Måltidskasser leveret til døren I dag
De bedste måltidskasser
samlet et sted

Herunder finder du de bedste måltidskasser lige til døren.
Med en måltidskasse får du en sund, lækker og varieret kost,
uden at det skal være besværligt.

Søg efter måltidskasse

DailyNam


Vi kunne desværre ikke finde nogle måltidskasse fra DailyNam, men tjek evt disse populære måltidskasser ud:


Få op til 1.199 kr. i rabat + gratis dessert for livet
1
25% rabat på første bestilling med rabatkoden: RABAT25
2
Spar op til 539 kr. på dine første 2 måltidskasser
3

Mere om DailyNam:

DailyNam

Elsker du asiatisk mad? Eller vil du gerne øge dit kendskab til det? Så skal du prøve en måltidskasse fra DailyNam. Det er en helt ny spiller på det danske marked for måltidskasser og er derfor et koncept, som mange endnu ikke har prøvet eller kender til. DailyNam blev grundlagt i marts 2020 som et sideprojekt til grundlæggernes asiatiske fusionsrestaurant, Nam, men har nu fået sit helt eget univers og virke, fordi det viste sig at være ganske populært.

DailyNam er en seriøs spiller på markedet, som ikke ønsker at levere nem fastfood til døren i hverdagen. I stedet er en måltidskasse, der byder på sunde og smagfulde måltider, der er nemme at lave, men som har en høj kvalitet og standard, nå det kommer til kvaliteten af både råvarer og opskrifter.

Det er således deres mission at give danskerne et sammenhold og en hygge om aftensmåltidet. Gennem nemme retter, overskuelige opskrifter og råvarer leveret lige til døren, har det ikke været så nemt før at lave nye og spændende retter inspireret af det asiatiske køkken. Netop det er hele formålet.

Hvilke måltidskasser kan man vælge mellem?

Det primære fokus hos DailyNam er, at alt deres mad skal være nemt og ligetil at lave. Derfor har de udviklet tre forskellige måltidskasser, som både tager hensyn til en travl hverdag, men hvor vegetarer eller børn også kan være med. Det giver dig således god mulighed for at prøve noget forskelligt alt efter, hvem du skal have besøg af gennem ugen, eller hvad du ønsker at eksperimentere med.

Hverdagskassen

DailyNam har sammensat en hverdagskasse, hvor du finder smagfulde asiatiske hverdagsretter til 3 dage, som familien hurtigt kan lave og samles om. Menuen varierer på ugebasis, så der altid bliver leveret noget forskelligt fra uge til uge. Eksempler på retter er vietnamesiske rispapir ruller med grøntsager og marineret gris, citrongræs marineret oksekød med kartofler og salat samt kylling i cremet grøn karry. Det er alle nemme og meget lækre retter.

Vegetarkassen

Vegetarkassen er henvendt til vegetarer og andre, der gerne vil have flere grøntsager ind i hverdagen. Det er asiatisk inspirerede hverdagsretter i vegetarversion. Nogle retter er traditionelle, mens andre er lavet med et twist af fra det nordiske køkken. Kassen byder blandt andet på supper og lækre nudelretter.

Børnemenu

DailyNam Børnekasse indeholder lækre retter til børn, der er inspireret af det asiatiske køkken. Det er hurtigt og nemt at tilberede og tager kun 10 minutter at få klar. Det gør det nemt at lave sunde retter selv i en travl hverdag. Eksempler på retter er boller i karry med ris, stegte ris med kylling og æg, stegte grøntsager med ris og oksekød samt snackgrønt med dip. I børnekassen kan du helt selv vælge ud fra de nævnte menuer.

Der er derfor flere og lækre muligheder for at få noget asiatisk inspireret mad ind i køkkenet flere gange om ugen, uden det tager lang tid at forberede.

Hvor i landet leverer DailyNam til?

Hos DailyNam er det nemt at få glæde af lækkert asiatisk mad, da de tilbyder levering i hele landet dog med undtagelse af øer uden broforbindelse. Bor du derfor på den sydligste spids af Sjælland eller i den nordligste del af Jylland, kan du altså få lidt asiatisk smag og glæde ind i hverdagen.

 

Hvad endnu bedre ved DailyNam er, at de også tilbyder gratis fragt. Når du derfor ser en pris for en måltidskasse, skal du ikke lægge ekstra oveni for fragt. Det er meget rart, da der i forvejen er mange udgifter i løbet af en måned.

Når du bestiller en måltidskasse fra DailyNam er der ikke nogen binding. Du kan derfor bestille, når du har lyst. Du kan naturligvis også vælge at få leveret en måltidskasse hver uge, hvis du ønsker det. Leveringen sker altid om tirsdagen med bestilling senest om tirsdagen den foregående uge.

Det er derfor med andre ord kun en ren fornøjelse at benytte sig af en måltidskasse fra DailyNam.

Hvordan foregår det?

Det er en meget nem og enkel proces at få mad leveret gennem DailyNam. For det første er måltidskasserne meget nemme og ligetil, da du slipper for at tænke på indkøb, fordi de har sammensat råvarerne og menuen. Hver måltidskasse indeholder tre aftensmenuer, hvortil der kommer en nem og simpel opskrift, som ikke tager meget mere end 20 minutter at følge.

Når du har valgt den rette måltidskasse for dig, bliver du ledt videre til betaling. Her indtaster du leveringsadressen, så DailyNam kan levere maden lige foran din hoveddør på den valgte tirsdag. Herefter er det bare at pakke ud og sætte ind i køleskabet og ellers finde råvarerne frem igen, når maden skal tilberedes. 20 minutter efter har du dejlig, velsmagende mad på tallerkenen.

Det er derfor så simpelt, som det overhovedet kan blive at få leveret måltidskasser fra DailyNam.

Tjek DailyNam ud på Trustpilot

Et rigtig godt sted at tjekke ud, om en måltidskasse lever op til kundernes forventninger, er hos Trustpilot. DailyNam er også på Trustpilot, men fordi de er så nye på markedet, er der endnu ikke nogen, der har lagt en anmeldelse. Dette er bestemt ikke dårlige tegn, da de kunder, der indtil videre har fået måltidskasserne, derfor umiddelbart ikke har haft noget at klage over.

Vil du gerne have et lidt bedre indblik i DailyNam og deres kunders tilfredshed, kan du også finde frem til dem på Facebook. Her er der flere kunder, der har lagt meget tilfredse anmeldelser – både mennesker fra by og på land.

Det tyder derfor overordnet set til, at DailyNam er et koncept, der har potentiale til at blive rigtig stort. Kunderne melder om lækker mad, gode råvarer og generelt nemme opskrifter, som gør det nemt for selv den mest kartoffel- og sovseglade dansker at lave velsmagende, asiatiske retter.

Hvis du ender med at prøve en måltidskasse fra DailyNam, kan du med fordel selv skrive en anmeldelse på Trustpilot, hvori du beskriver din oplevelse. Dette hjælper nemlig andre til at tage en beslutning om, hvorvidt de skal prøve det eller ej.

Vi kan desværre ikke finde en måltidskasse fra DailyNam, men prøv en af disse:


Spar 25% på de 3 første måltidskasser med rabatkoden: Velkommen2024
25% rabat på første måltidskasse
Spar 10% på dine første 2 leveringer
Måltidskasser fra Retnemt