Måltidskasser leveret til døren I dag
De bedste måltidskasser
samlet et sted

Herunder finder du de bedste måltidskasser lige til døren.
Med en måltidskasse får du en sund, lækker og varieret kost,
uden at det skal være besværligt.

Søg efter måltidskasse

En Nemmere Hverdag

Få en nemmere hverdag med en måltidskasse.

Af Nick Nørgaard  11 januar, 2019

Kartofler, porrer, gulerødder, artiskokker, kylling, oksekød, spaghetti, sovs, pizza. Madlavning kan være en uoverskuelig størrelse, der nemt kan snige op/ind på dig i hverdagen. Der er få mere irriterende følelser end at komme hjem mandag eftermiddag til et køleskab, der primært indeholder åbne mælkekartoner og halve pakker med pålæg. Men hvad så? Skal du have jakke og skoene på igen, ned i bilen eller op på cyklen og ud for at købe ind? Nu har du jo lige smidt dig på sofaen.

Udsigten til indkøb efter arbejde på en mandag er ikke prikken over nogens “i” – tværtimod. Er det endnu en mandag med spaghetti?  Måske skal man bare spise rugbrødsmadder? Gider børnene det? Og hvad så med i morgen?

Løsningen er simpel. Måltidskasser. Måltidskasser en simpel, nem og ligefrem løsning, der åbner din hverdag op, men samtidig sikrer dig og familien et lækkert, friskt og varierende væld af muligheder. Om man har en lyst til noget med en masse kød, intet kød, helst vil undgå æg – det hele kan ordnes. Der er en masse forskellige tilbud fra alt fra Aarstiderne til Kokkens Hverdagsmad. Derudover kan man vælge hvor mange af ugens dage, man kunne tænke sig en måltidskasse – for nogle aftener er pizzaaften, og andre aftener har alle fritidsinteresser.

Det lyder uoverskueligt

Slet ikke. Det har vi sørget for!

For nemmere at hjælpe dig med at skabe et overblik, har vi lavet en test af måltidskasser, der gør det nemt at se præcis hvad du kan tænke dig. Uanset hvad man er til af kulinariske ting, er der ingen undskyldning for ikke at afprøve en måltidskasse – og det behøver ikke være dyrt. Måltidskasserne anses af mange for at være en dyr luksusvare, som ikke kan indpasses i det daglige budget.

Det er dog ikke tilfældet. Den største synder, når det kommer til overforbrug, er de køb, der foregår grundet impuls. Det er de køb, der forekommer netop når man står og mangler mad derhjemme. Med en måltidskasse er der ingen mulighed for impulskøb, og man er derfor sikret en lidt tykkere pengepung sidst på måneden.

Fordelen ved måltidskasser

Med en måltidskasse får du ikke kun styr på det månedlige madbudget budget, du får også et par timer ekstra at løbe på i sidste ende – og hvem vil ikke gerne have et par ekstra timer?

Måltidskassen er en nem og simpel idé, der sørger for, at der bliver leveret varer direkte til din hoveddør – inklusive opskrift – og alt er afmålt og klart. Pludselig tager et lækkert måltid ikke mere end en halv time at forberede. Ikke nok med, at du slipper for turen til indkøbscenteret, bøvlet med at lave en indkøbsliste, der garanterer en form for variation i maden, og den lange kø – du slipper også for stresset og jaget dernede. Det er så nemt som at tage hjem og tage imod varerne.

Prøv en måltidskasse, bliv inspireret til nye retter, støt op om kampen mod madspild, og lad os tage den trælse del af mad i hverdagen – indkøb, planlægning og forberedelse af råvarer.

Måltidskasser fra Retnemt