Måltidskasser leveret til døren I dag
De bedste måltidskasser
samlet et sted

Herunder finder du de bedste måltidskasser lige til døren.
Med en måltidskasse får du en sund, lækker og varieret kost,
uden at det skal være besværligt.

Søg efter måltidskasse

Eat Grim


Vi kunne desværre ikke finde nogle måltidskasse fra Eat Grim, men tjek evt disse populære måltidskasser ud:


Få op til 1.199 kr. i rabat + gratis dessert for livet
1
25% rabat på første bestilling med rabatkoden: RABAT25
2
Spar op til 539 kr. på dine første 2 måltidskasser
3

Mere om Eat Grim IVS:

Eat Grim
    Frederiksborgvej 59
    2400 Copenhagen NV
    Danmark

Det gamle ordsprog ”Skønhed kommer indefra” har aldrig været så slående og så sandt, som når det gælder måltidskasser. Eat Grim er den økologiske grimme ælling, der bliver til en smuk svane, når du oplever dens indre værdier. I dag bliver 1/3 af alt frugt og grønt nemlig kasseret på grund af skøre skønhedsstandarder. Men skal man virkeligt smide nogen ud, bare fordi de ikke kan leve op til et skønhedsideal? Eat Grim forstår, at kærlighed kommer i alle former og størrelser – dette igennem deres skønne måltidskasser, der intet fejler. Synes agurken at være noget krum, eller virker æblet lidt småt i størrelsen? Jamen så har det absolut ingen betydning, hvis du spørger Eat Grim, eller deres trofaste abonnenter for den sags skyld. Til det vil de nemlig blot sige, at måltidskasserne har alt det, man kan ønske sig – nemlig nærende, sundt og lækkert grønt. Eat Grims måltidskasser bugner med sæsonbestemte vitaminer og mineraler, der med sine økologiske og ærlige intentioner, giver dig sprudlende energi. Når du fylder dig med de sunde sager som for eksempel en forgrenet gulerod hér, og en skrammet pastinak dér… Ja, så vil din krop takke dig, og du vil opdage, at du får overskud til at klare ærterne for dagen. Eat Grim bringer altså det gode brændstof tilbage på din tallerken, og får dig til at genoverveje dine spisevaner.

Få en god smag i munden med Eat Grim

Eat Grim’s sprøde grøntsager og søde frugter påvirker ikke kun din krop, dit sind og dine smagsløg positivt. Nej, de påvirker i dén grad også miljøet i den rigtige retning med sit bæredygtige koncept. De dygtige iværksættere bag måltidskasserne, Petra Kaukua og Carolin Schiemer, plantede tilbage i 2018 deres konceptidé i den håbefulde jord. Siden hen har Eat Grim vokset sig større til fordel for de miljøbevidste, sunde og generelt grøntsagsinteresserede folk i landet. I dag kan vi danskere høste (de økologiske) frugter af det gode arbejde fra de grønne iværksætteres side – og ikke mindst spise os igennem alle de farverige herligheder med god samvittighed. Eat Grim har løftet sløret for deres indsats indtil nu, hvis resultater overrasker mange. Eat Grim fortæller, at de siden 2018 har:

  • Reddet 401 tons mad
  • Sparet 152 tons CO2-ækvivalentere
  • Sparet 67,9 millioner liter ferskvand
  • Sparet 448,7 tusind m2 agerjord om året
  • Skabt over 3,8 millioner DKK i indkomst for landbrug

Det er derfor ikke så underligt, at mange danskere vælger at gå på kompromis deres opfattelser af, hvordan en gulerod bør se ud. Og slet ikke, når den altid er økologisk, og tilmed kommer direkte fra den danske og europæiske landmand.

Hvor er det grimme egentligt henne?

Eat Grim’s koncept kan nemt give én lyst til at hælde hovedet lidt på skrå og overveje, hvad der er i virkeligheden, er grimt og smukt i denne verden. Og ikke mindst i den nuværende fødevareproduktion, som er en hård banan i sig selv. Lad os lige tage tallene én gang til, så vi kan lade det synke ind rigtigt; det er 1/3 af alt frugt og grønt, der bliver kasseret på grund af urealistiske skønhedsidealer hos ultrasunde madvarer! Det er ikke for at koge suppe på noget, men det er altså noget trist fakta, at skulle forholde sig til som forbruger i samfundet. Og det giver mange fødevareproduktionsbevidste danskere lyst til at gøre kål på de fuldstændigt uforståelige handlinger, der ligger bag produktionen af grøntsager. Med Eat Grim er det muligt for dig at gøre noget, uden at du behøver at skulle bide i det sure æble. Med andre ord slipper du for at kaste med sten eller protestere, når du vil hjælpe til i fremtidens bæredygtige fødevareproduktion. Du skal blot tappe ind i Eat Grim’s univers, og vælge lige netop dén måltidskasse, som vil opfylde alle dine behov.

Hvilke måltidskasser tilbyder Eat Grim?

Det var ikke helt uden et humoristisk blink i øjet, da Eat Grim dengang døbte sine skønne måltidskasser. Du kan se frem til at sætte tænderne i de friske, økologiske (og nogle gange biodynamiske) grimme godter, når du bestiller:

Big & Beastly  

Den lækre løsning til dig, der vil presse citronen, og dermed få så meget grimt du overhovedet kan fylde i en stor måltidskasse. Du får med andre ord hele 11 + varianter af økologisk & sæsonbestemt frugt & grønt.

Small & Ugly

Her kan du forvente at blive 8 varianter af økologisk & sæsonbestemt frugt & grønt rigere.

Mini & Mean

Her tager du 6 varianter af økologisk & sæsonbestemt frugt & grønt med dig hjem.

Levering af Eat Grim til din dør

Eat Grim leverer måltidskasser til postnumre mellem 1000-4681 og 8000-8560. Hvis du bor uden for disse områder, kan du samle din kasse op på et af Eat Grim’s mange pick up-steder. Tjek dit postnummer med Eat Grim’s postnummer-checker i deres webshop, for at sikre, at de leverer dejlige grimme grøntsager til din dør, før du bestiller.

Psst! Eat Grim leverer 50 % af deres frugt & grønt på cykler i stedet for i biler for bæredygtighedens skyld.

Hvornår ved jeg, hvilke grøntsager jeg får?

Hver mandag får du en spændende ’unboxing’-email i dit nyhedsbrev med indholdet af din kommende måltidskasse. Så kan du nå at planlægge hvad du skal stille op i ugens løb med alle dine grimme grøntsager. OBS! Din måltidskasse bliver leveret om tirsdagen eller onsdagen, alt efter hvor i landet, du bor.

Hvad siger Trustpilot om Eat Grim?

For virksomheder kan det være svært at håndtere sådan noget som Trustpilot, da kunder typisk skal være enormt tilfredse, før de vil gå ind og anmelde virksomhedernes produkter. Dog klarer Eat Grim testen til UG med kryds og slange ud fra de 41 anmeldelser, der er at finde derinde. De har nemlig fået frem fremragende stjerner af hele 76 % af deres jublende kunder. Eat Grim er selv meget aktive på Trustpilot, og vil derfor svare på din besked – uanset hvilken stjerne, der følger med den. Du kan derfor trygt regne med, at du bliver hørt som kunde af Eat Grim’s måltidskasser.

Vi kan desværre ikke finde en måltidskasse fra Eat Grim, men prøv en af disse:


Spar 25% på de 3 første måltidskasser med rabatkoden: Velkommen2024
25% rabat på første måltidskasse
Spar 10% på dine første 2 leveringer
Måltidskasser fra Retnemt