Måltidskasser leveret til døren I dag
De bedste måltidskasser
samlet et sted

Herunder finder du de bedste måltidskasser lige til døren.
Med en måltidskasse får du en sund, lækker og varieret kost,
uden at det skal være besværligt.

Søg efter måltidskasse

ChefMade


Vi kunne desværre ikke finde nogle måltidskasse fra ChefMade, men tjek evt disse populære måltidskasser ud:


Få op til 1.199 kr. i rabat + gratis dessert for livet
1
25% rabat på første bestilling med rabatkoden: RABAT25
2
Spar op til 539 kr. på dine første 2 måltidskasser
3

Mere om ChefMade:

ChefMade
    Voldbjergvej 12
    8240 Risskov
    Danmark
    [email protected]

ChefMade er en anderledes form for måltidskasse, som går ud på, at du slet ikke selv skal røre en finger. Derimod kommer der kokke hjem til dig, og sørger for maden. ChefMade bringer altså en restaurantoplevelse hjem til dig.

I 2017 stiftede Christoffer Tellefsen og Jacob Bülov Espensen portalen ChefMade.dk. Christoffer Tellefsen havde tidligere erfaring inden for salg, og Jacob Bülov Espensen havde været kok på flere Michelin-restauranter. Kort efter ChefMade blev stiftet, købte Hungry Group 45 procent af virksomheden.

Hvad tilbyder ChefMade?

Chefmade går ud på, at bringe restaurantoplevelsen hjem til dig. Det er en platform for private dining/fine dining hvor kuvertspriserne begynder på 300 kr., mens de slutter på 1.200 kr. Du kan her booke kvalitetssikrede restauranter fordelt over hele landet. Det fungerer sådan, at du får tilsendt dygtige kokke hjem til din private bolig, eller anden valgt adresse. Du har muligheden for, at vælge mellem 80 forskellige menuer fra udvalgte danske restauranter. Mens du nyder værtsskabet og nærværet sammen med dine gæster, tryller kokken noget lækkert mad sammen til jer, serverer den, og som prikken over i’et, rydder han det hele op igen.

Du kan benytte dig af ChefMade til barnedåbe, fødselsdage, konfirmationer, venindeaften med videre.

Brug tid på selskabet frem for maden

”Slap af og nyd dine gæster.” Sådan lyder det fra ChefMade. Får du besøg af 10 gæster i weekenden til spisning, skal du allerede i dagene op til begynde, at planlægge, hvad der skal serveres for gæsterne, og hvad de skal have, at drikke. Derudover skal du bruge tid på, at handle ind, og på at tilberede alt maden. Når gæsterne da er gået, skal du nu til, at kaste dig over den store og uoverskuelige opvask. Alt dette kan du undgå, hvis du benytter dig af en af ChefMades 80 restauranter, hvor du får en kok hjem til dig og laver maden, serverer den og vasker op efterfølgende.

Når man er vært, bruger man altså rigtigt meget tid i køkkenet, som fjerner ens fokus fra gæsterne og samværet. Undgå dette ved, at bruge ChefMades kvalificerede kokke, som sørger for alt, mens du hygger med dine gæster.

Hvordan kontakter jeg Chefmade?

Er du interesseret i, at få en eller flere kokke hjem til dig, kan du inde på deres hjemmeside nemt og hurtigt indtaste dit telefonnummer. Du vil inden for 10 minutter blive ringet op af en medarbejder, som vil hjælpe dig med dine ønsker og behov. Vær opmærksom på, at du kun kan blive ringet op alle hverdage mellem kl. 8-16.

Derudover kan du skrive dem en mail, eller udfylde en formular hvor du indsender oplysinger for dato for middagen, antal gæster, madstil og vælge kuvertpris.

ChefMade På Trustpilot

Inde på ChefMade Trustpilot finder du over 100 anmeldelser, som stort set kun har fået den bedste score. At der kun er få negative kommentarer, er et bevis på, at det er god service, og glimrende mad man får serveret. Så overvejer du, at benytte dig af ChefMade, anbefaler vi, at du bruger 5 minutter på, at kigge nogle anmeldelser igennem. Har du allerede benyttet dig af ChefMade, opfordrer vi dig tilmed, at lægge en kommentar inde på deres Truspilot side. På den måde, kan du hjælpe folk, som måske er i tvivl, omkring deres beslutning.

Vi kan desværre ikke finde en måltidskasse fra ChefMade, men prøv en af disse:


Spar 25% på de 3 første måltidskasser med rabatkoden: Velkommen2024
25% rabat på første måltidskasse
Spar 10% på dine første 2 leveringer
Måltidskasser fra Retnemt