Måltidskasser leveret til døren I dag
De bedste måltidskasser
samlet et sted

Herunder finder du de bedste måltidskasser lige til døren.
Med en måltidskasse får du en sund, lækker og varieret kost,
uden at det skal være besværligt.

Søg efter måltidskasse

FitnessBoksen


Vi kunne desværre ikke finde nogle måltidskasse fra FitnessBoksen, men tjek evt disse populære måltidskasser ud:


Få op til 1.199 kr. i rabat + gratis dessert for livet
1
25% rabat på første bestilling med rabatkoden: RABAT25
2
Spar op til 539 kr. på dine første 2 måltidskasser
3

Mere om FitnessBoksen:

FitnessBoksen
    Østbakken 11
    8685 Ørum Djurs
    Danmark
    [email protected]

Hos Fitnessboksen får du leveret lækre og sunde færdiglavede retter. Fitnessboksen er en leverandør som går op i sundhed og ernæring. Kokkene bag Fitnesssboksen er professionelle og dygtige veluddannede ernæringseksperter. Fitnessboksen er til dig som lever en travl hverdag, men gerne vil spise sundt hver dag. Du får skræddersyede retter, så det passer til dig og dine madønsker.

Kokkene bag Fitnessboksen ved, at maden skal være sund og velsmagende for, at være attraktiv for deres forbrugere. Du kan derfor altid være sikker på, at få lækre færdiglavede måltider. Når du vælger en måltidskasse herfra, har du op til 12 retter, at vælge imellem. På den måde kan du vælge det mad som tiltaler dig aller mest, og derved spise livretter hver dag.

Benytter du dig af en måltidskasse herfra, slipper du for, at lave madplaner og købe ind. Dette tager både tid, og derudover impulskøber de fleste unødvendige varer når de handler. Du skal tilmed ikke tænke på, at tilberede maden. Det eneste du skal gøre er, at opvarme maden i mikroovnen. Instrukserne til opvarmning vil stå på emballagen. Vi anbefaler, at du spiser retterne i den rigtige rækkefølge, såfremt maden ikke passererer holdbarhedsdatoen. Ved at benytte sig af en måltidskasse fra Fitnessboksen, vil du derfor få mere tid til dagens mange gøremål, sport, venindehygge m.v.

Måltidskasser

Du kan som sagt bygge dine egne måltidsbokse. Fitnessboksen er en af de få leverandører som tilbyder, at deres kunder selv kan sammensætte måltider. Du kan vælge imellem 3 måltidsbokse, hvor du skal beslutte dig for henholdsvis 7, 9 eller 12 valgfrie måltider. Her kan du vælge mellem hovedretter og morgenmåltider. Hvis du ofte er på farten, er det en fordel for dig, at du ikke skal tænke på morgenmad, men derimod tage det med dig.

7 valgfrie måltider

Denne fitnesssboks er til dig som ønsker, at få leveret 7 måltider indenfor hovedretter og morgenmåltider. Du vælger selv om du kun vil benytte dig af aftensmåltider, eller om du vil blande. Du kan altså skræddersy det, så det passer lige nøjagtigt til dine behov og ønsker.

Prisen for denne pakke er 430 kr. / ugen = 61 kr. pr. måltid.

9 valgfrie måltider

Denne pakke er til dig som ønsker 9 måltider til ugen. Konceptet er ligeledes, at du selv bestemmer hvordan du vil blande hovedretterne og morgenmåltiderne.

Prisen for denne pakke er 535 kr. / ugen = 59 kr. pr. måltid.

12 valgfrie måltider

Denne pakke er den største af måltidskasserne. Her får du 12 måltider til ugen. Denne pakke er lavet til dem som har behov for et aftensmåltid og et morgenmåltid.

Prisen for denne pakke er 675 kr. / ugen = 56 kr. pr. måltid. Jo flere måltider du bestiller, jo billigere bliver det for dig pr. måltid.

Kosten vs. Træning

De fleste ved, at selv om det anbefales, at blande sund kost med træning, at kosten faktisk er vigtigere. Hvis du vil tabe dig, udgør kosten 90% af dit vægttab, hvor træningen i sig selv kun udgør 10%. Fitnessboksen er derfor klar til, at hjælpe dig med en nemmere hverdag med sund kost.

Gratis levering

Bestiller du en måltidskasse herfra, skal du kun tænke på prisen på måltiderne. Alt levering, om det er til 7, 9 eller 12 måltider er gratis. Du skal derfor ikke betale for leveringen hvor end du bor i Danmark, men blot for de færdiglavede retter. Du kan allerede modtage dine måltider 4 dage efter din første bestilling.

Måltiderne bliver tilmed forberedt og pakket i miljøvenligt emballage, forseglet med folie.

Ingen binding

Kunne du godt tænke dig at prøve en fitnesssboks herfra, skal du ikke bekymre dig om en bindende periode. Der er nemlig ingen binding, hvilket betyder, at du kan opsige abonnementet, når det passer dig, uden, at betale gebyrer for det. Det eneste krav Fitnessboksen har til annulleringen er, at du afmelder dig deres måltidskasse 4 dage før levering. Når du ikke, at annullere i tide, får du altså tilsendt måltider som planlagt. Dine fremtidige leveringer vil dog blive annulleret. Du kan til hver en tid tilmelde dig på ny, hvilket ikke koster dig nogen penge.

Ofte stillede spørgsmål

Fitnessboksen får tilsendt mange spørgsmål. Svar på disse spørgsmål har vi samlet her.

Kan man selv vælge sine måltider?

Det som adskiller Fitnessboksen fra andre måltidskasser er, at man selv kan vælge sine måltider. Så svaret er ja. Du kan vælge imellem 7, 9 eller 12 måltider til morgenmad og aftensmad.

Du kan derfor selv lave en skræddersyet madplan som fungerer bedst for dig.

Er måltiderne frosne når de bliver leveret?

Svaret er nej. Måltidskasserne kommer aldrig på frost, da de altid bliver frisklavet. Du får leveret måltiderne i specielle kølebokse som gør, at maden kan holde sig friske i op til 24 timer før de behøver, at komme i køleskabet. Det eneste du skal gøre er, at opvarme maden ifølge instrukserne på emballagen i mikroovnen.

Skal man være hjemme for, at modtage sin levering?

Fordelen ved en måltidskasse er, at du ikke behøver være hjemme når kassen bliver leveret. Det eneste du skal gøre er, at give chaufføren besked på, hvor du vil have den stillet. Om det er foran hoveddøren, bag på terrassen eller hos naboen. Det vælger du selv. Maden bliver som tidligere nævnt opbevaret sikkert i en køleboks, som gør, at du sagtens kan være til træning eller andet når kassen bliver leveret.

Hvordan får FitnessBoksen sund mad til, at smage godt?

Fitnessboksen har et team som er passioneret omkring kost og sundhed. Der er ikke nogen som  kan lide, at spise mad der ikke smager af noget. Fitnessboksens ernæringseksperter er gode til, at skabe den perfekte balance mellem de sunde fedtstoffer, mineraler og kalorier, som tilsammen giver dig et velsmagende og sundt måltid.

Hvis du abonnerer på en måltidskasse herfra, har du tilmed indflydelse på de kommende fitnessbokse, da du kan gå ind og give feedback og ønsker. Du kan altså derfor være med til, at sætte dit personlige præg på din egen boks.

Kan man springe en levering over?

Såfremt du ønsker det, kan du sagtens springe en levering over, pause din måltidskasse eller annullere den. Du binder dig som sagt ikke til noget, og kan til hver en tid annullere Fitnessboksen 4 dage før næste levering.

Hvad hvis jeg ønsker en speciel diæt eller har allergier?

Lider du af allergi, eller følger du en speciel diæt, så imødekommer Fitnessboksen dine ønsker. Alle måltiderne er fri for både gluten og jordnødder, som er nogle af de mere almindelige allergier. Dog kan de aldrig være 100% sikrer på, at de kan imødekomme alle dine ønsker. De vil dog gøre alt for det. Ønsker du, at kontakte dem med spørgsmål, kan du enten ringe til dem, eller sende dem en e-mail. Er det ikke muligt for dem, at opfylde dine ønsker, anbefaler vi stadig, at du holder øje med menuerne, da de bliver opdateret jævnligt.

Hvornår leverer Fitnessboksen?

Abonnerer du på en måltidskasse herfra, leverer de altid kasserne onsdag og fredag. Når du bestiller din måltidskasse, kan du selv vælge hvilken af de to dage som passer dig bedst. De leverer som sagt i hele Danmark. Vær opmærksom på, at det ikke er muligt selv, at hente maden.

Fitnessboksen på Trustpilot

Er man interesseret i en måltidskasse, anbefaler vi som oftest altid, at man først går ind på virksomhedens Trustpilot og læser anmeldelser fra folk der tidligere har benyttet sig af deres service. Der er dog i dette tilfælde ikke mange anmeldelser af Fitnessboksen inde på deres Trustpilot. Har du allerede prøvet en kasse herfra, opfordrer vi dig til, at skrive en kommentar som måske vil hjælpe andre med deres valg om måltidskasse herfra.

Vi kan desværre ikke finde en måltidskasse fra FitnessBoksen, men prøv en af disse:


Spar 25% på de 3 første måltidskasser med rabatkoden: Velkommen2024
25% rabat på første måltidskasse
Spar 10% på dine første 2 leveringer
Måltidskasser fra Retnemt