Måltidskasser leveret til døren I dag
De bedste måltidskasser
samlet et sted

Herunder finder du de bedste måltidskasser lige til døren.
Med en måltidskasse får du en sund, lækker og varieret kost,
uden at det skal være besværligt.

Søg efter måltidskasse

Pizza Leveret Til Døren

pizza leveret til døren

Af Nick Nørgaard  25 september, 2018

Pizza leveret til døren

Lige som du kan få måltidskasser, frugtkasser, samt andre madvarer levereret til døren, kan du også få pizza leveret til døren. Men i stedet for at bestille den ugentlige fredagspizza nede fra hjørnet af, hvorfor så ikke kreere en selv? Hvorfor nøjes med take away pizza, eller en blød pizza bund fra egen almindelig ovn? Du kan med en pizzaovn opnå samme resultat, som en pizza du ville spise nede i sydens sol. Det eneste det kræver er: 1. En pizzaovn og 2. Ingredienserne til pizzaerne.

Du kan finde et hav af forskellige pizzaovne. De kommer i alle størrelser, og har hver deres karaktertræk. Nogle kræver en pizzasten, men de fleste har indbygget sten. Derudover varierer de også meget i pris. Læs mere om ovne her.

En nyhed fra måltidskasserne

Måltidskasser er din genvej til en sund, lækker og varieret hverdag. Med en måltidskasse, får du hver uge nye opskrifter og ny inspiration til din aftensmad. Det bliver på den måde ikke kedeligt at lave mad. På samme måde, undgår du også de ugentlige ture til supermarkedet, og du bliver fri for at lave madplaner.

Der er at hav af forskellige måltidskasse leverandører. Hver måltidskasse tilbyder noget forskelligt. Du kan få alt fra fiskekasse, til den kræsne, til allergikeren og mange flere.

En nyhed inden for måltidskasser er, at nogle leverandører tilbyder måltidskasser med lækker færdiglavet pizzadej med forskellige toppings. På den måde vil du/I nemt kunne lave jeres egen pizza.

Ville det så bare ikke være smart at få skaffet sig en pizzaovn? Du slipper altså for at lave dejen, og handle ind til toppings. Prikken over i’et er, at du så til gengæld kan bage pizzaen i en rigtig pizzaovn, som gør dine pizzaer lækre og sprøde. Hvad er bedre end at kunne lave en hjemmelavet italiensk pizza? Du kan altså på kort tid få Italien til dit køkken. Det tager i gennemsnit ikke meget mere end i omegnen af 30 sekunder, at bage en pizza i en pizzaovn.

Fem gode råd til smagfulde pizzaer i pizzaovn:

#1. Lav ikke pizzaerne for store. Prøv ø20-25cm.

#2. Undlad at proppe din pizza med fyld – keep it simple! Hold kanterne fri for tomatsovs og topping. På den måde bliver pizzaen bagt bedre fra alle sider, og bliver lækker sprød.

#3. Det er en god ide at flytte lidt rundt på din pizza mens den er i ovnen. Således bliver fugten frigjort, og pizzaen kan derved optage varme fra de øvrige sten.

#4. Noget af det vigtigste når man skal bage en pizza, er temperaturen. Hvis du vil have det bedst mulige resultat, så bag pizzaen ved så høj temperatur som muligt. På den måde sikrer du dig, at råvarerne forbliver friske.

#5. Sidst men ikke mindst, så brug gode og friske råvarer. Det kan ofte betale sig at bruge lidt flere penge på mad. Pris og kvalitet hører nemlig som oftest sammen.

 

Måltidskasser fra Retnemt