Måltidskasser leveret til døren I dag
De bedste måltidskasser
samlet et sted

Herunder finder du de bedste måltidskasser lige til døren.
Med en måltidskasse får du en sund, lækker og varieret kost,
uden at det skal være besværligt.

Søg efter måltidskasse

Munchbox


Vi kunne desværre ikke finde nogle måltidskasse fra Munchbox, men tjek evt disse populære måltidskasser ud:


Få op til 1.199 kr. i rabat + gratis dessert for livet
1
25% rabat på første bestilling med rabatkoden: RABAT25
2
Spar 25% på de 3 første måltidskasser med rabatkoden: Velkommen2024
3

Mere om Munchbox:

Munchbox
    Vestergade 11A
    5540 Ullerslev
    Danmark
    [email protected]

Savner du anderledes og lækkert fredagsslik? Er du træt af altid, at spise det sædvanlige vingummi fra Haribo eller den samme plade Marabou? Så kan Munchbox tilbyde dig en månedlig kasse med amerikanske lækkerier. I denne kasse vil du finde snacks, som du ikke kan finde i daglivarebutikkerne i Danmark.

Munchbox er altså Danmarks nye slik- og snackbox, hvor du hver måned får tilsendt 11-12 nye udvalgte amerikanske snacks. Herunder får du tilsendt chokolade, chips, vingummi, karameller, kage m.v. Munchbox er et månedligt abonnement uden binding. De fleste af de snacks, som man får tilsendt, er stort set umulige, at finde i danske butikker, hvorfor det gør denne kasse ekstra spændende og tiltalende. Det eneste minus er, hvis man i en kasse får noget som er super lækkert men, at man så ikke kan få fat på det i danske butikker.

Med en kasse fra Muncbox kan du altså nyde klassikere som du måske ikke vidste fandtes, da du hver måned får nye og spændende snacks tilsendt. Det gør det også mere overraskelses-agtigt, nåtr du modtager en box fra Muncbox. Det er hygge for hele familien. Du kan eventuelt invitere venner eller familie over på en surprise-snack-aften, og sammen udvælge jeres favoritter.

Der skal være plads til det usunde

Selv om den danske kultur er blevet mere og mere sundhedspræget, skal der også være plads til en smule usundt i ny og næ. Såfremt det er alt med måde, og man spiser sundt ved siden af, må man gerne hygge på sofaen med en skål slik, chips eller anden lækker snack. Vi er trods alt bare mennesker. Nå den søde tand melder sin ankomst, kan man lige så godt have noget lækkert og anderledes liggende i skabet. Her er Muncbox et godt valg. Det er anderledes slik, som bliver leveret lige til døren. Det bliver ikke meget nemmere.

Høj kvalitet og godkendte produkter for enhver smag

Fordelen ved Muncbox er, at det ikke bare er en kedelig kasse med en pose chips og mælkechokolade du modtager. Alle produkterne er altså nøje udvalgt, så det giver dig så mange smagsindtryk som overhovedet muligt. Alle produkterne er af højeste kvalitet. Du får derfor ikke tilsendt dårlige varer, som ikke er godkendt på det danske marked. Alle ordrer bliver sendt d. 5 i måneden, hvorfor du derfor har din pakke d. 6 eller d. 7 i måneden. Da der som tidligere nævnt ikke er nogen bindingsperiode, kan du altså opsige abonnementet til enhver tid.

Hvordan tilmelder jeg mig?

Det er super nemt, at tilmelde sig en Muncbox. Inde på deres side, skal du blot udfylde navn, adresse og forsendelsesmetode. Du skal tilmed indtaste dine kortoplysninger. Herefter vil du d. 5 hver måned få tilsendt en ny Muncbox med spændende, nye og lækre snacks.

Hvem bliver det leveret af?

Muncbox leveres altid af DAO. Inden din levering når din dør, vil du modtage både en e-mail, samt en SMS, med en besked om, at din Muncbox er på vej.

Hvad koster det?

En Muncbox koster 199 kroner om måneden. For de 199 kroner, får du tilsendt 11-12 nye, anderledes og lækre amerikanske snacks, som du ikke kan finde i danske butikker. Du skal dog være opmærksom på, at du udover de 199 kroner for selve boksen, skal betale fragten oveni. Fragten koster henholdsvis 49 kr. (til døren), eller 29 kr. (til nærliggende pakkeshop).

Hvornår trækkes pengene fra kontoen?

Pengene bliver trukket fra dit betalingskort den sidste hverdag i måneden. At pengene bliver trukket nogle dage inden afsendelsen, skyldes blot, at Muncbox er populært, og, at de skal nå, at pakke alle afsendelserne inden d. 5 i måneden.

Hvordan opsiger jeg mit abonnement?

Opsigelse af dit abonnement skal ske ved, at skrive en mail til: [email protected]. Denne opsigelse skal ske inden d. 20 i måneden, som så er d. 19. Grunden til dette er, at Muncbox køber deres varer hjem fra USA, som tilmed tager tid i fragt. Efter d. 20, vil dit abonnement helt automatisk blive fornyet, og du vil få tilsendt din Muncbox som planlagt. Ønsker du, at opsige abonnementet, kan du altså gøre det, såfremt det opsiges inden d. 20 i måneden.

Reklamationsret

Inden lækkerierne bliver pakket ned, og sendt til din adresse, bliver kasserne tjekket igennem for fejl og mangler. Hvis nogle af produkterne mod forventing ikke er i orden så snart du modtager pakken, skal du skrive til deres kundeservice, eller ringe til dem. Sammen vil I hurtigst muligt finde en løsning, der passer begge parter.

Fortrydelsesret og returnering

Fortryder du kort tid efter betalingen dit køb, så er der mulighed for, at fortryde dit køb op til 14 dage efter købet. Ifølge købeloven, er der ikke returret på fødevarer købt over nettet. Derfor skal fortrydelsen ske inden pakken er sendt afsted.

Munchbox på Trustpilot

Går du og overvejer, at bestille en måltidskasse fra Muncbox, så kan vi varmt anbefale, at du går ind på deres Trustpilot og læser de få anmeldelser som der er. Langt de fleste er positive kommentarer omkring deres produkter og koncept. Har du før bestilt en boks herfra, eller bestiller du stadig på månedlig basis, så læg endelig en anmeldelse på deres Truspilot. Andre kan måske få glæde af kommentaren, i deres valg om, at afprøve Muncbox eller ej.

Vi kan desværre ikke finde en måltidskasse fra Munchbox, men prøv en af disse:


Spar 10% på dine første 2 leveringer
Spar op til 539 kr. på dine første 2 måltidskasser
25% rabat på første måltidskasse
Spar 40 % rabat på din første kasse + 20 % rabat på de næste fire kasser
Nick Nørgaard
Latest posts by Nick Nørgaard (see all)
Måltidskasser fra Retnemt