Måltidskasser leveret til døren I dag
De bedste måltidskasser
samlet et sted

Herunder finder du de bedste måltidskasser lige til døren.
Med en måltidskasse får du en sund, lækker og varieret kost,
uden at det skal være besværligt.

Søg efter måltidskasse

Spis økologisk og sundt uden og sprænge banken

spis økologisk

Af Nick Nørgaard  21 juli, 2020

Vil du gerne gøre noget sundt for dig, din krop og familien? Og samtidig være lidt bedre ved miljøet? Så overvej om du skal begynde og spise økologisk selvom det kan koste lidt mere end almindelige produkter, behøves det ikke og sprænge banken.

Der er mange muligheder når det kommer til og få mere grønt og spise i hverdagen, og samtidig prøve og spise mere økologisk, læs med videre og se hvordan.

Økologisk koster lidt mere…

Alle ved økologiske produkter koster lidt mere, men de gør også det bedre for miljøet og kroppen. Dog koster økologiske produkter ikke så meget, at man er nødt til og sprænge sit budget og blive nødt til, at låne penge online.

Der er heller ingen der siger du skal skifte alle dine produkter til økologi.

Hvad er økologi

Økologi er rene varer uden sminke. Det vil i bund og grund sige at, når et produkt er markeret som økologisk, er det f.eks. madvarer uden rester af sprøjtegifte.

Økologi giver samtidig langt bedre forhold til dyrene, for at de ikke skal stresses i deres levetid – du undgår måske allerde og købe buræg i dag?

Er du i tvivl om et produkt er økologisk eller ej, er de alle i Danmark stemplet med et Ø.

Økologiske måltidskasser

Leder du efter økologiske måltidskasser er det nok mest Aarstiderne og Simple Feast du skal kigge efter. Aarstiderne leverer kun økologiske frugt, og Simple Feast leverer hovedsageligt økologiske veganske retter.

Samtidig med en økologisk måltidskasse kan du slappe af, og vide alt er ordnet for dig I forhold til shopping etc. Alt du skal gøre er og varme dine retter.

Måltidskasser fra Retnemt