Måltidskasser leveret til døren I dag
De bedste måltidskasser
samlet et sted

Herunder finder du de bedste måltidskasser lige til døren.
Med en måltidskasse får du en sund, lækker og varieret kost,
uden at det skal være besværligt.

Søg efter måltidskasse

Kokkens Hverdagsmad


Vi kunne desværre ikke finde nogle måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad, men tjek evt disse populære måltidskasser ud:


Få op til 1.199 kr. i rabat + gratis dessert for livet
1
25% rabat på første bestilling med rabatkoden: RABAT25
2
Spar 25% på de 3 første måltidskasser med rabatkoden: Velkommen2024
3

Mere om Kokkens Hverdagsmad:

Kokkens Hverdagsmad
    Trafikcenter Alle 10
    4200 Slagelse
    Danmark

Kokkens Hverdagsmad er en dansk virksomhed, hvor deres mission går ud på, at give danskerne sundt og varieret hverdagsmad. De leverer halvfærdige, velsmagende, og sunde retter til danskere rundt omkring i Danmark. Du kan både vælge, at tilmelde dig deres abonnement, men du kan ligeledes vælge kun, at bestille en måltidskasse ad gangen.

Kokkens Hverdagsmad har over 50 års erfaring inden for fødevarebranchen, og udnytter derfor deres ekspertise ved, at tilbyde lækrer smagsoplevelser til hverdag. Firmaet hører under Catering Danmark.

Kokkens Hverdagsmad er udviklet til den travle dansker, som både ønsker, at spare tid på indkøb og madplaner, men også til folk som har mistet kreativiteten i køkkenet. Du vil med en måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad få leveret mad til 4 af ugens dage, direkte til din hoveddør. Du kan altid regne med, at få varieret, sund, nærende og nem mad, som ikke tager mere end 20-30 minutter, at tilberede.

Hvem står bag Kokkens Hverdagsmad?

Bag Kokkens Hverdagsmad finder du to kvinder, som hver især har mange års erfaring inden for madudvikling. De har erfaring inden for, at tilberede sunde, nærende og velsmagende retter, som de udvikler hver uge.

De to kvinder hedder Line Lund og Kamilla Andersen. Line Lund er uddannet kok, og har en passion for, at levere og udforske med forskellige ingredienser. Disse velsmagende retter kan du opleve på ugentlig basis. Dernæst er der Kamilla Andersen som har en professionsbachelor i ernæring og sundhed. Kamilla er med til, at udvikle velsmagende retter, og hun er den som sikrer, at retterne indeholder en god kombination af alle de nødvendige næringsstoffer.

Hvad tilbyder Kokkens Hverdagsmad?

Kokkens Hverdagsmad er en online service, hvorfor du derfor ikke fysisk kan bestille eller hente måltidskasserne. Kokkens Hverdagsmad tilbyder altså, at levere sunde og velsmagende retter på en ugentlig basis til 4 dage om ugen.

Du kan selv tilvælge hvor mange mennesker det er til, så det passer ind til din families størrelse. Du kan udover, at bestille de helt klassiske måltidskasser, også bestille en anden type måltidskasse, som er kaldet: Sund Balance. Disse to måltidskasser kan du læse mere om længere nede i teksten.

Du kan derudover benytte dig af deres app, hvor du kan finde frem til næringsindholdet, samt oplysninger om allergener. Det vil sige, at du f.eks. kan finde frem til, om der er æg eller gluten i en specifik ret osv.

Inde på appen kan du tilmed bedømme dagens ret, hvilket hjælper Line og Kamilla med, at ændre på eventuelle fejl og mangler. Og på den måde, kan de holde styr på hvilke retter som er populære og knap så populære. Mange benytter også denne mulighed til, at uploade et billede af retten, inden de skal spise.

Hvilke måltidskasser er der hos Kokkens Hverdagsmad?

Hos Kokkens Hverdagsmad kan du vælge imellem to måltidskasser. Du skal derfor ikke bruge en evighed på, at kigge de forskellige måltidskasser igennem. Den første måltidskasse som du kan vælge imellem er den der hedder ”Kokkens Hverdagsmad” og den anden hedder ”Sund Balance.” Denne måltidskasse fokuserer på nemt, sundt og børnevenligt mad til hele familien. Retterne fra denne måltidskasse tager ikke mere end 20 minutter, at tilberede, da kokkene har gjort det så nemt som muligt. Måltiderne indeholder 4 retter, som du kan bruge i løbet af ugen. Du kan hermed få tid til andre vigtige daglige gøremål, ved, at bruge mindre tid på madlavning.

De retter du finder i denne måltidskasse er gode klassikere så som boller i karry, koteletter i fad, hakkebøffer osv. Hvis der er nogle retter på madplanen, som du og din familie ikke er så vilde med, har I mulighed for, at ændre i madplanen, så I får leveret retter, som I alle kan få glæde af. I kan tilmed tilkøbe en alternativ ret, hvis det skulle blive nødvendigt.

Sund Balance

Sund Balance som er den anden type måltidskasse, er et sundere og grønnere alternativ til den traditionelle Kokkens Hverdagsmad måltidskasse. Her fokuseres der på, at tilføje ekstra grøntsager i retterne og flere fibrer. Der er i denne kasse tilmed gjort brug af mindrer stivelse, kalorier og sukker.

Sund Balance er derfor en god måltidskasse til dig, som gerne vil passe på linjen, og ønsker, at spise flere grøntsager i hverdagen. Det er nemlig ikke altid man har overskud til, at stå og snitte en masse grøntsager, hvorfor du ikke skal tænke over det i denne måltidskasse.

Derudover indeholder minimum en af måltiderne i denne kasse ikke kød. I stedet er retten erstattet med andre lækre plantebaseret alternativer, som mætter godt og er nærende. At have minimum én kød-fri dag om ugen bidrager til, at mindske CO2-udslip, samtidigt med, at det er sundt for kroppen, ikke, at spise kød hver dag. Du får med Sund Balance tilsendt måltider til 4 dage, som kan tilberedes på ca. 20 minutter. Det er lækkert og varieret mad hver uge.

Kokkens hverdagsmad lægger vægt på fleksibilitet

Fleksibilitet er noget som Kokkens Hverdagsmad lægger stor vægt på. Det er vigtigt for dem, at du som kunde er 100% tilfreds med din handel og dine varer. Hvis du vælger, at abonnere hos Kokkens Hverdagsmad, har du mulighed for, at skræddersy dine måltidskasser som du vil, på ugentlig basis. På den måde kan du få leveret måltidskasser, som falder i god jord hos hele familien. Der er fleksibilitet på følgende måde:

Angående menuen

Kokkens Hverdagsmad er fleksible, i og med du altid har mulighed for, at ændre i retterne. Såfremt du og din familie ikke er fan af en eller flere retter, har du mulighed for, at skifte op til to retter i menuen per uge. En anden mulighed er, at du kan vælge, at skifte tilbehøret til retterne. Så hvis der til en ret f.eks. serveres pasta, kan du vælge ris eller kartofler i stedet. Det er ikke hos mange måltidskasser du har denne mulighed.

Størrelsen på kassen

Er du skilt, og har kun dine børn til spisning hver anden uge? Eller varierer det bare fra dag til dag, om hvor mange som sidder omkring middagsbordet i løbet af ugen? Så er Kokkens Hverdagsmad flexible, i og med du nemt kan justere størrelsen på måltidskassen og retterne, så det passer til jeres antal.

Kassetype

Har du allerede et abonnement til, at en af måltidskasserne, men vil gerne prøve den anden, er det også muligt. Du kan uden nogen ekstra omkostninger skifte fra Kokkens Hverdagsmad til Sund Balance. Derfor er denne måltidskasse populær blandt danskerne.

Har du brug for en pause?

Hvis du i en periode ikke ønsker, at få tilsendt en måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad, kan du sætte dit medlemskab i bero. Du kan altså sætte dit abonnement på pause i perioder du ikke ønsker, at modtage måltidskasser. Det er gratis, at sætte sit medlemskab på bero, samt åbne op for det igen. Så det er helt op til dig selv, hvornår du har lyst til, at modtage retterne.

Skal du på ferie?

Skal du på ferie i en af Danmarks byer, kan du altså fortsat få leveret din måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad. Du skal dog være opmærksom på, at du ikke kan få leveret din måltidskasse, hvis du er taget på ferie hvor der ikke er brofaste øer. Du kan nemt og hurtigt ændre adressen i den periode hvor du er på ferie. Når man er på ferie, har man ofte heller ikke lyst til, at stå og kokkerere i timevis, hvorfor det er nemt og hurtigt med en måltidskasse.

Kokkens Hverdagsmad app

Når du har bestilt en måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad, kan du downloade deres app på din telefon, iPad m.v. Brugernavnet er det samme som den du bruger til, at logge ind på hjemmesiden, så snart du er blevet kunde.

Du kan bruge appen til, at læse om dagens ret. Altså hvad der er af ingredienser, næringsindhold osv. Derudover kan du bruge appen hvis du har allergi, og derfor skal sikre dig, at du ikke spiser noget du ikke kan tåle.

Du kan tilmed bruge appen til, at komme med forslag til forbedringer til maden, og give feedback på hvad de kan gøre anderledes. Deudover kan du også skrive en anmeldning i appen, som andre kan bruge, når de skal beslutte sig for en måltidskasse.

Levering af Kokkens Hverdagsmad

Måltidskasser er de seneste år blevet et kæmpe hit hos danskerne. Det er de, da du får leveret sundt og nemt aftensmad lige til døren.

Kokkens Hverdagsmad bliver leveret mandage mellem kl. 6 og kl. 17. De anbefaler, at du serverer retterne i den rækkefølge, som du får tilsendt. Da råvarerne i retterne har forskellig holdbarhed, er det vigtigt, at du følger holdbarhedsdatoen. Hvis du ikke ønsker, at spise en eller flere af retterne inden sidste holdbarhedsdato, anbefaler vi, at du fryser dem ned, og tøer dem op, når de skal spises. Vær dog opmærksom på, at det ikke er alle retter som er egnet ti,l at blive frosset ned. Kig derfor på etikken om hvorvidt den kan tåle det eller ej.

Fordelen ved Kokkens Hverdagsmad er, at de leverer gratis. Derudover kan du tilmed modtage måltidskassen såfremt du ikke er hjemme. Hvis du er på arbejde, til træning eller andet, stilles din måltidskasse hvor det passer dig bedst. Det kan være det er hos din nabo eller omme på terrassen. Har du ikke aftalt andet med leverandøren, bliver den stillet uden for din hoveddør.

Hvis du ikke er hjemme når måltidskassen ankommer, behøver du ikke stresse. Alt maden er nemlig lagt i en special køleboks. Køleboksen gør, at det mad som er temperatur følsomt ikke bliver dårligt eller tager skade.

Telefontider til Kokkens Hverdagsmad
Mandag – Lørdag: 9.00 – 18.00
Søndag: 9.00 – 13.00

Binder jeg mig?

Har du oprettet et abonnement, og dermed har en fast aftale på leveringer, men gerne vil sige dit abonnement op? Så kan du sige det op til hver en tid. Du kan ændre dit abonnement, til i stedet, at bestille enkelte bestillinger når det passer dig. Det er altså helt op til dig selv.

Hvad gør jeg med mit abonnement hvis jeg er på ferie?

Hvis du er på ferie, eller i udlandet i en længere periode, og derfor ikke har brug for en måltidskasse, kan du sætte dit medlemskab på pause i perioden. Det giver i hvert fald ikke nogen mening, at betale for mad du ikke får spist. Hvis du er på ferie i Danmark, kan du som nævnt tidligere få tilsendt din ugentlige måltidskasse til din feriedestination, såfrem det er på en brofast ø.

Kokkens Hverdagsmad Trustpilot

Kokkens Hverdagsmad er en af de måltidskasser som har mange anmeldelser, med hele 1.747 anmeldelser på Trustpilot. Der er flest positive anmeldelser fra brugere, men der er tilmed nogle dårligere kommentarer fra utilfredse brugere. Har du tidligere bestilt, eller bestiller du stadig en måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad, anbefaler vi, at du går ind og skriver en anmeldelse, om hvorvidt du er er glad for deres produkt og service. Det kan hjælpe andre til, at vælge om de vil bestille en måltidskasser herfra eller ej.

 

Vi kan desværre ikke finde en måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad, men prøv en af disse:


Spar 10% på dine første 2 leveringer
Spar op til 539 kr. på dine første 2 måltidskasser
25% rabat på første måltidskasse
Spar 40 % rabat på din første kasse + 20 % rabat på de næste fire kasser
Nick Nørgaard
Latest posts by Nick Nørgaard (see all)
Måltidskasser fra Retnemt