Måltidskasser leveret til døren I dag
De bedste måltidskasser
samlet et sted

Herunder finder du de bedste måltidskasser lige til døren.
Med en måltidskasse får du en sund, lækker og varieret kost,
uden at det skal være besværligt.

Søg efter måltidskasse

Måltidsboxen


Vi kunne desværre ikke finde nogle måltidskasse fra Måltidsboxen, men tjek evt disse populære måltidskasser ud:


Få op til 1.199 kr. i rabat + gratis dessert for livet
1
25% rabat på første bestilling med rabatkoden: RABAT25
2
Spar op til 539 kr. på dine første 2 måltidskasser
3

Mere om Måltidsboxen:

Måltidsboxen
    Asgårdsvej 5
    7200 Grindsted
    Danmark

Måltidsboxen er en af de mange måltidskasse leverandører, som leverer færdiglavede måltider til døren. Alle måltiderne er klar til, at blive spist, og det eneste du selv reelt set skal gøre er, at opvarme maden efter instrukserne. Alle måltiderne er udformet af professionelle kokke, som bruger friske råvarer, fyldt med vitaminer og det næring man har brug for. At måltidskasserne blive leveret lige til døren gør, at du selv slipper for, at handle ind og lave madplaner. Denne overskydende tid, kan du pludseligt bruge med din familie, venner eller på andre daglige gøremål.

Måltidsboxen er lavet for, at mindske stress i travle hjem. Vi kender alle til, at leve en travl hverdag med arbejde, træning, børn m.v., som gør, at aftensmaden bliver noget hurtigt og kedeligt. Det er ikke alle som har tid til, at stå flere timer i køkkenet og tilberede et solidt aftensmåltid. Derfor har mange en tendens til, at ty til fast food, og andet take away.

I stedet for, at vælge de dårlige løsninger, er Måltidsboxen klar til, at hjælpe dig med sundere alternativer. Uanset hvor travl en hverdag man lever, skal alle kunne spise et sundt og nærende måltid, som man ikke får gennem fast food.

Holdet bag Måltidsboxen

Bag Måltidsboxen, finder du Caspar og Jens. De har tilsammen mere en 20 års erfaring inden for restaurationsbranchen, hvor de bl.a. har arbejdet som køkkenchef, restaurantchef, samt andre ledende stillinger hos nogle af Danmarks førende virksomheder. De har begge erfaring inden for produkt- og smagsudvikling, hvorfor de derfor aldrig går ned på smag i Måltidsboxen.

Måltidsboxen blev derfor oprettet for, at hjælpe folk, som lever en travl hverdag. Den tid du normalt bruger på, at lave mad, kan du i stedet nyde med din familie.

Hvad kan du få hos Måltidsboxen?

Du kan hos Måltidsboxen vælge mellem 2 forskellige måltidskasser: Hverdagsboxen og slankeboxen I begge boxe, finder du et stort udvalg af hjemmelavede måltider, som er tilberedt med kærlighed og masser af smag. Kokkene tænker tilmed nøje over, hvilke råvarer måltiderne bliver lavet ud af, så du får de vitaminer, proteiner og andet næring som du har brug for. Du vil i din ugentlige måltidskasse, få tilsendt måltider til 3-4 dage. At du ikke kan bestille til 7 dage, er blot så maden kan holde sig så frisk som muligt, og ser så indbydende ud som muligt.

Benytter du dig af Måltidsboxe, undgår du tilmed komplicerede opskrifter, og, at stå og lave mad i op til flere timer. Da maden er tilberedt, skal du derfor ikke bekymre dig om, om det er en let eller svær ret, da retten allerede er lavet for dig. Det eneste måltidsboxen kræver af dig er, at du kun skal varme maden når den skal spises. Det bliver altså ikke lettere, at få aftensmad.

Du tænker sikkert, at denne løsning er dyr. Men tværtimod. Måltidsboxen ønsker, at alle skal kunne spise og nyde et lækkert måltid herfra, hvorfor deres priser kun starter fra 50 kroner per ret. Dette beløb er forholdsvist billigt, da det kan være svært, at handle ind til en ret til sig selv for under 50 kr. Du sparer derfor ikke kun tid ved, at benytte dig af måltidskasser fra Måltidsboxen, men også penge. Det er penge som du eventuelt kan bruge på selvforkælelse, opsparing eller noget helt tredje.

Hvorfor skal jeg bruge Måltidsboxen?

Der er mange gode grunde, hvorfor du bør benytte dig af Måltidsboxen ugentligt. Det er en hjælp til dig, som ikke orker eller har tid til, at stå i køkkenet og lave mad, samt handle ind flere gange om ugen. Med en måltidskasse herfra, får du altså sundt og nærende mad på aftensbordet, selv om du kommer sent hjem. Det er vitaminer og råvarer som giver dig styrke og energi til en ny travl dag.

Derudover kan du spare penge på en måltidskasse, da du tilmed undgår impuls køb. Når man handler ind flere gange om ugen, kommer der ofte unødvendige varer ned i indkøbskurven. Med en måltidskasse, kan du altså holde indkøbene til minimalt antal. Derudover undgår du, at ty til take away og fastfood i hverdagene, hvor du i stedet kommer hjem til et køleskab fyldt med lækkert og indbydende mad.

Få den boks som passer til dine behov

Der er ikke mange krav til hvor mange der kan bestille en måltidskasse fra Måltidsboxen. Hvis du er enlig, kan du nemt og hurtigt benytte dig af en måltidskasse. Det kan her være en luksus, at benytte sig af en måltidskasse, da det ikke er mange som orker, at lave lækkert mad til dem selv. Hvis I er en børnefamilie, forekommer der heller ikke problemer med, at bestille en måltidskasse herfra, da det er mad som langt de fleste kan lide.

Måltidskassen rammer en bred målgruppe, da den serverer mad til alle aldrer og til forskellige smage. Hvis du f.eks. er vegetar, finder du kasser uden kød, har du allergener, kan du sende dem en mail eller kontakte dem over telefonen, og på den måde få skræddersyet dine måltider. Du kan altså derfor tilrettelægge din måltidsbox, så den stemmer overens med dine ønsker og behov.

Måltidsboxen tænker på miljøet

En anden fordel ved, at benytte sig af måltider fra Måltidsboxen er, at de tænker på miljøet i processen. Vi kender alle til, at stå og lave mad, hvor man f.eks. kun skal bruge en porrer og 4 kartofler. Det efterlader altså en del rester, som i langt de fleste tilfælde ikke ender med, at blive brugt, men altså derimod lander i skraldespanden.

Ved, at benytte sig af måltidsboxen, så hjælper du til i kampen om, at mindske madspild, da de portioner du får leveret er tilpasset det rette antal personer. Du skal derfor ikke være bange for, at smide mad væk.

Derudover bruger de tilmed en særlig miljøvenlig indpakning, når måltidsboxene skal leveres til din dør. Hos Måltidsboxen går de meget op i, at reducere plastikbrug som kan udfordre vores miljø. Det er vigtigt for dem, at man passer på den klode man lever på.

Levering af Måltidsboxen

Måltiderne bliver altså leveret i indbydende og bæredygtigt emballage, som både er nemt, at afskaffe og nemt, at genanvende efterfølgende. Når du opretter et abonnement hos Måltidsboxen, så binder du dig tilmed ikke. Det betyder, at du kan opsige abonnementet når som helst, uden gebyrer. Ønsker du, at opsige dit abonnement, skal du blot skrive en mail til deres kundeservice inden onsdag kl 12.00.

Måltiderne bliver leveret til døren hver søndag mellem kl 9 og 21. Så snart du ser, at måltiderne er ankommet, anbefaler vi, at de hurtigst muligt kommer på køl. Maden kommer dog i en køleboks, som holder alle måltiderne friske og kolde i op til 24 timer, før de SKAL i køleskabet. Handler du for mere end 750 kr., så forekommer der gratis levering. Hvis beløbet er under, er prisen 45 kr. for levering til døren.

Derudover anbefales der, at du/I spiser maden i den rækkefølge, som der står på den vedlagte menuplan. Grunden til dette er, at nogle af råvarerne i måltiderne ikke kan holde sig friske lige så lang tid som andre kan.

Hvordan bestiller jeg?

  1. Inde på deres hjemmeside vælger du den måltidsbox du ønsker, at prøve. Udfyld herefter kontooplysninger til betaling.
  2. Herefter skal du bare afvente, at maden bliver leveret til døren. Dette sker som sagt mellem søndag aften og mandag morgen.
  3. Så snart pakken er blevet leveret, skal måltiderne pakkes ud og sættes på køl. De er nu klar til, at blive serveret og spist.

Skal du på ferie?

Skal du på ferie, så frygt ej, du har nemlig flere mulgiheder, at vælge imellem. Enten kan du vælge, at sætte dit abonnement på bero, ellers kan du vælge, at bringe måltiderne med til destinationen. En anden mulighed er, at du kan vælge, at få sendt måltidsboxen til en anden adresse / din feriedestination i Danmark, såfremt du stadig ønsker måltiderne mens du er på ferie.

Måltidsboxen på Trustpilot

Er du interesseret i, at bestille en måltidskasse fra Måltidsboxen, så anbefaler vi normalt, at du går ind på Trustpilot og læser anmeldelser inden. Da der blot er en kommentar derinde, anbefaler vi, at du gå ind på deres Facebook side, og læser de anmeldelser som der er. Det vil du i hvert fald få mere ud af af.

Har du afprøvet en måltidsbox herfra, eller gør du stadig, så opfordrer vi dig til, at smide en kommentar inde på Måltidsboxens Trustpilot. På en måde kan du forhåbentligt hjælpe andre, med deres valg om, at afprøve Måltidsboxen.

Vi kan desværre ikke finde en måltidskasse fra Måltidsboxen, men prøv en af disse:


Spar 25% på de 3 første måltidskasser med rabatkoden: Velkommen2024
25% rabat på første måltidskasse
Spar 10% på dine første 2 leveringer
Måltidskasser fra Retnemt