato for sidste anvendelsesdag står beskrevet på pakken.

Brød

Inde på Osuma.dk har du muligheden for, at købe friskbagt brød, fra bageren. Du kan tilmed købe det traditionelle brød, som ikke er bagt på dagen. Køber du bagerbrød, skal det som oftest benyttes kort tid efter modtagelsen, da det ellers bliver tørt. På friskbagt brød, kan Osuma garantere 24 timers holdbarhed/friskhed. På det konventionelle brød, garanteres der 4 dages holdbarhed.

Ost & Pålæg

Coops butikker har et stort udvalg af oste og pålæg, hvorfor du nemt kan finde din favorit. Osuma kan garantere gode kvalitets pålæg, og de garanterer tilmed minimum 5 dages holdbarhed på alle produkter inden for pålæg og ost.

Frisk frugtjuice

En luksusvarer, som danskerne er vilde med, er friskpresset frugtjuice. Du kan finde mellem flere forskellige varianter så som appelsinjuice og æblejuice. Når du køber friskpresset juice, kan Osuma garantere, at juicen holder sig frisk i minimum 7 dage, såfremt det kommer på køl.

Tørvarer

Når du køber tørvarer hos Osuma, kan du på forhånd vide, at disse varer generelt har længere holdbarhed end de øvrige og friske produkter. Da der er flere tusinde tørvarer, kan der ikke gives en samlet holdbarhed for alle de enkelte. Dog garanteres der minimum 30 dages holdbarhed på tørvarerne.

Frosne produkter

Du kan i frysedisken finde en god blanding af forskellige bær, grøntsagsblandinger, is, supper og meget mere. Da disse varer er på frost, kan Osuma garantere en holdbarhed på 30 dage. Og de kan tilmed garantere, at de holder temperaturen under hele transporten hjem til dig.

Færdigsalater & C-Måltidsmarked

I denne afdeling, er der tale om frisklavet salater og retter, som er nemme og hurtige, at spise i en travl hverdag. Maden herfra, laves blandt andet af Kvicklys og SuperBrugsens egne slagtere og kokke fra Cofoco og Meyers. På disse varer, kan Osuma garantere minimum 1 dags holdbarhed.

Alle skal have råd

Osuma bestræber sig på, at alle skal have råd til, at handle ind online. Der skal tilmed være råd til økologi og mærkevarer, såfremt man ønsker det. Man kan hos Osuma.dk finde friske og lækre dagligvarer i alle prisklasser fra Coops butikker, Kvickly og SuperBrugsen.

Hvor pakkes varerne?

Det er forskelligt hvor varerne bliver pakket. Det afhænger af, hvor i landet du befinder dig. Dog kan du altid regne med, at varerne bliver pakket i en nærliggende lokal Kvickly eller Superbrugsen, af deres faguddannede personale.

Efter dine varer er blevet pakket, bliver de bragt hjem til dig af en af deres chauffører, eller via Fønix Transport. Leveringer bliver afleveret i det tidsinterval som passer dig bedst. Alt transport sker i specialbyggede køle- og frysebiler, eller i termoemballage med køleelementer, som kan holde varerne friske. Dine varer bliver derfor transporteret med bedre vilkår, end hvis du selv handler ind.

Hvordan ser emballagen ud?

Vælger du, at få leveret dine varer til køkkenbordet, bliver de leveret i genanvendelige plastikkasser, som bliver taget med igen. Disse kasser kan genbruges flere tusinde gange. Det betyder, at brugen af overflødig emballage bliver mindsket så lidt som muligt.

Får du derimod leveret dine varer foran din hoveddør i termokassen, eller i plastik- og termoposer, tilbydes der, at chaufføren kan tage det med tilbage ved næste levering. Du undgår på den måde, at smide emballagen ud, som senere hen kan blive genbrugt igen.

Osuma rabatkoder

Hvis det er første gang du handler hos Osuma, byder de dig velkommen med forskellige rabatter. Disse rabatter kan du læse mere om inde på deres side.

Osuma på Truspilot

Overvejer du selv, at benytte dig, at Osuma, så anbefaler vi, at du går ind på Trustpilot og læser anmeldelserne. Der er en god portion kommentarer, at læse, hvoraf størstedelen er postive anmeldelser. Får du leveret dine dagligvare af Osuma, eller har du brugt dem før, så opfordrer vi dig til, at bruge 2 minutter på, at smide en anmeldelse. Måske du kan hjælpe andre med, at beslutte sig for om, de vil bruge deres service.

Osuma kundeservice

Har du nogle spørgsmål, du gerne vil have besvaret inden du bestiller dine dagligvarer eller en måltidskasse fra Osuma, så kan du til hver en tid skrive dem e-mail, som vil blive besvaret hurtigst muligt.

Deres kundeservice har åbent mandag-fredag fra kl. 9.00-20.00. Og derudover kan de træffes på telefon.

Hvis du tilmed har fået leveret varer som du ikke er tilfreds med, kan du afhængigt af situationen få dine penge tilbage, udstedt et tilgodebevis, eller få tilsendt nye varer med din næste bestilling.

Vi kan desværre ikke finde en måltidskasse fra Osuma, men prøv en af disse:


Spar 25% på de 3 første måltidskasser med rabatkoden: Velkommen2024
25% rabat på første måltidskasse
Spar 10% på dine første 2 leveringer
Måltidskasser fra Retnemt