Måltidskasser leveret til døren I dag
De bedste måltidskasser
samlet et sted

Herunder finder du de bedste måltidskasser lige til døren.
Med en måltidskasse får du en sund, lækker og varieret kost,
uden at det skal være besværligt.

Søg efter måltidskasse

Vind en måltidskasse og få mad på bordet uden stress

vind mad

Af Nick Nørgaard  6 maj, 2020

”Hvad er der til aftensmad?” Kender du spørgsmålet til hudløshed? Og er du ved at være træt af at skulle besvare det? Ganske enkelt fordi du ikke ved det? Fordi du er ved at løbe tør for idéer og opskrifter aften efter aften. Så er der hjælp at hente i en af de mange måltidskasser, der findes på markedet i dag. Og er du i tvivl om det nu også er løsningen for dig, eller synes du de er lidt vel dyre? Så findes der konkurrencer, hvor du har chancen for at vinde en måltidskasse – og dermed kan afprøve konceptet helt gratis!

Vind et tilskud til madbudgettet

Hører du også til dem, der synes, at indkøb og madlavning er lidt af en træls tidsrøver? Mangler du inspiration eller er du træt af at slæbe posevis af varer hjem hver dag? Hvorfor så ikke deltage i konkurrencen om en gratis måltidskasse, hvor det hele serveres lige uden for din hoveddør? Der findes en lang række hjemmesider, hvor du kan finde netop den gratis konkurrence du ønsker at deltage i. Og hvem ved? Måske er du den heldige, der vinder en lækker måltidskasse. Fyldt med alt det der skal til for at lave god, sund og velsmagende mad. Enten til dig selv, eller til hele familien.

Måltidskasser, årsforbrug og gavekort

Ud over færdigpakkede måltidskasser, er det også muligt at vinde både gavekort til dagligvarebutikker eller et års forbrug af mælkeprodukter, snacks eller vin. Alt sammen præmier, der kan være med til at lette lidt i det daglige budget. Og som kan gøre hverdagen lidt nemmere og sjovere. Ofte er det meget nemme konkurrencer, som er lige til at gå til, og som de fleste kan klare. Det kan enten være du skal skrabe 3 ens eller svare på nogle få spørgsmål. Det tager typisk kun ganske få minutter – og det er absolut tiden værd. For hvis du er den heldige vinder, kan du spare en masse tid på både indkøb og madlavning!

test din viden og vind med Aarstiderne

Vind mad – og mere tid

Der er mange fordele ved at vinde i disse konkurrencer. Uanset om det er et års forbrug af frugt og grønt eller en måltidskasse til hele familien. For ud over at spare penge, kan du også spare en masse tid i køkkenet. Dermed vinder du ikke alene en helt håndgribelig præmie, men også en masse tid. Tid som kan bruges på vigtigere og sjovere ting som for eksempel at være sammen med familien.

Måltidskasser fra Retnemt