Måltidskasser leveret til døren I dag
De bedste måltidskasser
samlet et sted

Herunder finder du de bedste måltidskasser lige til døren.
Med en måltidskasse får du en sund, lækker og varieret kost,
uden at det skal være besværligt.

Søg efter måltidskasse

Grøn te til aftensmad

matcha grøn te

3 oktober, 2018

Japans madoplevelser leveret til døren

De fleste danskere har efterhånden hørt om måltidskasser. Når man skal kombinere en travl arbejdsdag med træning, sociale arrangementer og et familieliv, der spiller, er der ikke meget tid tilbage til at tænke over maden. Men de fleste af os vil stadig spise sundt og varieret – og det skal ovenikøbet også være nemt. Det er her, måltidskasser kommer ind i spillet. Måltidskasser er en service, der går ud på at sende dig ugens måltider direkte til døren.

matcha grøn te

Måltidskasser sender dig altså opskrifter på ugens aftensmad, og alle de ingredienser, du skal bruge. Du kan vælge, hvor mange dage, du vil have mad til, samt til hvor mange mennesker. F.eks. kan du få leveret en lille måltidskasse til to personer, til kun to dage om ugen, eller en stor kasse, skræddersyet til en familie på fem – til hele fire dage om ugen!

På den måde er det nemt og overskueligt at planlægge aftensmaden. Man sparer tid både på indkøb, planlægning og madlavning – de fleste gange er ingredienserne nemlig allerede vejet og klare til brug!

En måltidskasse til alle behov

Måltidskasser har alverdens fordele. Men de er ikke kun nemme og tidsbesparende – de er også en kreativ og varieret løsning på madplan. Med en måltidskasse kan man nemlig nemt få udvidet ens madhorisont. Du kan vælge måltidskasser, der introducerer dig for alverdens cuisiner, for forskellige koste, og nye ingredienser. Blandt andet er der mulighed for at bestille en vegansk eller vegetarisk måltidskasse. Savner du kød og fisk? Prøv en kasse med klassisk dansk mad. Og hvorfor ikke prøve en kasse med verdensoplevelser – så kan du få mad fra Indien, Marokko og Japan i samme kasse.

Ved at bestille en måltidskasse, der inkluderer opskrifter fra mange forskellige køkkener, bliver du ikke kun introduceret for nye opskrifter og retter. Du får også helt nye oplevelser. Vidste du for eksempel, at det i Japan er meget almindeligt at drikke grøn te til aftensmaden? Retter som sushi og sashimi bliver ofte ledsaget af lækker grøn te.

Grøn te til den japanske aftensmad

De fleste af os er helt vilde med sushi og tager flittigt ud for at smage Japans farverige ruller. Næste gang, du skal spise japansk, prøv at bestille grøn te til. Eller endnu bedre: prøv selv at forberede grøn te, næste gang du modtager en måltidskasse med japansk ret. Vi giver dig gode tips til, hvordan du nemt og hurtigt kan forberede en lækker kop traditionel grøn matcha te. Du kan lære, hvordan man tilbereder matcha te her. Følg så vores gode råd til, hvordan du får det bedste resultat.

Tips til at forberede matcha te:

  1. Brug matcha te af den højeste kvalitet. En matcha af høj kvalitet har en meget livlig grøn farve og stærk aroma.
  2. Anvend en bambusske til at måle produktet og et bambus-piskeris til at piske med.
  3. Brug en skål med bred bund – der skal være rigelig plads til at piske teen.
  4. Husk at vandet ikke skal være for varmt – den ideelle vandtemperatur ligger omkring de 80 grader. Hvis det bliver for varmt, mister du matchaens gode egenskaber.
  5. Drik helst din matcha uden sødemiddel – det er den traditionelle måde, og passer ekstremt godt til japanske retter som sushi og sashimi.

 

Måltidskasser fra Retnemt