Måltidskasser leveret til døren I dag
De bedste måltidskasser
samlet et sted

Herunder finder du de bedste måltidskasser lige til døren.
Med en måltidskasse får du en sund, lækker og varieret kost,
uden at det skal være besværligt.

Søg efter måltidskasse

Nye ‘måltidssæt’-trend tilskynder til sund kost

w, tags: måltidssæt - images.unsplash.com

Af Nick Nørgaard  27 juni, 2023

Mange individer, der bor i byområder, overser ofte deres daglige madforbrug, fordi de prioriterer bekvemmelighed frem for sund kost. Fremkomsten af foodservice-trenden, “måltidssæt”, får opmærksomhed for at opmuntre folk til at spise sundt. Denne tendens hjælper folk til at opretholde sunde kostvaner med nærende ingredienser.

Et måltidssæt er en madservice leveret gennem en abonnementsmodel. Det har til formål at gøre madlavning derhjemme mere tilgængelig og bekvem ved at levere på forhånd afmålte ingredienser og detaljerede opskrifter.

Tjenesten eliminerer den tidskrævende måltidsplanlægningsproces. Det vil hjælpe folk med at beslutte, hvad de skal lave mad og fjerner behovet for omfattende dagligvareindkøb, hvilket sparer mere tid. Måltidssæt hjælper også folk med at udvikle madlavningsfærdigheder.

Når folk abonnerer på en måltidspakkeservice, kan de vælge deres madplanindstillinger baseret på deres kostpræferencer og ønskede portioner. Nogle måltidssæt viser deres ernæringsmæssige værdi for at hjælpe kunderne med at træffe informerede beslutninger vedrørende deres diæter.

Tjenester som MyDietPal og Mattson Nielsen tilbyder skræddersyede muligheder for forskellige diætbehov. MyDietPal serverer mad ud fra beregning af kundernes ernæringsbehov. I mellemtiden har Mattson Nielsen et komplet udvalg af økologiske madplaner, fra supper til desserter.

Et andet eksempel kan ses i HelloFresh-sæt. Dens ingredienser indeholder for det meste kaloriefattige muligheder. En menu indeholder omkring 650 kalorier pr. portion for at passe til de nærende og velafbalancerede kriterier.

I overensstemmelse med madplaner med lavt kalorieindhold skræddersyr flere udbydere af måltidssæt – herunder RetNemt.dk og SkagenFood – oksekødsfri, svinekødsfri, skaldyrsfri eller vegetarmenuer i deres tilbud. Vegetabilsk-planen dækker forskellige vegetariske opskrifter til abonnenter, der følger en plantebaseret kost eller ønsker flere vegetariske muligheder.

Bonzo og Aarstiderne leverer også lavkulhydratopskrifter til kunder, der følger en lavkulhydratdiæt eller ønsker at reducere kulhydratforbruget. Normalt har deres plantebaserede opskrifter generelt lavere kulhydratindhold.

Hvis abonnenter foretrækker at spise asiatiske retter, har Pandasia Kits passende sæt, såsom bestseller Tom Ka kit, Tom Yum suppe, Panang karry, rød karry, grøn karry og Pad Thai.

Alle ingredienser i måltidssæt er formålt med den nødvendige mængde ingredienser, så abonnenter behøver ikke at bekymre sig om at måle måltidssættene. Disse sæt bidrager til bæredygtighed ved at reducere madspild, som er en af kilderne til kulstofemissioner.

Sådan bestilles måltidssæt

Der er flere trin at følge, når du bestiller måltidssæt. Disse tjenester har brug for en abonnementsplan for tilbagevendende levering af måltidssæt, normalt ugentligt. Nogle tjenester som Sundtakeaway tillader dog flere dages køb til specifikke måltider.

I Sundtakeaway kan kunder få et uges abonnement gennem planer som Vægttabkassen. Kunder kan opsige et abonnement, inden løbetiden udløber. I mellemtiden anvender andre tjenester langsigtede abonnementer, som kunderne ikke nemt kan opsige.

Hver uge tilbyder måltidspakken en menu med forskellige opskrifter. Abonnenter bestiller deres foretrukne menuer via et websted eller en mobilapp. De kan arrangere leveringsplanen baseret på deres tilgængelighed.

Måltidssættet indeholder råvarer til hver opskrift med dens madlavningsinstruktion. Opskrifterne er begyndervenlige og nemme at følge.

Selvom disse metoder er generelle, har nogle tjenester forskellige måder at abonnere på. I Marley Spoon skal abonnenter vælge deres foretrukne mad blandt 100 valg. Hver plan er udstyret med seks kortfattede madlavningsinstruktioner.

Marley Spoon giver også isolerede æsker for at holde ingredienserne friske. Derfor behøver kunderne ikke at bekymre sig om ingrediensernes sikkerhed og tilstand.

Måltidskasser fra Retnemt