Måltidskasser leveret til døren I dag
De bedste måltidskasser
samlet et sted

Herunder finder du de bedste måltidskasser lige til døren.
Med en måltidskasse får du en sund, lækker og varieret kost,
uden at det skal være besværligt.

Søg efter måltidskasse

Marley Spoon


Vi kunne desværre ikke finde nogle måltidskasse fra Marley Spoon, men tjek evt disse populære måltidskasser ud:


Få op til 1.199 kr. i rabat + gratis dessert for livet
1
25% rabat på første bestilling med rabatkoden: RABAT25
2
Spar 25% på de 3 første måltidskasser med rabatkoden: Velkommen2024
3

Mere om Marley Spoon:

Marley Spoon
    Industrieweg 1
    3433 Nieuwegein
    Holland

Marley Spoon er den første udenlandske måltidskasse i Danmark, som leverer lækre, og velsmagende råvarer og opskrifter lige til døren. Med Marley Spoon får du maden leveret en gang om ugen med ingredienser til retter, som du på forhånd selv har valgt. Vælger du, at benytte dig af en måltidskasse fra Marley Spoon, får du en hverdag, hvor du ikke skal bruge særlig meget tid på handle ind, opleve frustrationer over manglende ingredienser i dit køkken eller bruge energi på, at være kreativ over retter til aftensmaden. Det er nærmest så nemt, som det overhovedet kan blive – og det er rart i en hverdag, hvor børnene skal ud ad døren til fritidsaktiviteter, møder skal holdes og vasketøj skal lægges sammen.

Du skal ikke bestille måltidskassen til en bestemt dag i ugen. Du vælger helt selv, hvornår og på hvilket tidspunkt, du gerne vil have måltidskassen leveret til din dør. Det smarte i det er naturligvis også, at du kan vælge, hvor mange personer måltidet skal være til, så du får lige præcis den mængde af ingredienser, du skal bruge.

Hos Marley Spoon går de meget op i, at være så grønne som muligt og leverer derfor også din måltidskasse med genanvendelige køleelementer lavet af 85% sukkerrør. Er du derfor ikke hjemme, når måltidskassen bliver leveret, holder den sig kølig.

Hvem er Marley Spoon?

Hvis ikke du før har hørt om Marley Spoon, er det ikke så underligt. De er nemlig helt nye på det danske marked og leverer derfor kun i hovedstadsområdet. Dog ser det ud til, at man ikke skal vente længe, før de udvider deres levering til flere steder i Danmark. Det smarte ved Marley Spoon er desuden, at leveringen er med i prisen – der kan derfor hurtigt være mange penge, at spare.

Firmaet er tysk og blev grundlagt tilbage i 2014. De leverer ikke kun i Tyskland og i Danmark, men har også udvidet deres marked til blandt andet Belgien, Østrig og Australien. Det er derfor ikke en ny virksomhed set med internationale briller på.

Maden bliver altid leveret i isoleringsposer og med køleelementer, så råvarerne kan holdes kølige under transporten og ved den ventetid, der eventuelt er, før du kommer hjem. Maden kan holde helt op til 8 timer efter levering – så du behøver ikke, at stresse, hvis ikke du når hjem til leveringstidspunktet.

Bæredygtighed og lokale råvarer

Bæredygtighed og lokale råvarer er vigtigt for mange, når de handler ind. Sådan er det også hos Marley Spoon, som synes, det er meget vigtigt, at vide, hvor råvarerne kommer fra, og hvordan de er produceret. En stor prioritet hos dem er derfor, at de altid samarbejder med lokale leverandører, da de mener, det giver de bedste råvarer til deres kunder. Det gode ved, at bestille en måltidskasse fra Marley Spoon er derfor, at man altid er sikret, at få et måltid, som er lavet på råvarer af rigtig god kvalitet.

Men den gode kvalitet er ikke kun nok for Marley Spoon. For bæredygtighed er noget, der er mindst lige så vigtigt for dem, hvilket man også tydeligt ser i udvalget af råvarer i deres måltidskasser. For her er der alt lige fra kød fra frilandsgrise og høns til oksekød og lam fra dyr, som de er sikre på, har haft det godt.

Bestiller du ingredienser til retter, der kræver konserverede produkter, sørger de for, at udvælge produkter, der ikke indeholder konserveringsstoffer, smagsforstærkere eller farvestoffer. Det er virkelig råvarer, når det er bedst.

Det er selvfølgelig ikke kun i maden, at bæredygtigheden kommer til udtryk. For når man bestiller, får man leveret varerne i 100% bæredygtige genbrugsmaterialer og med køleelementer lavet af 85% sukkerrør. Mængden af ingredienser er også nøje tilpasset det antal af personer, du har bestilt til. Dermed begrænses madspild mest muligt.

Smart abonnementsløsning

For, at gøre det så nemt som muligt for deres kunder, har Marley Spoon valgt, at køre med en abonnementsløsning på deres måltidskasser. Helt konkret betyder det, at man som kunde automatisk modtager måltider, der er baseret på de præferencer, man før har indtastet.

Det begrænser sig selvfølgelig ikke kun til det, da man som kunde altid kan gå ind på sin profil og vælge, hvor ofte man gerne vil have en måltidskasse, hvor mange portioner det skal være og hvilke opskrifter, man gerne vil have. Skal du på ferie, og derfor gerne vil springe nogle uger over, kan du også dette, ligesom du også har mulighed for helt, at sætte abonnementet på pause. Man er derfor ikke bundet til noget.

Hvilke måltidskasser tilbyder Marley Spoon?

I modsætning til mange andre virksomheder, der sammensætter og leverer måltidskasser, har Marley Spoon ikke nogen bestemte former for måltidskasser. Hvor man ved nogle kan vælge en måltidskasse til familier eller med et eksotisk aftryk, kan man ved Marley Spoon selv sammensætte de retter, man gerne vil have fra uge til uge.

Hver uge lægger de mere end 20 forskellige opskrifter op, som man kan vælge imellem. Her er der alt lige fra grønne burgere og kyllingeretter til thailandske og vegetariske retter. Der vil altid være minimum fem vegetariske retter, at vælge mellem hver uge, så man også har mulighed for, at vælge en fuld vegetarisk menu, hvis det er det, man lever efter. Her er der selvfølgelig fokus på ernæringen – der er derfor inkluderet kilder til vegetariske proteiner i måltidet.

Har du ikke tiden til, at vælge hver uge, eller er du bare generelt ikke kræsen, kan du også vælge, at lade dem sammensætte en måltidskasse ud fra dine præferencer. Der er derfor mulighed for, at prøve alt muligt forskelligt, som man måske ikke lige selv ville kunne have fundet på!

Hos Marley Spoon kan du vælge en måltidskasse til 2 personer med 3-5 måltider om ugen eller til 4 personer bestående af 2-4 måltider. Er I en børnefamilie på 4 mennesker, er der mere end rigeligt, da mængden er beregnet efter voksenportion. Måltiderne koster kun fra 50 kroner per dag.

Opskrifter i 6 nemme trin

Med måltidskasser og tilhørende opskrifter fra Marley Spoon er det svært, at gøre noget forkert undervejs, da de har sørget for, at lave retter ud fra meget enkle opskrifter. De er derfor altid i 6 nemme trin, så det ikke er muligt, at misforstå noget undervejs. Det gør det muligt for enhver, at lave lækre og veltilberedte retter med velsmagende og friske råvarer, hvilket netop også er meningen med måltidskasser.

Du skal derfor ikke være nervøs for, om du kan finde ud af, at lave de retter, du eller de vælger til din måltidskasse. For det er nøje beskrevet, hvad det er, du skal, samt hvad du skal bruge. Har du derfor mod på, at prøve noget mere eksotisk som en thailandsk nudelret eller måske noget vegetarisk, får du god vejledning gennem opskriften fra start til slut og står forhåbentligt tilbage med en ret, der smager rigtig godt (og måske af mere?).

Gratis levering lige til døren

Fragt og dyre leveringsomkostninger er ofte det, der taler en fra, at prøve noget nyt. Men sådan bliver det ikke med Marley Spoon, da fragt altid er inkluderet i prisen. Der bliver derfor ikke lagt en dyr fragtomkostning oveni prisen for de måltidskasser, du bestiller. Du skal derfor heller ikke bestille for et bestemt beløb for, at opnå gratis fragt.

Det er ret rart, da man i forvejen bruger mange penge på, at blive mæt hver dag. Pengene kan du derfor bruge på en ekstra ret en gang imellem eller til en dessert efter en af de lækre retter fra måltidskassen. Mere nemt og bekvemt bliver det ikke – præcis som det skal være, og som du med al sandsynlighed forventer det, når du bestiller en måltidskasse.

Nemt, at komme i gang med måltidskasser fra Marley Spoon

Overvejer du, at prøve konceptet hos Marley Spoon af, kræver det ikke mere end, at du opretter en gratis profil på deres hjemmeside. Herfra kan du sammensætte en lækker og spændende menu, som du gerne vil prøve af. Herefter er det blot, at gå videre til betaling, og så er du godt i gang med, at gøre din hverdag meget nemmere og overskuelig – i hvert fald når det kommer til den daglige madlavning. Undervejs vælger du naturligvis også leveringstidspunkt, til når det bedst passer dig.

Marley Spoon på Trustpilot

Det er altid rart, at tjekke op på en virksomhed, man ikke kender, inden man går i gang med, at bestille. Det kan du også med Marley Spoon på Trustpilot. Her kan du nemt og hurtigt se, hvad andre brugere synes om deres måltidskasser, levering og øvrig service. Der er mere end 300 anmeldelser på Trustpilot, at klikke sig igennem, hvoraf langt størstedelen er positive anmeldelser.

Vælger du, at benytte dig af Marley Spoon og deres måltidskasser, hjælper du andre brugere ved, at give din anmeldelse på Trustpilot. For da der er så mange om buddet på dette område, kan det som ny bruger være svært, at finde ud af, hvem man skal vælge mellem de mange.

Vi kan desværre ikke finde en måltidskasse fra Marley Spoon, men prøv en af disse:


Spar 10% på dine første 2 leveringer
Spar op til 539 kr. på dine første 2 måltidskasser
25% rabat på første måltidskasse
Spar 40 % rabat på din første kasse + 20 % rabat på de næste fire kasser
Nick Nørgaard
Latest posts by Nick Nørgaard (see all)
Måltidskasser fra Retnemt